GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον Δήμο Χαϊδαρίου...

...δωρεάν ίντερνετ . Την υλοποίηση εγκατάστασης ασύρματων σημείων ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει ο Δήμος Χα...

...δωρεάν ίντερνετ
.
Την υλοποίηση εγκατάστασης ασύρματων σημείων ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την iTHellas που θα έχει ως αποτέλεσμα την ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες σε υπηρεσίες ευρυζωνικού δικτύου.
Η αρχή έγινε από την Στρ. Καραϊσκάκη με αφετηρία το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου έως την Συμβολή με την οδό Δαβάκη και σε ακτίνα 100 μέτρων.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες και στο πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος με την εγκατάσταση να ολοκληρώνεται στις αρχές Απριλίου.
Η Διοίκηση του Δήμου για το δωρεάν ίντερνετ διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 24 Μαρτίου 2009 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων στις 11:00 π.μ., για την ενημέρωση των πολιτών και θα κληρώσει ένα LAPTOP.
Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν...
νέες και νέοι ηλικίας 16 έως 35 ετών, ενώ οι λαχνοί θα διανέμονται από τις 10:00 π.μ.
Με την ελεύθερη πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίας οι πολίτες θα μπορούν να υλοποιούν βασικές εργασίες, όπως ηλεκτρονική καταβολή ΦΠΑ, ηλεκτρονική πληρωμή ΔΕΚΟ, τραπεζικές συναλλαγές, ηλεκτρονική αλληλογραφία, περιήγηση σε ιστοχώρους κλπ.Τέλος, το δίκτυο το οποίο έχει εγκατασταθεί, είναι πλήρως προσαρμοσμένο σε όλες τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες ασφαλείας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

5 σχόλια

  1. μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα ολοι οι δήμοι στην ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανεπιστημιο στο Αgρινιο!!

    Να γινουν "καθηγητριες "
    οι
    νατασσα
    παναγιταρεα
    ευ μακρη μποτσαρη
    και λοιπα αγαμμμμμμμμματα κοριτσαια...
    "ακαδημαικοι" υ ψωλου βεληνεκους
    πρυτανης η ντορα μποθκογιαννη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει και ο Κορυδαλλός ασυμαρτο για να μπαίνει ο Δευκαλιωνας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bravo sto Dhmo Chaidariou
    Ekso ta paramagaza awmn kai sia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσα χρήματα χαλούν οι Δήμοι σε διάφορες εκδηλώσεις. Μήπως θα έπρεπε να ανθεωρήσουν τα έξοδα ή να τα περιορίσουν, ώστε να δοθεί η δυνατότητα του ασύρματου ΙΝΤΕΡΝΕΤ στους δημότες?
    Είμαι περίεργος να δω ποιοί Δήμοι θα ακολουθήσουν το Χαιδάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση