GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο...

. Διαφήμιση κατά της βίας με σύμβολο τον ...καρατέκα Νικοπολίδη. Τι διάολο γίνεται στον ΟΠΑΠ; Από το http://www.kourdistoportocali.blogspot....

.
Διαφήμιση κατά της βίας με σύμβολο τον ...καρατέκα Νικοπολίδη. Τι διάολο γίνεται στον ΟΠΑΠ;

Από το http://www.kourdistoportocali.blogspot.com/
. .
-ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, Ν' ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ;
Εναν ποδοσφαιριστή που ο ανεκδιήγητος Ιωαννίδης, επιχείρησε να τον διορίσει κηπουρό στα πάρκα της Κηφισιάς, έναν ποδοσφαιριστή που με χτύπημα καρατέκα (φωτο) επιτίθεται σε φίλαθλο, προβάλει σαν πρότυπο ενάντια της βίας, ο άθλιος και βουτηγμένος στη διαπλοκή ΟΠΑΠ. Τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Ρωτάμε τον πρωθυπουργό της χώρας εαν αυτός ο αθλητής-καρατέκα, μπορεί ν αποτελέσει πρότυπο για τα δίδυμά του και περιμένουμε μια απάντηση.
Περιμένουμε μια απάντηση με τον άμεσο εκδιωγμό του κου Χατζηεμμανουήλ απο τον ΟΠΑΠ. Φτάνει πια η πρόκληση απέναντι στους πολίτες!

16 σχόλια

  1. Χρησιμοποίησε την μαλακία που σε δέρνει για να δένεις περσικά χαλιά . Πως λέγαμε παλιά : H μαλακία σου δένει κουρελούδες. Η δική σου όμως είναι πιό ποιοτική οπότε θα γίνει αργαλειός και θα δημιουργήσει μπουχάρες. Βρέ μαλάκα ο άνθρωπος δέχτηκε επίθεση. Έπρεπε να καθήσει να τις φάει με το φτωχό σου το μυαλό. Μπορούσε να πάει και κάποιος άλλος με άλλη πρόθεση πχ να τον γ......σει. Έπρεπε ο άνθρωπος να καθήσει. Ούστ κοπρόσκυλο . Κρετίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με κατι τετοια δημοσιευματα βγαζετε αληθινο τον γιο του Βουλγαρακη για αυτα που λεει...

    φυσικα για το ιδιο σποτ που εμφανιζεται ο καρναβαλος Κονσεισαο δεν μιλατε... αλλα ξεχασα η ζαγορακειος μεγαλη των αλητων σχολη ειναι στο απυροβλητο..

    ουστ ρε λαμογια θα μιλησετε για τον ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ... ουστ κοπριτες του κερατα , μπειτε στο αθλιο καβουκι σας μην σας πατησουμε παρασιτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...ποδοσφαιριστή που με χτύπημα καρατέκα (φωτο) επιτίθεται σε φίλαθλο..." λέει (τ)ο πορτοκάλι... Οι λεβέντες που τον κυνηγούσαν ήταν φίλαθλοι που έτρεχαν να του πάρουν αυτόγραφο? Και αυτός γυρνά και κλωτσά τον ένα? ή ήταν "φίλαθλ(ι)οι" ανεγκέφαλοι που βλέπουν τον αντίπαλο στο γήπεδο ως εχθρό που πρέπει να τιμωρηθεί? Διαλέξτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sixamenoi vazeloi
    sixamenoi vazeloi
    sixamenoi vazeloi
    sixamenoi vazeloi
    sixamenoi vazeloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΝΕ.ΑΤΙΤΛΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο KOYRDISTOS PORTOKALIS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εισαι κουρντιστος μαλακας μα τελειως μαλακας με αυτα που γραφεις
    αυτο μονο ειδες στο γηπεδο κομπλεξικε μαλακα ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ENA MEGALO MPRAVO STO NIKOPOLIDI KALA EKANE !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν αυτά είναι τα ''ανεξάρτητα και ελεύθερα'' μπλοκ που δίνουν ''πραγματική'' ενημέρωση, μάλλον εμείς θα πρέπει να κοιταχτούμε σε κανένα γιατρό. Ένα περιστατικό τόσο καθαρό, όπου ο καθένας από μας μέσα σε αυτή την ζούγκλα αυτό θα έκανε, γιατί το ένστικτο της επιβίωσης είναι το ποιό δυνατό παρουσιάζεται εδώ σαν ''επίθεση'' του ποδοσφαιριστή σε ''φίλαθλο''. Το μαύρο άσπρο δηλαδή, πλήρης διαστρέβλωση. Ερώτηση. Διαφέρετε τελικά κάτι από τα παραδοσιακά ΜΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ποδοσφαιριστής -κηπουρός, μου θυμίζει τη γυναίκα - Μαραντόνα που έβγαζε στο γυαλί η Πάνια για να γελάνε οι σουριελοτηλεθεατές.

    Επίσης ο ΟΠΑΠ μου θυμίζει το απόλυτο μηδέν και με αφήνει παγερά αδιάφορο στους -196 βαθμούς κελσίου από τότε που αύξησε τη στήλη στο Joker και από 0.30 την έκανε 0.50 λεπτά με αποτέλεσμα να μην παίζω και έτσι να μην έχω την ευκαιρία να συμμετέχω στην ματαιοδοξία του κέρδους .

    Όσο για τις επιλογές του ΟΠΑΠ σχετικά με το Spot στο οποίο παίζει και ο Νικοπολίδης,έχω να πώ ότι το καλύτερο είναι να το αποσύρουν από την τηλεόραση και να το δείχνουν για παραδειγματισμό μόνο στις ενώσεις των οργανωμένων οπαδών των ομάδων για να ενταθεί έτσι η βία στα γήπεδα με σκοπό την όλο και αυξανόμενη αποχή του normal φιλάθλου κόσμου από αυτά.

    Θα πρότεινα δε και κάτι που θα μείωνε την ανεργία των ψυχιάτρων.
    Κάθε ένας που παίρνει εισιτήριο διαρκείας να έχει και τον προσωπικό του ψυχίατρο ενώ τέλος προτείνω να μην πάει κανείς στην έκθεση της Κηφισιάς ,στον Δήμο της οποίας ο Νικοπολίδης θα εκτελεί προφανώς χρέη κηπουρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χμ, η γυναίκα μου ως μεγαλύτερη κουτσομπόλα από εμένα , μόλις μου είπε ότι δεν θα δεχθεί τελικά τη θέση κηπουρού οπότε εμένα μου χάλασε το καυστικό σχόλιο αλλά τέλος πάντων , θα μπορούσε να προσληφθεί ως εναερίτης της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΕΧΡΙΣΘΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα τσογλάνι είναι για όσους τον ξέρουν από παλιά , ρωτήστε και κανέναν από το χωριό του , μην σας ξεγελάει η ευγενική του φάτσα , τσόγλανος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να σε ρωτησω λιγο κατι???? ο οπαδος τι κανει μεσα στο γηπεδο??? γιατι κυνηγουσε τον νικοπολιδη?? παλιο βλημα! που εχεισ και το θρασοσ να μιλας!! Να εμενε στην θεση του ο οπαδος! εφοσων προκαλεσε καλα να παθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση