GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φως το αληθινό...

. Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος eandrik@otenet.gr Άλλο και πάλι τούτο.. Μας είπαν ότι θα μας... αλλάξουν τα φώτα σβήνοντάς τα και κάποιοι ...

.
Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

Άλλο και πάλι τούτο.. Μας είπαν ότι θα μας... αλλάξουν τα φώτα σβήνοντάς τα και κάποιοι ευτυχώς λίγοι το πήραν στα σοβαρά. Και θα τα σβήσουν ή τα έσβησαν.. Στην μιντιακή ώρα της γης αναφέρομαι.. Που θα την αποτυπώσουν και δορυφορικά!! Σαν να μου θυμίζουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που πέντε λεπτά πριν από το τέλος της παράστασης, προκαλούσαν οι μετέχοντες με την πανικόβλητη αποχώρησή τους κυκλοφοριακή συγκοπή για να προλάβουν την αυτοαπόλαυσή τους στην τηλεόραση!
Mονο που...
στην περίπτωση αυτή η βλακεία παίρνει τις διαστάσεις μιας επίσημης τελετής αφού μετέχουν όλοι οι προεστοί. Ως και ο δικός μας ο φλούφλης εξέδωσε οικοευαίσθητο φιρμάνι με την υποχρέωση να διαβαστεί στους ανυπεράσπιστους μαθητές.. Γιατί αν πράγματι ήταν οικοευαίσθητος θα βούλιαζε σε καζάνι απορροής βοθρολυμμάτων τον ομοτράπεζό του τον μπετονιέρα που και την ψυχή του στο διάβολο πουλά προκειμένου να εκτρέψει το Αχελώο για να τον ψηφίζουν ξανά οι Θεσσαλοί αγρότες των μπαμπακοεπιδοτήσεων!!!
Και μόνον το ότι ο ΣΚΑΪ είναι ο χορηγός αυτού του οικολογικού ανεκδότου φτάνει. Πρόκειται για τον σταθμό που ο αφέντης του σκοπεύει να χωθεί ως τ’ αυτιά στην οικολογική μπίζνα γιατί προέρχεται από το μέλλον και σέρνει στην ουρά του σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάλο!!! Γρανάζια στις μηχανές παραγωγής του χρήματός τους θέλουν να μας καταστήσουν. Και πίσω από τις κουρτίνες των διευθυντηρίων τους ξεκαρδίζονται από τα γέλια. Ας αφήσουμε λοιπόν τους τηλε-κατευθυνόμενους ακτιβισμούς κι αν κάποιοι επιμένουν να σβήσουν τα φώτα ας το δουν ως μια ευκαιρία περισυλλογής για το ποιο λαμόγιο θα τους αποσπάσει την ψήφο μετά. Μήπως και όταν τα ανάψουν ξανά δούμε όλοι το φως το αληθινό...

3 σχόλια

  1. Χεσμένοι κυριολεκτικά οι δεξιοί ψηφοφόροι με την σκέψη ότι αποχωρούντος του Καραμανλή του κωστάκη, το πιθανότερο είναι να αναλάβει αυτή που υπερασπίστηκε στις Βρυξέλες τόσο επιτυχώς το ασφαλιστικό των γυναικών, τόσο επιτυχώς που ούτε βαλτή να ήτανε, και οι Βρυξέλες τις έκαναν του αλατιού.
    Mισεί τις γυναίκες η κοπελάρα μας;
    Αλλά μπορεί και να θυμούνται τον μπαμπά της πρωθυπουργό και να τρέμει το φυλλοκάρδι τους όταν ακούνε Μητσοτάκης.
    Αλλιώς δεν εξηγείτε το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις με ερώτημα να φύγει ή να μείνει αρχηγός της δεξιάς ο Καραμανλής, εφ' όσον χάσει τις εκλογές, αυτός που ευθύνεται για τα χάλια όλων μας, και τα δικά τους και τα δικά μας, απαντούν άκουσον άκουσον οκτώ στους δέκα, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!
    Κακομοίρηδες που φτάσατε!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστές οι διαπιστώσεις και δεν έχουμε δει όλο το σκηνικό ανατροπής ακόμα. Και ειδικά με τους κρατικοδίαιτους τηλεπαπαροεπιχειρηματίες και τηλεπαπαγάλους που θα είναι για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ 2.19 ΤΗΣ
    ΑΠΟΛΥΤΗΣ Α Ν Ο Η Σ Ι Α Σ
    ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΔΩ.

    ...Εάν η διάρροια διαρκεί τρεις ημέρες ή περισσότερο πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό. Επίσης επικοινωνήστε άμεσα με το ιατρό εάν υπάρχει αίμα στα κόπρανα ή μοιάζουν με μαύρη πίσσα, εάν η διάρροια συνοδεύεται από πυρετό άνω των 39 βαθμών, από δριμύ κοιλιακό ή πρωκτικό πόνο και από σοβαρή αφυδάτωση.

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΒΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ
    ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ 9 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση