GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για να μην ...ενοχληθεί ο Προκόπης

Δεν τους άφησαν να σηκώσουν πανό... . Από το http://ourgreektv.blogspot.com/ . Λάβαμε μήνυμα αναγνώστη για ένα περιστατικό (προ)χτες στη Σύρ...

Δεν τους άφησαν να σηκώσουν πανό...
.
.
Λάβαμε μήνυμα αναγνώστη για ένα περιστατικό (προ)χτες στη Σύρο στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης.
Φοιτητές ήθελαν να σηκώσουν πανό για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου στην παρέλαση, αλλά αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί, προσπαθώντας να τραβήξουν το πανό, μη "προσβάλουν" τον υπουργό. (Η φωτογραφία δε σχετίζεται με το περιστατικό)
Διαβάστε το μήνυμα όπως το λάβαμε:
"Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης παρεβρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της παρέλασης ομάδα φοιτητών επιχείρησ να υψώσει πανό διαμαρτυρίας κατά της παρουσίας του Υποργού, σε θέση πίσω από τους "θεατές" και ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Στη στιγμή άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ανέλαβαν να πείσουν τους φοιτητές να κατεβάσουν το πανό. Με τη "βοήθεια" αστυνομικών με πολτικά, το πανό κατέβηκε. Λίγη ώρα όμως αργότερα οι φοιτητές ύψωσαν πάλι το πανό, δίχως "παρατράγουδα" αυτή τη φορά .Δεν έγινε γνωστό, αν ασκήθηκε δίωξη, πάντως το γεγονός έκανε εντύπωση στο πλήθως του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην πλατεία για να καμαρώσει τα παιδιά να παρελαύνουν."
Βρήκαμε και αυτό στο συριανό blog Ανθρωποθυρίδα:
φασιστική συμπεριφορά της αστυνομίας Σύρου σήμερα 25/3 ο φοιτητικός σύλλογος του Πανεπιστημίου Αιγαίου είχε προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Ερμούπολη μιας και παρευρέθηκε, στην μαθητική παρέλαση, ο υπουργός εσωτερικών κος Π. Παυλόπουλος. Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο...
άγαλμα της εθνικής αντίστασης 100μ περίπου μακρία από το χώρο παρελάσεως.
Η αστυνομία της σύρου προσπάθησε να αποτρέψει την ανάρτηση ενός πανό απο τους φοιτητές σκίζοντας το.Στην συνέχεια αν και οι φοιτητές δεν εμπόδιζαν την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων η αστυνομία προπυλάκισε τους φοιτητές οι οποίοι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία έως τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όπου θα μετέβαινε ο υπουργός .
Η αστυνομία ξανά προσπάθησε με την βία να σταματήσει τους φοιτητές χωρίς αποτέλεσμα.
Τέλος η πορέια κατέληξε στην περιφέρεια.Οι φοιτητές κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια ειρηνική διμαρτυρία έναντι στην υπέρμετρη και αυθαίρετη βία.Ποιος έδωσε εντολή να σκίσουν το πανο των φοιτητών;;;
Ποιος έδωσε εντολή να προπυλακίσουν τους φοιτητές;;;
Από πότε απαγορεύονται οι ειρηνκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας;;
Γιατί τα αστυνομικά όργανα, παρανόμως, δεν έφεραν τα διακριτικά τους (ΑΜ);;
Τελικά με ή χωρίς κουκούλα δημοκρατία δεν υπάρχει...

23 σχόλια

  1. Είναι πολύ μακρυά η Σύρος από την Μακρόνησο ??

    Αν όχι,

    γιατί δεν μπουζουριάζουν όλους τους φοιτητές να τους στείλλουν εκεί για καμμιά 20αριά χρονάκια ??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΓΡΑΦΕ..

    .."ΚΥΨΕΛΗ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ"

    καλά τους έκαναν !

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εικόνα 4η (προχθες):
    Οι νεαροί γράφουν στους όρχεις τους, όλους τους παραπάνω και συνεχίζουν το ..χαβά τους. Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, επί μισή ώρα και μπορεί να φωνάζουν ακόμη....
    ΌΧΙ, δε με χαλάει η εικόνα των παιδιών. Η εικόνα του κράτους που συνεχώς εξαγγέλει ....σεξ και μένει με το πουλί στο χέρι με χαλάει, ρε!

    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H αστυνομία έχει καθήκον να προστατεύει τον ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ βρε γιγαντο-τεράστιε εγκέφαλε, ευτυχώς που έχει και σένα η Ελλάδα.
    Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε επιτέλους το φοβερό του σχέδιο για την οικονομία, είπε να ζητήσει και τη γνώμη κάτι παλιών φίλων.
    Έκλεισε ένα κρυφό ραντεβουδάκι, όχι με την ιστορία αλλά με κάτι πιο χειροπιαστό. Με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοκαρχαρίες και μεγαλοκεφαλαιούχους της Ελλάδας.
    Σκέφτηκε, φαίνεται, ότι αυτοί οι πάμπλουτοι, μάλλον θα ξέρουν από λεφτά, ας μου πούν μια δεύτερη γνώμη για το σχέδιό μου, βρε αδελφέ.
    Τη συνάντηση διοργάνωσαν ο Ραγκούσης και η Λάζαρη, στο σπίτι του Καραμούζη (του ευαγούς ιδρύματος Eurobank του Λάτση) στην Εκάλη.
    Εκεί ήταν η αφρόκρεμα, όπως:
    • Δημ. Παπαλεξόπουλος της γνωστής εταιρίας τσιμέντου ΤΙΤΑΝ,
    • Σκλαβενίτης της γνωστής αλυσίδας των σούπερ μάρκετ,
    • Αν. Καλιτσάντζης επικεφαλής της ΕΛΤΕΧ, στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα
    • ο εφοπλιστής Λασκαρίδης, « Μεγάλη Βρετανία», καράβια, πρώην καζινάς
    • ο Β. Σπανός από το χώρο της Υγείας (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ),
    • ο Γ. Γεράρδος (Πλαίσιο),
    • ο Σπ. Θεοδωρόπουλος από το χώρο των τροφίμων (VIVARTIA),
    • ο Αρ. Μπελλές από το χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών (ΝΗΡΕΥΣ),
    • ο Ευτ. Βασιλάκης από το χώρο των αερομεταφορών (AEGEAN),
    • ο Ευ. Μυτιληναίος από τη βαριά βιομηχανία,
    • ο Αγγ. Πλακόπιτας από το χώρο του επενδυτικού κεφαλαίου και
    • ο Σπ. Διβάνης των γνωστών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
    Μαζί με το ψαράκι, το κρασάκι και τις καραβιδόψυχες αρχίζει ο Γιώργος να ξεδιπλώνει το βασικό θέμα της συνάντησης.
    -Ακούστε, καλοί μου φίλοι, το σχέδιο που φτιάξαμε με τον Παπακωνσταντίνου.
    O κόσμος πεινάει, προτείνω να μου δώσετε τα μετρητά και τις επιχειρήσεις σας για να τα μοιράσω στο λαό. Τα μετρητά θα τα δώσω στους φτωχούς και τις επιχειρήσεις θα τις δώσω στους άνεργους.
    -Ναί, ναί, ζήτω, γιούπι, αναφώνησαν οι συνδαιτημόνες, πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Βρήκαν το σχέδιο πρωτότυπο και ρεαλιστικό και ανταποκρίθηκαν αμέσως.
    -Μπράβο ρε μεγάλε, δεν είναι τυχαίο που έφτασες εκεί που έφτασες, έκραζε ο Σκλαβενίτης.
    -Συμφωνούμε απόλυτα, του λέει ο Καλιτσάντζης, μόνο να μην πείς το σχέδιο αυτό σε κανένα άλλο γιατί μπορεί να το μάθει ο παλιο-Καραμανλής και να σε αντιγράψει. Θα μείνει μεταξύ μας και όταν με το καλό γίνεις πρωθυπουργός, θα σώσουμε ΟΛΟΙ μαζί την Ελλάδα.
    Ο Γιωργάκης κατάλαβε ότι είχαν δίκιο.
    Έτσι θα γίνει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.
    Να πείσει το φτωχό λαό, τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον αγρότη, το φοιτητή, τον ελεύθερο επαγγελματία και το συνταξιούχο να τον ψηφίσουν.
    Και αυτό δεν μπορεί να είναι και πολύ δύσκολο. Θα τάζω νέα οράματα, νέες ιδέες, νέα γενικώς. Αυτά τα γουστάρει ο κόσμος, δοκιμασμένα πράγματα.
    Θα ζητήσω και στα άλλα φιλαράκια με τα κανάλια και τις εφημερίδες να με λιβανίζουν όλη μέρα και, που θα πάει, κάποιος από τους 151 θα λυγίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν ανεγκέφαλοι ανθέλληνες δεν δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό στην ημέρα και στους τιμώντες ήρωες εις χάριν μικροπολιτικών και προσωπικών συμφερόντων καλά κάνει η υπόλοιπη κοινωνια και τους φτύνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το νου σας ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

    ΣΑΒΒΑΤΟ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΦΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΤΖΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ, ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ, ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ, ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΑΡΜ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ.
    =(ΠΡΕΖΑTV)

    ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ – ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ- ΜΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα εξαγγελία μέτρων για τη μείωση του ελείμματος θα κάνει ο πρωθυπουργός από το μακρυνό Τατζικιστάν, όπου θα μεταβεί στα μέσα Απριλίου.

    Το Τατζικιστάν προτιμήθηκε από την Ζουλουανδία διότι αυτό τον καιρό εκεί υπάρχει έλειψη γιαουρτιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα τούτη η άνοιξη,
    Ραγιάδες, Ραγιάδες,
    να τσακιστεί ο σφριγηλός
    νάρθει το καλοκαίρι.


    Λίγα τα έχει τα ψωμιά,
    το χάνει το γκουβέρνο,
    να λυτρωθεί ο τόπος μας,
    να φύγει η χολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού η φωτογραφία δεν σχετίζεται με το γεγονός, τότε τι την βάζετε ρε μαλάκες ... Να χαρώ εγώ την ποιοτική και ανεξάρτητη πληροφόρησή σας - αρκεί να δημιουργούμε εντυπώσεις. Τελευταία δεν υπάρχει σχεδόν καμμία ανάρτηση που φιλοξενείτε, που να μην προσπαθεί να εξαπατήσει τον αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ
    Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009 - 06:45
    Ο tempora, ω ΤΕΜΠΕ!


    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=703874
    Την ώρα που απολάμβανα τη δεύτερη γουλιά του ελληνικού μου και άνοιγα την εφημερίδα, έτοιμος να ξεχυθώ για «σερφάρισμα» στις πυκνογραμμένες σελίδες της, να σου πετάχτηκε μπροστά μου. Με ύφος συνωμοτικό κάθισε προσεκτικά δίπλα μου και μου ψιθύρισε όλο νόημα: ΤΕΜΠΕ.

    Ο Παναγιώτης είχε ένα μικρό σούπερ μάρκετ. Καλός άνθρωπος, καλός επαγγελματίας, αλλά είχα να δω το μάτι του να γυαλίζει έτσι από το 1999, όταν ασχολήθηκε περιστασιακά με τις μετοχές. Ψέματα! Και μία ακόμη φορά που πέτυχε να επιφέρει πλήγμα στον ανταγωνισμό, όταν έκλεισε μία καλή παρτίδα με απορρυπαντικά.

    Ο Παναγιώτης, λοιπόν, μόλις είχε γυρίσει από την τράπεζα, όπου είχε κάνει το εξής deal: Πήρε την κρατική βοήθεια για την κρίση, υπό την μορφή άτοκου δανεισμού, από την Χ τράπεζα και αμέσως μετά πήγε στην Ψ για να τα «κλείσει» σε προθεσμιακή κατάθεση για έξι μήνες. Είκοσι χιλιάδες ευρώ. Επί 5%, επί 6 μήνες, ίσον 500 ευρώ…

    «Καλά βρε Παναγιώτη, τόσος καυγάς για 500 ευρώ; Σου λείπουν», ήταν το εύλογο ερώτημά μου, για να εισπράξω αμέσως την απάντηση: «Το θέμα δεν είναι τα 500 ευρώ, αλλά το γεγονός ότι τους τη φέραμε»!

    Ομολογώ ότι δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή τη λογική. Πολύ περισσότερο δεν μπορώ να καταλάβω το είδος του επαγγελματισμού των τραπεζικών που συμβούλευσαν τον Παναγιώτη και τους χιλιάδες άλλους Παναγιώτηδες να κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα: Να πάρουν τα χρήματα που προορίζονταν για να πέσουν στην αγορά, για να πάρει η αγορά ανάσες, και να τα κλειδώσουν σε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όχι μόνο τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων δεν έφτασαν, τελικά, στον σωστό προορισμό, σε εκείνους που τα είχαν πραγματικά ανάγκη, αλλά κι εμείς οι ηλίθιοι οι λοιποί φορολογούμενοι πληρώσαμε μερικές εκατοντάδες ευρώ την εξυπνάδα ορισμένων. Κι αυτοί οι ορισμένοι δεν είναι κάποιοι άγνωστοι. Είναι γνωστοί μας, φίλοι μας, γείτονές μας.

    Τώρα, λέει, κάποιοι πιέζουν για ΤΕΜΠΕ 2. Να σας πω κάτι; Καλά κάνουν! Αφού σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου και το κυρίαρχο δόγμα είναι αυτό της αρπαχτής και της ρεμούλας, γιατί να μην τα πάρουν; Κανονικά, βέβαια, θα έπρεπε να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα του ΤΕΜΠΕ και να πληρώσουν κι ένα πρόστιμο για να μάθουν να μην το επαναλάβουν στο μέλλον. Κανονικά…

    Θα μπορούσε, για παράδειγμα, το κράτος να ζητήσει στοιχεία από τις τράπεζες για το αν διατηρούν εκείνοι που πήραν το ΤΕΜΠΕ προθεσμιακές καταθέσεις και τι ύψους. Θα μπορούσε, επίσης, να κάνει κι άλλα πράγματα. Κι επειδή αυτό που ήδη είπαμε, όπως και τα «άλλα», πέφτουν λίγο δύσκολα για τις πλάτες αυτού του κράτους, ας κάνει το ελάχιστο: Να μην αφήσει το επόμενο ΤΕΜΠΕ στα χέρια των τραπεζών. Ας το αναλάβουν οι δημόσιες υπηρεσίες και ας θεσμοθετήσουν μηχανισμούς ελέγχου για το που θα πάνε τα λεφτά. Διαφορετικά, καλύτερο είναι να μην υπάρξει άλλο ΤΕΜΠΕ.

    Θανάσης Μαυρίδης

    thanasis.mavridis@capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουπς, γκαντέμης και ο Γιωργάκης, του χάλασε το αεροπλάνο... λέτε να έσκυψε πάλι να φτιάξει την αλυσίδα; Κοιτάξτε μήπως είχε επιβιβαστεί και ο Μητσοτάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν θέλετε ενημέρωση για το περιστατικό μπείτε στο blog του Φοιτητικού Συλλόγου:

    http://www.dpsdfs.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΦΟΙΤΗΤΕΣ
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
    ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗΣ.

    20 ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΤΟ
    ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΑ
    ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. re paidia i photo einai asxti..uparxoun video kai fotografies sto blog twn foitwn pou deixnoun akribws ti egine..

    http://dpsdfs.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. uparxei uliko pou fainetai ti exei ginei aktibws sto blog twn foititwn

    http://dpsdfs.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ...

    Φίλτατε,
    Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Η τελευταία και φρούδα ελπίδα μας το "πολλά υποσχόμενο' ΤΕΜΠΕ ήταν μία από τις πολλές φούσκες που μας τάϊσαν.

    Δυστυχώς...

    Τώρα που λήγουν επιταγές,
    που μας κυνηγάει ανηλεώς η εφορία,
    Που το ΤΕΒΕ απειλεί να μας κλείσει φυλακή..
    που έρχεται η ΔΕΗ να μας κόψει το ρεύμα,
    που κρυβόμαστε από τους προμηθευτές μας...

    ... η μόνη μας λύση είναι να πάρουμε ένα μπετόνι βενζίνη και να καούμε μέσα στα μαγαζιά μας.

    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

    ένας μικρομεσαίος στα πρόθυρα της κατάθλιψης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re paidia i photo einai asxti..uparxoun video kai fotografies sto blog twn foitwn pou deixnoun akribws ti egine..

    http://dpsdfs.blogspot.com/

    27 Μαρ 2009 12:59:00 μμ

    ----------------

    Καλά κάνουν και τους θεωρούν κωλόπαιδα. Εδώ αποδεικνύουν ότι δεν ξέρουν καν ελληνικά, πόσο μάλλον να πείσουν ότι είναι φοιτητές!
    Ακολουθεί η ελληνική αλφάβητος για να μαθαίνουν οι "φοιτητές".
    Μετά από 6 βδομάδες θα ξαναπεράσω να δω αν την έμαθαν για να προχωρήσουμε και στην προπαίδεια.

    ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τζων

    27 Μαρ 2009 10:14:00 πμ

    Συμφωνω μαζι σου φιλαρακο....και η μαμα σου να ειναι η καμαριερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδω η καλη επανιδρυση του κρατους...
    Εδω το σεμνα και ταπεινα σε ολο του το μεγαλειο..

    Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι λές ρε πασοκομμούνα ...φαίνεται
    ότι περισσότερο σε΄αποσχολεί ο
    Παυλόπουλος ,ένας πολιτικός με
    αρχ....ια και δεν σε αποσχολει η
    ΠΡΟΔΟΣΪΑ *****που έχει κάνει ο Γιωργάκης**
    που ΚΑΤΕΒΑΣΕ σαν υποτελής ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ επειδή ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ
    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει ) όταν τον εδεξιώθη, στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.
    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον ΣΦΑΓΕΑ των ΠΟΝΤΪΩΝ Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
    Έχεις μπερδέψει τη γραβάτα με το εσώβρακο.
    Όταν έχεις τέτοιους Έλληνες, τι να τους κάνεις τους ανθΕλληνες.
    Χάλιδες, έχετε το θάρρος και μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωστε γιά να πάει κάποιος στη Σύρο πρέπει να παίρνει άδεια από αύτα τα κοματόσκυλα. Επειδή ειναι λίγο δύσκολο αν μπορούνε γιά να διεκολύνουν τον κόσμο που θέλει να πάει στη Σύρο και πρέπει να τρέχει στα μπαρ στα κομματικά γραφεία και πολλοι από αυτους θα είναι και μεθυσμένοι ας βάλουν κάποιον στο λιμάνι. Οσο γιά το τι μαθαίνουν αστα να πάνε γιαυτό κρατάνε συνέχεια κλειστές τις σχολές γιατι δεν έχουν να μάθουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11% ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση