GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κουκούλα που σκεπάζει την κυβερνητική βλακεία...

Του Δρ. Κώστα Μυγδάλη Aρχιτέκτονα μηχανικού http://respentza.blogspot.com . Γράφω αυτές τις γραμμές για ένα θέμα το οποίο θεωρώ σοβαρό, αυτό...

Του Δρ. Κώστα Μυγδάλη
Aρχιτέκτονα μηχανικού
http://respentza.blogspot.com
.
Γράφω αυτές τις γραμμές για ένα θέμα το οποίο θεωρώ σοβαρό, αυτό της κουκούλας και τα μέτρα που αποφάσισε να πάρει η κυβέρνηση για την χρήση της, μετά από φαεινή εισήγηση του κ. Καρατζαφέρη, αλλά επί πλέον γράφω για να τιμήσω έτσι τους φίλους που δημιούργησαν και συντηρούν αυτό το μπλόκ για την Χαλκιδική, σύγχρονο βήμα στο οποίο μπορούν να συζητούνται προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας και όχι μόνο.
Λοιπόν σε χθεσινή δημοσκόπηση φέρονται οι ερωτηθέντες πολίτες 65% υπέρ των μέτρων της κυβέρνησης για τον περιορισμό, φαντάζομαι όχι για την εξάλειψη , της χρήσης της κουκούλας και όλοι αναμένουμε να δούμε πως ο νομοθέτης θα διατυπώσει...
στο όποιο κείμενο νομοθετικού περιεχομένου, την βούληση αυτή της κυβέρνησης την οποία στηρίζουν Ν. Δ και ΛΑ.Ο.Σ
Οι υπερασπιστές του μέτρου έσπευσαν τις μέρες αυτές με παραδείγματα και με ιστορικές αναφορές να μας εξηγήσουν την δημοκρατική βάση του, αλλά και με παραπανίσια αφέλεια, να αναδείξουν το ηρωικό στοιχείο εκείνων που με καλυμμένα τα πρόσωπα καταστρέφουν τις ξένες περιουσίες, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στα μέτρα της κυβέρνησης ή σε τι άλλο δεν γνωρίζω.
Δεν χωρεί βέβαια καμία απολύτως αμφιβολία πως η παρούσα κυβέρνηση με τις πρακτικές της και κυρίως με την απραξία της τρελαίνει κόσμο και ίσως να τρέλανε και αυτούς τους πιτσιρικάδες που σπάνε και χαλάνε την περιουσία του κοσμάκη στην Αθήνα.
Πέραν του γεγονότος ότι ο κάθε πολίτης καταδικάζει αυτές τις πράξεις και ζητάει από το κράτος, δηλαδή από την κυβέρνηση και την πολιτική και φυσική ηγεσία της αστυνομίας να παρέμβουν και να προστατεύσουν την περιουσία των πολιτών, να συλλάβουν τους βάνδαλους δράστες και να τους παραπέμψουν στην δικαιοσύνη, πέραν αυτού, δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο υπουργός Δικαιοσύνης και για να υπερασπισθεί το ηλίθιο και επικίνδυνο, όχι για την Δημοκρατία αλλά για την νοημοσύνη μας, αυτό μέτρο, λέγοντας ότι τα παιδιά του Πολυτεχνείου και της Νομικής πάλευαν ενάντια στην χούντα χωρίς κουκούλες.
Και οι στυλοβάτες του ΛΑ.Ο.Σ κόμμα με στελέχη παλαιάς δημοκρατικής παράδοσης, να ενθυμούνται τους κουκουλοφόρους – καταδότες της κατοχής.
Με τέτοια που ακούμε πολύ φοβούμαι ότι και όλοι εμείς, ήρεμοι και φιλήσυχοι πολίτες που καταδικάζουμε και αρνούμαστε έστω και να συζητήσουμε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές των κουκουλοφόρων και όλοι αυτοί που ψήφησαν κατά 65% υπέρ των μέτρων, αρνούμενοι κατ΄ ελάχιστο, έστω και σηγμιαίως να δραστηριοποιήσουν τον κοιμισμένο τους εγκέφαλο και να θυμηθούν την παροιμία που λέει ότι: « της κοντής ψ..λης οι τρίχες της φταίνε», όλοι εμείς που απαρτίζουμε την χορεία των φιλήσυχων πολιτών, τελικά θα σαλτάρουμε τελείως.
Μα είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα και να λαμβάνονται τέτοια μέτρα για την εξάλειψη και σύλληψη των παρανομούντων κουκουλοφόρων;
Δεν σκέφτονται οι φωστήρες αυτής της ανεγκέφαλης κυβέρνησης, πως όποιος πολίτης αποφασίσει να μπει στον κύκλο τέτοιων παράνομων πράξεων, όπως αυτή της καταστροφής ξένης περιουσίας, αναλαμβάνει όλα τα ρίσκα απέναντι στον νόμο;
Γνωρίζει ότι διαπράττει ένα βαρύ πλημμέλημα ή έγκλημα, δεν ξέρω πως χαρακτηρίζεται, το οποίο επισύρει βαριές ποινές.
Την κουκούλα τώρα θα σκεφτεί που θα την απαγορεύσει η νεοδημοκρατική βλακεία; Μα πάμε καλά;
Δηλαδή αυτός που θα πει
«-πάω να σπάσω» , θα πει συγχρόνως
« Α!! Απαγορεύεται η κουκούλα και να μην την φορέσω!!!!».
Πως την έχουν δει όλοι αυτοί που συνέλαβαν και υπερασπίζονται το μέτρο;
Είναι λοιπόν λογική και αναμενόμενη η αντίδραση της «δημοκρατικής αντιπολίτευσης», τον όρο τον είχα ξεχάσει και δεν τον χρησιμοποιούσα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τον ανασύρω όπως σκόπιμα από το πενιχρό ιστορικό μου αρχείο για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο με έχει ενοχλήσει εξαιρετικά. Αντίδραση σύσσωμη προκειμένου να υπερασπισθεί την νοημοσύνη μας αλλά και να καταδείξει πως το μπάχαλο στο οποίο έχει περιπέσει η αστυνομία με τις θαυμαστές πρακτικές, αλλοίμονο, της κυβέρνησης, είναι ο λόγος που φτάσαμε σε αυτό το χάλι ώστε μια χούφτα περιθωριακοί νεαροί να αναστατώνουν την ζωή στο κέντρο της πρωτεύουσας και κανένας απολύτως άλλος.

16 σχόλια

  1. ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

    Σήμερα η υπουργός εργασίας ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ανακοίνωσε την ένταξη του επαγγέλματος του πρωθυπουργού στα βαρέα και ανθυγεινά επαγγέλματα.

    Έτσι μία αδικία αιώνων ήρθη.
    Είναι τοις πάσιν γνωστό το πόσο κουραστικό έχει γίνει το επάγγελμά μας δήλωσε ο πρωθυπουργός, δικαιώνοντας έτσι τη ρήση του ΒΥΡΩΝΑ "ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ".











    ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΝΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

    Σήμερα η υπουργός εργασίας ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ανακοίνωσε την ένταξη του επαγγέλματος του πρωθυπουργού στα βαρέα και ανθυγεινά επαγγέλματα.

    Έτσι μία αδικία αιώνων ήρθη.
    Είναι τοις πάσιν γνωστό το πόσο κουραστικό έχει γίνει το επάγγελμά μας δήλωσε ο πρωθυπουργός, δικαιώνοντας έτσι τη ρήση του ΒΥΡΩΝΑ "ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αυτός που θα πει
    «-πάω να σπάσω» , θα πει συγχρόνως
    « Α!! Απαγορεύεται η κουκούλα και να μην την φορέσω!!!!».
    ////////////////////////////////////
    Δέν θά σκεφτεί αυτό.
    Θά σκεφτεί ότι άν τόν πιάσουν στό
    σπάσιμο,κάψιμο καί πλιάτσικο μέ τήν κουκούλα καί καταδικαστεί,η ποινή είναι πολύ αυστηρότερη.
    Άν θέλει νά διαδηλώσει μέ κουκούλα,
    περάστε,είναι δικαίωμα σας.
    Τό 65% θά ήταν 85% άν οί καταστροφές
    γινόντουσαν καί στήν επαρχία,όπου
    η ανεκτικότητα προέρχεται από τό
    "μακριά απ΄τό κώλο μου καί όπου
    θέλει νάναι".
    Η θολοκουλτούρα αλλάζει όταν ο ασπαζόμενος την,
    χάσει καμιά 50αριά χιλιάρικα.
    Γιατί η 1η φορά τσούζει....ανεξαρτήτως
    τού μήκους τών....τριχών.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ

    Παιδιά, σὰ θέτε αργηγιά, πρωθυπουργοί να είστε
    ἐμένα νὰ ρωτήσετε νὰ σᾶς ὁμολογήσω
    τῆς αφεντιάς τὰ βάσανα καὶ τῶν κλεφτῶν τὰ ντέρτια.

    Δώδεκα χρόνους ἔκανα στοὺς κλέφτες καπετάνιος.
    Ζεστή πίτσα δὲν ἔφαγα, δὲν πλάγιασα σὲ στρῶμα,
    τὸν ὕπνο δὲν ἐχόρτασα, τοῦ ὕπνου τὴ γλυκάδα,
    τὸ χέρι μου δεν έπιασε του στέϊσιον το πλήκτρο .

    Καπετάν κωστάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑΑ... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ
    ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΜΙΑ ΖΩΗ.....

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ
    ΕΣΥ ΧΡΗΖΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΑΚΗΣ
    ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΣΟΥ
    ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

    Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ.........
    ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΗΛΙΘΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΙΟΙ ΣΟΥ, Κ'ΕΣΥ ΜΑΖΙ, ΕΝΟΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ,ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΑ ΚΑΘ'ΥΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκανδαλώδη εύνοια προς τους δικαστικούς λειτουργούς επιφυλάσσει η κυβέρνηση την ίδια στιγμή που παγώνει μισθούς και συντάξεις και επιβάλει κεφαλικό φόρο στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα για να καλύψει τη μαύρη τρύπα των εσόδων του προϋπολογισμού.

    Έτσι ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου λέει ότι παγώνουν και οι μισθοί των δικαστικών αποκρύπτει ότι από την 1η Ιανουαρίου «τρέχει» ο αυξημένος έως και 80% μισθός των δικαστικών που αναπροσαρμόστηκε αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του 2008 με νομοθετική διάταξη που ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2008, ενώ ανάλογα αυξημένη είναι και η σύνταξη που εισπράτουν οι συνταξιούχοι δικαστικοί.

    Πέραν του αυξημένου μισθού και της σύνταξης που εισπράττουν από την 1η Ιανουαρίου οι δικαστικοί θα εισπράξουν στις 4 Μαΐου και την πρώτη δόση των αναδρομικών για το 2008 ύψους 265 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή προσδοκά να εισπράξει η κυβέρνηση από τον κεφαλικό φόρο στους φορολογούμενους με εισοδήματα πάνω από 60.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφτηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια και τον υφυπουργό Οικονομίας Νίκο Λέγκα στις 28 Ιανουαρίου οι δικαστικοί εν ενεργεία και συνταξιούχοι θα εισπράξουν τα αναδρομικά για διαφορές αποδοχών και συντάξεων που προκύπτουν από τις αυξήσεις έως και 80% στις αποδοχές των εν ενεργεία δικαστικών τον Αύγουστο του 2008 σε 2 ισόποσες δόσεις το Μάιο του 2009 και 2010.

    Για την καταβολή των αναδρομικών ο υπουργός Νίκος Δένδιας μιλώντας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών στις 16 Φεβρουαρίου είχε τονίσει ότι «Επιλύθηκε, με εντολή του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, το ζήτημα του μισθολογίου των δικαστικών λειτουργών και των αναδρομικών. Από της 1ης του τρέχοντος έτους εφαρμόζεται το νέο βελτιωμένο μισθολόγιο. Με το νέο μισθολόγιο, η Πολιτεία αναγνωρίζει εμπράκτως και τιμά το δύσκολο και σημαντικό σας έργο».

    Υπενθυμίζεται ότι και το 2008 οι δικαστικοί εν ενεργεία και συνταξιούχοι είχαν εισπράξει, με βάση τις αποφάσεις του Μισθοδικείου αναδρομικές αποδοχές ύψους 274 εκατ. ευρώ.

    Συνολικά σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα αναδρομικά από την αναπροσαρμογή των αποδοχών και των συντάξεων των δικαστικών με βάση τις αποφάσεις του Μισθοδικείου θα ανέλθουν σε 900 εκατ. ευρώ που σημαίνει ότι ο κάθε ένας από τους 3.800 εν ενεργεία και 2.000 συνταξιούχους δικαστικούς θα πάρει κατά μέσο όρο 155.000 ευρώ περίπου

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις οι ερωτώμενοι και γι' αυτό Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύστοχο.

    Υπάρχει και μια ακόμη γνώμη εξόχως ειδικού για το θέμα, είναι εδώ:
    hereticrepublic-gr

    Δεν τρέφουμε αυταπάτες για το κατά πόσο θα ήταν δυνατόν η μιζοκυβέρνηση των "ούτε κατ' ίχνος" χουντικών κι απατεώνων να λάβει υπ'όψιν άλλες γνώμες και ειδικά τις μη πολωμένες , αλλά πρόθεσή μας είναι να εκθέσουμε σε λαϊκή πτύση την επιστημονική επάρκεια και το διανοητικό επίπεδο επίπεδο των ανθρωπόμορφων πιθήκων που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KAI ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΤΕ
    ΚΑΦΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΛΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

    ΖΩΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ BLOOPERS,ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,Η ΟΜΑΔΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχετε πολύ πλάκα ρε χαμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ

    Παράκρουση... πεθαίνεται.. και μόνο στο όνομα Καραμανλή.
    Καλά για τα βράδια δεν το συζητάω.
    που να κλείσετε μάτι.. ΠΟΝΑΕΙ και αυτός ο Κώλος σας. Και ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ.
    τόσα Γαμήσια τόσα χρόνια..
    Σας έμεινε κουσούρι.

    Γιαυτο και ΞΕΝΟγαμιούνταικαι οι γυναίκες σας.
    Και τα παιδάκια σας ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ κατάντησαν....

    Αλλά λάθος ΑΝΘΡΩΠΟ διαλέξατε...
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΗ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΠΛΟΥΠΕΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλληλεγγύη στους κοινωνικά

    και πολιτικά

    απόβλητους της πολιτικής ζωής

    Δένδια - Γιαννάκου - Πολύδωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν φανταζόμουν οτι θα σας πονούσε τόσο πολύ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....βλήματα του ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    ......................μιλάμε για
    ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μην το χαλας ενας ειναι ο δρ...
    ο δρ κουτσουκος...τωρα μαθατε ολοι....δρ....καλα κρασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση