GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρελάσεις...

. Με την επέτειο της 25 Μαρτίου άρχισε πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ [Κοροβέσης κτλ] τον πόλεμο κατά των παρελάσεων. Ομως το περιοδικό ΠΕΣΑΛΤΟ [τεύχος 30 -Α...

.
Με την επέτειο της 25 Μαρτίου άρχισε πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ [Κοροβέσης κτλ] τον πόλεμο κατά των παρελάσεων. Ομως το περιοδικό ΠΕΣΑΛΤΟ [τεύχος 30 -ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008-σελ.28] δημοσίευσε φωτογραφία της νεολαίας του ΣΥΝ να παρελαύνει μαζί με τους κιναίδους και τις λεσβίες στην παρέλασή τους στην Αθήνα. Άρα δεν τους ενοχλούν οι παρελάσεις, αλλά η τιμή στις εθνικές επετείους. Ας μη μας δουλεύουν λοιπόν,είναι πλέον γνωστός ο ρόλος τους.
ΚΙΜΩΝ Α.

24 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΤΑΞΑ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΥΤΩΝ.ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η Ν.ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΟΡΕΣΑΛΤΟ ΟΥΔΩΛΟΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 350 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας χέζετε ρε κολλημένοι

    Τα ίδια και τα ίδια

    Σα ςβάλανε στο λούκι οι μπομπολαίοι κλπ για να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της πλύσης εγκεφάλου στον κόσμο και να βγει το γιωργάκι αυτοδύναμο και ασχολείστε ακόμη με τις μαλακίες τους

    Δεν βλέπετε ότι μόλις έρριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 6% σταμάτησαν να επιτίθενται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ που τα λέμε ίσως να ΄χουν κάπου και λίγο δίκαιο, γιατί με τις μεν η δημοκρατία προχωρά ενώ με τις άλλες το παραπολιτικοδικονομικό τόσα χρόνια μαξεύει δόξα, γη, και τιμαφλή.

    Να! που και πάλι όπως, και στη Σκύρο, κοτζαμπάσηδες σκυραλοδρόμοι συνεχιστές του Οθωμανικού διοικητικού πρακτικού συλογής του δέκατου, τώρα εν μέσω παρελάσεων για την απελευθέρωση, θα ευχαριστούν πρωτοβάθμιους της διαπλοκής στον ΟΤΑ και δικηγόρους που τους νομοιμοποιούν και επεκτείνουν ακόμα και σήμερα με ΤΑΠΙΑ ΤΕΣΑΡΟΥΦ και με πλασματικά συμβόλαια, με λίγα λόγια παρελαύνει ο λαός και οι διεφθαρμένοι κάτω από τη συγουριά των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων με βια μετράν για πάρτι τους τη γη που απόμεινε, από τότε πού φυγαν οι Τούρκοι, βέβαια οι Αγγλετέρα κατωχήρωσε κοψίδια οθωμανικά ως μη απελευθερωτέα για κάποιους επιτίδειους.

    http://skyrosnea.pblogs.gr/2008/09/gia-to-zhthma-ths-idiokthsias-h-mh-toy-dhmosioy-sthn-skyro.html

    http://www.servitoros.gr/news/view.php/21039/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Η αποστομωτική επίκληση του αλάνθαστου Ιερού Ευαγγελίου,
    του "κατά Ιάσωνος του Ρεσαλταρισμένου",

    μεθ' εθνικιστικού παραληρηματικού ενέματος,

    +++παρελήλασθαι+++


    Απαντητικό αφιέρωμα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΠΑΝΤΑ - ΠΑΝΤΟΥ.

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΜΩΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
    Ο ΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΣΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΟΠ ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΑΝΘΗ "ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ " απο την σειρά στο ΒΗΜΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ
    ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ Ο ΓΟΥΣΗΣ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΠΩΣ !!!!! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ..Ο ΙΔΙΟΣ.. ΤΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ..( συμφωνα με το βιβλίο).

    στο 2010 βέβαια ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ..ΑΠΛΑ.. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ... ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POYSTRAKIAAAAAAAAAAA.....ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 02-03-08
    Μαζική η συμμετοχή στην παρέλαση ομοφυλόφιλων στο Σίδνεϊ

    Σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι, αρκετοί τουρίστες από το εξωτερικό, παρακολούθησαν την σαββατιάτικη παρέλαση Mardi Gras του Σίδνεϊ, που φέτος συμπλήρωσε την 30η επέτειό της.

    Η Ντιαν Μίνις, που πήρε μέρος και στις 30 παρελάσεις όλα αυτά τα χρόνια και είναι από τις ιδρύτριες της κίνησης, δήλωσε ότι το Mardi Grass είναι «Γιορτής Ζωής» και «Πολιτικό Κίνημα» συγχρόνως.

    «Ακόμα και σήμερα», είπε, «είναι δύσκολο για μια νέα να ομολογήσει ότι είναι λεσβία και ένα νέο να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η εκδήλωση αυτή θέλει να στείλει το μήνυμα ότι το να είναι γκέϊ κάποιος δεν είναι κακό. Κακό είναι να μισείς τους γκέϊ».

    Η κ. Μίνις παραδέχθηκε πως «έχει σημειωθεί πρόοδος».

    «Πριν 30 χρόνια όλοι και όλοι ήμασταν 1500 άτομα κόντρα στο ρατσισμό και την προκατάληψη. Σήμερα παίρνουν μέρος 10.000 άτομα και την παρέλαση παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα».

    Φέτος για πρώτη φορά έλαβαν μέρος και μέλη της αυστραλιανής πολεμικής αεροπορίας. Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος έλαβαν μέρος στην παρέλαση και Έλληνες ομοφυλόφιλοι.

    Χα! Χα! Χα!
    Όλες οι πουστάρες του ΣΥΡΙΖΑ εκεί είχαν πάει!!!
    Οι φυλακισμένοι όπως ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ, κόρη ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ και όσοι άλλοι, έστειλαν από μία μεταχειρισμένη καπότα.
    Λέγεται δε ότι λόγω της ημέρας θα διοργανώσουν το βράδυ στην φυλακή μία παρτούζα χωρίς το ούζο βέβαια και αυτούς στο ρόλο του μεζέ.
    ΣΚΙΣΤΕ ΜΑΣ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΑΦΤΗ θα είναι το σύνθυμα της βραδιάς.
    Έρε γλέντια!!!

    ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ...ΠΟΡΕΙΕΣ

    Ζήταγαν τα άπλυτα με προκηρύξεις την απελευθέρωση του υιού Βούτση και των λοιπων Συριζέων!
    Βούτσης, Δημητράκης, κορη Δραγασάκη
    Το γιατί δεν είπαν!
    Εσείς το ξέρετε?

    Τους έχουν ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα οι ποινικοί και τους την έχουν κάνει ίσα μ' ένα κατοστάρικο από τα παλιά!
    Λέγεται ότι ο Βούτσης δεν αφήνει τίποτα να σηκωθεί και βάζει τα "δυνατά" του να το ρίξει!
    Είναι δυνατός ο Δημητράκης αλλά, όχι στα χέρια αλλά, στα ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ!!!
    Πλένει, καθαρίζει, περιποιείται και στον ελεύθερο χρόνο του γαμιέται κιόλας!

    Υ.Γ. Γιατί νομίζετε ότι δραπέτευσε ο Παλαιοκώστας?
    Για την ελευθερία του?
    Λάθος! Του είχε πιει το μεδούλι στα τσιμπούκια ο Βουτσάκος (αλλιώς και Μάρθα, από το Μαρθα Βου(ρ)τση)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:23

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΩΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΨΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ. ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΕΙ.
    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ,ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΛΕΟΝ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕΙΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΡΙΝΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΜΑΡΩΤΑ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΑ ΤΙΜΑ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΝ ΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ, ΜΙΖΕΡΟ,ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ.
    ΚΡΩΑΖΟΥΝ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΕΕΕ...ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !

    ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΙΠΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ...
    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΑΠΟ "ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ
    ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΠΩΛΗΣΗ" ΤΗΣ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.

    ΦΑΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΕ !
    ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΙΜΩΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΕΝΝΙΕΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ [ ΑΙΤΙΑ] Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ/. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ .ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΙΣΩ--- ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΙΜΩΝΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΗΡΩΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 24 Μαρ 2009 8:39:00 μμ

    Το ξύρισα όπως ζήτησες.

    Ελα τώρα να μου κάνεις ένα γλειφομ...ι!

    μαλάκα! ε, μαλάκα!

    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί ο Συριζα θέλει αύξηση των δαπανών γιά την παιδεία; Ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας θέλουν τα σχολεία σε κατάληψη μόνιμη και τους νέους να αγωνίζωνται πετώντας πέτρες στους αστυνομικούς βρίζοντας τους και καιγοντας τράπεζες και καταστήματα. Οσο γιά την παρέλαση έχουν δίκιο αφού παρελαύνουν στο gay festival γιατί να παρελάσουν και την 25η Μαρτίου. Εξάλλου από ότι έχει πει ο ίδιος ο Αλαβάνος στην τηλεόραση όταν ήταν Ευρωβουλευτής είχε θέσει υπό την προστασία του τον τουρκοκύπριο Ταλάτ και τον περιέφερε στην Ευρωβουλή γιά να τον προωθήσει γιαυτό οι τουρκοκύπριοι του έχουν μεγάλη υποχρέωση και δεν πρόκειται να μας ενοχλήσουν. Οι αστυνομικοί δεν χρειάζονται όπλα μόνο καμμιά πέτρα στο κεφάλη και καμμιά μολότωφ οπότε μπορείται να υπολογίσετε πόσα λεφτα γλυτώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να δεχθεις να παρελασεις, να υποταχθεις σε καθε καραβανα, να λατρεψεις μια παρθενα που την γαμησε ενα αγγελακι?
    Μα αρκει να εισαι δεξιο-μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε μου λέτε ρε Συνασπιστιρια ο Μεταξας κυβερνησε τη Γαλλία που καθε χρονο, στις 14 Ιουλίου κανουν παρελαση για τη Γαλλική Επανασταση??
    Βρηκατε τους πουλημενους μεγαλοαστούς που για να μην πανε τα παιδακια τους στο Στρατο τα στελνουν εξω και μετα παρακαλανε να μην δημοσιευτούν τα ονοματα των ανυποτακτων..
    Ο καθε τεμπέλης και μαμμοθρεφτος δηλώνει αντιρρησίας συνειδήσεως για να λουφάρει. Βλ. Θανο Μικρουτσικο, Λαζοπουλο, Σαββόπουλο και αλλους καλλιτεχνάδες.
    Τουλάχιστον μη μιλατε..Κοπανιστε την σε βάρος μας αλλά σκαστε. Μην μας προκαλείτε γιατι καποτε θα μας βρητε μπροστά σας..Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ειναι παιδακια του κατηχητικού αμα συνειδητοποιείσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ τη δυναμή τους.

    Σας φτυνω και φωναζω ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χώρες-εχθροί του Ίντερνετ

    Με αφορμή την ίδια ημέρα, οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα εξέδωσαν πολυσέλιδη έκθεση εξετάζοντας φαινόμενα λογοκρισίας και κρατικής καταστολής σε 22 χώρες.

    Από αυτές οι 12 έχουν επιβάλλει εξαιρετικά περιοριστικά μέτρα κατά της χρήσης του Ίντερνετ και είτε δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στον πληθυσμό τους είτε την επιτρέπουν με πολύ μεγάλους περιορισμούς.

    Πρόκειται για την Αίγυπτο, το Βιετνάμ, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, την Κίνα, την Κούβα, την Μιανμάρ, την Ουζμπεκιστάν, τη Σαουδική Αραβία, τη Συρία, το Τουρκμενιστάν και την Τυνησία.

    Στις χώρες καταλογίζεται και η συστηματική δίωξη των ενοχλητικών χρηστών του Ίντερνετ.

    Επίσης άλλες δέκα χώρες, μεταξύ τους η Αυστραλία και η Νότια Κορέα, τίθενται σε κατάσταση επιτήρησης λόγω εξελίξεων που μπορεί να θέσουν εν αμφιβόλω την ελεύθερη έκφραση στο Ίντερνετ.

    ΒΗΜΑ

    Πως τον λένε εκείνον τον μαλάκα τον πρόεδρο του τΖΥΡΙΖΑ?
    Αλέξη -Δημόσια Έργα- Τσιπ(Ρ)α?
    Χαρισμένο σε σένα ρε μαλάκα για την Κούβα που ονειρεύεσαι!!!

    Υ.Γ. και που 'σε. την άλλη φορά μην πας με μαύρη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πάρε έναν αράπη! θα σου χρειαστεί και στο gay parade!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. zac, στις 14 Ιουλίου στο Παρίσι γίνεται μονο στρατιωτική παρέλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΣΥ ΜΠΟΥΦΟ 24-3-200906:23 ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι μέλος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλω να υπάρχουν παρελάσεις στις εθνικές μας επετείους!!!!
    Αλλά θέλω να συμμετ/εχω κι εγώ που είμαι 50 χρόνων!
    ΓΙΑΤΙ λοιπόν να μην γίνονται παρεάσεις-πορείες του λαού, με ελληνικές σημαίες προς τιμήν των προγόνων μας της εποχής του 21, ή αντίστοιχα του 40????
    ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να επιδεικνύουμε τον στρατιωτικό μας εξοπλισμό μια τέτοια μέρα; Για να τον δουν οι εχθροί του έθνους και να φοβηθούν;;; (!!!)
    Μα αφού γνωρίζουν πολύ καλά όλοι, παντού, τι στρατό έχουμε, όπως και εμείς γνωρίζουμε για το στρατό άλλων χωρών...

    Να γίνονται λοιπόν παρελάσεις-ειρηνικές πορείες τιμή σε όσους Έλληνες έπεσαν στους πολέμους...
    Και όποιες άλλες εκδηλώσεις θέλει η κάθε ομάδα Ελλήνων να διοργανώσει...

    ΥΓ.1
    Σκεστείτε παρέλαση κάνουν και στην Νέα Υόρκη οι Έλληνες τέτοια μέρα. Γνωρίζετε πώς γίνεται αυτή η παρέλαση;

    ΥΓ.2
    Γιατί κανένας δεν λέει πώς ξεφτιλίζονται τα παιδιά μας που τα αφήνουν (τα κορίτσια) να κάνουν παρέλαση ως μοντελάκια, βαμμένα σαν πόρνες, με φούστες μια πιθαμή και με γόβα στιλέτο;;; Αυτ'ό πάλι πόσο καλό είναι; Ε, λοιπόν, με τέτοια μορφή να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ οι παρελάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ 25 Μαρ 2009 1:48:00 μμ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den anaroti8ikate pote ean yparxoun an8ropoi pou den noi8oun opos eseis? Ean alloi an8ropoi petyxan na einai pio eytyxismenoi? Giati eiste toso narkissoi?
    ta paidika sas traumata dyskola 8a epolo8oyn alla prospa8iste to. Isos na kataferete kati, giati emeis kai ta paidia mas den siopoun oute aganaktoun stis parelaseis anti8eta timoun kai agapoun. Emeis den parelaunoume kyrioi narkisoi gia na ksexorisoume apo ton kosmo, paralaunoume gia na enosoume ton kosmo, opos 8a tragoudage kai o sympa8hs trovadouros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση