GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση για την Ελληνίδα Μητέρα...

. Aπό το http://radio936.blogspot.com/ . ΙΣΤΟΡΙΚΗ ημέρα για την 'Αρκαδιά' που με ένα διήμερο εκδηλώσεων τιμά τους Ήρωες που αγωνίστη...

.
.
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ημέρα για την 'Αρκαδιά' που με ένα διήμερο εκδηλώσεων τιμά τους Ήρωες που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία. Έτσι χθες Σάββατο η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής και ο Δήμος Κυπαρισσίας υπο την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων παρουσίασε ένα διήμερο εκδηλώσεων για το σύμβολο της Ελληνίδας Μητέρας του Έπους του 40.
Το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κυπαρισσίας 'Αλέκος Παπαδόπουλος' πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση απο τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Βουλής Γεώργιο Σούρλα, του βιβλίου τoυ 'Οι Ήρωες του 1940 περιμένουν'. Στην...
συνέχεια διεξήχθη θεατρική παράσταση με τίτλο 'Η Γυφτοπούλα της Ελένης' από τους μαθητές του Β Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας. Την Κυριακή στις 11 το πρωί στο τέρμα της οδού Αθανασίου Ιωαννίδη στην παλιά πόλη της Κυπαρισσίας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Αγάλματος της Ελένης Ιωαννίδη σαν σύμβολο της Ελληνίδας Μητέρας του έπους του 1940. Παρών στις εκδηλώσεις θα είναι ο Πρόεδρος της Τ.Ε.ΔΚ.Α. και Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ο οποίος έχει Μεσσηνιακές ρίζες, ο Νομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ αλλά και ο πολιτικός κόσμος του Νομού καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλεων Δυνάμεων.

3 σχόλια

  1. Σύζυγε γυναίκα μου,αυτές οί γυναίκες
    είχαν πάρει σύνταξη στά 55???
    Μισό..μισό..κάτι ακούω...(μέντες!!),
    ω΄χχ,ώχ μή βαράς,εγώ..τίιιι,δέν είπα
    τίποτα,λίγο σκέφτηκα,,,άσε τόν πλάστη
    κάτω,,,ώωωχχχχχ,αμάν αμάν καί βάι βάι
    τό ξύλο τού Νυμφαίου έφαγα.
    Τώρα αγάπη μου,τώρα, θά βάλω τό άσμα
    "Ο Κουταλιανός"...όμως στή κυρά του μπρός..??
    Ισότητα ρέεεεεε.....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεσμένοι κυριολεκτικά οι δεξιοί ψηφοφόροι με την σκέψη ότι αποχωρούντος του Καραμανλή του κωστάκη, το πιθανότερο είναι να αναλάβει αυτή που υπερασπίστηκε στις Βρυξέλες τόσο επιτυχώς το ασφαλιστικό των γυναικών, τόσο επιτυχώς που ούτε βαλτή να ήτανε, και οι Βρυξέλες τις έκαναν του αλατιού.
    Mισεί τις γυναίκες η κοπελάρα μας;
    Αλλά μπορεί και να θυμούνται τον μπαμπά της πρωθυπουργό και να τρέμει το φυλλοκάρδι τους όταν ακούνε Μητσοτάκης.
    Αλλιώς δεν εξηγείτε το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις με ερώτημα να φύγει ή να μείνει αρχηγός της δεξιάς ο Καραμανλής, εφ' όσον χάσει τις εκλογές, αυτός που ευθύνεται για τα χάλια όλων μας, και τα δικά τους και τα δικά μας, απαντούν άκουσον άκουσον οκτώ στους δέκα, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!
    Κακομοίρηδες που φτάσατε!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ 2.20 ΤΗΣ
    ΑΠΟΛΥΤΗΣ Α Ν Ο Η Σ Ι Α Σ
    ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΔΩ.

    ...Εάν η διάρροια διαρκεί τρεις ημέρες ή περισσότερο πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό. Επίσης επικοινωνήστε άμεσα με το ιατρό εάν υπάρχει αίμα στα κόπρανα ή μοιάζουν με μαύρη πίσσα, εάν η διάρροια συνοδεύεται από πυρετό άνω των 39 βαθμών, από δριμύ κοιλιακό ή πρωκτικό πόνο και από σοβαρή αφυδάτωση.

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΒΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ
    ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση