GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γράμμα...

. Aπό το kourdistoportocali.blogspot.com . ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ Α(ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ)... -Σε κόφτει εσένα κε Ραχωβίτσα μου, εαν ο "Επαναστατικός Αγώνας&q...

.
Aπό το kourdistoportocali.blogspot.com
.
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ Α(ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ)...
-Σε κόφτει εσένα κε Ραχωβίτσα μου, εαν ο "Επαναστατικός Αγώνας", η "17Ν-2", η "Καυλωμένη Σέχτα" και πάει λέγοντας, καθαρίσουν με καλογυαλισμένα κουμπούρια τα λαμόγια που τη βγάλαν καθαρή απο Μίζες , Ζίμενς, Χρηματιστήριο, Εξοπλιστικά, Ομόλογα , Βατοπέδια και πάει λέγοντας;
-Κύριε Αραχωβίτσα, εσυ που φαίνεσαι σοβαρό παληκάρι, φρόντισε μαζί με τα μπράτσα να γυμνάζεις και το μυαλό.Ετσι έχεις κάποιες πιθανότητες να διασώσεις ελάχιστο απο το κύρος της Αστυνομίας. Οπως καλά γνωρίζεις, απο το ίδιο ανθρώπινο ύφασμα είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι που κατοικούν τόσο στο Κολωνάκι και το Παλαιό Ψυχικό, όσο και στη Δάφνη που φάγανε τους...
άτυχους γεράκους. Γονείς μας η παπούδες μας, είναι τα θύματα των ληστών κύριε Αραχωβίτσα μας.
Κατανοώ την κωλοπιλάλα σας εκει στη ΓΑΔΑ, να προστατέψετε τοΚολωνάκι, με παπαπάκια, περιπολίες και τα σχετικά. Μόνο που το ανθρώπινο ύφασμα κατοικεί παντού κύριε Αραχωβίτσα μου, ακόμη και στη τελευταία γειτονιά. Στο Κολωνάκι κε Αραχωβίτσα μου, σπάνια γίνονται εγκληματικές ενέργειες του κοινού Ποινικού Δικαίου. Ενα σκασμό ιδιωτικοί αστυνομικοί βρίσκονται εκεί, για να φυλάνε τα τρανταχτά ονόματα της εγχώριας μαρκίζας.
Ασε που πιστεύω ότι τα παπάκια -ειδικά εαν είναι 125αρια-θα τους χαλάνε την ησυχία τους. Δυο λαγωνικά καβάλα σ ενα παπί που κάνει σβούρες στο Κολωνάκι, δεν θα είναι καλοδεχούμενο απο τους προεστούς κε Αραχωβίτσαμου.
Στη Δάφνη, στη Νίκαια, στη Κυψέλη, στου Ζωγράφου, στα Μέγαρα-εκει να στείλεις τα παπάκια κε Αραχωβίτσα μου. Εκει που οι άνθρωποι έχουν πραγματική ανάγκη-δες τα συμβάντα κι αποφάσισε αντίστοιχα.
Δεν μου λες όμως κε Αραχωβίτσα μου, που παριστάνεις και τον καρατέκα, τον μαχητή, γιατί δεν έχεις τ άντερα ν αφαιρέσεις την αστυνομική φρουρά απο τα μεγαλολαμόγια του τόπου;Ακόμη και οι πρεσβείες θα πρέπει να πληρώνουν απο τη τσέπη τους τους ιδιωτικούς αστυνομικούς, το ίδιο και τα χαζοκάναλα, οι επιχειρήσεις και πάει λέγοντας.Εαν θέλεις να μείνεις στην αστυνομική Ιστορία, σαν γνήσιος μάγκας και λεβέντης ξήλωσε σε μια νύχτα την αστυνομική φρουρά απο τα μεγαλοκαθάρματα.
Σε κόφτει εσένα κε Ραχωβίτσα μου, εαν ο "Επαναστατικός Αγώνας", η "17Ν-2", η "Καυλωμένη Σέχτα" και πάει λέγοντας, καθαρίσουν με καλογυαλισμένα κουμπούρια τα λαμόγια που τη βγάλαν καθαρή απο Μίζες , Ζίμενς, Χρηματιστήριο, Εξοπλιστικά, Ομόλογα , Βατοπέδια και πάει λέγοντας;
Σε κόφτει εσένα κε Αραχωβίτσα μου, για τα μεγαλολαμόγια που παντελονιάζουν εκατομμύρια ευρώ κλέβοντας το δημόσιο χρήμα;
Γι αυτούς πονάς περισσότερο, η για τους γεράκους στη Δάφνη.Επειδή είσαι σοβαρό παληκάρι κι όχι Δένδιας η Μαρκογιαννάκης, γι αυτό ρωτάω εσένα και περιμένω την απάντησή σου-(στείλε mail).

27 σχόλια

  1. ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

    Σήμερα η υπουργός εργασίας ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ανακοίνωσε την ένταξη του επαγγέλματος του πρωθυπουργού στα βαρέα και ανθυγεινά επαγγέλματα.

    Έτσι μία αδικία αιώνων ήρθη.
    Είναι τοις πάσιν γνωστό το πόσο κουραστικό έχει γίνει το επάγγελμά μας δήλωσε ο πρωθυπουργός, δικαιώνοντας έτσι τη ρήση του ΒΥΡΩΝΑ "ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ".











    ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

    Σήμερα η υπουργός εργασίας ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ανακοίνωσε την ένταξη του επαγγέλματος του πρωθυπουργού στα βαρέα και ανθυγεινά επαγγέλματα.

    Έτσι μία αδικία αιώνων ήρθη.
    Είναι τοις πάσιν γνωστό το πόσο κουραστικό έχει γίνει το επάγγελμά μας δήλωσε ο πρωθυπουργός, δικαιώνοντας έτσι τη ρήση του ΒΥΡΩΝΑ "ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του έκανες τα μούτρα κρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ

    Παιδιά, σὰ θέτε αργηγιά, πρωθυπουργοί να είστε
    ἐμένα νὰ ρωτήσετε νὰ σᾶς ὁμολογήσω
    τῆς αφεντιάς τὰ βάσανα καὶ τῶν κλεφτῶν τὰ ντέρτια.

    Δώδεκα χρόνους ἔκανα στοὺς κλέφτες καπετάνιος.
    Ζεστή πίτσα δὲν ἔφαγα, δὲν πλάγιασα σὲ στρῶμα,
    τὸν ὕπνο δὲν ἐχόρτασα, τοῦ ὕπνου τὴ γλυκάδα,
    τὸ χέρι μου δεν έπιασε του στέϊσιον το πλήκτρο .

    Καπετάν κωστάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE KAI ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΠΟΥΣΤΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΗ
    ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ.

    ΣΥΧΑΜΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραχωβίτσα γερά κόφτους τον τσαμπουκά

    Φαναρι Καρδίτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ
    ΜΠΟΚΟΣΦΑΙΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ
    Η ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ
    ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ
    ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι ειναι φιλεμου μια χαρας τα λες στο γραμασου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αστυνομικός, στην προσπάθειά του να εμποδίσει τους δύο κακοποιούς να του πάρουν το όπλο, πυροβόλησε πέντε φορές, ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος γύρω του, και μόνο από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.



    Ο άγριος ξυλοδαρμός και ο αφοπλισμός του αστυνομικού καταδεικνύουν τη γύμνια της Αστυνομίας και την έλλειψη προσωπικού, που αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην πολυδιάσπαση και την εξαρχής προβληματική οργάνωση του Σώματος, το οποίο έχει υποστεί πολλά δεινά τον τελευταίο καιρό.

    Παράλληλα, ενισχύουν την εικόνα διάλυσης που εισπράττουν τον τελευταίο καιρό άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, τα οποία επωφελούνται από τα σοβαρά προβλήματα για να δείξουν το νταηλίκι τους, περιφρονώντας πλήρως τη στολή και την ιδιότητα των αστυνομικών.

    Μόνος του
    Ο αστυνομικός στον Αστακό αναγκάστηκε να πάει μόνος του σε μπαρ της περιοχής για να επιληφθεί ενός περιστατικού επειδή δεν υπήρχε άλλος να τον συνοδεύσει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ο ίδιος και άλλοι άνθρωποι.

    Ολα έγιναν για τα μάτια νεαρής ιδιοκτήτριας καφετέριας, η οποία όταν έκλεισε το κατάστημά της πήγε με μια παρέα για διασκέδαση σε μπαρ.

    Εκεί όμως ήταν ένας 38χρονος από τον Μύτικα, ο οποίος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών.

    Ο 38χρονος είχε... βάλει στο μάτι τη γυναίκα και κάποια στιγμή που βρήκε την ευκαιρία άρχισε να της γίνεται «στενός κορσές», δηλώνοντας τις ερωτικές επιθυμίες του.

    Αυτή τον απέκρουσε και πλήρωσε για να φύγει, αλλά ο 38χρονος, για να την καθυστερήσει, της άρπαξε την τσάντα και δεν την επέστρεφε.

    Η γυναίκα τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ο αρχιφύλακας με περιπολικό και ζήτησε από τον 38χρονο να δώσει την τσάντα της γυναίκας.

    Αυτός υπάκουσε, αλλά όταν η γυναίκα και η παρέα της έφυγαν, επιτέθηκε εναντίον του αρχιφύλακα και με τη βοήθεια ενός 36χρονου βοσκού από το Αρχοντοχώρι, επίσης σεσημασμένου για ναρκωτικά, άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα.

    Ο ιδιοκτήτης του μπαρ μαζί με ένα ακόμη άτομο προσπάθησαν να βοηθήσουν τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να πέσουν όλοι κάτω, ενώ οι δράστες τραβούσαν το πιστόλι για να το αρπάξουν. Τότε, όπως λέει ο αστυφύλακας, ή αυτός ή ένας από τους δράστες πάτησε τη σκανδάλη πάνω στην πάλη και έφυγαν πέντε σφαίρες.

    Οι δυο κακοποιοί τελικά κατάφεραν να αρπάξουν το όπλο και εξαφανίστηκαν. Ο αρχιφύλακας με... μοτοποδήλατο μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αστακού και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Από την Αστυνομία είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών.
    AYTH EINAI H ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ (IABERH)ΚΑΛΟΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΝΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ , ΠΑΤΟΣ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πέμπτο του πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ποιο είναι το μεγάλο αβαντάζ των «ερυθρολεύκων»; Η έδρα του. Αυτό ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο 38χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μάλιστα υποστήριξε ότι περίμενε πιο δυνατούς τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκανδαλώδη εύνοια προς τους δικαστικούς λειτουργούς επιφυλάσσει η κυβέρνηση την ίδια στιγμή που παγώνει μισθούς και συντάξεις και επιβάλει κεφαλικό φόρο στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα για να καλύψει τη μαύρη τρύπα των εσόδων του προϋπολογισμού.

    Έτσι ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου λέει ότι παγώνουν και οι μισθοί των δικαστικών αποκρύπτει ότι από την 1η Ιανουαρίου «τρέχει» ο αυξημένος έως και 80% μισθός των δικαστικών που αναπροσαρμόστηκε αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του 2008 με νομοθετική διάταξη που ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2008, ενώ ανάλογα αυξημένη είναι και η σύνταξη που εισπράτουν οι συνταξιούχοι δικαστικοί.

    Πέραν του αυξημένου μισθού και της σύνταξης που εισπράττουν από την 1η Ιανουαρίου οι δικαστικοί θα εισπράξουν στις 4 Μαΐου και την πρώτη δόση των αναδρομικών για το 2008 ύψους 265 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή προσδοκά να εισπράξει η κυβέρνηση από τον κεφαλικό φόρο στους φορολογούμενους με εισοδήματα πάνω από 60.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφτηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια και τον υφυπουργό Οικονομίας Νίκο Λέγκα στις 28 Ιανουαρίου οι δικαστικοί εν ενεργεία και συνταξιούχοι θα εισπράξουν τα αναδρομικά για διαφορές αποδοχών και συντάξεων που προκύπτουν από τις αυξήσεις έως και 80% στις αποδοχές των εν ενεργεία δικαστικών τον Αύγουστο του 2008 σε 2 ισόποσες δόσεις το Μάιο του 2009 και 2010.

    Για την καταβολή των αναδρομικών ο υπουργός Νίκος Δένδιας μιλώντας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών στις 16 Φεβρουαρίου είχε τονίσει ότι «Επιλύθηκε, με εντολή του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το ζήτημα του μισθολογίου των δικαστικών λειτουργών και των αναδρομικών. Από της 1ης του τρέχοντος έτους εφαρμόζεται το νέο βελτιωμένο μισθολόγιο. Με το νέο μισθολόγιο, η Πολιτεία αναγνωρίζει εμπράκτως και τιμά το δύσκολο και σημαντικό σας έργο».

    Υπενθυμίζεται ότι και το 2008 οι δικαστικοί εν ενεργεία και συνταξιούχοι είχαν εισπράξει, με βάση τις αποφάσεις του Μισθοδικείου αναδρομικές αποδοχές ύψους 274 εκατ. ευρώ.

    Συνολικά σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα αναδρομικά από την αναπροσαρμογή των αποδοχών και των συντάξεων των δικαστικών με βάση τις αποφάσεις του Μισθοδικείου θα ανέλθουν σε 900 εκατ. ευρώ που σημαίνει ότι ο κάθε ένας από τους 3.800 εν ενεργεία και 2.000 συνταξιούχους δικαστικούς θα πάρει κατά μέσο όρο 155.000 ευρώ περίπου

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΜΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

    Σήμερα η υπουργός εργασίας ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ανακοίνωσε την ένταξη του επαγγέλματος του πρωθυπουργού στα βαρέα και ανθυγεινά επαγγέλματα.

    Έτσι μία αδικία αιώνων ήρθη.
    Είναι τοις πάσιν γνωστό το πόσο κουραστικό έχει γίνει το επάγγελμά μας δήλωσε ο πρωθυπουργός, δικαιώνοντας έτσι τη ρήση του ΒΥΡΩΝΑ "ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
    ******************************
    Ο ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης, της πολιτικής ανευθυνότητας, της πολιτικής χρεοκοπίας.

    - Κ. Καραμανλής, 21 Δεκεμβρίου 2008 στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2009: "Είπαμε και επιμένουμε. Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!"

    - Κ. Καραμανλής, 1η Μαρτίου 2009, απάντηση σε ερώτηση για το αν θα μπουν νέοι φόροι: "Σας είπα ότι, όπως επανειλημμένα έχω πει, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας".

    - Κ. Καραμανλής, 20 Μαρτίου 2009, σε ερώτηση για τους...νέους φόρους: "Νέος φόρος δεν μπαίνει. Μιλούμε για μια έκτακτη εισφορά..." (!)

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "....Σε κόφτει εσένα κε Αραχωβίτσα μου, για τα μεγαλολαμόγια που παντελονιάζουν εκατομμύρια ευρώ κλέβοντας το δημόσιο χρήμα;
    Γι αυτούς πονάς περισσότερο, η για τους γεράκους στη Δάφνη..."

    Πόσο χαμηλά μπορεί νά πέσει ο άνθρωπος (?) - Δημοσιογράφος, όταν, γιά τό μεροκάματο, αρχίζει τό λαογλείψιμο, τήν κολακεία τών χαμερπέστερων ενστίκτων τού Βοϊδολαού, ενώ ταυτοχρόνως κάνει καί μιά ψιλοπίπα στά καλογυαλισμένα κουμπούρια, νάχουμε καί τά νώτα μας καλυμμένα, πού ξέρεις....

    Βρέ πονηρό ζουλάπι, ΜΟΝΟΝ γεράκους βαράνε τά κουμπούρια τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ψηφιζω ραχοβιτσα και κολοκοτρώνη για μεγαλύτερους έλληνες. ένεκα και ομοιότης του μυστακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για όσους λασπολογούν σε βάρος του Ραχωβίτσα έχω να τους πω μόνο ότι είναι σοβαρό κεφάλαιο για την αστυνομία και την πολιτεία, που βρίσκεται σ αυτήν την Θέση.
    κ. Ραχωβίτσα σου εύχομαι να έχεις υγεία, δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντα που σου ανατέθηκαν.
    Γιώργος Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KAI ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΤΕ
    ΚΑΦΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΛΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

    ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχετε πολύ πλάκα ρε χαμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ

    Παράκρουση... πεθαίνεται.. και μόνο στο όνομα Καραμανλή.
    Καλά για τα βράδια δεν το συζητάω.
    που να κλείσετε μάτι.. ΠΟΝΑΕΙ και αυτός ο Κώλος σας. Και ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ.
    τόσα Γαμήσια τόσα χρόνια..
    Σας έμεινε κουσούρι.

    Γιαυτο και ΞΕΝΟγαμιούνταικαι οι γυναίκες σας.
    Και τα παιδάκια σας ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ κατάντησαν....

    Αλλά λάθος ΑΝΘΡΩΠΟ διαλέξατε...
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΗ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν φανταζόμουν οτι θα σας πονούσε τόσο πολύ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....βλήματα του ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    ......................μιλάμε για
    ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν και ο Ραχωβλιτσας, που είναι ξύπνιος, δεν τα βγάλει πέρα στο πορνείο της κάτω Αθήνας, έ τότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MΠONIE,ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΜΕΡΠΗΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ, ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πριν καμμιά 15νταριά χρόνια σε μια υπόθεση ναρκωτικών γνώρισα ενα νεαρό υπαστυνόμο. Μιλούσε έντονα την "χωριάτικη" διάλεκτο,(απ' την Καρδίτσα σκέφτηκα),τσιγκελωτό μουστάκι μάτι ανήσυχο και μυαλό κοφτερό.Χαραμίζεσαι του λέει ο ηλικιωμένος εργοδότης μου,κρίμα τέτοιο μυαλό να χάνεται στην αστυνομία.Μου αρέσει αυτό που κάνω ήταν η απάντησή του.Αυτό που με κάνει να τρελαίνωμαι είναι να βλέπω έξω απο την φυλακή αυτούς που με μεγάλο αγώνα και ύπνο στα υδάτινα κανάλια του Έβρου για βδομάδες,κατάφερα να συλλάβω για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Αγαπητέ Γιάννη Ραχωβίτσα σου εύχωμαι καλή επιτυχία στο έργο σου σε μια θέση που έλεγα πάντα ότι σου αξίζει.
    Νομίζω τώρα είναι και στο χέρι σου
    να μένουν για χρόνια φυλακή αυτοί που εμπορεύονται τον θάνατο των ναρκωτικών!!!
    Θανάσης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΙΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΣΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ.ΜΕΤΑ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΣΑΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κ. Ραχωβίτσα σε γνωρίζω από νεαρό Υπαστυνόμο Β.΄ γνωρίζω τις ικανότητές σου, ήλθε η ώρα να οδηγήσεις την Γ Α Δ Α στην Λεωφόρο των επιτυχιών, σε εσένα έλαχε ο κλήρος να επουλώσεις τις πληγές που έχει η Αστυνομία. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και παράλληλα καλώ όσους έχεις δίπλα σου να δώσουν τον καλλίτερο εαυτό τους.
    Ελπίζω η Πολιτεία να σου δώσει εκείνα τα εφόδια που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά.
    Γιώργος Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση