GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O έρωτας της Γιαμπουρά...

Από το http://www.yupi.gr/ Μαζί και πολύ ερωτευμένοι είναι εδώ και ένα χρόνο περίπου το μοντέλο και ηθοποιός Στέλλα Γιαμπουρά με τον τερματο...



Μαζί και πολύ ερωτευμένοι είναι εδώ και ένα χρόνο περίπου το μοντέλο και ηθοποιός Στέλλα Γιαμπουρά με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Άρη, Μιχάλη Σηφάκη. Αν και το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αθήνα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του νεαρού τερματοφύλακα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τους ανάγκασαν το φετινό χειμώνα να ζουν χωριστά. «Η απόσταση δεν τους έχει δημιουργήσει προβλήματα, αφού η Στέλλα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με κάθε ευκαιρία» αποκάλυψε στο yupi φίλη του μοντέλου.Όσο για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, φαίνεται να έχει...
βρει την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της Στέλλας, ενώ εκείνη τον συνοδεύει σ' όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Η τελευταία κοινή τους έξοδος ήταν το βράδυ της Τρίτης, σε δεξίωση για τα γενέθλια του συλλόγου του Άρη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. «Ο Μιχάλης είχε διαρκώς αγκαλιά την αγαπημένη του και τη σύστηνε σ' όσους τον πλησίαζαν για του μιλήσουν. Φαίνονται πολύ αγαπημένοι», περιγράφει φίλαθλος του Άρη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

4 σχόλια

  1. xestikame vre pedia me ton malaka ton sifaki kai ti xazobarbie...
    eleos.,..
    pio sovara themta den uparxoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο Γιωργάκης μεταξύ των άλλων είπε και Χρόνια Πολλά στους μετανάστες που ζουν στην Χώρα μας.
    Μπράβο Γιωργάκη υπάλληλε της παγκοσμιοποίησης τώρα σίγουρα η σκοτεινή εξουσία της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης σε προορίζει για πρωθυπουργό.
    Έλληνες να ξέρετε ότι τους λαθρομετανάστες τους στηρίζει η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση η οποία θέλει να αναμίξει όλους τους λαούς και να διαλύσει την εθνική ομοιογένεια γιατί ένας λαός αναμιγμένος δεν μπορεί εύκολα να συνενοηθεί να ξεσηκωθεί και να αντισταθεί στα σχέδιά τους. Φανταστείτε αν η Ελλάδα το 1821 ήταν μίγμα λαών τι σόι επανάσταση θα είχαμε ή αν θα είχαμε καν επανάσταση.
    Μην με κατηγορήσουν τα παπαγαλάκια ότι είμαι φασίστας και ναζιστής γιατί καμμία σχέση δεν έχω με τον φασισμό και τον ναζισμό. Τον σύγχρονο φασισμό και ναζισμό να ψάξουν να τον βρούν στην Γάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση