GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O K. Σκανδαλίδης μετέτρεψε...

...τα γραφεία της δημοτικής παράταξης σε Πολιτικό Γραφείο του! Από το http://www.athinapoli.gr/ . Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009 και ώρα 7 το α...


...τα γραφεία της δημοτικής παράταξης σε Πολιτικό Γραφείο του!

Από το http://www.athinapoli.gr/
.
Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009 και ώρα 7 το απόγευμα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ʽη Αθήνα αλλά-ζειʼ κ. Κώστας Σκανδαλίδης προσκάλεσε στα γραφεία της δημοτικής παράταξης που έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων στην οδό Ξενοφώντος δημότες από τις περιοχές Κουκακίου και Αγίου Παύλου για να συζητήσουν για τα προβλήματα της γειτονιάς τους. Επίσης, προσκάλεσε επιλεκτικά να παρευρεθούν ορισμένοι διαμερισματικοί σύμβουλοι του 1ου Δημοτικού Διαμερίσματος. Ένας από αυτούς που δεν είχαν προσκληθεί παρουσιάστηκε στη συνάντηση και ζήτησε το λόγο από τον Σκανδαλίδη γιατί δεν είχε προσκληθεί. Η απάντηση του Σκανδαλίδη ήταν ότι έχει δικαίωμα να προσκαλεί όποιον...
θέλει στο γραφείο του (!), είπε ότι η κουβέντα ήταν για γενικότερα πολιτικά θέματα και όχι για τα δημοτικά και ζήτησε από τον διαμερισματικό σύμβουλο σε έντονο ύφος να φύγει, αφού δεν είχε προσκληθεί. Ο διαμερισματικός αρνήθηκε να φύγει από τα γραφεία της παράταξης της οποίας είναι μέλος, ενώ ένας κάτοικος του Αγίου Παύλου παρενέβη και άδειασε το Σκανδαλίδη λέγοντας ότι η πρόσκληση έγινε από τη δημοτική παράταξη για να συζητήσουν τα προβλήματα της γειτονιάς και ότι δεν θα έπρεπε η παράταξη να δίνει τέτοια εικόνα διακρίσεων ανάμεσα στους συμβούλους της!
Ο Σκανδαλίδης επέμενε να φύγει ο ʽπαρείσακτοςʼ διαμερισματικός (!), ωστόσο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ηρέμησαν τα πράγματα. Τελικά η κουβέντα ολοκληρώθηκε με γενικότερες πολιτικές τοποθετήσεις και διαλύθηκε ησύχως. Όμως, τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα. Στα γραφεία του Δήμου στην οδό Ξενοφώντος λειτουργεί δημοτική παράταξη ΠΑΣΟΚ ή πολιτικό γραφείο Σκανδαλίδη;Και αν είναι γραφείο Σκανδαλίδη, τότε γιατί οι προσκλήσεις προς τους δημότες γίνονται με το κάλυμμα της δημοτικής παράταξης και δήθεν για τα προβλήματα της γειτονιάς;
Άραγε οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι άλλων διαμερισμάτων έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται τα απογεύματα στα γραφεία της παράταξής τους χωρίς να ενημερώνονται;Στις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές τι ρόλο θα παίξουν αυτά τα γραφεία;Θα δουλεύουν για τους εκλεκτούς οι υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί εκεί και πληρώνονται από το Δήμο;
Ο Δήμος Αθηναίων, δηλαδή οι δημότες, πληρώνει γραφείο δημοτικής παράταξης ή πολιτικό γραφείο βουλευτή;
Τα σχόλια δικά σας.

14 σχόλια

  1. με τέτοια παλαιοκνίτικα κόλπα ψευτοτσαμπουκά, πάει απ' το κακό στο χειρότερο...ήθελε και δήμαρχος και αρχηγός πασοκ ...τρομάρα του!!!
    καλύτερα να τρέχει, με σηφουνάκη παρέα, σε καμμιά χοροεσπερίδα κυριών και δεσποινίδων, να γλυτώσουν και τα ταμεία του δημοσίου απο άλλον έναν κενολόγο φελλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς μάς ενδιαφέρει ο Γιώργος.
    Μολών λαβέ πού λέει ο Κοτσούκος.
    Μπουχαχαχά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός πληρώνει το νοίκι? Ο Κώστας ή η παράταξη ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΤΕΤΟ ΠΙΣΩ 'Η ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει αντιπολίτευση στο Δήμο της Αθήνας ????
    Με τέτοια αίσχη απο τον Κακλαμάνη τέτοια ανυπαρξία σημαίνει συνενοχή.Ούτε το profil του καλού παιδιού σώζει ούτε τίποτα . Ξυπνήστε !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η περίπτωση, κάπου στο βάθος, προσωπικές πικρίες φαίνεται ότι κρύβει. Η συμπεριφορά του διαμερισματικού δείχνει δικαιολογημένο ανθρώπινο θυμό για τον αποκλεισμό του από την επιλεκτική πρόσκληση του Σκανδαλίδη. Στην πολιτική όμως η βιαστική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι τις περισσότερες φορές καταστροφική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενδιαφέρουσα η παραπάνω τοποθέτηση. Ο πολιτικός λόγος και η πολιτική δράση δεν εκπηγάζει απο τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ψυχικές/συνασθηματικές διακυμάνσεις του εκάστοτε πολιτικού προσώπου (βουλευτή, wanna be δημάρχου ή/και αρχηγού κόμματος!). Όταν ένας εκλεγμένος δε μπορεί να ανταπεξέλθει στα αυτονόητα (βλ.διάλογος, κριτική διαλεκτική, επιχειρηματολογία, διαύγεια και οξυδέρκεια στη διαχείριση κρίσεων, κλπ) και εκφράζεται με τόσο σπασμωδικούς και υστερικούς τρόπους (άκου εκεί να απομακρύνει διαμερισματικό σύμβουλο της ίδιας της παραταξής του γιατι τόλμησε να αρθρώσει λόγο!!!!!)τότε μάλλον ο ίδιος χρειάζεται να αναθεωρήσει πολύ σοβαρά που είναι και τι κάνει. Βασικά μαθήματα δημοκρατίας κύριε Σκανδαλίδη, τα γνωρίζετε?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενδιαφέρουσα η παραπάνω τοποθέτηση. Ο πολιτικός λόγος και η πολιτική δράση δεν εκπηγάζει απο τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ψυχικές/συναισθηματικές διακυμάνσεις του εκάστοτε εκλεγμένου (βουλευτή, wanna be δημάρχου ή/και αρχηγού κόμματος!)Όταν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα αυτονόητα (βλ. διάλογος, κριτική διαλεκτική, επιχειρηματολογία, διαύγεια και οξυδέρκεια στη διαχείριση κρίσεων, κλπ)και εκφράζεται με τόσο σπασμωδικούς και υστερικούς τρόπους (ακούς εκεί να προσπαθήσει να απομακρύνει διαμερισματικό σύμβουλο της ίδιας της παράταξής του γιατι τόλμησε να αρθρώσει λόγο!!!!)τότε χρειάζεται να αναθεωρήσει το που είναι και τι κάνει. Βασικά μαθήματα δημοκρατίας, κύριε Σκανδαλίδη, τα έχετε ακούσει ποτε?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενδιαφέρουσα η παραπάνω τοποθέτηση. Πράγματι, ο πολιτικός λόγος και η πολιτική δράση δεν εκπηγάζει απο τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ψυχικές / συναισθηματικές διακυμάνσεις του εκάστοτε βουλευτή, wanna be δημάρχου ή/και αρχηγού κόμματος (ακούς εκεί να προσπαθήσει να απομακρύνει διαμερισματικό σύμβουλο της ίδιας της παράταξής του επειδή τόλμησε να αρθρώσει λόγο!!!!) Όταν ένας εκλεγμένος δεν μπορεί να ανταπέξελθει στα αυτονόητα (βλ. διάλογος, επιχειρηματολογία, κριτική διαλεκτική, διαύγεια και οξυδέρκεια στη διαχείριση κρίσεων, κλπ) τότε μάλλον να αναθεωρήσει χρειάζεται που είναι και τι ακριβώς κάνει. Βασικά μαθήματα δημοκρατίας, κύριε Σκανδαλίδη, τα έχετε ακούσει ποτέ?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήμουν παρών.Τα όσα αναφέρονται είναι πέρα για πέρα ψευδή και ανακριβή.Ήταν συνάντηση με Αθηναίους δημοκρατικούς πολίτες συγκεκριμένης γειτονιάς.
    Δεν ήταν επώνυμα τα σχόλια και ίσως είναι ένας σχολιαστής που βγάζει χολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει εκνευρισμός, γιατί ο Σκανδαλιδης χάνει την πρωτιά στην Α΄Αθήνας..
    Ας πρόσεχε..η τελευταίες του επιλογές θα του στοιχήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχει εκνευρισμός γιατί χανει την πρωτιά στην Α΄Αθήνας...
    Ας πρόσεχε..
    ΟΙ τελευταίες του επιλογές θα του στοιχήσουν ακριβά...
    ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση