GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτή επιστολή του απεργού πείνας

...προς τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς: "Πώς με κατέστρεψε το καρτέλ του χάλυβα..." Από το http://www.stopcartel.gr/...

...προς τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς: "Πώς με κατέστρεψε το καρτέλ του χάλυβα..."

Από το http://www.stopcartel.gr/

Ανοικτή επιστολή πρός τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή έστειλε ο Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σέ όλους τούς πολιτικούς αρχηγούς, όπως και στόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Προς Πρωθυπουργό
κ. Κ.Καραμανλή
Αριθμ. Πρωτ. Κ2549/20-3-2009
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Ονομάζομαι Θεόδωρος Τενέζος.
Το επάγγελμα μου είναι μικρομεσαίος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του χάλυβα και συγκεκριμένα στην εμπορία, μεταποίηση και τοποθέτηση σιδηρού μπετόν για οικοδομές
Αυτοδημιούργητος!
Στον χώρο του χάλυβα από το 1989,εργαζομενος αρχικά σε μικρές οικοδομές και αργότερα σε μεγάλα τεχνικά έργα ανά την Ελλάδα ,συνεργαζόμενος με πολλές τεχνικές εταιρίες.
Το 2004 εξαγόρασα μια εταιρία εμπορίας σιδηρού (στον Ρεντη,στην βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα)που εμπορεύονταν αποκλειστικα σίδηρο της χαλυβουργίας SIDENOR,με κύκλο εργασίας 250 τόνους τον μήνα.
Μέσα σε 18 μήνες με πολύ κόπο και δουλειά ο κύκλος εργασίας έφτασε...
τους 1100 τόνους , δηλαδή ανάπτυξη 11% μηνιαίως.
Η επιχείρηση απασχολούσε 220-250 άτομα προσωπικό.
Το 2006 αισθανόμενος περιορισμό στην άνοδο της επιχείρησης μου από τις χαλυβουργίες και τους χονδρεμπόρους τους ,αποφάσισα να φέρω σίδερο από το το εξωτερικό (από χώρες της Ε.Ε.).Για αυτή μου την κίνηση ,που ήταν ενάντια στα συμφέροντα των χονδρεμπόρων και των χαλυβουργιών( διότι η τιμή του εισαγόμενου έπεφτε 80- 100 ευρώ /τόνο , πιο φθηνό ),το καρτελ του χάλυβα με προειδοποίησε μέσω επωνύμου μεγάλου χονδρεμπόρου να μην προβώ στην εισαγωγή.
Δεν συμμορφώθηκα στην εντολή τους και σε 2 μήνες με συλλογικό εμπάργκο μου κλείσανε την επιχείρηση, καταστρέφοντας εμένα, τον συνεταίρο μου και τους εργαζομένους μας.
Προσέφυγα στο νομοθετημένο όργανο του κράτους την Επιτροπή Ανταγωνισμού με καταγγελία από το 2006,για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης ,οικονομικής εξάρτησης και οριζοντίων συμπράξεων, δηλαδή καρτελ.
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού αντί να προφυλάξει τόν καταγγέλλοντα, ως όφειλε, με σωρεία από παρανομίες και παραλείψεις πρόσφερε απλοχέρη και πλήρη κάλυψη στους καταγγελμένους ,δηλαδή τις 3 χαλυβουργίες και τους χονδρεμπόρους τους , παρά την επιβεβαίωση της καταγγελίας μας από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) τον Ιούνιο του 2008.
Απελπισμένος κατάφυγα στους αρμοδίους υπουργούς κ. Φώλια και κ. Χατζηδάκη καθώς και στον υφυπουργό κ. Βλαχο, ζητώντας τα αυτονόητα, δηλαδή να λειτουργήσει η Ε.Α. σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ε.Ε.
Η απάντηση που έλαβα ήταν σιωπηρά αρνητική και ο κύριος Βλάχος μου δήλωσε ?Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο που λέγεται ΣΙΔΕΝΟΡ δεν μπορώ να τον μετακινήσω?!!
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω δυστυχώς ότι τα μεγάλα συμφέροντα εξουσιάζουν τις δομές και τους μηχανισμούς δικαιοσύνης του Ελληνικού κράτους ,καθώς και ότι έχουν επιβληθεί πλήρως στον πολιτικό κόσμο διαβρώνοντας τους θεσμούς και την έννοια της Δημοκρατίας.
Η αγανάκτηση και η απελπισία ως άνθρωπο και Έλληνα πολίτη με οδήγησε στην έσχατη μορφή διαμαρτυρίας μέχρι τέλους ,την Πολιτική Απεργία Πείνας.
Για 36η ημέρα βρίσκομαι έξω από τα γραφεία της Ε.Α.,Πατησιων 70 και Κοτσικα, καταγγέλλοντας την δομή του πολιτικό-οικονομικού συστήματος που μας έχει οδηγήσει ως πολίτες και ως χώρα στην απόγνωση, την φτώχια και τελικά την καταστροφή!
Κύριε Πρωθυπουργέ
Νιώθοντας στο πετσί μου για 36 ημέρες την απάθεια και την αδιαφορία, ακόμα και σε ανθρωπιστικό επίπεδο, για την ζωή μου από τον πολιτικό κόσμο, σας ζητώ:
Αν πραγματικά είστε γνήσιος πολιτικός άνδρας και αγαπάτε τον Ελληνικό λαό, καλέστε σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και
-ζητήστε συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες για την εξαθλίωση που έφτασε το Ελληνικό κράτος.
-αποτινάξετε τον ζυγό των μεγάλων συμφερόντων που σας κρατά δέσμιους
-και καλέστε ελεύθεροι πλέον τον Ελληνικό λαό να στηρίξει ένα καινούργιο ξεκίνημα, με την συμμετοχή αντιπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, του πολιτικού κόσμου στο κοινοβούλιο , σε Πανεθνική συνδιάσκεψη με σκοπό να χτίσουμε όλοι μαζί ένα κράτος δικαίου και Ισονομίας χωρίς ταξικές και οικονομικές διαφορές.
Για να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη, οικονομική και πολιτική, κρίση από κοινού. Για το καλύτερο ΑΥΡΙΟ όλων μας!
Με πραγματική Αγάπη,
Αθήνα 20-3-2009
Ο απεργός πείνας για 36η ημέρα
Θεόδωρος Τενεζος

Κοινοποίηση Προς:
Πρόεδρο Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια Αριθμ. Πρωτ. 8/20-3-2009
Γεώργιο Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ Αριθμ.Πρωτ.127/20-3-2009
Αλέξανδρο Τσιπρα ΣΥΡΙΖΑ Αριθμ. Πρωτ. 69966/20-3-2009
Γεώργιο Καραντζαφερη ΛΑΟΣ Αριθμ.Πρωτ. 1318/20-3-2009
Αλέκα Παπαρήγα ΚΚΕ Αριθμ.Πρωτ. 87/20-3-2009

20 σχόλια

  1. Δεν ξέρω αν αρκεί η δική μου συμπαράσταση μαζί με αρκετών Ελλήνων φαντάζομαι, για να εισακουσθεί η δίκαιη κραυγή σου. Ας ενώσουμε όμως όλοι τον θυμό μας μήπως αυτά τα αρρωστημένα και εγωιστικά υποκείμενα καταλάβουν και σταματήσουν την ξέφρενη πορεία της χώρας από τον γκρεμό που την οδηγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΓΝΩΝΕΤΑΙ.
    ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΞΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΙ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ (ΑΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ).
    SAPILA ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΙΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΤΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΑΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΨΕΥΤΟΖΩΗΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ.
    ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti na leme se aftin tn xwra p zoyme prepi na eisai etimos na pe8anis gia na apoxtisis afta p soy a3izoyn giati to kolosistima p exei ftiaxei i pokitia einai gia aftoys kai mono gia aftoys kai opos leei kai enas filos to elliniko sistima ygias(esy) einai gia aftoys......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....και ΕΣΥ τί κάνεις "ανώνυμε" για όλα αυτά,πέρα από τό να αποκαλείς αυτοικανοποιούμενος μπροστά στον υπολΟγιστή σου τον Θόδωρο Τενέζο, τον σύγχρονο ηρωικό αγωνιστη που για 37 μέρες ξεντροπιάζει όλους μας,"φιλαράκο";
    ΔΑΒΙΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους και μαυριστε τους στις εκλογες. Φτανει πια με τους ιδιους και τους ιδιους νταβατζηδες...δεν τους βαρεθηκατε;;; Αλλα μαλλον πιο πολλοι ειναι οι βολεμενοι για αυτο εκλεγονται ξανα και ξανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Perasa ki egw mia volta na dw auton ton irwa apergo peinas..ekfrazontas mia tapeini symparastasi kai alliggeui sta dikaia kai nomima aitimata tou..

    STOP CARTEL NOW..
    FTANEI PIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ? ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ....ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ....ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ...ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΕΖΟ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ .
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ,ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ .
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΧΥΡΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΝΟΡ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΧΑΡΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μπράβο σου για το κουράγιο που δείχνεις όλο αυτό τον καιρό αν φτάσει ποτέ στα αυτιά σου αυτό το μήνυμα σου συμβουλεύω κάτι
    Επειδή τον αγώνα που κάνεις των γνωρίζουν μόνο ώση μπλοκάρουν τα κανάλια παντελώς απόν μάλλον δεν πουλάς μεταξύ σοβαρού και αστείου πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό παράδειγμα κάλεσε να περάσει από εκεί για καφεδάκι καμία θωδη πετρούλα πως στο διάολο λεν όλες αυτές που έχουν και ένα κανάλι από πίσω και έτσι μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να μάθουν και άλλη γιατί πολεμάς
    Δυστυχώς όση πολλή και να είμαστε αυτή που σερφάρουμε ήμαστε ακόμα πολλή λίγοι δεν έχουμε τόσο δύναμη που χρειάζεται που θα πάει θα την βρούμε……….
    Μαζί σου κρατά γερά τη να σου πω ώμος μαζί σου από την πολυθρόνα μου τέλος πάντων καλό κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Η απάντηση που έλαβα ήταν σιωπηρά αρνητική και ο κύριος Βλάχος μου δήλωσε ?Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο που λέγεται ΣΙΔΕΝΟΡ δεν μπορώ να τον μετακινήσω?!!"

    ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ?

    -αποτινάξετε τον ζυγό των μεγάλων συμφερόντων που σας κρατά δέσμιους

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?


    προς Αλέκα: Et Tu Brutus? Και συ σιωπάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι εγινε ρε μαγκες και εξαφανισατε τον ΤΑΤΟΥΛΗ απο το BLOGS-GR μηπως εθιξε τα συμφεροντα της οικογενειας ΚΟΥΡΗ.
    Αυτη ειναι η δημοσιογραφια σας.
    ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    http://stop-cartel.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ;
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ;
    ΑΝ ΕΦΕΡΝΕΣ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΟ ΧΑΛΥΒΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ Ή ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ;

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΚΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΡΩΜΗΣ ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΛΩΣΕ – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ – ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
    Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο που λέγεται ……… μετακινήσω?!!
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

    ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΑΒΙΔ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.
    ΒΡΙΖΩ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΩΣ.
    ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άν και είμαι κατά του Τενέζου , γιατί πιστεύω ότι οι έμποροι είναι όλοι ίδιοι, και ο Τενέζος έτσι και αποκτούσε ηγετική θέση στην αγορά θα έκανε τα ίδια και χειρότερα, θα πώ δύο πράγματα για την απεργία πείνας. Η απεργία πείνας είναι το έσχατο μέσο διεκδίκησης και δεν μπορεί ο καθένας να το εξευτελίζει. Όταν κάνεις απεργία πείνας ή πας μέχρι τέλους και πεθαίνεις ή σου ικανοποιούντα τα αιτήματα και σταματάς. Οι υπόλοιποι που το κάνουν για τα κανάλια είναι λακαμάδες που λέει και ο Γ.Γεωργίου.Εδώ στο Ελλάντα δεν είδαμε κανέναν να πεθαίνει απο απεργία πείνας ούτε και κανέναν να του ικανοποιούνται τα αιτήματα, αφού το κράτος τους έχει όλους γραμένους. Έστι γίνονται όλοι γραφικοί σαν κάποιον ναυτικό που είχε στήσει μιά σκηνή για χρόνια στα προπύλαια , δεκαετία του 80. Ας αφήσουν λοιπόν την απεργία πείνας στην άκρη. Μην τα ευτελίζουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ ανώνυμε
    της ανάρτησης της 21 Μαρ 2009 6:29:00 μμ
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
    και ξαναγράφω το κείμενό σου
    πιστεύοντας ότι το κάνω πιο ευανάγνωστο.

    Σου ζητώ συγγνώμη για την επέμβαση
    δεν άλλαξα όμως τίποτε άλλο.

    «
    Άχ ρε φουκαρά μακάρι να βρείς το δίκιο σου.
    Εύχομαι να παλέψεις και να βρείς
    συμπαραστάτες που θα σε δικαιώσουν.

    Αλλά να ξέρεις,
    οι εκάστοτε πολιτικοί μας
    είναι δυστυχώς υπαλληλίσκοι της δεκάρας
    σε κάθε λογής παράγοντα
    που με την ανοχή την δικιά μας διογκώνεται.

    Οι κάθε λογής επιτροπές και κουραφέξαλα
    αποτελούνται από ανθρωπάκια υπαλληλίσκους
    που καμαρώνουν στον κύκλο τους
    τάχα τάχα ότι είναι κάποιοι
    ενώ στην πραγματικότητα είναι νάνοι.

    Αυτή είναι η χώρα μας φίλε δυστυχώς
    και ακόμη χειρότερη, αν θέλεις να ξέρεις,
    και μακάρι να βρεθούν άνθρωποι
    να φτιάξουν αυτό το σάπιο σύστημα.

    Αλλά κι εσύ,
    αν δεν είχες το προσωπικό σου πρόβλημα
    δεν θα ‘κανες τίποτε για τ’ άλλα προβλήματα.

    Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε φιλαράκο.
    Υπάρχει τόση βρωμιά παντού γύρω μας
    που δυστυχώς μόνο με γερή σφαλιάρα
    υπάρχει περίπτωση να συνέλθουμε
    (αν συνέλθουμε).

    Σαπίλα,
    Σαπίλα παντού, Δυστυχώς απελπισία.

    Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια και τα ίδια.

    Οικογένειες κοτζαμπάσηδων και δοσίλογων
    μας κάνουν κουμάντο,
    από γεννησιμιού αυτού του κράτους,

    με υπηκόους ανήμπορους να δούν πέρα από την μύτη τους,
    εγκλωβισμένους μέσα στην μιζέρια της επιβίωσης,
    ή της γκλαμουράτης κλεμμένης ψευτοζωής άλλων
    χωρίς αξίες, χωρίς ιδανικά.

    Με κάποιες αναλαμπές κάπου-κάπου
    Δηλώνουμε την παρουσία μας.
    Αλλοίμονο μας.
    »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. vre vodia 8a pe8anei o an8rwpos kante kati vromiarides politikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΕΖΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΦΟΡΗΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΙΛΑΩ- ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΥΠΟΥ "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ

    ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ Π[ΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ;
    ME AYTHN THN ΑΠΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΗΔΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ;
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση