GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απαξίωση του μετρό...

. Από το stelios-kolopaido.blogspot.com/ Όποιος χρησιμοποιούσε το ΜΕΤΡΟ από τον σταθμό «Δουκίσης Πλακεντίας» τώρα τραβάει ένα Γολγοθά για να...

.

Όποιος χρησιμοποιούσε το ΜΕΤΡΟ από τον σταθμό «Δουκίσης Πλακεντίας» τώρα τραβάει ένα Γολγοθά για να κατέβει στο «Σύνταγμα».Κατ΄ αρχάς άρχισαν να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες κοντά στα γραφεία της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», στον κόμβο Δουκίσης Πλακεντίας και Ηρακλείτου με αποτέλεσμα να επικρατεί στην περιοχή αφάνταστο μποτιλιάρισμα.
Τα λεωφορεία που έχουν βάλει σε αντικατάσταση του ΜΕΤΡΟ μέχρι την ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ κάνουν στην καλύτερη περίπτωση 25 λεπτά την διαδρομή αν πετύχεις το Χ6 που πάει κατ΄ ευθείαν στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ και όχι μέσω Χαλανδρίου όπως πάει το Χ5.
Τα βαγόνια του ΜΕΤΡΟ στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ είναι ασφυκτικά γεμάτα γιατί τα δρομολόγια έχουν αραιώσει.
Η βρώμα μέσα στους συρμούς άρχισε να γίνεται...
ορατή πια όλες τις ώρες.
Εμφανίσθηκαν και στο ΜΕΤΡΟ ζητιάνοι γιατί το σύστημα ασφάλειας στις αποβάθρες και τους σταθμούς είναι ανύπαρκτο, ενώ για τον ίδιο λόγο κάποιοι επιβάτες μεταφέρουν τον καφέ τους και τα αναψυκτικά τους στα βαγόνια χωρίς να τους ελέγχει κανείς.Έμειναν ακόμα 4 μήνες και 18 μέρες για την επαναλειτουργία του ΜΕΤΡΟ μέχρι το αεροδρόμιο.
Τους πιστεύει κανείς;

20 σχόλια

  1. Το ΜΕΤΡΟ είναι ένα ΚΑΚΟ μέσο μεταφοράς. Τα άλλα ΔΕΝ είναι μέσα μεταφοράς. Είναι περιφερόμενα οχήματα.
    Ένας χρήστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμαν πια ασχετε! εχουμε πει οτι για να ολοκληρωθει η γραμμη μεχρι το Ελ Βενιζελος για την περιοδο τον Ολυμπιακων Αγωνων εγινε ετσι οπως εγινε αυτο το εργο.Καποια στιγμη επρεπε να γινουν οι ενδιαμεσοι σταθμοι.Καλως το συνηθησαμε το μετρο αλλα τι να κανουμε πρεπει να ολοκληρωθει σε 6 μηνες το εργο.

    Αμαν πια το κλαμα,απαξιωση κλπ.Ασχετοσυνη σου ειναι περισσοτερο!!!

    αμαν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε γιγαντο-τεράστιε εγκέφαλε, ευτυχώς που έχει και σένα η Ελλάδα.
    Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε επιτέλους το φοβερό του σχέδιο για την οικονομία, είπε να ζητήσει και τη γνώμη κάτι παλιών φίλων.
    Έκλεισε ένα κρυφό ραντεβουδάκι, όχι με την ιστορία αλλά με κάτι πιο χειροπιαστό. Με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοκαρχαρίες και μεγαλοκεφαλαιούχους της Ελλάδας.
    Σκέφτηκε, φαίνεται, ότι αυτοί οι πάμπλουτοι, μάλλον θα ξέρουν από λεφτά, ας μου πούν μια δεύτερη γνώμη για το σχέδιό μου, βρε αδελφέ.
    Τη συνάντηση διοργάνωσαν ο Ραγκούσης και η Λάζαρη, στο σπίτι του Καραμούζη (του ευαγούς ιδρύματος Eurobank του Λάτση) στην Εκάλη.
    Εκεί ήταν η αφρόκρεμα, όπως:
    • Δημ. Παπαλεξόπουλος της γνωστής εταιρίας τσιμέντου ΤΙΤΑΝ,
    • Σκλαβενίτης της γνωστής αλυσίδας των σούπερ μάρκετ,
    • Αν. Καλιτσάντζης επικεφαλής της ΕΛΤΕΧ, στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα
    • ο εφοπλιστής Λασκαρίδης, « Μεγάλη Βρετανία», καράβια, πρώην καζινάς
    • ο Β. Σπανός από το χώρο της Υγείας (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ),
    • ο Γ. Γεράρδος (Πλαίσιο),
    • ο Σπ. Θεοδωρόπουλος από το χώρο των τροφίμων (VIVARTIA),
    • ο Αρ. Μπελλές από το χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών (ΝΗΡΕΥΣ),
    • ο Ευτ. Βασιλάκης από το χώρο των αερομεταφορών (AEGEAN),
    • ο Ευ. Μυτιληναίος από τη βαριά βιομηχανία,
    • ο Αγγ. Πλακόπιτας από το χώρο του επενδυτικού κεφαλαίου και
    • ο Σπ. Διβάνης των γνωστών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
    Μαζί με το ψαράκι, το κρασάκι και τις καραβιδόψυχες αρχίζει ο Γιώργος να ξεδιπλώνει το βασικό θέμα της συνάντησης.
    -Ακούστε, καλοί μου φίλοι, το σχέδιο που φτιάξαμε με τον Παπακωνσταντίνου.
    O κόσμος πεινάει, προτείνω να μου δώσετε τα μετρητά και τις επιχειρήσεις σας για να τα μοιράσω στο λαό. Τα μετρητά θα τα δώσω στους φτωχούς και τις επιχειρήσεις θα τις δώσω στους άνεργους.
    -Ναί, ναί, ζήτω, γιούπι, αναφώνησαν οι συνδαιτημόνες, πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Βρήκαν το σχέδιο πρωτότυπο και ρεαλιστικό και ανταποκρίθηκαν αμέσως.
    -Μπράβο ρε μεγάλε, δεν είναι τυχαίο που έφτασες εκεί που έφτασες, έκραζε ο Σκλαβενίτης.
    -Συμφωνούμε απόλυτα, του λέει ο Καλιτσάντζης, μόνο να μην πείς το σχέδιο αυτό σε κανένα άλλο γιατί μπορεί να το μάθει ο παλιο-Καραμανλής και να σε αντιγράψει. Θα μείνει μεταξύ μας και όταν με το καλό γίνεις πρωθυπουργός, θα σώσουμε ΟΛΟΙ μαζί την Ελλάδα.
    Ο Γιωργάκης κατάλαβε ότι είχαν δίκιο.
    Έτσι θα γίνει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.
    Να πείσει το φτωχό λαό, τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον αγρότη, το φοιτητή, τον ελεύθερο επαγγελματία και το συνταξιούχο να τον ψηφίσουν.
    Και αυτό δεν μπορεί να είναι και πολύ δύσκολο. Θα τάζω νέα οράματα, νέες ιδέες, νέα γενικώς. Αυτά τα γουστάρει ο κόσμος, δοκιμασμένα πράγματα.
    Θα ζητήσω και στα άλλα φιλαράκια με τα κανάλια και τις εφημερίδες να με λιβανίζουν όλη μέρα και, που θα πάει, κάποιος από τους 151 θα λυγίσει.
    ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΟΥΝΟΠΑΙΔΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2000?ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ,ΣΚΟΥΖΕΤΕ,ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα τούτη η άνοιξη,
    Ραγιάδες, Ραγιάδες,
    να τσακιστεί ο σφριγηλός
    νάρθει το καλοκαίρι.

    Λίγα τα έχει τα ψωμιά,
    το χάνει το γκουβέρνο,
    να λυτρωθεί ο τόπος μας,
    να φύγει η χολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΛΘΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ( 17:00 Ω) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ. ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΓΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ .ΕΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ 9:45 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑΞΙ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:36 Δεν χρειάζεται να διαβάσω μελέτες γιατί χρησιμοποιώ καθημερινά το μετρό.Και λεωφορεία χρησιμοποιώ καθημερινά παρ ότι είναι μέσα που περνάνε όποτε θέλουν και εάν θέλουν,γιατί είμαι κατά του αυτοκινήτου στην πόλη. Αν θέλεις να μιλήσουμε για μέσο σταθερής τροχιάς θέλεις να μιλήσουμε για το τραίνο που πηγαίνει στην Καλαμάτα από την Αθήνα και κάνει 12 ώρες να διανύσει 250 χιλιόμετρα ?
    Επιχειρήματα έχω πολλά για το ότι είναι κακό μέσο και τα έχω γράψει παλιότερα. Για να μην μακρηγορώ εάν δεν χρησιμοποιείς κάτι συνέχεια δεν μπορείς να καταλάβεις τις αδυναμίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα να δεις που δεν πρόσεξα ότι ο πρώτος σχολιαστής έκρινε το ΜΕΤΡΟ / Μετρό "ΚΑΚΟ μέσο μεταφοράς"! Κι αυτό, επειδή ποτέ δεν περίμενα τόση ασχετωσύνη!

    Χρόνο με το χρόνο, τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς. Θα επανδρώσουν και θα δρομολογήουν κι άλλους συρμούς για πιο συχνά δρομολόγια, και για πιο μικρές ώρες.

    Το μετρό είναι γενικά ένα αξιοζήλευτο Μέσο Μαζικής Μεταφοράς. Όσο πλατύτεροι θα χτίζονται οι σταθμοί, τόσο καλύτεροι θα αποδεικνύονται στο μέλλον.

    Αν καταργηθούν και τα βαρβαρικά ονόματα όπως "Μπενιζέλο" και "duchesse de Placenti" ακόμα καλύτερα. Παραέγινε η Αθήνα "αμερικαν μπαρ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλάκωσαν τώρα και οι διάφοροι επαίτες . Χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 2:55. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ.ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΘΗΝΑ Η ΔΙΚΑΙΑ -ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΗ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ
    (ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ). ΡΩΤΩ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ; ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
    (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επι της ουσίας δεν απαντάει κανένας.
    ΘΑ βάλει νέα βαγόνια, ΘΑ βάλει πιό συχνά δρομολόγια, θα φτηνύνουν τα ... φασόλια και θα χορτάσω.
    Ασχετοι αν δεν χρησιμοποιείτε το μετρό άς είστε πιό προσεχτικοί στα σχόλια σας. Εκτός εάν είστε υπάλληλοι στο μετρό. Ξέρετε απο αυτούς τους αγενείς με τις λιγδιασμένες γραβάτες και τα σπορτέξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι σταθμοί θα είχαν τελειώσει αν δεν είχαν αντιρρήσεις ο δήμος και οι κάτοικοι της Αγ.Παρασκευής. Τώρα θα ταλαιπωρηθούμε όλοι για το προσεχές διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΜΕΤΡΟ είναι αποδεδειγμένα το καλλίτερο μέσο μεταφοράς.
    Επειδή έχω πάει σε δύο άλλες χώρες έχω να πω ότι δεν συγκρίνεται η καθαριότητά του, το δικό μας είναι ο ήλιος και τα άλλα είναι το σκοτάδι.
    Όμως να βγουν και να μας πουν.
    Γιατί δεν ολοκλήρωσαν το έργο πριν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες?
    Πόσες φορές ξεκίνησε ο σχεδιασμός ?
    Ποίοι έβαζαν βαθειά στα συρτάρια το έργο αυτό?
    Εδώ σταματώ, γιατί πολλά λέγονται σε διάφορα πηγαδάκια τα οποία δεν μπορώ να επιβεβαιώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπερβολικό το αρθρο απο κάποιον που χρησιμοποίησε το μεσο μια και μονο φορα και οχι καθημερινά. Το μετρο απο Εθ. Αμυνα και κατω ειναι ακριβως το ιδιο δεν εχει αλλαξει τιποτα (ουτε βρωμα ουτε ζητιανοι, ουτε τιποτα). Κινηση στην Μεσογειων υπαρχει και οσο ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΑ τοτε τα Χ5 και Χ6 αργουν, ιδιως τις ωρες αιχμης. Αλλα η κινηση εχει καλυτερεψει σε σχεση με την αρχη της διακοπης.

    Παντως για την διακοπη φταινε ο Δημαρχος και οι κατοικοι της Αγ. Παρασκευής που δεν αφησαν να γινει το κουφαρι του σταθμου και οχι οι άλλοι 2 σταθμοι των οποιων η προεργασια ειχε γινει και δεν χρειαζοταν διακοπη της γραμμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΜΕΤΡΟ ειναι ενα παρα πολυ καλο μεσο μεταφορας το οποιο εχει λυσει πολλα προβληματα καθημερινης μετακινησης μεσα στην πολη. Εχουν γινει λαθη και επιδεχεται βελτιωσεων, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος της μεγαλης βελτιωσης στην μετακινηση μεσα στην Αθηνα.
    Εχοντας δει 2-3 αντιστοιχα ΜΕΤΡΟ σε αλλες ευρωπαικες πολεις εχω διαπιστωσει τα εξης:
    1. Υπαρχουν ΜΕΤΡΟ οπου οι συρμοι εχουν ενιαια βαγονια (π.χ. Bombardier-Γαλλια), οποτε και να γεμισει ενα βαγονι οι επιβατες εχουν τη δυνατοτητα ενω κινειται ο συρμος να μετακινηθουν σε αλλα βαγονι με λιγοτερο κοσμο.
    2. Υπαρχουν ΜΕΤΡΟ με αισθητα λιγοτερο θορυβο απ'το δικο μας
    3. Υπαρχουν ΜΕΤΡΟ με σημα κινητης τηλεφωνιας κατα μηκος σχεδον ολης της διαδρομης τους.
    4. Ο ελεγχος των εισιτηριων στα περισσοτερα ΜΕΤΡΟ του εξωτερικου γινεται κατα την εισοδο των επιβατων στο χωρο του ΜΕΤΡΟ, με αυτοματα μηχανηματα. Υπαρχει μονο ενας φυλακας για να ελεγχει μηπως τυχον καποιος εξυπνακιας προσπαθησει να πηδηξει πανω απο τα μηχανηματα.

    Αν υπαρχει εναλλακτικη λυση στο ΜΕΤΡΟ, και βεβαια υπαρχει και ειναι ο εναεριος σιδηροδρομος(monorail), ο οποιος εχει και αισθητα μικροτερο κοστος. Θα μπορουσε να πει κανεις οτι το monorail θα ηταν μια πολυ καλη εναλλακτικη και απο το αργο ΤΡΑΜ, με το οποιο παλι ειναι συγκρισιμο σε κοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Ανώνυμος, πιό πάνω, που βρίζει χυδαιότατα τι επιδιώκει;
    Γιατί αυνανίζεται δημόσια;
    Κρίμα, φαίνεται δεν του έκατσε καμιά γκόμενα απο αυτές Ζαχόπουλου, Βαρθολομαίου, ξεδοντιάρη και ζήλεψε;
    Χρήσιμος ο αυνανισμός, αλλά όχι δημόσια αδελφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MIA XARA EINAI TO METRO!!!MHN AKOYW AHDIES....LIGH YPOMONH 8ELEI HIA TOUS 3 STA8MOUS AUTOUS!PREPEI KAI OI KATOIKOI AYTWN TWN PERIOXWN NA MPOROUN NA PAIRNOUN TO METRO POLY PIO EYKOLA APO PRIN!OLO TON EAYTO SAS SKEFTESTE!OLO GKRINIA SE AYTH TH XWRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΓΑΛΕ ΤΩΝ 3:33. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ. ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΥΧΝΑ, ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΠΟΥ ΠΑΩ. ΕΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΤΟΠΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΧΑΤΗΡΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς και εγώ που μετά απο αρκετό καιρό (λόγω διαμονής μου στην επαρχία) βρέθηκα στην Αθήνα και μάλιστα με διαμονή στο κέντρο η κατάσταση με τα ΜΜΜ και ιδίως με το Μετρό ήταν άθλια. Ζητιάνοι, μαστουρωμενοι κλπ περιθωριακά στοιχεία να κυκλοφορούν, μεγάλη αναμονή απο Συνταγμα για Άμυνα και πάρα πολύς κόσμος να στοιβάζετε στους συρμούς. Οι υπευθυνοι στο Μετρό και οι ταμίες παραμένουν αγενείς, κακότροποι και ... κακομούτσουνοι ... σαν να τους χρωστάμε. Μεγάλο πρόβλημα και οι διακοπές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ προς Κηφισιά τα Σαββατοκύριακα κάνοντας ιδίως τους ταξιδιώτες απο αεροδρόμιο να ταλαιπορούνται ψάχνοντας τρόπο να βρεθούν στο κέντρο και κάνοντας τους ταξιτζίδες του αεροδρομίου ... Άρχοντες των πάντων...
    Υπομονή ελπίζοντας το 6μηνο να περάσει γρήγορα και να επανέλθουν όλα σε καλό ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση