GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλή πολιτική απάτη στο Αγρίνιο...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Με ύφος 100 καρδιναλίων εμφανίστηκε πριν από λίγο ο καταλληλότερος στο γυαλί του προπαγανδιστ...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Με ύφος 100 καρδιναλίων εμφανίστηκε πριν από λίγο ο καταλληλότερος στο γυαλί του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΕΡΤ και παρουσίασε δήθεν ότι ξεκίνησαν τα έργα της Ιόνιας Οδού, φωτογραφιζόμενος σαν παγώνι μπροστά σ’ έναν πλατύ χωματόδρομο.Μας είπε ο απατεώνας Καραμανλής και οι συνομιλητές του, ότι το τμήμα αυτό, που είναι η παράκαμψη του Αγρινίου, ότι αποτελεί μέρος της Ιόνιας Οδού και ότι λίγο πολύ είναι έργο της κυβέρνησής του.
Η αλήθεια είναι, όμως, ότι αυτό το τμήμα είχε...
ξεκινήσει το 2003 και τότε αν θυμόμαστε καλά κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ, χρηματοδοτούμενο από τον δημόσιο προϋπολογισμό κι αυτός μιλούσε για μακέτες. Το 2004, στα πλαίσια επανίδρυσης του δεξιού κράτους, αλλά και παρακράτους, αποφάσισε ο πολιτικός απατεώνας να σταματήσει το έργο, που τώρα εμφανίζει ως δικό του!Ο ψεύτης-απατεώνας θεομπαίχτης, που μας περνάει για κουτόφραγκους, αλλά και η ΥΕΝΕΔ (την ονομάζουν ΕΡΤ), διέπραξαν δεύτερη ΑΠΑΤΗ!
Η κατασκευή της Ιόνιας Οδού δεν γίνεται, ή θα γίνει από χρήματα της κυβέρνησης!
Ρε απατεώνες, κλέφτες και λωποδύτες, εμείς πληρώνουμε με νταβατζιλίκι του καταλληλότερου το έργο!Αν δεν ήταν μεθυσμένος, ή δεν είχε καπνίσει κάποιο χόρτο, θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά ότι λέει συνειδητά ψέματα, γιατί ο ίδιος αποφάσισε να πληρώσουμε οι φορολογούμενοι αυτό το έργο.Πως;Με τις υπέρογκες αυξήσεις στα διόδια και την ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ότι από το 2007, τα χρήματα από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας (μέχρι τον Μαλιακό) και τμήμα Χαλκίδας, είναι για την κατασκευή της Ιόνιας οδού!
Μας τα παίρνει χοντρά, με νταβατζιλίκι αυξήσεων, για να φτιαχτεί η Ιόνια Οδός και καμαρώνει στο Αγρίνιο σαν «γύφτικο σκεπάρνι»!Αρχιψεύταρε πολιτικέ απατεώνα, εμείς από την Αιτωλοακαρνανία δεν είμαστε Νατάσες!
Ντροπή σου καραγκιόζη!* με κάθε σεβασμό στο λαϊκό ήρωα που προσβάλουμε.

18 σχόλια

  1. Επιεικώς άστοχο το σχόλιο....
    Και για του λόγου το αληθές τούο μόνο
    Το έργο ξεκίνησε το 1997, το 1998 το είχε επισκεφθεί ο Σημίτης και μέχρι το 2004 είχε κατεσκευαστεί δρόμος ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕς ΑΤΕΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, ωστε ετσι εξηγουνται και η αυξηση( σχεδον 50%) των διοδιων και η εκχωρηση τους σε ιδιωτικες εταιριες;
    Για να καμαρωνει ο Πρωθυπουργος ενοψει εκλογων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΤΩΡΑ!
    ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ Ο Θ. ΣΩΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 Μαρ 2009 11:05:00 μμ

    Επειδή γνωρίζω σχετικά με τα δημόσια έργα στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας την τετραετία 2004 - 2008 δέν έπεσε χαλίκι, μονάχα μελλοντικά σχέδια στα χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλειτσικα εισαι αλητης και καριολης αναρχομαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Διπλή πολιτική απάτη στο Αγρίνιο..."

    Tι περιμένεις από απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, λαμόγια και προδότες των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sibilla σκούπισε τούς αφρούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ.ΔΙΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ?
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΤΑ ΕΓΙΝΕ.
    ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΒΛΑΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ,ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΦΛΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι Ιόνια οδός και τρίχες κατσαρές. Μας παίρνουν τόσον καιρό από τα διόδια τόσα λεφτά για την Κορίνθου Πατρών και προχθές που πήγα στο Αίγιο προσπαθούσα να δω κάποια έναρξη εργασιών , κάποια διαπλάτυνση του δρόμου έστω κάποια μηχανήματα κάπου, που να δείχνει ότι κάποιο έργο θα αρχίσει να εκτελείται . Αλλά που……. Μέχρι το Αίγιο. Μέχρι την Πάτρα δεν ξέρω αλλά μέχρι το Αίγιο ΤΙΠΟΤΑ. Τα λεφτά μας που πάνε ?????? Μόνο κάτι τεράστιες πινακίδες ΄΄ Στα επόμενα 3 χιλιόμετρα γίνονται ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ατυχήματα ΄΄ και σε πιάνει κρύος ιδρώτας. Μήπως μας παίρνουν τα λεφτά για τις πινακίδες ?????? ΑΙΔΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ιόνια Οδός γίνεται για να πηγαίνουν οι μαλάκες Αλβανοί στη χώρα τους. Μάλιστα επειδή όλοι αυτοί είναι αλήτες και θα αρχίσουν να σπάνε τα πάντα αν τους βάλει ακριβά διόδια , ενέταξαν σαν Ιόνια Οδό το κομμάτι Σχηματάρι Χαλκίδα!!!!!!!!!Παρ ότι τα 14 χιλ. του εκεί δρόμου γίνονται απο τον προυπολογισμό και όχι με αυτοχρηματοδότηση.Έτσι θα ξεπατώσουν τους Ευβοοίς στα διόδια αλλά και κάθε μαλάκα Αθηναίο που θα πηγαίνει το Σαβατοκύριακο βόλτα στη Χαλκίδα.Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φυσικά και έκανε έργα πολλά για την ιόνια οδό ο Κωστάκης . Ξεχνάτε που έκαψε όλη την Πελοπόνησο ώστε να διευκολύνει τα έργα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣΣ...ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΕΙΔΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ!!! ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΥΜΙΟΣ ΣΩΚΟΣ!!!
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ 14/3 11:49
    ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕς ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ (14/3 11:05) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ;
    ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2004 ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ 2ο Τμήμα της Παράκμαψης(Αγγελόκαστρο - Κουβαράς);
    Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν κατασκευστικές ατέλειες στο τμήμα που κατασκευάστηκε επί ΠΑΣΟΚ;
    Ποιος ο ρυθμός κατασκευής του εν λόγω έργου επί ΝΔ και ποιος έπί ΠΑΣΟΚ;
    Το έργο ξεκίνησε το 1997 ταυτόχρινα με τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στα 7 χρόνια εως το 2004 από τα 32 χλμ κατακευάστηλαν μόνο τα 12 ΓΙΑΤΙ;
    Και τώρα που τελειώνει το έργο γίνεται λΌγος για ΑΠΑΤΗ...
    Μάλλον ο Sibila e;inai apateonaw thw ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση