GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κόλαση" στο Press-gr...

Ξεπέρασε χθες τις 80.000 "επισκέψεις"! . Πήρε "φωτιά" χθες το Press-gr. Η ανανέωση της εμφάνισής του, που το έκανε πιο ...

Ξεπέρασε χθες τις 80.000 "επισκέψεις"!
.
Πήρε "φωτιά" χθες το Press-gr. Η ανανέωση της εμφάνισής του, που το έκανε πιο εύχρηστο, σε συνδυασμό με το περιεχόμενό του -που παραμένει μαχητικό όπως ήταν πάντα- το έχουν "απογειώσει" τις τελευταίες ημέρες. Και μόνο στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας -που έκανε και τις αποκαλύψεις για το golden boy της Αγροτικής Ασφαλιστικής- ξεπέρασε τις 80.000 "επισκέψεις". "Επισκέψεις" πραγματικές...
Ήδη, ετοιμάζουμε και νέες καινοτομίες που πιστεύουμε ότι θα κάνουν το Press-gr ...πύραυλο. Γιατί δεν ξεχνάμε ούτε στιγμή ότι ...το Press είναι εσείς!

16 σχόλια

  1. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [Οικονομία]
    Νέο τσουχτερό πρόστιμο σε βάρος του ΟΤΕ
    [04/02/2009, 17:42']
    Μέγεθος γραμμάτων:

    Νέο τσουχτερό πρόστιμο σε βάρος του ΟΤΕ επέβαλε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ για παραβίαση, όπως αναφέρει, της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας και συγκεκριμένα, μη παροχής στοιχείων.

    Ειδικότερα, η ΕΕΤΤ σε συνεδρίαση της Ολομέλειάς της αποφάσισε την επιβολή προστίμου δύο εκατομμυρίων ευρώ, καθώς, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ΟΤΕ ΑΕ δεν παρείχε συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία που της είχαν ζητηθεί, στο πλαίσιο του κοστολογικού ελέγχου έτους 2008 και του ελέγχου εφαρμογής των κανόνων του ανταγωνισμού.

    Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι για την επιβολή του προστίμου, ελήφθη υπόψη το γεγονός ότι η ΟΤΕ ΑΕ έχει γίνει επανειλημμένα υπότροπος όσον αφορά στην τήρηση των υποχρεώσεών της για την παροχή στοιχείων.

    Η απάντηση του ΟΤΕ

    Στη σχετική ανακοίνωση ο ΟΤΕ ανεφέρει ότι: «ελάχιστες ημέρες αφότου ο ΟΤΕ διαμαρτυρήθηκε δημόσια για τις καθυστερήσεις της ΕΕΤΤ στην έγκριση εκπτωτικών προγραμμάτων μας προς όφελος δεκάδων χιλιάδων καταναλωτών, η ΕΕΤΤ 'εκδικείται' με την επιβολή ενός ανεκδιήγητου προστίμου ύψους 2.000.000 ευρώ, για δήθεν 'μη παροχή στοιχείων'».

    »Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς γνώστης των λεπτομερειών της υπόθεσης για να αντιληφθεί τον υστερόβουλο χαρακτήρα λειτουργίας του Ρυθμιστή, που τελικά αποβαίνει σε βάρος όλων των χρηστών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε πλήρη αντίθεση με το ρόλο που του έχει αναθέσει η Πολιτεία».

    Εν συνεχεία ο ΟΤΕ παραθέτει το χρονικό των γεγονότων και σημειώνει «δεν χωράει πια αμφιβολία ότι η ΕΕΤΤ εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου έχει παρέμβει ουσιαστικά στην εμπορική πολιτική του ΟΤΕ, με στόχο να υποχρεώσει τα εκατομμύρια των πελατών μας να πληρώνουν για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες περισσότερο από όσο θα έπρεπε (και θα ήθελε η εταιρεία μας), μέχρι να 'εξαναγκαστούν' να μετακινηθούν σε εναλλακτικούς παρόχους. Σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία του ΟΤΕ, η ΕΕΤΤ επιβάλλει πρόστιμα με οποιαδήποτε δικαιολογία».

    Ο ΟΤΕ καλεί την ΕΕΤΤ:

    να δημοσιοποιήσει κάθε έγγραφο που σχετίζεται με τη ανεκδιήγητη απόφαση που μας κοινοποιήθηκε σήμερα, και ιδιαίτερα την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας, ώστε να φανεί ποια ήταν η εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων.
    να εγκρίνει και να του κοινοποιήσει άμεσα το μοντέλο και τη μεθοδολογία ελέγχου των τιμολογίων του, τερματίζοντας τη σκανδαλώδη αυτή αδιαφάνεια.
    να τερματίσει τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έγκριση των οικονομικών προγραμμάτων του οργανισμού, που μέχρι σήμερα διαρκούν από 2 έως 6 μήνες.
    να σταματήσει να επιβαρύνει τους καταναλωτές, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά στα «πορτοφόλια» τους.
    Ο ΟΤΕ καταληγει τονίζοντας ότι «επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Κυριακού συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Καραμανλή, είναι αρρωστημένη ελπίδα να προσπαθείς να κάνεις δύσκολες μεταρρυθμίσεις με 151 βουλευτές.
    Η τραγική διεθνής οικονομική αναστάτωση είναι το κερασάκι στην τούρτα για την αναγκαιότητα των εκλογών ΤΩΡΑ.
    Ή 160 βουλευτές και φρέσκια εντολή ή τίποτε.
    Άς έρθει το δίδυμο πασόκ-σύριζα.
    Θα έχουν πέσει σε 12 μήνες, θυμηθείτε τί έγινε με την κυβέρνηση Πρόντι στην Ιταλία, έπεσαν σε 11 μήνες.
    Τα οικονομικά δεν θέλουν εντυπώσεις θέλουν ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. - Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του Γιωργάκη;

    - Από μοναξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον εκλογικό νόμο η προσωπική μου άποψη είναι ότι στις υποτιμημένα τραγικές οικονομικές εξελίξεις που έρχονται η χώρα χρειάζεται εξαιρετικά στιβαρή κυβέρνηση, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    Διώχνοντας τον τσιγγούνη αλλά ορθολογιστή Αλογοσκούφη ο Καραμανλής απέδειξε ότι δεν έχει το σθένος να κρατήσει αρκετά δυνατά το τιμόνι της χώρας.
    Έδειξε ότι και γι’ αυτόν μετράει το πολιτικό κόστος.
    Ο Γιωργάκης είναι ανέκδοτο έτσι και αλλιώς, δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτε και αυτό είναι μεγάλο κρίμα.
    Άρα, κανένα μεγάλο κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να κυβερνήσει σωστά το καράβι στις ταραγμένες θάλασσες που έρχονται.
    Μακράν η καλύτερη λύση είναι συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων αλά Γερμανία, αλλά δεν το βλέπω.
    Ο Ελληνικός λαός είναι ακόμη εξαιρετικά ανώριμος.
    (Όταν πάει η ανεργία στο 20% θα γίνει κοινωνική επανάσταση και τότε ίσως αναγκαστούν οι κυβερνώντες να αλλάξουν το σύνταγμα και να αρχίσουν τις απολύσεις στο αδηφάγο δημόσιο).
    Άλλη λύση μην περιμένεις.
    (Εάν με βλέπεις απαισιόδοξο να σου θυμίσω ότι παλιά όταν είχαμε έντονα οικονομικά προβλήματα κοπανάγαμε μιά υποτιμησάρα και τα πράγματα φτιάχνανε για 4-5 χρόνια, τώρα αυτά δεν γίνονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΜΕΤΑ
    ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΧΗΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μηπως σας ενοχλουν οι αντρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pantos an figei o eortazon to pasxa 8a paris 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο ο άλλος, ο συνονόματος, ο μιζούχος, ο λαδιάρης, ο βρώμικος, ο "ένα εκατομμύριο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ATHENS VOICE
    ΠΕΣΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΕΙΣΑΙ

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ GOLDEN GOGO BOY ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ .... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    Tου Γρηγόρη Ν. Βαλλιανάτου - 22.01.2009

    Να λοιπόν που ξαναχορεύουμε στη γνωστή ταραντέλα της «τουρκικής εξαλλοσύνης» και «εθνικιστικής υστερίας» της γείτονος. Για άλλη μια φορά, τα γεράκια της ελλαδικής «δημοσιογραφίας» παραληρούν στο τέλμα της άγνοιάς τους, όπως καλά γνωρίζουμε από τις αoριστίες για τις «παραβάσεις» και «παραβιάσεις» του εναέριου χώρου καθώς και του FIR. Είμαστε υποχρεωμένοι πολύ απλά και καθαρά να ρωτήσουμε:

    Πού ακριβώς αναφέρεται ότι όλες οι νησίδες που βρίσκονται κοντά στα Δωδεκάνησα (και μερικές πιο κοντά στην Τουρκία) ανήκουν στην ελληνική κυριαρχία; Ποιο είναι επιτέλους αυτό το αόρατο κείμενο που αναγράφει ένα προς ένα τα ονόματα των βραχονησίδων αυτών και τις αποδίδει στην Ελλάδα;

    Αν με ρωτήσετε αν υπάρχει κείμενο που αναφέρεται στα νησάκια που προείπαμε και καταλήγει ότι ανήκουν στην Τουρκία, προφανώς δεν το έχω υπόψη μου, και γι’ αυτό επίσης θλίβομαι με την αφέλεια των συναδέλφων μου των μεγάλων εφημερίδων και τηλεοπτικών καναλιών.

    Ας συνέλθουμε.

    Υπάρχουν γκρίζες ζώνες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και αν δεν βρούμε τρόπο, είτε μεταξύ μας είτε με τη διαιτησία διεθνούς δικαστηρίου, να αποσαφηνίσουμε την πραγματικότητα της κυριαρχίας επί των νησίδων αυτών, θα τροφοδοτούμε την εχθρότητα μεταξύ των δύο λαών, και βέβαια θα εξακολουθούμε να κλέβουμε απ’ το μέλλον των παιδιών της Ελλάδας και της Τουρκίας μυθώδη ποσά για «άμυνα», καθώς και να σκοτώνουμε άδικα τα στρατευμένα παιδιά στις «ηρωικές» και μάταιες επιχειρήσεις αφροσύνης που παρατηρούμε τόσα χρόνια.


    Για όσους γνωρίζουν κάτι παραπάνω, το Σύμφωνο Οριοθέτησης των Υδάτων με το οποίο η Ιταλία παραλαμβάνει από την Τουρκία τα νησιά το 1932 (και μας παραδίδει 14 συγκεκριμένα το 1947) δεν πρωτοκολλήθηκε στην Κοινωνία των Εθνών (τον ΟΗΕ της εποχής), όπως απαιτεί το Διεθνές Δίκαιο, η δε αναφορά σε «παρακείμενες νησίδες», όπου απαντάται, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της αν οι νησίδες είναι πιο «παρακείμενες» στα νησιά μας ή στην Τουρκία!

    Και βέβαια οι εχθροπραξίες στον αέρα μεταξύ 6-10 μιλίων από την Ελλάδα είναι ένα διεθνές ανέκδοτο που μόνο στη χώρα μας συζητάμε σοβαρά.

    Θα δοθούν ποτέ απαντήσεις στα απλά αυτά ερωτήματα ή θα βαυκαλιζόμαστε με τα παραμύθια που μας έλεγαν κάποτε για να κοιμόμαστε γλυκά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πώς ακόμα κάποιοι πιστεύουν πως ο Καραμανλής κάνει μεταρυθμίσεις; Ο άνθρωπος ρωτήθηκε: πώς θέλεις να σε λένε μόλις φύγεις από την πολιτική; Του αραδιάσανε κάμποσες ιδιότητες με έμφαση μάλιστα την ιδιότητα του μεταρυθμιστή! Του άρεσε. Την είχε ακούσει και στο Γυμνάσιο για κάποιον Λούθηρο. Και τι θα μεταρυθμίσω; ρώτησε τους πάτρωνές του. Ότι κινείται, του απάντησαν. Και βάλθηκε να οργανώσει την ομάδα μεταρυθμίσεων. Μάζεψε όλους τους κουμπάρους , συγγενείς και φίλους και τους είπε:βουρ στις μεταρυθμίσεις. Μην αφήσετε τίποτα στη θέση του. Θα τα ματαρυθμίσετε όλα! Και οι φιλοι και λοιποί τρέξανε στο γκρέμισμα. Δεν άφησαν τίποτα στη θέση του. Αδυναμία βάβαια είχαν στον παρά. Όπου υπήρχε παράς πέσανε με τα μούτρα. Όπου δεν υπήρχε τον επινόησαν, όπως τη μεθοδολογία του Βατοπεδίου. Σου χαρίζω εκείνο που δεν έχεις και εγώ θα στο αγοράζω κομμάτι κομμάτι. Και τους τους κρατικούς παράδες θα τους μοιραζόμαστε. Ή θα σου δίνω ακριβά κρατικά ακίνητα ως ανταλληγή εκείνου που σου χάρισα και θα πουλάμε τα ακίνητα και θα τα οικονομάμε! Μεγάλες δηλαδη μεταρυθμίσεις!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχετικά με την επισκεψιμότητα του press-gr, διακεκριμένες προσωπικότητες είπαν:

    - "Στ' αρχίδια μας τα δυο, που 'ναι σαν καμπαναριό!"

    Πατήρ Σουλπίκιος
    Εντεταλμένος ΙΜ Παναγίας της Μουσάτης

    - "Στ' αρχίδια μας και μας!"

    Κωστής Παλαμάς

    - "Press σε γαμώ και κόκκινα τα βάφεις!"

    Κ.Π. Καβάφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eixate dr koutsouko

    giayto sas diavazei o kosmos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση