GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή κατά του Δημοσίου...

... από την Φιλελεύθερη Συμμαχία για τις καταστροφές των περιουσιών Από την Φιλελεύθερη Συμμαχία H Φιλελεύθερη Συμμαχία , προχωρά σε κατάθεσ...

... από την Φιλελεύθερη Συμμαχία για τις καταστροφές των περιουσιών

Από την Φιλελεύθερη Συμμαχία

H Φιλελεύθερη Συμμαχία, προχωρά σε κατάθεση αγωγής κατά του Ελληνικού Δημοσίου υποστηρίζοντας ότι οι πρόσφατες καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας θα είχαν αποφευχθεί εάν οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρούσες είχαν επέμβει, όπως όφειλαν, για τη προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
Ποιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, 80 καταστήματα, 37 Ι.Χ. αυτοκίνητα και έξι υποκαταστήματα τραπεζών υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την επιδρομή κουκουλοφόρων. Στη διάρκεια των επεισοδίων υπήρχαν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες αντί να επέμβουν τους δόθηκε εντολή μη εμπλοκής και απομάκρυνσής τους. Η πληροφορία αυτή διασταυρώνεται από πολλές πηγές και κυρίως από... τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε περιπολία κοντά στην οδό Σκουφά, άλλους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην οδό Αναγνωστοπούλου και περιπολικό που βρισκόταν στην οδό Αλωπεκής. Οι 4 διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε σημεία πολύ κοντά στους κουκουλοφόρους διατάχθηκαν να επέμβουν μόνο όταν οι «γνωστοί- άγνωστοι» είχαν ήδη βρει ασφαλές καταφύγιο στο άσυλο της Νομικής Σχολής… Κατά συνέπεια οι αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν παρούσες στη διάρκεια των καταστροφών, έλαβαν παράνομη εντολή από την ηγεσία τους να μην εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο μεγαλύτερος παράνομος στη χώρα είναι το ίδιο το κράτος που με πράξεις ή παραλείψεις του θέτει σε κίνδυνο θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία βασίζει την αγωγή της κατά του Ελληνικού Δημοσίου στο άρθρο 105 του Εισαγωγικού νόμου του Αστικού Κώδικα που ορίζει ότι: «Για παράνομες πράξεις ή παραλείψεις των οργάνων του δημοσίου κατά την άσκηση της δημόσιας εξουσίας που τους έχει ανατεθεί, το δημόσιο ενέχεται σε αποζημίωση. Μαζί με το δημόσιο ευθύνεται εις ολόκληρον και το υπαίτιο πρόσωπο, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων για την ευθύνη των υπουργών.»
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία πέραν της αγωγής της κατά του Ελληνικού Δημοσίου θα ενημερώσει, στα πλαίσια ειδικής πληροφοριακής καμπάνιας, τους πληγέντες πολίτες για το δικαίωμά τους να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από το Ελληνικό Κράτος για τις καταστροφές που υπέστησαν.

13 σχόλια

  1. Ε, ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ,ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ,ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΘΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΝΟΜΩΝ Η ΜΙΖΑΡΟΝΤΑΣ.
    Ε ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ.
    ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ( Ε ΟΧΙ ΟΛΟΙ )
    ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ . ΑΝΑΓΛΗΤΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΣΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ.
    ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.(ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΕΛ).
    ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΟΙ ΠΟΥΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΕΣΤΩ ΧΑΖΟΣ ΠΑΡΑ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΞΕΡΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΦΕΛΕ,ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΡΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.ΑΡΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΕΤΟ ΔΙΟΤΙ ΘΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΕ ΕΛ.ΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς, παιδιά μου, που πιστεύετε ότι ο μέγας ηγέτης Γιωργάκης θα φέρει την επανάσταση.
    Την επανάσταση στα οικονομικά, είναι και πολύ έμπειρος σε αυτά, είδες τί καλά που τα έχει καταφέρει με τα οικονομικά του πασόκ (από δάνειο σε δάνειο το πάει);
    Την επανάσταση στα θεσμικά, εκεί να δείς πως θα ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά (τοπική αυτοδιοίκηση, παιδεία, εκκλησία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη).
    Επανάσταση και στα εθνικά, μιλάμε είναι το φόρτε του. Ειδικά στο Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρώσικους αγωγούς κεντάει το παλληκάρι, εντελώς τυχαία τα θέματα αυτά ενδιαφέρουν λιγουλάκι και κάτι παλιά φιλαράκια από μακριά, οπότε θα σκίσουμε και εκεί.
    Ευτυχώς που τα κανονίσαμε.
    Τώρα βρήκα και εγώ ένα ηγέτη να με εμπνεύσει.
    Ανακούφιση, ααααααρρρρ!
    (Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mh plhrvnete tipote mh kanete tipote loidoriste toys xlebaste tous antistatheite.
    mono kako kanoyn sto topo synexistes tvn komitatzhdon kai ton koykouloforon ths katoxhs.
    oust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to kolonaki mono tous noiazei tous axrhstous.
    pseytoellhnes ypallhliskoi agrammatoi kai tipotenioi.
    oust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)

    19 Μαρ 2009 5:29:00 μμ

    ................................
    ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....
    ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΕΙ ΑΔΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ε; ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΤΣΙ;
    ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙ. ΑΪΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.

    Θα πάει και Ευρώπη, αλλά θα δικαιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΕ* ΠΑΠΑ(ΤΖΗ)ΓΙΑΝΝΗ

    ΤΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ;
    ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ;;;

    ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ;
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ !!!

    ΣΤΟ EXTRA ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ...! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ , ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ .


    ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΜΑΘΑΝ Ή ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ;;;

    *(ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΕ ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΠΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύγε στη Φιλελεύθεη Συμμαχία,

    Τόσο φιλελεύθερη που καλεί τους φορολογούμενους να πληρώσουν τους χρυσούς κώλους των Κωλονακιωτών.

    Δεν φτάνει που τους πληρώνουμε μέσω των δημοτικών τελών..

    παιδία κωλο-νακιώτικα της Φιλ. Συμμαχίας..

    κάνετε και έναν έρανο για τους φουκαριάρηδες τους τραπεζίτες,

    άξιος ο μισθός σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση