GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα και ελληνική εξωτερική πολιτική...

. "Το δραματικό έλλειμμα δυναμικής εξωτερικής πολιτικής, έχει ως αποτέλεσμα τιςκατά συρροή προσβολές της χώρας μας, από τον αποκλεισμό ...

.
"Το δραματικό έλλειμμα δυναμικής εξωτερικής πολιτικής, έχει ως αποτέλεσμα τιςκατά συρροή προσβολές της χώρας μας, από τον αποκλεισμό επίσκεψης τηςΑθήνας τόσο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, όσο και από τηνΥπουργό Εξωτερικών της υπερδύναμης κ. Χίλαρυ Κλίντον", τονίζει σε ανακοίνωσήτης η Δημοκρατική Αναγέννηση.
"Παράλληλα, η προσβολή του προσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίου, τον οποίο όλοι οι...
προηγούμενοι Πρόεδροι των ΗΠΑ, επισκέφτηκανστην έδρα του στο Φανάρι, σε αντίθεση με την ''συνάντηση'' που θα έχει με τον κ.Ομπάμα ''μαζί με άλλους εκπροσώπους εκκλησιών της Τουρκίας'', αποδεικνύει τηνπλήρη απαξίωση της εξωτερικής μας πολιτικής από τους αλλεπάλληλουςλανθασμένους χειρισμούς του υπουργείου Εξωτερικών.
Επιβάλλεται η εκ βαθέων επανεξέταση της στρατηγικής μας και τωνπρωτοβουλιών που οφείλουμε για να στέλνουμε έμπρακτα μηνύματα στουςΑμερικανούς ότι επιτέλους δεν πρέπει να μας θεωρούν δεδομένους.

10 σχόλια

  1. δεν νομιζω οτι πρεπει να επισκεπτεται ενας προεδρος και μαλιστα της υπερδυναμης ξεχωριστα τον ορθοδοξο πατριαρχη απο τους αλλους...βασικα δεν θα επρεπε να υπαρχουν θρησκευτικοι ηγετες ο χριστος δεν αναφερει στα λογια του πουθενα για τετιους ηγετες και μαλιστα παμπλουτους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεσμένοι κυριολεκτικά οι δεξιοί ψηφοφόροι με την σκέψη ότι αποχωρούντος του Καραμανλή του κωστάκη, το πιθανότερο είναι να αναλάβει αυτή που υπερασπίστηκε στις Βρυξέλες τόσο επιτυχώς το ασφαλιστικό των γυναικών, τόσο επιτυχώς που ούτε βαλτή να ήτανε, και οι Βρυξέλες τις έκαναν του αλατιού.
    Mισεί τις γυναίκες η κοπελάρα μας;
    Αλλά μπορεί και να θυμούνται τον μπαμπά της πρωθυπουργό και να τρέμει το φυλλοκάρδι τους όταν ακούνε Μητσοτάκης.
    Αλλιώς δεν εξηγείτε το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις με ερώτημα να φύγει ή να μείνει αρχηγός της δεξιάς ο Καραμανλής, εφ' όσον χάσει τις εκλογές, αυτός που ευθύνεται για τα χάλια όλων μας, και τα δικά τους και τα δικά μας, απαντούν άκουσον άκουσον οκτώ στους δέκα, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!
    Κακομοίρηδες που φτάσατε!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφόσον οι Μεγάλοι της Γης έχουν φτύσει την εξωτερική πολιτική της Ντόρας, φαντάσου τι θα της κάνουν, αν τυχόν γίνει και πρωθυπουργός της ταλαίπωρης αυτής χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλακες Ελληνες πολιτικοι ξυπνηστε. Μας εχουν παρει τα σωβρακα οχι μονο οι Τουρκοι, αλλα και οι πεινασμενοι Αλβανοι και Σκοπιανοι. Ευτυχως δεν συνορευουμε με αλλες χωρες. Εχετε καταντησει την Ελλαδα διεθνες καλαμπουρι.
    Ξυπνηστε χεστες και πουλημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ 2.20 ΤΗΣ
    ΑΠΟΛΥΤΗΣ Α Ν Ο Η Σ Ι Α Σ
    ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΔΩ.

    ...Εάν η διάρροια διαρκεί τρεις ημέρες ή περισσότερο πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό. Επίσης επικοινωνήστε άμεσα με το ιατρό εάν υπάρχει αίμα στα κόπρανα ή μοιάζουν με μαύρη πίσσα, εάν η διάρροια συνοδεύεται από πυρετό άνω των 39 βαθμών, από δριμύ κοιλιακό ή πρωκτικό πόνο και από σοβαρή αφυδάτωση.

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΒΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ
    ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΟΛΟΙ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ
    ΑΓΑΘΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ
    ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΟΝΤΙΚΟΙ:

    Α Σ Π Ρ Ε Σ Γ Α Τ Ε Σ

    Μ Α Υ Ρ Ε Σ Γ Α Τ Ε Σ

    Ο Λ Ε Σ Τ Ρ Ω Ν Ε

    Π Ο Ν Τ Ι Κ Ι Α !

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεί μας καταντήσανε οι εθνικόφρονες, οι δεξιοί, και οι χριστιανοτελιμπάν. Για τον που..ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:00 Μ.Μ.

    Καημενούλικο φερέφωνο της κάθε Ντόρας.
    Σκέψου την δική σου παθολογική κατάσταση και άφησε τους άλλους στην ησυχία τους. Δεν φταίνε σε τίποτα να συμμερίζονται την ασθένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ε?

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    1.ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ
    2.Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ
    3.ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    4.Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΥΠΕΞ
    (ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ)

    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ?

    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση