GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία και δημοσιογράφοι...

. Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας http://deltio11.blogspot.com/ Οι δημοσιογράφοι χάρη στην ΠΟΕΣΥ , πληρώνουν όχι μόνο την κρίση αλλά και τα αφεντικ...

.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
http://deltio11.blogspot.com/

Οι δημοσιογράφοι χάρη στην ΠΟΕΣΥ , πληρώνουν όχι μόνο την κρίση αλλά και τα αφεντικά τους. ΑΠΕΡΓΙΑ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

Η ΠΟΕΣΥ απήργησε για την τήρηση του νόμου Πετραλια, η ΕΤΥΤΑ απήργησε κατά των δημοσιογράφων, διεκδικώντας μερίδιο από τα ταμεία τους, οι εκπομπές στην ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση, μαζί με τις διαφημίσεις, μεταδόθηκαν κανονικά, δυο τουλάχιστον εβδομαδιαίες εφημερίδες τυπώθηκαν (Ποντίκι –Σφήνα), στα τυπογραφεία των βαρόνων και του Περισσού οι μηχανές δούλεψαν ,η εργατική τάξη προδόθηκε ,από το μπλάκ-άουτ στην ενημέρωση , και η κυβέρνηση πέρασε μετά από καιρό, την πρώτη ήσυχη μέρα.
Παρά το γεγονός, ότι η ΕΣΗΕΑ, είχε ήδη προτείνει αυτοτελή 24ωρη ή 48ωρη απεργία ,για την κρίση στην ενημέρωση, και στάση εργασίας τη μέρα της απεργίας των ΓΕΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ώστε να ενημερωθεί ο λαός , η πλειοψηφία της ΠΟΕΣΥ που ελέγχεται από διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ,( που έκαναν την πρόσφατη κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ), αποφάσισε 24ωρη απεργία, με την αβάντα του...
αντιπρόεδρου του ΕΔΟΕΑΠ , που φαίνεται ότι «αποφασίζει και διατάσσει» για την ΕΣΗΕΜΘ.
Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του Αλαφούζου βολεύτηκε μια χαρά, και εκτός από τα μεταφρασμένα δελτία του BBCια τους «ιθαγενείς», έπαιξε και… μεταφρασμένο το ματς Παναθηναϊκός-Σιένα.
Το βασικό αίτημα της απεργίας των δημοσιογράφων όπως περιγράφεται στο εξώδικο της ΠΟΕΣΥ, με τη γραφίδα ακριβοπληρωμένου νομικού γραφείου ήταν «Διεκδικούμε …την τήρηση της κοινωνικοασφαλιστικής νομοθεσίας». Δηλαδή απεργία υπέρ του Νόμου Πετραλιά. Με τον τρόπο αυτό, μάθαμε, γιατί αναβλήθηκε η προσφυγή που είχε κάνει η προηγούμενη διοίκηση της ΠΟΕΣΥ, κατά του νόμου Πετραλιά, που τρώει το 10% από τους πόρους του ΤΣΠΕΑΘ και του ΕΔΟΕΑΠ.
Οι τεχνικοί τηλεόρασης , που απεργούσαν κατ ουσία κατά των δημοσιογράφων, είχαν σαν βασικό αίτημα, « την ασφαλιστική ένταξη στο ΤΣΠΕΑΘ και τον ΕΔΟΕΑΠ ή σε αντάλλαγμα μερίδιο από το αγγελιόσημο».
Με άλλα λόγια οι δημοσιογράφοι έδωσαν ένα μεροκάματο, σε μια απεργία ,μαϊμού, υπέρ των αφεντικών και του Καραμανλή. Έτσι οι δημοσιογράφοι χάρη στη Ομοσπονδία τους , και με πρόεδρο, διευθυντή του κ. Σταύρου, πληρώνουν όχι μόνο την κρίση αλλά και τα αφεντικά τους.

14 σχόλια

  1. ΓΡΑΨΤΑ ΣΠΥΡΟ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ)ΠΡΟΣΩΡΗΝΗ ΔΟΙΗΚΙΣΗ (ΠΑΜΙΤΕΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟΥΑ-ΑΛΛΟΥ) ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "αγνός άσπιλος κι αμόλυντος" Χατζατζάρης της 20ετιας που πέρασε.

    ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

    Όσο για τον μαλάκα 1.43, αν ανοίξω το στόμα μου, δε θα ξέρεις από που να φυλαχτείς αλήτη. Δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς!

    Ο "μουστάκιας" της πύλης είσαι ρε μουνόπανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λογική του πράσινου φασισμού σε πλήρη αποκάλυψη.
    Ο Σύριζα είναι αναρχοαυτόνομος, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασισμός.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη.
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό το γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Μετά τη μετακόμιση και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΕΣΥ,ΕΤΥΤΑ,ΕΟΔΕΑΠ,ΓΕΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ,ΕΣΗΕΑ,
    ΕΔΟΕΑΠ,ΕΣΗΕΜΘ,ΤΣΠΕΑΘ...άν αυτό δέν
    είναι γραφειοκρατία μαζεμένη σέ 40
    Χατζάριες αράδες,τί στό διάολο είναι?
    Τελικά άν αθροίσεις τά μέλη όλων αυτών
    τών Συνδικαλιστικών Φορέων,θά προσπεράσεις
    μακράν(?) τό 50% τών εργαζομένων.
    Ώρα γιά ΕΦΑ,Εξυπηρέτηση Φυσικών Αναγκών.
    Αναστάσης.
    Υ.Γ.:Τί θά γίνει μέ εκείνο τό ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ
    ΤΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ,καί τής ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗΣ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ πού θά χρειασθώ οσονούπω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΤΖΑΡΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να κάνουν κάθε μέρα απεργία οι αγράμματοι δηοσιογραφίσκοι για να έχουμε την ησυχία μας.
    Το επάγγελμά σας άχρηστοι είναι πια ξεπερασμένο είσαστε για τα μπάζα. Η παραπληροφόρηση πλησιάζει στο τέλος της. Τότε θα έχετε μόνιμη απεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΒΛΑΚΑ 2,32? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΟΡΑΓΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.... ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΠΛΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΟΖ!!!!!! ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά κάνετε και απεργείτε η απεργία σας να είναι αιώνια για να ησυχάσουμε από εσάς, την παραπληροφόρηση, τα ψέμματά σας και τους μόνιμους τηλεμαιντανούς.
    Αφήστε μας να βλέπουμε ταινιούλες, που αξίζουν και όχι να βλέπουμε την αποκρουστική μάπα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:43,τό κουστούμι μου πάντα ήταν
    μαύρο-επίσημο.
    Καί εσυ σέ λάθος άνθρωπο πάς νά τά
    χώσεις.
    Τέλος πάντων,πολλά είναι τά 80 γράμματα πού σού έγραψα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτόν από την ναφθαλίνη που τον θυμήθηκες εγώ τον είχα ότι είχε αλλάξει επάγγελμα. Θυμάμαι μια μεγάλη γλώσσα που είχε και έγλυφε τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση