GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φερόμενος ως «κουρασμένος»...

... πρωθυπουργός μιας κουρασμένης χώρας. Να αφήσει τις ιλαρές διαρροές ο κ. Καραμανλής ή να παραιτηθεί σήμερα κιόλας . Του Πέτρου Τατούλη απ...

...πρωθυπουργός μιας κουρασμένης χώρας.
Να αφήσει τις ιλαρές διαρροές ο κ. Καραμανλής ή να παραιτηθεί σήμερα κιόλας

.
Του Πέτρου Τατούλη
από το tatoulis.blogspot.com
.
Ο πρωθυπουργός της χώρας φέρεται σε ιδιωτική του συνομιλία με δημοσιογράφο να προέβη σε μια ενδελεχή εξομολόγηση. «Είμαι κουρασμένος», φέρεται να είπε ο κ. Καραμανλής, για να καταλήξει «Αν χάσω στις εκλογές, τότε θα φύγω».
Κατ’ αρχήν μια εύλογη απορία. Στην περίπτωση δηλαδή που κερδίσει, θα ξεκουραστεί και θα μείνει;Ακολούθησε η αναμενόμενη διάψευση της δημοσιογραφικής πληροφορίας από την πλευρά της κυβέρνησης. «Ο πρωθυπουργός είναι πολύ νέος για να σκέφτεται να συνταξιοδοτηθεί».
Και ακόμη μια εύλογη απορία εδώ. Υπάρχει δηλαδή η σκέψη ή το θέσφατο ότι πρέπει να κλείσει το έτος συνταξιοδότησης για να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία; Ή ακόμη, το ζητούμενο είναι πότε σκέφτεται εκείνος να...
αποχωρήσει ή οι εντολείς του, ήτοι ο ελληνικός λαός και τα μέλη του κόμματος στο οποίο προεδρεύει;
Εδώ και πολύ καιρό, πέντε χρόνια τώρα, ο επικοινωνισμός έχει αντικαταστήσει με ολέθρια αποτελέσματα για την πορεία της χώρας την ουσία της πολιτικής. Χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα, χωρίς την απαραίτητη ιδεολογία που θα στήριζε ως χαλί το εγχείρημα των μεταρρυθμίσεων, οι λάτρεις της επικοινωνιολαγνείας με κολπάκια και τερτίπια θεώρησαν ότι θα επιμήκυναν την πολιτική τους ζωή, εις βάρος του συλλογικού και ατομικού μέλλοντος των Ελλήνων και των Ελληνίδων πολιτών. Πρόκειται για αποκύημα μιας νοσηρής φαντασίας. Ένας πρωθυπουργός, με τη φήμη του ικανού και του κατάλληλου, ο οποίος ενημερώνει μέσα από έναν καλοστημένο δίαυλο δημοσιογραφικής παραπολιτικής, σε τακτά χρονικά διαστήματα τον ελληνικό λαό, αλλά ακόμη και τους ίδιους τους βουλευτές ή και υπουργούς του, για την εκείνη τη χρονική στιγμή συναισθηματική του κατάσταση. «Οργισμένος» για το τάδε σκάνδαλο, «εκνευρισμένος» με τη δείνα δήλωση, «προβληματισμένος» με κάποιο άλλο αδιέξοδο. Και όλη η χώρα να προσπαθεί να αναλύει κάθε φορά τι σημαίνει που ο κ. Καραμανλής χτυπά νευρικά τα δάκτυλα του στο τραπέζι ή σφίγγει τα χείλη του σε αποδοκιμασία.
Η τελευταία ωστόσο αυτή διαρροή, που κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει πώς θα εξυπηρετήσει τον κ. Καραμανλή και την πολιτική του υστεροφημία (διότι περί αυτής πρόκειται), ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο πρωθυπουργός της χώρας φέρεται να δήλωσε «κουρασμένος», για να διαψευσθεί ευλόγως η δημοσιογραφική πληροφορία λίγο αργότερα…Για να συγκινήσει κάποιους; Για να κάνει κάποιους άλλους να αισθανθούν τύψεις για την ψυχολογική καταπόνηση που του έχουν προξενήσει; Για να προλειάνει το έδαφος της εξόδου του; Για να προσθέσει κάποιο ιδιότυπο δίλημμα στους πολίτες που συνεχίζουν να τον αγαπούν, δεν μπορούν ωστόσο να δεχτούν και τα αδιέξοδα στα οποία η πρωθυπουργική διακυβέρνηση έχει βυθίσει τον τόπο; «Άγνωσται αι βουλαί»των συμβουλατόρων…
Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, πρόκειται για εξαιρετικά αήθη πολιτική συμπεριφορά – επί της ουσίας απολιτίκ επιλογή της συμπεριφοράς της αδράνειας- που αναδεικνύει με τον τραγικότερο τρόπο έναν «ανοίκειο» πρωθυπουργό.
Καλώ λοιπόν τον κ. Καραμανλή να αναλογιστεί το μέγεθος της τεράστιας ευθύνης που του αναλογεί, να σεβαστεί τους Έλληνες πολίτες που του εμπιστεύθηκαν τα όνειρα τους, να τιμήσει τους θεσμούς που επί των ημερών του εξαχρειώθηκαν και είτε να πάψει να πολιτεύεται με μόνα όπλα τέτοιες ιλαρές διαρροές, είτε να παραιτηθεί εκ του θώκου του σήμερα κιόλας. Ο τόπος είναι πολύ κουρασμένος από τις ανίκανες, αναποτελεσματικές και διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες της μεταπολίτευσης για να υφίσταται έναν «κουρασμένο» σύμφωνα με τις διαρροές πρωθυπουργό. Ο τόπος είναι πολύ κουρασμένος για επικοινωνισμούς, διαρροές, διαψεύσεις και κακόγουστες παραπολιτικές. Όσο για την επόμενη ημέρα, εκείνοι που προσχεδιάζουν τις εξελίξεις, έχοντας κατά νου τον παραδοσιακό και παλαιοκομματικό τρόπο της διαχείρισης και νομής της εξουσίας ανάμεσα στους λίγους και ισχυρούς του συστήματος, ενδέχεται να βρουν απέναντι τους ένα κοινωνικό και πολιτικό τοπίο που μεταβάλλεται με εντυπωσιακές ταχύτητες. Η διάλυση της συνοχής του κοινωνικού ιστού προβάλει πλέον πασίδηλα ως αίτιο και αιτιατό συνάμα της σημερινής έκνομης και εκτροχιασμένης κατάστασης που οι πολίτες αυτής της χώρας βιώνουμε ως καθημερινότητα.
Η συνισταμένη αυτή κάνει τις πάγιες τακτικές του πολιτικού παιγνίου να φαίνονται κοντόφθαλμες και ανατρέψιμες ανά πάσα στιγμή από κάποιο τυχαίο κατά πάσα βεβαιότητα γεγονός. Το πρόβλημα της παλαιοκομματικής / παλαιοπολιτικής αυτής στρατηγικής είναι ότι έχει χάσει κάθε πρωτοβουλία κινήσεων. Απαντά με χρονική υστέρηση στις προκλήσεις. Και ως εκ τούτου απαντά λάθος. Μόλις πιστέψει ότι έλυσε κάποιο πρόβλημα, η ίδια η κοινωνία έχει ήδη αλλάξει το πρόβλημα. Ακολουθεί ασθμαίνουσα τις εξελίξεις, αλλά αυτές βρίσκονται πάντα στο επόμενο κεφάλαιο.
Κλείνοντας, για να μην κατηγορηθώ ως ανάλγητος. Το προσωπικό δράμα ενός ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με διάφορα ψυχολογικά ζητήματα και προσωπικά αδιέξοδα ή αλλιώς ενός ανθρώπου αισθηματία (με την έννοια ότι απευθύνεται στο συναίσθημα του συνομιλητή του), δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Και εμένα ασφαλώς, που έχω και την ιδιότητα του γιατρού. Πλην όμως, το ατομικό και συλλογικό μας μέλλον ως πολίτες αυτού εδώ του τόπου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να το εναποθέτουμε σε συναισθηματισμούς, σε ψυχικά φορτισμένα διλήμματα, σε διαρροές, σε διαψεύσεις και εν τέλει σε επικίνδυνους διαρρέοντες...

40 σχόλια

  1. ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

    Σήμερα η υπουργός εργασίας ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ανακοίνωσε την ένταξη του επαγγέλματος του πρωθυπουργού στα βαρέα και ανθυγεινά επαγγέλματα.

    Έτσι μία αδικία αιώνων ήρθη.
    "Είναι τοις πάσιν γνωστό το πόσο κουραστικό έχει γίνει το επάγγελμά μας" δήλωσε ο πρωθυπουργός, δικαιώνοντας έτσι τη ρήση του ΒΥΡΩΝΑ "ΠΟΙΝΗ ΕΚΤΙΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κουράστηκα μωρέ παιδιά,
    δώδεκα χρόνια κλέφτης"

    καπιτάν κωστάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέει ο Τατούλης. Έχει διαλυθεί όλη η χώρα, δεν λειτουργεί τίποτα, οι κλέφτες αλωνίζουν ελεύθερα και τρώνε το Δημόσιο χρήμα και ο Καραμανλής έχει υπαρξιακές αναζητήσεις και τα ψυχολογικά του. Δεν με ενδιαφέρει ρε φίλε το πρόβλημα σου. Το πρόβλημα μου με ενδιαφέρει που δεν μπορώ να ζήσω σαν άνθρωπος στη χώρα μου έτσι όπως την κατάντησες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΝΙΚΙΣΤΑΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ.
    ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ " ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ

    Παιδιά, σὰ θέτε αργηγιά, πρωθυπουργοί να είστε
    ἐμένα νὰ ρωτήσετε νὰ σᾶς ὁμολογήσω
    τῆς αφεντιάς τὰ βάσανα καὶ τῶν κλεφτῶν τὰ ντέρτια.

    Δώδεκα χρόνους ἔκανα στοὺς κλέφτες καπετάνιος.
    Ζεστή πίτσα δὲν ἔφαγα, δὲν πλάγιασα σὲ στρῶμα,
    τὸν ὕπνο δὲν ἐχόρτασα, τοῦ ὕπνου τὴ γλυκάδα,
    τὸ χέρι μου δεν έπιασε του στέϊσιον το πλήκτρο .

    Καπετάν κωστάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκείνος που θα μας λείψει
    είναι ο Αντώναρος.

    Ίσως όμως να κάνει καμμία διαφήμιση
    με την ΦΑΓΕ,
    οπότε θα τον ξαναδούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμ πως να μην κουραστει? ευκολο πραγμα ειναι να διαλυσεις μια χωρα? εχει κοπο το πραγμα.....

    Αει στο διαολο αχρηστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θυμήθηκα που λέτε,
    -τον ελέω νατο-σια και μίκη,
    -τον φερμένο εκ παρισίων όπου αυτοεξορίστηκε με ψευδώνυμο επειδή έχασε τις εκλογές
    -τον θείο κώσταντίνο...
    -κι αυτός κουρασμένος είχε φύγει "απο το απέραντο τρελλοκομείο" επειδή "λαλούν πολλά κοκόρια" ...
    τον θυμήθηκα ακόμα
    -να θέτει το δίλημμα στις πρώτες μεταχουντικές εκλογές:
    "άμα δεν με ψηφίσετε, γιατί με καλέσατε;"
    -έτσι, φαίνεται, αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία στο σόι...
    -είναι καλή, άμα μας συμφέρει...
    αμ δεν φταίν' αυτοί...
    τα λαμόγια και οι της ψευτοαριστεράς ας όψονται...
    -που έστειλαν, τους απηυδισμένους πολίτες, στους πρώτους τυχόντες...
    -να παρακαλάμε μόνο, για ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΤΕ
    ΚΑΦΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΛΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

    ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ
    ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΧΥΝΣΗ
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ... ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ...

    ΛΟΛΕ ΕΕ...ΛΟΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!


    "Ο πρωθυπουργός είναι σε συχνή δράση με όλο του το σφρίγος..."
    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

    Σήμερα η υπουργός εργασίας ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ανακοίνωσε την ένταξη του επαγγέλματος του πρωθυπουργού στα βαρέα και ανθυγεινά επαγγέλματα.

    Έτσι μία αδικία αιώνων ήρθη.
    "Είναι τοις πάσιν γνωστό το πόσο κουραστικό έχει γίνει το επάγγελμά μας" δήλωσε ο πρωθυπουργός, δικαιώνοντας έτσι τη ρήση του ΒΥΡΩΝΑ "ΠΟΙΝΗ ΕΚΤΙΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MPRABO ΠΕΤΡΟ.
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ...

    Κ Ρ Ι Μ Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.

    ΟΤΑΝ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΑ Α............. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ.

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλληλεγγύη στους κοινωνικά

    και πολιτικά

    απόβλητους της πολιτικής ζωής

    Δένδια - Γιαννάκου - Πολύδωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν φανταζόμουν οτι θα σας πονούσε τόσο πολύ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....βλήματα του ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    ......................μιλάμε για
    ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχει και το πρόβλημα των ενσήμων.
    Ντροπή να πάρει πρόωρη συντσξη.
    Ττ θα πεί ο λαός?
    Πάλι ρουσφέτι?
    ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα πως από το "είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε" φτάσαμε στη "κούραση";

    http://www.youtube.com/watch?v=frQQ8Zcgu8Y&feature=related

    Γιατί αυτοί που θέλουν να σκοτώσουν την Ιστορία μας, θέλουν απλά να μην έχουμε μέλλον!



    Καπετάν Μακρής. Για εσάς κ.Καραμανλή από έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει. Για να μαθαίνεις:
    http://www.prisonplanet.com/ron-paul-warns-of-secret-plans-to-create-international-central-bank.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΤΙΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΣ ΓΚΙΟΡΓΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟ..Ο ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΦΕΡΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΛΑΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑ...Σ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΚΩΛΟ" ΜΑΣ ΖΕΣΤΟ.ΡΕ ΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤO ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:
    (Προσοχή, μην την πείτε σε κανένα, είναι τόσο σοβαρή όσο και η δήλωση του Καραμανλή ότι είναι κουρασμένος από την πολιτική και σκέφτεται να φύγει).
    ......................
    Σύμφωνα με την τελευταία μυστική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Real-News το πασόκ παίρνει 87,6%, το Λάος παίρνει 55,3% και η ΝΔ παίρνει 3,1%, μόλις καταφέρνοντας να πάρει την τρίτη θέση.
    Ο Σύριζα παίρνει 0,2% και το ΚΚΕ 0,6% και μένουν εκτός Βουλής.
    Οι αναποφάσιστοι παραμένουν στο 21,5% του εκλογικού σώματος.
    (Χαρακτηριστικά έρευνας: σε δείγμα 1000 ψου-ψου-ψου, ρώτα το μπάρμπα μου τον ψεύτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το να διαλύεις την χώρα θέλει πολύ δουλειά και προκαλεί πολύ κούραση, τον καταλαβαίνω τον καημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ!ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ DVD??
    ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΞΑΠΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ!!
    ΑΦΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ!!!
    ΑΧΧΧ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ,ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένας άνθρωπος καλοαναθρεμμένος που αντιμετωπίζει τη ζωή light. Που ,στα δύσκολα, δυσκολεύεται να λάβει αποφάσεις με τη δικαιολογία οτι δεν παίρνει αποφάσεις εν θερμώ.
    Ένας ,όπως δείχνει, μπον βιβέρ ίσως η καλύτερη παρέα για ψαράκι και μπυρίτσα. Ένας El Cid των ανικάνων, καταλληλότερος μονο δημοσκοπικά που αντιλαμβάνεται οτι ο ΚΑΝΕΝΑΣ είναι πολύ καλύτερος του. Κλεισμένος στο φρούριο της εξουσίας του, η οποία παραχωρήθηκε ,πρώτα στους όποιους Ρουσόπουλους και ύστερα στους Σουφλιάδες και τις Ντόρες.
    Και κούράστηκε ο αειθαλής.

    Τί έκανε και κουράστηκε, έσκαβε;

    Εμείς ,οι γυναίκες μας,οι πατεράδες και οι μανάδες μας ανεβαίνουμε καθημερινά τον Γολγοθά της μικρής και ασήμαντης ζωής μας και κουραζόμαστε. Μα συνεχίζουμε, δε σταματάμε. Δεν τα παρατάμε. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε.

    Και εκείνος κλεισμένος στο χρυσό κλουβί της Δύναμης ,άπραγος και ανίκανος, κουράστηκε, τα παρατά. Με αφορμή το όποιο εμπόδιο θα βρεθεί μπροστά του, εδώ η εκλογική ήττα. Δεν έχει μάθει να πολέμά, δεν γνωρίζει ούτε να κερδίζει ούτε να χάνει. Το μόνο που ξέρει είναι να φεύγει.
    Ε, ας φύγει απο τώρα, ας τελειώσει απο εμάς, να τελειώσουμε και εμείς μαζί του να ησυχάσουμε όλοι.

    Ειμαι ο Κώστας ,έχασα , και μόλις τελείωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κωστάκη μας, Κουράστηκες για να πονάς και θέλεις να πεθάνεις τέτοια ζωή με βάσανα τι θέλεις να την κάνης,. Πάρε και το Γιωργάκη μας και πήγαινε ποιο πέρα στου διαόλου το μαγαζί και ακόμα πάρα πέρα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ "Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ..."
    ΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΟ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ;
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΟΙ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. emis na dite poso kourasmenoi imaste me afton ton prothipourgo kai tin pareatou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν ο άχρηστος κηφήνας δεν φύγει με εθελουσία, πάει για οριστική απόλυση και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

    Κωστάκη,
    στις εκλογές, πέρνα από το "λογιστήριο" να πάρεις τα παπάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ????

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΒΟΥΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ, Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TATOYΛΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ PRESS.
    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί τον ταλαιπωρείτε και τον κουράζετε τον άνθρωπο; Είπαμε σεμνά και ταπεινά και χαλαρά να περνάει ο καιρός να λύνουν άλλοι τα προβλήματα αλλά η δόξα στον καταλληλότερο. Να εκνευρίζεται με τους δήθεν ανίκανους που έχει, να βγάζει κάθε τόσο διαγγέλματα και να παθιάζεται με τον Τεν Κατε που αγνοεί τον Νινη.

    Σας φαίνεται για πρωθυπουργός ή για μαγαζάτορας χασαποταβέρνας στη Βάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
    (MADE IN LOULIS??), ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΕ ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κωστάκη μας, Κουράστηκες για να πονάς και θέλεις να πεθάνεις τέτοια ζωή με βάσανα τι θέλεις να την κάνης,. Πάρε και το Γιωργάκη μας και πήγαινε ποιο πέρα στου διαόλου το μαγαζί και ακόμα πάρα πέρα…..

    23 Μαρ 2009 11:38:00 μμ

    Νά και μιά σωστή αντικειμενική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ANTE RE LAMOGIA POU THA MILHSETE ESEIS GIA KLEFTES!!!!AMFIVALW AN EIPE TETOIO PRAGMA STON XATZHNIKOLAOU!KALA TA EIPE O MEIMARAKHS!XANEI- MENEI, XANEI-MENEI O GIORGAKIS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. AUTOS O TRIANTAFYLLOPOULOS THA MAS KANEI NA XEHASOUME KAI AYTA POU MATHAME GIA STATISTIKH!!!ESEIS THA KATARIPSETE KAI TIS EPISTHMES!!!ELEOS PIA!!!!TOSH VLAKEIA DEN RTHN ANTEXW SE AYTH THN XWRA!!!!!OSO GIA AYTO POU LETE OTI TIPOTA DEN DOULEUEI SE AUTH THN XWRA, SEIS TO LETE AYTO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Α ρε παπάρα Τατούλη τόσο καιρό που ήσουν υπουργός γιατί δεν έλεγες αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες. Αλλά τότε έτρωγες καλά και μπουκωμένος πως να τα πεις. Τώρα που χάθηκε η κουτάλα λες τις μπούρδες σου και σε ακούν και χαίρονται τα πασόκια. Με ποίων όμως την ψήφο ρε καραγκιόζη βγήκες βουλευτής? Μήπως κατέβηκες με το δικό σου κόμμα ή με την μούρη σου και σε ψήφισαν? Να θυμάσαι ρε παπάρα όμως ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν το προδότη όμως κανείς. Αυτοί που τώρα σε χειροκροτούν γιατί τους βολεύουν οι μαλακίες τους πρώτοι αύριο θα σε φτύνουν κατάμουτρα παλιοκαραγκιόζη, ξεβολεμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αχ ο τατουλης....

    που χαθηκες (σε κανενα κολωνακι σιγουρα) γλυκε μου ? που ξεχασθηκες αδοξα απο τις Τρεμηδες και την Καμπουρακειο δημοσιοκαφρια ? αχ τατουλη μου τατουλη μου , στιμμενη λεμονοκουπα μου.... ας προσεχες κεχαριτωμενε οταν το επαιζες ΤΣΕ ΠΑΠΑΡΑ της Μυκονοκολωνακιωτικης βερσιον...

    ειναι αργα για δακρυα... και δεν προλαβες να διορισεις και την κορη.... ατιμε Κωστακη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο δυστυχής... Κωστάκης προσπαθεί να μιμηθεί το θείο του που, όταν και αυτός κουράστηκε..., έφυγε, αλλά, όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Κωστάκης θα περάσει στην ιστορία ως Κωστάκης ο μικρός ή Κωστάκης ο ελάχιστος και οπωσδήποτε ως Κωστάκης ο ακαταλληλότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μπραβο μαλακες συνεχιστε να τσακωνεστε για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης και απατεωνας λες καυ υπαρχει λιγο κλεφτης και πολυ κλεφτης, κατι τετοιους καραγκιοζηδες βλεπουν και οι πολιτικαντηδες που ψηφιζετε και τριβουν τα χερια τους ετισ μπραβο μαλακες που κανετε μιζερους συμψιφησμους και φτωχες διαπιστωσεις (πω πω τι τραβαμε) αλλα οταν ετθει η ωρα παλι τα ιδια ρεμαλια ψηφιζετε αρα λοιπον καλα μας κανουν και μας γαμανε τωρα θα μου πεις τι εχουμε φταιξει εμεις οι υπολοιποι και μας βασανιζουν ας οψονται καποιοι γελοιοι που συνεχιζουν να τους ψηφιζουν καποιοι μαζοχιστες χειριστου ειδους που πισυευουν τοι ο ζαμπλουτος τεμπελης ο καραμανλης η χλιδατος αμερικανος ο γιωργακης και οι αυλικοι τους θα κανουν κατι αλλο απο να λεηλατουν το τοπο α ρε και να υπηρχε ποιοτικη ψηφος τι πλακα θα καναμε ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ'' ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν δεν μας πρεπει τιποτα καλυτερο.....
    καλη σας νυχτα μακακες νεοελληνες συνεχιστε να τσακωνεστε για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. συνεχεια....σας δειχνουν το φεγγαρι και σεις κοιτατε το δαχτυλο μαλακες ε μαλακες που κανονικα θα επρεπε να σας παρουν τα εκλογικα βιβλιαρια και οχι να σας αφηνουν να εκλεγετε κυβερνησεις δηλαδη βρε ηλιθιοι τι ποσο αλλο πρεπει να σε ξευτελισουν τι αλλο πρεπει να σου κανουν σε εχουν φτασει στο χειροτερο σημειο και συ ακομα συνεχιζεις να μιλας για πασοκ και ν.δ. ρε ειναι δυνατον??
    αλλα ειπαμε το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. το παιχνιδι ειναι για δυο τριτος δε χωρα οι ''σεμνοι και ταπεινοι'' με τους σοσια-ληστες οι ''γιοι των ταχυδρομων'' με τους ''αγωνιστες του πολυτεχνειου''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εντάξει ρε Πασοκομμούνια μη βαράτε.
    Πολύ αέρα έχετε πάρει.....
    Όλες οι Αδελφές εδώ μαζευτίκατε?
    Μόνο,να μας πείτε,τι λέτε για το
    παιντί, που θέλετε να σας διοικήσει
    καθ΄ότιΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ επειδή ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ
    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας.
    Άντε πρεζόνια, άδελφές, εκτρώματα
    της Ελληνικής κοινωνίας, θέλετε
    να μιλάτε κιόλας,λιγούρια, ουστ στο διάβολο,απάτριδες.
    The Spartan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση