GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

63 μέρες απεργίας πείνας

Ο Γολγοθάς ενός από εμάς... . Από το http://www.stopcartel.org/ 63 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. "Μεγάλη Πέμπτη σήμ...

Ο Γολγοθάς ενός από εμάς...
.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

"Μεγάλη Πέμπτη σήμερα.3 ημέρες πρό τού Πάσχα μας καί ένας σύγχρονος Γολγοθάς ζωντανεύει στήν Αθήνα τού 2009. Αθόρυβος. Όσο αθόρυβη υπήρξε καί τότε η θυσία τού Χριστού πού σταυρώθηκε ελαφρά τη καρδία σαν κοινός εγκληματίας από το κράτος της εποχής του...."

14 σχόλια

  1. ΝΕΟΛΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

    Δυστυχώς οι προσπάθειες που έκαναν ,
    μερικοί απλοί άνθρωποι , όχι για
    το συμφέρον μας ,
    αλλά για το συμφέρον της νεολαίας μας
    και τους εργαζομένους των 600 ευρώ ,
    Να προστατέψουν το εισόδημα τους
    Από τα λαμόγια , τους καφετεριάδες ,
    τα Καρτέλ των σουπερμάρκετ και των
    Ταξιτζήδων απέτυχαν.
    Ούτε μια ημέρα δεν είναι ικανοί
    οι Νεοέλληνες να ΜΗΝ ΠΑΝΕ στην Καφετέρια
    Σαν ζόμπι πηγαίνουν στις καφετέριες
    Να μην ξανακούσουμε λοιπόν ότι
    Δεν έχει χρήματα ο Νεοέλληνας .
    Για να δίνει 4 -5 ευρώ για τον καφέ του
    παναπεί ότι έχει χρήματα
    και να μην τον βλέπουμε να κλαίγεται
    προς την τηλεόραση γιατί θα πέσει
    πολύ γέλιο και γιαούρτι .
    αφού του εξηγούμε τον τρόπο
    που πρέπει να αντιδράσουν
    κάνοντας μποϋκοτάζ στις καφετέριες στα ταξί
    στο σουπερμάρκετ κλπ
    Αλλά αντί να μας ευγνωμονούν για
    αυτά που σκαφτόμαστε και οργανώνουμε ,
    αντί να συμμετέχουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ
    σε αυτούς τους τρόπους αντίδρασης
    μας περνάνε για γραφικούς .
    Είναι άξιοι της μοίρας τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ16 Απρ 2009, 2:36:00 μ.μ.

    15-04-2009

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ» (sic) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

    Στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, ο «καταλληλότερος» (sic), πιστός στο παραμύθι του σεμνά και ταπεινά, για ασήμαντες αφορμές και προκειμένου να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον Ελληνικό Λαό, διέγραφε όποιον λοξοδρομούσε από το επικοινωνιακό παιχνίδι του π.χ. ΠΟΛΥΖΟΣ.

    Στη συνέχεια περιορίστηκε, στο να διαρρέουν τα «παπαγαλάκια» του ΜΑΞΙΜΟΥ την έντονη ενόχλησή και δυσαρέσκεια του, για όσα γαλάζια «σαΐνια» παρεκτρέπονταν ή εξασκούσαν το «επάγγελμα» του μιζαδόρου. (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ.λ.π.).

    Αφού περάσαμε στο επόμενο στάδιο της πλήρους κάλυψης, από τον «καταλληλότερο» (sic), των γαλάζιων χρυσών παιδιών, αλλά και κυβερνητικών στελεχών που παρανομούν ή είναι ανίκανοι. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΔΟΡΑΣ). Ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη για όσους ξέχασα.

    Σήμερα που αποδεδειγμένα πλέον:

    • Οι κουμπάροι καταδικάστηκαν, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), σιωπά και ανέχεται το ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗ που δηλώνει ακόμη φίλος τους???
    • Τον ΠΑΥΛΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον ανέχεται??? Ενώ η κόρη του και ο αδελφός του κατέθεσαν πως ο μπαμπάς και ο πολυαγαπημένος αδελφός είναι ψεύτης, άρα επίορκος.
    • Την ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τη διατηρεί στη θέση της??? Αφού αποδεδειγμένα διέλυσε, με το νόμο έκτρωμα, τα ασφαλιστικά ταμεία???
    • Τον ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον διατηρεί στη θέση του??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά τα μπουζουκοπερπατήματα του αναφερόμενου υπουργού, το μοιραίο βράδυ, που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού οι ποδοσφαιρικές του αναζητήσεις την επομένη που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού, οι πολυδάπανες και προκλητικές διακοπές στο Παρίσι μετά της συζύγου του???

    Τόσο κουρασμένος είναι ο «καταλληλότερος» (sic), που δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει???

    Όχι κυρίες/οι δεν είναι κουρασμένος ο Κωστάκης!!! Η αλήθεια είναι ότι είναι ανίκανος, άχρηστος, συμμέτοχος στις αρπαχτές και απασχολημένος με το αγαπημένο του παιχνιδάκι το playstation… (τρομάρα του)!!!

    Δυστυχώς με τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τρικ ο «καταλληλότερος» (sic), μας παραπλάνησε και αναρριχήθηκε στο τιμόνι της χώρας. Το τίμημα για όλους μας, παραπλανηθέντες και μη είναι:

    • Η ανασφάλεια, η ακρίβεια, η ανέχεια, η αναξιοκρατία, η αδικία.
    • Η διάλυση των κοινωνικών ταμείων και του κράτους πρόνοιας.
    • Το βόλεμα των γαλάζιων παιδιών.
    • Το πάρτι πάνω από το Αιγαίο των αεροσκαφών του πρωθυπουργικού κουμπάρου Ερντογκαν.
    • Το ξεσάλωμα των Σκοπιανών.
    • Ο εξευτελισμός της Χώρας στη διεθνή σκηνή.
    • Το ξεζούμισμα του πλούτου της χώρας από τους κουμπάρους, τις θυγατέρες, τους γιους, τους/οις συζύγους, τους/οις πεθερους/ες των γαλάζιων στελεχών και υπουργών, από τα χρυσά γαλάζια αγοράκια και κοριτσάκια.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, τέτοια κτήνη είν' αυτοί που "ρυθμίζουν" κάποια θέματα, που αφήνουν τον άνθρωπο να πεθάνει Πασχαλιάτικα, χωρίς να κάνουν έστω μια προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημά του, στο οποίο όπως διαβάζω, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!...
    Τι να πείς? Είμαστε στην Ελλάδα του σήμερα, με "κυβέρνηση" τη ΝΔ.
    Πάρτε νάχετε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι από τα "ΜΜΕ", ΤΣΙΜΟΥΔΙΆ!...
    Χεστήκαμε μαλάκες, και για σας και για τα "δελτία" σας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα το θεμα του Τενεζου ειναι τοσο fake ωστε ουτε καν ενα σχετικο με το θεμα σχολιο δεν ακολουθει τις αναρτησεις? Δεν το παρατατε βρε παιδια? αφου οσοι ασχολειστε, εκτιθεστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητέ 3.30, που σου φταιει η κυβερνηση της ΝΔ επειδή κάποιος κάνει απεργία πείνας, σου θυμίζω ότι ο Τενέζος κατήγγειλε και τον ίδιο τον Παπούλια ότι μολονότι του έστειλε επιστολή, αυτός δεν συγκινήθηκε και ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝ. Μήπως είναι και ο Παπούλιας στέλεχος της κυβέρνησης? Πληροφορίες ότι αδιαφόρησε και ο Ομπάμα σε σχετική επιστολή δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΤΕΝΕΖΟ.ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ???ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΤΕΝΕΖΟΣ Η ΟΧΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:51 ο Παπούλιας δέν κυβερνάει ο Καραμανλής κυβερνάει, τί άλλο θα βρείτε να ξεφύγετε και με τον Παπούλια θα τα βάλετε ακόμα που είναι αναγνωρισμένα ο καλύτερος πρόεδρος της δημοκρατίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ 8 ΣΤΟ MEGA

    1. Μαζεύονται πέντε νοματέοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Σας υποσχόμαστε να τη θυμηθούμε στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Μπόμπολα, τον Αλαφούζο, το Λαμπράκη, τον Κυριακού και τον Κουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.
    Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.
    Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.
    Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 60.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.
    Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.
    Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες της Έφης Θώδη και τις «σφοδρές επιθέσεις του βουτυρομπέ στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!
    Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.
    Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.
    Προσπαθούμε να ρίξουμε την κυβέρνηση επειδή ένας κρατικοδίαιτος εφοπλιστής-πρώην δημόσιος υπάλληλος- που έχασε μια δουλειά κατηγορεί ένα υπουργό του οποίου λέει ένας συνεργάτης υπονόησε ότι θέλει μίζα.
    Ασχολούμαστε επίσης με το πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός ή εάν είναι πλακωμένος ο Αυτιάς με το Λαζόπουλο.
    Σοβαρά πράγματα δηλαδή.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;
    Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.
    Σκέτη κοροϊδία.
    Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.
    Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.
    Ανατρίχιασα!
    Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική πολιτική ευθύνη.

    Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

    Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε..βρεε.. Καλώς το
    Υποψιασμένο
    Αρχίδι ΚΑΧΡΙΜΑΚΙ.
    Τι μας πετάχτηκες τώρα
    Πασχαλιάτικα.. θες να
    βοηθήσεις τον Γιωργάκη ?
    Ε ΚΑΛΑ ! ΒΟΣΚΑ 3 ΜΕΡΕΣ
    ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΑΙ ΑΚΜΑΙΟΣ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση