GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Blackout στο Μέγαρο Μαξίμου...

9 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην χάσετε απόψε την εκπομπή Fuckολοι από τον Παπαγαλλάς του Μαξίμου

    Σημερινό θέμα θα είναι η διαμόρφωση και η προετοιμασία της κοινής γνώμης, προς την κατεύθυνση της κατάργησης του Πανεπιστημιακού ασύλου.

    Δεν θα επιχειρηθεί η εφαρμογή του υπάρχοντος νόμου, καθώς αυτό δεν ικανοποιεί την φιλοχουντική παράταξη των νοσταλγών της εθνοσωτηρίου (και εθνοκαθαρτηρίου) της 12ης Απριλίου 1967, καθώς αυτός δεν ικανοποιεί τον συγκυβερνήτη εραστή της Καταλληλότερης διακυβέρνησης. Πολιτικά το εννοούμε.

    Ο εκπρόσωπος του Γιώργη των βασανιστηρίων, των εκτελέσεων και των στρατοδικείων, έχει αποφανθεί επί του θέματος ότι "δεν χρειάζεται το άσυλο" και αυτό είναι δεσμευτικό για την ερωμένη του (πολιτικά μιλάμε) κυβέρνηση της "δημοκρατίας τη νέας .

    Σαν πρώτο βήμα επελέγη αυτή η εκπομπή από το στρατολογημένο Παπαγαλλάς της Καθημερινής βαριάς κουράδας της ενημέρωσης και του ΣΚΑΙ, εκείνου του Αριστείδη αν θυμάστε, εκείνου με τα λεφτά στις βαλίτσες για τον Μητσοτάκουλα... για να αναδείξει το πλήθος των αδικημάτων και το τεράστιο ύψος των ζημιών που γίνονται από πέντε φανατικούς αλήτες στα Πανεπιστήμιά μας.

    Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων και καταρράκωσης κάθε έννοιας δικαίου και δημοκρατίας, που γίνεται από 150-200 αλήτες οι οποίοι απολαμβάνουν την "βουλευτική ασυλία".

    Ας αρχίσουμε λοιπόν από εκεί.

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ κάθε ασυλίας και παραγραφής για τους μαφιόζους συμμορίτες που προφασίζονται την ιδιότητα του πολιτικού.
    Κατάργηση κάθε προστασίας, φύλαξης, φρούρησης και συνοδείας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους που αντί ειδησεογραφίας κάνουν προπαγάνδα και γκεμπελισμό.
    Κατάργηση στην πράξη αμέσως κάθε ασυλίας για στελέχη και λειτουργούς της κατ' ευφημισμό "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης.
    Χωρίς καμία καθυστέρηση, ΤΩΡΑ, ισονομία και ισοπολιτεία.

    Όλοι αυτοί που πληγώνουν την δημοκρατία, όλοι αυτοί που καταληστεύουν τους πολίτες, όλοι αυτοί που αυθαιρέτως στρέφονται εναντίον εκείνου που τους νομιμοποιεί κα τους ελέγχει, να βρεθούν αμέσως απέναντι της ευθύνης των πράξεών τους. Αυτό είναι δημοκρατία, και αυτό είναι προτεραιότητα.

    Τη Μίζενς το Βατοπέδι, τα Ομόλογα, το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, τις καταπατήσεις των άρθρων 16 και 24, όπως και των περί του τρόπου της προκήρυξης εκλογών, δεν τα έκαναν 5 βίαιοι πιτσιρικάδες. Τα έκανε μια οργανωμένη συμμορία, με τον συντονισμό του Καραμανλή, με την κάλυψη "επιτροπών" όπως του γραφικού καραγκιόζη Μαρκογιαννάκη, και με την προστασία και αρωγή επίορκων "δικαστικών λειτουργών" του παραδικαστικού κυκλώματος.

    Εκεί βρίσκεται το οργανωμένο έγκλημα, εκεί χάνονται τα δισεκατομμύρια ευρώ του ιδρώτα και του αίματος του πολίτη, και εκεί πρέπει να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία, ο φονταμενταλισμός και η συντονισμένη εγκληματική δράση των συμμοριών.

    Εκτός αν το ζητούμενο δεν είναι η δικαιοσύνη και η δημοκρατία, αλλά ο επαναδιορισμός βασιλικών επιτρόπων στα ΑΕΙ (όπως την ένδοξον εθνοχεστήριον εποχήν) με σκοπό το Fuckeλλωμα των δημοκρατών αντιφρονούντων με τον Παπαγαλλάς του Μαξίμου, του Βατοπεδίου και του δωσίλογου Μητσοτάκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).

    Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό. Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
    Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό! Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.
    Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι το Πα.σο.κ. σκανδαλολογεί και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»! Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.
    Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του.
    Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και του Γερμανού.
    Τα ψέματα τελείωσαν και για τόν Κώστα Καραμανλή και για την κυβέρνησή του. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.

    ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιωργάκης συμμετείχε τόσα χρόνια στα πράσινα υπουργικά συμβούλια.

    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...

    Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευωρκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !
    Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...

    Σύμφωνα με άλλη πληροφορία - μη διασταυρωμένη - η κ. Ματσούκα, θα είναι υποψήφια, με το ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στη Β΄Αθήνας ενώ λέγεται ότι στην Ευρωβουλή θα μετακομίσει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος.

    27 Απρ 2009 11:38:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε πάλι ο pasokolow POISINOS
    βγήκε στην ΠΟΥΤΣΑ.
    Δεν σαε γαμάμε ρε πούστρα
    σε έχουμε σε απόσταση.
    Θα μας κολλήσεις και καμμία
    γουρουνίλα... μέρες που είναι.
    ΑΛΗΤΗ-ΓΟΥΡΟΥΝΙ-ΠΑΣΟΚΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΚΑΤΟΙ ΜΟΥ HELLENES ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΕΣ ΑΝΑΦΤΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ BLAK OUT ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση