GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει το ΠΑΣΟΚ...

...για την ακύρωση του προστίμου στην Vodafone; . Aπό το http://kourdistoportocali.blogspot.com/ . Γιατί οι ΠΑΣΟΚοι βγάλαν το σκασμό για το ...

...για την ακύρωση του προστίμου στην Vodafone;
.
.
Γιατί οι ΠΑΣΟΚοι βγάλαν το σκασμό για το σκάνδαλο με το πρόστιμο της Vodafone;
ΕΝΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΕΣ ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 76 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...
Περιμένουμε απο τους μερακλήδες Πασόκους, να φέρουν στη Βουλή τη ξεφτίλα με το πρόστιμο στη Vodafone που πάνε να διαγράψουν τα γαλάζια -κουρασμένα και ελεγχόμενα απο τους νταβατζήδες παληκάρια- (τα βάζουν οι νταβατζήδες να χορεύουν σαν γιουσουφάκια). Διαφορετικά θάναι μεγάλη ξεφτίλα για το ΠΑΣΟΚ εαν βγάλει το σκασμό γι αυτή την εθνική υπόθεση των υποκλοπών, όπως και για τα υπόλοιπα σκάνδαλα της παρέας του Κουρασμένου...

18 σχόλια

  1. Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΦΕΥΓΕΙ

    ΤΟ PLAY STATION ΕΡΧΕΤΑΙ...


    Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΦΕΥΓΕΙ

    ΤΟ PLAY STATION ΕΡΧΕΤΑΙ...


    Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΦΕΥΓΕΙ

    ΤΟ PLAY STATION ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALA KANI H VODAFONE.
    NA PLIRONI POUSTIATIKA.
    ZHTW H ELEUTHERIA.
    KATW TO NAZISTIKO KATHESTOS TIS ARISTERAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ30 Μαρ 2009, 8:41:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    • Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    • Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    • Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    • Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τι περιμένετε να πει το ΠΑΣΟΚ ή ο αρχηγός του ή το ΚΚΕ με την Παπαρήγα ή ο ΣΥΝ με τον Τσίπρα ή ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον Καρατζαφέρη, τη ΝΕΑ Δημοκρατία την αφήνω απ' έξω για νάχουν οι αντιπολιτεόμενοι να λένε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ο φταίει.

    Τι να πούνε οι άμοιροι? αφού επικαλούνται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που λέει ότι η εξουσία πηγάζει από το ΛΑΟ?, κι αφού τον λαό δεν τον ενδιαφέρει ο Κώδικας δήμων και κοινοτήτων και η διαφθορά των διαπλεκόμενων στους Ο.Τ.Α τι περιμένετα να πουν ξεκινήστε κατά τόπους κινήματα με νομική υποστήριξη κατά τις διαπλοκής όπου εκεί ανδρώνονται επιλέγονται και προωθούνται οι πρωτοβάθμιοι αυτής?

    Άντε και καλά πες ότι κάτι ξεκίνησε, με τι διαπλοκή των χρηματοοικονομικών εκφραστών μέσα στα κόμματα τους καταπατητές και υπεξεραστές τις δημόσιας περιουσίας μέσα στα κόμματα πως??? τι???

    Μα τότε δεν θα ξαναμπούν οι ίδιοι στις λίστες των κομμάτων γιατί εκεί σταματά η ΦΑΥΦΛΑΤΟΛΟΓΙΑ και αρχίζει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣ οπότε το ρητό "φωνάζει (ή μήπως σιωπά?) ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" καλά κρατεί.

    Εκτός κιαν μου διέφυγε ότι αλάξανε τα πράμματα κι άρχησε να κυλάει γάργαρο καθαρό νερό στον Ασωπό κι στρύμωξαν στη στρούγα τους καταπατητές στη Σκύρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου ρε μεγάλε Βερύκιε ... με τις τρομερές αποκαλύψεις !!!
    Τελικά σε αυτό το κανάλι ότι και να κάνουνε πάντα ίδιοι παραμένουνε ...
    Αποκάλυψη της πλάκας ... και όχι μόνο αυτό αλλά δεν ισχύει κιόλας !!!
    Από την άλλη , ο παρουσιαστής ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ !!! Ακόμα γελάμε με την συνέντευξη με την ...Α. Βρύση !!!
    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!

    Ο μόνος που είδε το ρεπορτάζ του Βερύκιου σαν ``σούπερ θέμα’’, ποιος νομίζετε ότι ήταν ???
    ... Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ του extra3.
    To άτομο είναι για πολλά γιαούρτια-(φράση δική του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΩ...........
    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΥΝΙ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε να δω πότε θα καταλάβετε ότι πασοκ και νδ είναι συνεταιράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank, ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα, ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα, ο Γεράρδος του Πλαίσιου, ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα, ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία, ο Βασιλάκης της Aegean, ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλή βαβούρα , φίλε! Και ποιος σε έταξε για κριτή της όποιας στάσης του ΠΑΣΟΚ; Είσαι Πασόκος; Δεν είσαι σίγουρα. Το πιθανότερο είναι να είσαι Τσίπρας ή Αλέκα. Και τα δύο κακέκτυπα πολιτικής.
    Το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε από την πρώτη στιγμή, αλλά κάποιοι σαν και σένα δε βλέπουν, δεν ακούν. Μόνο κακολογούν! Ποιος έχει φέρει στη Βουλή με καλύτερη τεκμηρίωση τα σκάνδαλα του Μπούλη; Δεν το γνωρίζεις. Καλά κάνεις. Αυτό σε βολεύει. Υγείανε λοιπόν.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που είσουνα ρε μεγάλε όταν ο Δήμος της Αθήνας έδωσε με τις ευλογίες της κυβέρνησης προφανώς την πλατεία Συντάγματος στην VODAFON; και ενώ το σκάνδαλο"έτρεχε" κανονικά;
    Πότε και σε ποια χώρα υπόδικος ιδιώτης έχει κάνει συναυλία στην Εθνική Πλατεία αυτής της χώρας;
    Όταν το μετρό της Αθήνας είχε μετατραπεί σε διαφημιστικό κέντρο της συναυλίας;
    Όταν οι λιγούρηδες της κυβέρνησης δεχότανε επιχορηγήσεις πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεν από την υπόδικο εταιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γαμω τα παιδιά ο Τσαλικίδης και το φάγανε επειδή αποκάλυψε ότι "κάποιοι" κατασκόπευαν τον πρωθυπουργό και όλη την ηγεσία της χώρας. Μεγάλο σκάνδαλο. Εκεί ο Καραμανλής απέδειξε ότι είναι μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΙΖΕΤΕ ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ? ΓΑΜΩΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ''ΣΚΑΣΜΟ'' ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΣΕΙ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!! ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η VODAFONE??? ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ...
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ... ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ!!!!
    ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ.. ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
    ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ.. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΠΩς?? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... Η VODAFONE ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ, Η COSMOTE ΑΝΕΒΗΚΕ, ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμ θέλετε να μαθαίνετε την αλήθεια να παρακολουθείτε τα λεγόμενα του μεγάλου Πρετεντέρη!
    Να τον χαιρόμαστε τώρα που γέρασε και γνώμη δεν άλλαξε!
    Τώρα για τους Νεοδημοκράτες ,που κυβερνάνε πέντε χρόνια και ακόμα δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη ούτε των σκανδάλων που καθημερινά σε όλη τη θητεία τους ξετσίπωτα διέπρατταν δεν έχω λόγο! Η ξαδιαντροπιά σε όλο της το μεγαλείο, αγκαλιά με την αχρειότητα!
    Χαρείτε τους!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο συνταγμα βρεθηκε σημερα το βραδυ ο δρ κουτσουκος που γυρισε απο το πανεπιστημιο θεσσαλονικης οπου συμπαρασταθηκε στους εργαζομενους λαναρα που αναγνωρισαν στο προσωπο του τον εντιμο αγωνιστη
    Φανης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λανθάνει δε η δαπάνη δια το μή άθρόα γίγνεσθαι, παραλογίζεται γάρ η διάνοια υπ΄αύτών, ώσπερ ο σοφιστικός λόγος - εί έκαστον μικρόν, καί πάντα-,τουτο δ΄έστι
    μέν ώς,,έστι δ΄ώς ού, το γάρ όλον και τά πάντα ού μικρόν ,άλλά σύγκειται έκ μικρών.Αρστλ.πολιτικά κεφ. 7ο.

    Σας μεταφέρω ΕΔΏ, τι γράφουν τα Μεσα Ενημερώσεως, για κάποιο
    Βούρλο , που ήρθε στην Ελλάδα να
    γίνει Ηγέτης...

    Διαβάστε

    .Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί.. -μιλάει για κάποιο χαζογιώργο ο....... Ποιητής-
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους ΑΠΕΝΑΝΤΙ, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους ΑΠΕΝΑΝΤΙ συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.


    που ΚΑΤΕΒΑΣΕ σαν υποτελής ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ επειδή ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ
    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει ) όταν τον εδεξιώθη, στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.
    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας.
    Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς.


    ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των«Στενών», σε «Τουρκικά Στενά».


    /Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΑΤΟΣ!!! ΝΑΤΟΣ!!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    α) Ιδού ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη, του BRAVO YORGOS, του Αμερικάνου Φιλέλληνα πολιτικού που έχει βάλει στόχο να αφανίσει ό,τι στοιχείο της ταυτότητάς μας έχει απομείνει ζωντανό.

    α) Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (3 Μαρτίου 2005), που ολοκληρώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ.Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ;
    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

    β) Εκ πεποιθήσεως άθεος!

    Σε βιβλίο με συνεντεύξεις της, το οποίο εκδόθηκε σε ανύποπτο χρόνο, η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα, σημειώνει για αυτόν ότι είναι ένας «εκ πεποιθήσεως άθεος». (Πηγή: Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17)
    Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
    «Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος... Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα... Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος... αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν, είναι εκ πεποιθήσεως άθεος. Αυτό διαφαίνεται και από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.
    Όμως, δεν το ομολογεί ανοικτά και προσπαθεί να συγκαλύψει την αδιαφορία του για εθνικές συλλογικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των πολιτών. Προσπαθεί να κρύψει την αδιαφορία κι απ' ό,τι φαίνεται, την άρνηση του, για την Ορθοδοξία και το Έθνος.

    «Η ταύτιση του Κράτους με την Εκκλησία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ο συγκεντρωτισμός στο χώρο της Παιδείας, έχει δημιουργήσει ένα πολιτιστικό μονοπώλιο στη χώρα μας. Αυτό το μονοπώλιο, ουσιαστικά, δεν επέτρεψε να τεθεί υπό το φως της καθημερινής κριτικής και συστηματικής έρευνας τόσο η Εκκλησία όσο και η Παιδεία μας». (Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», 3/1/2004).
    Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο στόχαστρο την Εκκλησία κι ότι επιθυμεί το διαχωρισμό της Παιδείας από την Ελληνοχριστιανική παράδοση. Απώτερος σκοπός: να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών και την προσευχή από τα σχολεία.
    Και γενικότερα: στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, να εμποδίσει κάθε μορφής δημόσια εκκλησιαστική παρουσία, όπως άλλωστε επιτάσσει και το Σύνταγμα της Αμερικής.

    γ) Ευθανασία
    .
    Ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει «εκσυγχρονιστικά»: «Η ευθανασία είναι μια υπόθεση που θα πρέπει να κριθεί ξανά από τη σύγχρονη κοινωνία». (Πηγή: εφημερίδα «Βήμα», 17/12/2000)

    δ) Ναρκωτικά

    Ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίζεται «τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μία μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση». (Πηγή: περιοδικό «ΚΛΙΚ» αρ. 122, έτος 19

    στ) ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).



    ζ) ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ!!!!!!!!


    Εδώ έχουμε το πλήρες άδειασμα του Γιωργάκη από τους ίδιους τους Τούρκους. Όταν στις 25 Μαρτίου (μα το πώς διαλέγουν οι Τούρκοι τις ημερομηνίες για προκλήσεις είναι φοβερό!!) βγήκε στην εφημερίδα Σαμπάχ μία μαύρη λίστα προσωπικοτήτων που τους απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία - μεταξύ αυτών του Χριστόδουλου, πολλών βουλευτών κλπ - ο Γιωργάκης υιοθετώντας τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου του Τουρκικού Υπ. Εξ. ΔΙΕΨΕΥΣΕ την ύπαρξη της λίστας και είπε ότι αυτά προέρχονται από "ακραίους κύκλους". Την επομένη όμως ημέρα, ο κανονικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ως πραγματική την περιβόητη λίστα αδειάζοντας τον κ. Παπανδρέου!!!

    η) Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ε.Ε

    Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.


    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ….

    Υ.Γ
    ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ….ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.

    7 Μαρ 2009 1:20:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση