GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρά την προσπάθεια "τερματισμού" της...

Συνεχίζει την απεργία πείνας... . Από το http://www.stopcartel.gr/ Ολοκληρωτικού τύπου τερματισμός της Απεργίας επιχειρήθηκε εκ νέου χθές απ...

Συνεχίζει την απεργία πείνας...
.
Από το http://www.stopcartel.gr/

Ολοκληρωτικού τύπου τερματισμός της Απεργίας επιχειρήθηκε εκ νέου χθές από την κυβέρνηση. Ανακοινώθηκε 10 λεπτά πρίν συμβεί, από ζωντανή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ ! Ζητούνται επίσημα εξηγήσεις. Αθλιες μεθοδολογίες πού απλά εκθέτουν την κυβέρνηση. Με την ίδια παράνομη μεθοδολογία πού έχει επιχειρηθεί ιστορικά μόνο σε άλλες , αλλά επίσημα χαρακτηρισμένες ολοκληρωτικού τύπου τριτοκοσμικές χώρες, η κυβέρνηση έστειλε πάλι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, προκειμένου με τη βία να μετακινήσει τον Απεργό Πείνας και να τον μεταφέρει, χωρίς τη θέλησή του για «νοσηλεία» σε νοσοκομείο!
Η αντίσταση του Θοδωρή Τενέζου υπήρξε και πάλι άμεση, αφού...
αρνήθηκε κατηγορηματικά να μετακινηθεί, επικαλούμενος τά συνταγματικά δικαιώματά του,τίς διεθνείς συνθήκες και τις αποφάσεις διεθνών οργανισμών πού προστατεύουν το δικαίωμα ελεύθερης διαχείρησης του σώματός του, πού αποτελεί αναφέρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα.
Η νέα ,ίδιας ολοκληρωτικής έμπνευσης επιχείρηση της κυβέρνησης η οποία ,όμηρος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων τα οποία ακριβώς καταγγέλει η Απεργία, ενέδωσε στις πιέσεις τους, μέσω του υπαλλήλου τους προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο οποίος επίσημα δύο φορές ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για να «προστατεύσει» την υγεία του Απεργού(!), ΄επεσε και πάλι στο κενό.
Μπροστά στην γενική αντίδραση και κατακραυγή των πολιτών που έσπευσαν ,πιο πολλοί μάλιστα αυτή τη φορά να συμπαρασταθούν, η ΄βίαια επιχείρηση έληξε με αποχώρηση τού «ασθενοφόρου».
Σημειώνεται η τεράστια διεθνής κατακραυγή την οποία στο παρελθόν έχουν προκαλέσει ανάλογες παράνομες ενέργειες επισήμων τριτοκοσμικών ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Ομάδα περιφρούρησης της Απεργίας από εθελοντές έχει εγκατασταθεί πλέον επί 24ωρης βάσης στον τόπο της Απεργίας.
Οί Έλληνες μπλόγκερς στην πρωτοπορία του αγώνα.Εκατοντάδες μπλογκς έχουν αναστείλει κάθε άλλη ανάρτηση και μεταδίδουν μόνο την Απεργία .
Εκτενής αναφορά στο συμβάν χθές βράδυ στο BLUE SKY TV από την εκπομπή του δημοσιογράφου κ.Σπύρου Χατζάρα.
Συνέντευξη χθές στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ στην εκπομπή του κ.Κοντονή.
Κάλεσμα για ειρηνική συμπαράσταση με αναμένα κεριά για την Παρασκευή το βράδυ 8:30.

5 σχόλια

  1. Αντε θα σε κάνει και Βουλευτή ο
    Τσίριζας.
    η Κούνεβα τους έκλασε. ¨Εχει σοβαρότητα η γυναίκα και μες τον πόνο της.
    Άντε βλήμα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η στάση του θοδωρή τενέζου έχει φέρει σε αμηχανία τον πολιτικό κόσμο και τα μμε και καταδείχνει την πλήρη σαθρώτητα του ελληνικού πολιτικού και κοινωνικού συστήματος.
    τον αγνόησαν για 40 ημέρες πιστεύοντας οτι θα καμφθεί.
    ο ανδρας όμως είναι γιγας και σιγά-σιγά τον προσεγγίζουν. όπως και να το κάνουμε το θέμα αρζίχει να φέρνει ακροαματικότητα.

    υγ. μουρχεται να ξεράσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πεί κανείς για το πρώτο σχόλιο και τον εμπνευστή του..

    Σε φασιστοειδή υποκείμενα, τσιράκια των τραπεζών, σαν το τσιράκι 6.35 μμ ταιριάζει μόνο ένας κλίβανος. Σαν αυτόν που ο παππούς του ο Γκαίμπελς σοφίστηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασιστομουνάκι παρεξηγήθηκες...
    στο μουνί μας..
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΥΝΕΒΑ
    ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ 11.09 ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΩΣ ΘΕΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6.35-1.29!!!
    ti egine re fasistakia me to keimeno plhrwneste,ti na pei h mana sas pou th plhrwnw me th mera!
    Eisaste toso zwa pou den mporeite na diakrinete tis periptwseis Kouneva-Tenezou!k sto katw katw poios eipe gia ksyriza kai vouleuilikia?autos einai o diakahs sas pothos re?
    Xamena anthrwpakia,o anthrwpos einai ekei epi 42 meres reee,an pathei kati kryfteite k seis k ta afentika pou sas plhrwnoune-gamane...!
    kseftylismenoi ypanthrwpoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση