GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύση για την κρίση του Τύπου...

Από το swell-swell.blogspot.com Είναι πλέον σαφές ότι ο Τύπος στην Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες. Η απαξίωση στην οποία οδηγήθηκαν μόνες τους...


Είναι πλέον σαφές ότι ο Τύπος στην Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες. Η απαξίωση στην οποία οδηγήθηκαν μόνες τους οι εφημερίδες, οι νεόκοποι εκδότες, η εξυπηρέτηση μέσω των εφημερίδων ποικιλώνυμων συμφερόντων, όλα αυτά μαζί συνέβαλαν στο να πιάσουν οι εφημερίδες πάτο. Πάτο στην κυκλοφορία και το βαθμό εμπιστοσύνης του αναγνωστικού κοινού προς αυτές.
Γι’ αυτό μετά τα πολυτελή διαμερίσματα του αλήστου μνήμης Ανδρουλιδάκη, φτάσαμε στα DVD, από κει στους τσελεμεντέδες, για να φτάσουμε σήμερα στα τζιπ και τα φιατάκια εναλλάξ της REAL NEWS του Χατζηνικολάου (κλικ εδώ για να μη ξεχνιόμαστε) και τα αυτοκίνητα του Θέμου (κλικ εδώ για μη ξεχάσουμε ούτε αυτό). Οι εφημερίδες έχουν εδώ και καιρό μπει στην κατηφόρα και τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν πορεία. Θα συνεχίσουν έτσι μέχρι την καταστροφή τους. Αυτή θα έρθει όταν...
οι εφημερίδες που θα πουλιούνται, θα τις αγοράζουν μόνο για να τυλίγουν ψάρια και να κατουράνε τα κουτάβια που ζουν σε διαμερίσματα.
Η μόνη λύση που έχουν οι εφημερίδες, είναι να επιμηκύνουν το χρόνο ζωής που τους απομείνει. Με μια τελείως διαφορετική αντίληψη για τα δώρα που προσφέρουν στους αναγνώστες τους. Πρέπει τα δώρα να γίνουν απολύτως χρηστικά και να προάγουν το πνεύμα και τίποτα άλλο, όπως αυτό στην φωτογραφία...

9 σχόλια

  1. Ε ρε φούσκωμα η σιλικόνη! Αν λυθεί το σουτιέν της μικρής, τα βυζιά θα τις σπάσουν τα γόνατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣτΕ: Ακυρώνει το πρόστιμο των 76 εκ. για Vodafone


    - 27/03/09

    Την ακύρωση της απόφασης με την οποία η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Τηλεπικοινωνιών είχε επιβάλλει πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ στην Vodafone για την υπόθεση των υποκλοπών αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Η ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου επέστρεψε την υπόθεση στην ΑΔΑΕ ζητώντας να εκδοθεί νέα απόφαση για το πρόστιμο της Vodafone. Σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας οι συνεδριάσεις της ΑΔΑΕ δεν γίνονται δημόσια και αυτή η ακριβώς ή μή δημοσιότητα συνιστά την απόφαση που εκδόθηκε άκυρη.

    Στο Συμβούλιο της Επικρατείας είχε προσφύγει η Vodafone ζητώντας να ακυρωθεί το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί για παράβαση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί ωραίο μπικίνι !!!

    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας τη νύχτα της 26.3.2009 πέριξ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνελήφθησαν 19 κακοποιά και καταζητούμενα άτομα. 16 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ και 3 αλλοδαποί (προφανώς βοηθοί των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ).

    Οι κατηγορίες για τις οποίες προσήχθησαν ήταν κυρίως το αδίκημα της διακίνησης ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

    Μεταξύ των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ υπήρχε και ένας αστυνομικός..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Πού είσαι ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ και λοιποί ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ??
    ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ???









    Σε εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας τη νύχτα της 26.3.2009 πέριξ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνελήφθησαν 19 κακοποιά και καταζητούμενα άτομα. 16 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ και 3 αλλοδαποί (προφανώς βοηθοί των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ).

    Οι κατηγορίες για τις οποίες προσήχθησαν ήταν κυρίως το αδίκημα της διακίνησης ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

    Μεταξύ των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ υπήρχε και ένας αστυνομικός..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Πού είσαι ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ και λοιποί ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ??
    ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μανουτσομάνουλο της φωτογραφίας ποια εφημερίδα το κάνει δώρο. Να αγοράσω όλα τα φύλλα. ΄Ετσι κι΄ αλλιώς λίγα θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραία φωτο, μεγάλα μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11% ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα προλαβουν.....οι δεξιοί...
    11 % η διαφορά.....
    Την Πρωθυπουργία θα πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου και την αντιπροεδρια του πασοκ ο δρ Κουτσούκος ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρών που οργώνει ολη την Ελλάδα και διαδίδει το επαναστατικό μήνυμα της νίκης μεσω των μπλόγκ!
    Φάνης Πασπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Νίκη πασοκτζού" εσύ είσαι στη φωτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση