GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο George Galloway...

...σοσιαλιστής άγγλος βουλευτής που δεν σκύβει τη μέση στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, μιλάει μέσα στην αποκλεισμένη Γάζα . Aπό το http://si...

...σοσιαλιστής άγγλος βουλευτής που δεν σκύβει τη μέση στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, μιλάει μέσα στην αποκλεισμένη Γάζα
.
Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/03/george-galloway_14.html
.


Πράγματι, λίγοι είναι οι πολιτικοί στην Ευρώπη που τολμούν να μιλήσουν την αλήθεια! Ο George Galloway τέθηκε επικεφαλής ενός κονβόι, που από το Λονδίνο έφθασε στην Παλαιστίνη και μετέφερε βοήθεια στο μαρτυρικό λαό της Γάζας, αψηφώντας απειλές και πιέσεις των ΗΠΑ και Ισραήλ.
Εκεί, μέσα στη Γάζα που έχουν μέχρι σήμερα αποκλεισμένη με εμπάργκο οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η δήθεν «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση, μίλησε και...
στάθηκε αλληλέγγυος με τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Παλαιστινιακού λαού!
Γιατί πρέπει ν’ αποτελεί εξαίρεση ένας πραγματικός σοσιαλιστής πολιτικός;
Που βρίσκονται οι σοσιαλιστές, οι κομμουνιστές, οι δημοκράτες πολιτικοί της Ευρώπης;
Γιατί σιωπούν μέχρι τώρα στο εμπάργκο εθνοκάθαρσης που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση;
Σήμερα, βαραίνει η απουσία του Ανδρέα Παπανδρέου κι όλοι οι έλληνες νοιώθουν πόσο φτωχότερη είναι η πολιτική ζωή της χώρας. Έφυγε ο μεγάλος σοσιαλιστής ηγέτης, που το 1982 έσπασε τον αποκλεισμό της Βηρυτού και μετέφερε στην Ελλάδα τους Παλαιστίνιους μαχητές και τον Γιάσερ Αραφάτ!
Σήμερα είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι, περήφανοι για τον George Galloway.
- George Galloway, ο άγγλος σοσιαλιστής βουλευτής προς τη δύση: «ενοχοποιήστε με για την υποστήριξή μου στην κυβέρνηση της Χαμάς»
- Ιστορικές στιγμές για την Παλαιστίνη! Το κονβόι αλληλεγγύης μπήκε στη Γάζα! George Galloway: ο Ismael Hania (Χαμάς), νόμιμος εκπρόσωπος του Παλαιστινιακού λαού και ο πρωθυπουργός για όλους τους ελεύθερους της γης»!
- Ο George Galloway, εκφωνώντας μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομιλία από στην Al Katiba Square της Γάζας

9 σχόλια

  1. Μπράβο!!!

    Απίστευτο!!!

    Τόλμησε πολιτικός να πει και να κάνει κάτι εναντίον στην πολιτική του Ισραήλ!!!

    Εδώ στις ΗΠΑ δεν το δείχνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους βομβιστές, τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τό μεγαλύτερο κομβόι έφθασε τελικά
    στή Γάζα μετά 34 μέρες?
    Πού καθυστέρησε?Στό Νταρφούρ?
    ήπιε τσάι μέ τόν Καντάφι καί "υπέκηψε"
    στήν αλά Εσκιμώων φιλοξενία μέ τίς
    γυναίκες τής φρουράς του?
    Καί εκείνο τό...πλοίο τό παρέδωσε?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα γιουσουφάκια των μουλάδων έχουν την υποστήριξη όλων των προοδευτικών, αντιιμπεριαλιστικών, αντισιωνιστικων δυνάμεων. Στο πλευρό τους είναι οι αδελφοί μουσουλμάνοι, Γκαντάφι, Ερντογάν, Al Bashir, Assad, Παπαρήγα, Πλευρης, ίσως Kim Jong Ill όπως και τόσοι άλλοι που μάχονται τον αμερικανικο ιμπεριαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ sibilla

    ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
    ΑΛΗΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ
    ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ

    ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ
    2.142.000 ΕΥΡΩ.
    ΤΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
    ΤΟΥ 2008.

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 2008.

    ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανεπιστημιο στο Αgρινιο!!

    Να γινουν "καθηγητριες "
    οι
    νατασσα
    παναγιταρεα
    ευ μακρη μποτσαρη
    και λοιπα αγαμμμμμμμμματα κοριτσαια...
    "ακαδημαικοι" υ ψωλου βεληνεκους
    πρυτανης η ντορα μποθκογιαννη!!
    aggamatoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι σόι αποκλεισμός είναι αυτός,σαν καλοθρεμμένα γουρούνια με τρίχες είναι όλοι στο βίντεο.Πάνω από 3.500 δολλάρια πήρε κάθε Παλαιστίνιος σε οικονομική βοήθεια μόνο πέρισυ,τι σκατά, όλα ρουκκέτες τα κάνανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2009 19:47

    Παναγιώτης Δημητράς: Έχετε ομοφοβία
    Συνήγορος υπεράσπισης: Δεν έχω ομοφοβία, έχω ομοαηδία...

    Αυτός ήταν ένας από τους διαλόγους που χαρακτήρισαν την σημερινή διαδικασία για την εκδίκαση της έφεσης του Κωνσταντίνου Πλεύρη που αφορούσε την πρωτόδικη καταδίκη του, σχετικά με το βιβλίο του: «Εβραίοι: όλη η αλήθεια» η οποία συνεχίστηκε συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη ημέρα, με καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας.

    Κατέθεσαν αρχικά οι εκπρόσωποι ΚΙΣ, στους οποίους τέθηκε το ερώτημα από την υπεράσπιση, κατά πόσο γνωρίζουν ότι το παγκόσμιο εβραϊκό συμβούλιο, εμφανίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία. Δήλωσαν άγνοια για το γεγονός, αλλά είπαν ότι αν επίσημα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα κάνουν κινήσεις για να το απαλείψουν. Αργότερα στην διαδικασία επίσης τέθηκε από την υπεράσπιση το κατά πόσο πιστεύουν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εβραϊκής κοινότητας, όταν ταυτίζονται με απόψεις Δημητρά περί ύπαρξης και καταπίεσης μειονοτήτων στην Ελλάδα.
    Τελευταίος μάρτυρας κατηγορίας ο ίδιος ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι», ο οποίος δήλωσε ότι οι απόψεις του περί μειονοτήτων στην Ελλάδα ταυτίζονται με τις σχετικές γνώμες των επιτροπών του ΟΗΕ (βλ. κείμενο ΜακΝτούγκαλ, την οποία είχαν πάρει από το χεράκι και πήγαιναν σε επιλεγμένα άτομα).
    Σε εκείνο το σημείο η πρόεδρος του δικαστηρίου διευκρίνησε ότι οι απόψεις του ΟΗΕ δεν ταυτίζονται με τις απόψεις των Ελλήνων. Εμείς αναρωτιόμαστε κατά πόσο μπορεί ο καθένας μέσα σε αίθουσες ελληνικών δικαστηρίων να κάνει τέτοιου είδους προπαγάνδα.
    Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι το κλίμα της δίκης στράφηκε κατά την διάρκεια της σημερινής δίκης περισσότερο κατά των μαρτύρων κατηγορίας, παρά του κατηγορουμένου, σε σημείο που ο Παναγιώτης Δημητράς δήλωσε: «αισθάνομαι ότι εγώ είμαι κατηγορούμενος και όχι ο κ. Πλεύρης». Παραδέχτηκε επίσης ότι χρηματοδοτήθηκε παλαιότερα από τον Σόρος, ενώ «διευκρίνισε» ότι πλέον σήμερα χρηματοδοτείται από το υπ. Εξωτερικών και από σχετικά κονδύλια της Ε.Ε. Να χαιρόμαστε τους φόρους που πληρώνουμε για τα κονδύλια της κ. Μπακογιάννη αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη τετάρτη 18 Μαρτίου και όπως πάντα καλούμε τους Έλληνες πατριώτες αλλά και όσους ενδιαφέρονται για την ελευθερία του λόγου και του τύπου στην χώρα μας, να βρίσκονται δίπλα στον κατηγορούμενο.

    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=886:-18-&catid=87:epikairotita&Itemid=277

    Σημείωση: H δίκη συνεχίζεται την Τετάρτη 18.03.2009 στις 09.00 στην αίθουσα 120Α του Α'ΜΟΕ (Μικτού Ορκωτού Εφετείου) Αθηνών στον 6ο όροφο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14
    Διαβάστε σχετικά http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_806.html & http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_5561.html

    http://makelio.blogspot.com/2009/03/18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση