GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον διαμερισματικό σύμβουλο που διαμαρτυρήθηκε στον Κ. Σκανδαλίδη...

Τον πέταξαν έξω οι "κολλητοί"!!! . Από τον Κώστα Νικολάου . Το περιστατικό που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα στα γραφεία της δημοτι...

Τον πέταξαν έξω οι "κολλητοί"!!!
.
Από τον Κώστα Νικολάου
.

Το περιστατικό που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα στα γραφεία της δημοτικής παράταξης "Η Αθήνα αλλά-ζει" ήταν πολύ σοβαρό. Θα διαβάσετε σχετικά και εδώ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο διαμερισματικοί σύμβουλοι που διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν προσκλήθηκαν ήταν ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος και η αντιπρόεδρος του Διαμερίσματος Χρυσάνθη Δημακοπούλου. Ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, που είχε προσκαλέσει μόνο ορισμένους, αντέδρασε θυμωμένος ταν ο κ. Αποστολόπουλος εξέφρασε το παράπονο γιατί έγιναν επιλεκτικά προσκλήσεις.
Ο κ. Σκανδαλίδης φέρεται να απάντησε ότι...
καλεί όποιους θέλει, προκλήθηκε ένταση στην αίθουσα και στη συνέχεια κάποιοι "κολλητοί" του κ. Σκανδαλίδη ...ανέλαβαν να απομακρύνουν με το ζόρι τον κ. Αποστολόπουλο!!!

8 σχόλια

  1. Αν πληρώνει ο Σκανδαλίδης το γραφείο και όχι η παράταξη, δικαίωμα του να πετάει όποιον δεν γουστάρει από τον χώρο του. Αν πληρώνει το νοίκι η παράταξη, τότε την ήπιε ο Σκανδαλίδης. Νομίζω ότι είναι εύκολο να διαπιστωθεί τι συμβαίνει και μάλλον πριν ανέβει τέτοιο posting στο blog θα έπρεπε να έχετε ξεκαθαρίσει τι παίζει.

    Ο Σκανδαλίδης έχει την φήμη ήπιου ανθρώπου και καλού παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚ... ΓΙΝΗΚΑΤΕ ΟΥΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κυβερνήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα δεν πρόλαβαν να βγουν και άρχισαν να μιμούνται την αλαζονεία της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣΣ...ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανεις και ποτε δεν ...πεταξε εξω απο καμοια αιθουσα τον κ. Αποστολοπουλο οπως γραφεται...
    Απλα η ενταση προκλειθηκε διοτι πραγματι ο κ.Αποστολοπουλος ηρθε απροσκλειτος δεδομενου οτι η συγκεκριμενη συναντιση αφορουσε κατοικους συγκεκριμενης γειτωνιας. ο δε κ.Αποστολοπουλος θα ειχε προσκληση οταν παρομοια συναντιση θα γινοταν για την γειτωνια του (εξαρχεια).
    Επισης απο τον κ.Αποστολοπουλο δεν ζητηθηκε αποχωρησει απο το κτιριο αλλα μονο απο την αιθουσα της συγκεκριμενης συναντισης δεν αποχωρησε δεν δωθηκε καμοια απολυτως συνεχεια στο θεμα και ολα κυλισαν ηρεμα...ο δε κ.Αποστολοπουλος εφυγε τελευταιος απο την αιθουσα...αυτα για την αποκατασταση της αληθειας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ 10:15, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ..
    ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ.
    Υπάρχει εκνευρισμός γιατί χανει την πρωτιά στην Α΄Αθήνας...
    Ας πρόσεχε..
    ΟΙ τελευταίες του επιλογές θα του στοιχήσουν ακριβά...
    ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση