GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τη νέα ηγεσία στην ΚΕΔ...

Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα... . Από το http://vasiliastismonaxias.blogspot.com/ . Διόρισαν στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου) π...

Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα...
.
.
Διόρισαν στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου) πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον γενικό διευθυντή του ομίλου των εταιρειών CIVITAS που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ότι παρείχε τις υπηρεσίες του στον Εφραίμ και στον όμιλο ΠΑΠΙΣΤΑ συνεταίρο της Μονής Βατοπεδίου και γνωστό από την παράνομη διαχείριση ακινήτων στο σκάνδαλο. Βάλανε δηλαδή το λύκο να φυλάει τα πρόβατα...

5 σχόλια

  1. Τ ο θέμα πλέον είναι το εξής, πόσες μέρες θα τους πάρει να το κουκουλώσουν!
    Σε αυτό βεβαίως βεβαίως θα τους βοηθήσουν και τα από τα ΜΜΕ " ΕΓΚΡΙΤΑ" παπαγαλάκια τους.
    Πχ, άκουσα έγκριτο" δημοσιογράφο να λέει σχετικά με το θέμα Παυλίδη σε άλλο στην διάρκεια δελτίου ειδήσεων, προ ημερών καθώς ο άλλος του πέταξε "σκαφτή μπαλιά στο κεφάλι έτοιμη για γκολ"
    " Είμαι βέβαιος ότι ο Καραμανλής, ( δικό μου σχόλιο εδώ, ο επιλεγόμενος και Βούδας για την αταραξία του)δεν θα αφήσει να σπιλωθεί η παράταξη του, θα κάνει ότι έκανε και στο Βατοπέδι αλλά και αλλού, καθάρισε τα πάντα γρήγορα και δεν άφησε υποψίες".
    Δηλαδή κατά τους δημοσιογράφους αυτούς, (τα παπαγαλάκια), ο Καραμανλής στα προηγούμενα σκάνδαλα που μόνο σκάνδαλα δεν ήταν κατά αυτούς, βγήκε σαν ηγέτης τσαμπουκάς και που δεν δέχεται από κανέναν και δεν επιτρέπει να δημιουργήσει ούτε καν υποψίες σκανδάλου στην παράταξη του, και προστάτεψε την τιμή της.
    Υστερόγραφο. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι επί ημερών Βατοπεδίου κυριολεκτικά "έψηναν στην σούβλα την κυβέρνηση και τον καραμανλή τον επιλεγόμενο και Βούδα.
    Και μετά μου λένε πως ο Καλογήρου είχε άδικο....
    Εκτός κι αν στην δεξιά τα έχουν κάνει πάνω τους με το ενδεχόμενο της Κόρης, θα τους περάσει όμως, λίγη βαζελίνη και όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, είναι βαριά άρρωστα όλα αυτά τα πράσινα καλόπαιδα.
    Ότι και να κάνουν ότι και να λένε αποδεικνύουν καθημερινά τη προσωπική τους επιπολαιότητα από ένα και μόνο πράγμα.
    Υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωκτισμούς του).
    Ίσως και επειδή διόρισε τον πατέρα τους στο δημόσιο.
    Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα, ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεπουλημένα τομάρια είναι όλοι τους αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι.
    Δημοσιοκάφροι είναι!
    Βουτηγμένοι μέσα στο χρήμα, τη ματαιοδοξία και τη μίζα.
    Μας δηλητηριάζουν την ψυχή μας κάθε μέρα.
    Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα.
    Μας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και μιζέρια.
    Δημοκρατία είναι να μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι μας αυτοί οι τρομολάγνοι νεκροθάφτες της πνευματικής μας ηρεμίας;
    Νόμιζα ότι οι συχνότητες εκπομπής των καναλιών είναι δημόσιο αγαθό, τί στο διάολο θα γίνει πιά με την ιδιωτική τηλεόραση;
    Σκουπίδια, πραγματικά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τετάρτη, 8 Απρίλιος 2009
    Να και η 2η σύμβαση του Παπαγιάννη με τον ΟΔΔΥ - Αβέρτα έπεφτε το κρατικό χρήμα στον "αποκαλυπτικό"

    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΥΚΑ

    Πάρτε και τη δεύτερη αποκάλυψη για τον αργόμισθο κρατικοδίαιτο Γιάννη Παπαγιάννη. Δεν πρόκειται να ξαναμπούμε σε διάλογο και να ασχοληθούμε παρά μόνο με όσα ντοκουμέντα έχουμε.
    Ο δημοσιογράφος έκανε και δεύτερη σύμβαση άλλους 6 μήνες με 9.600 ευρώ την αμέσως επόμενη ημέρα που έληξε η πρώτη σύμβαση με τον ΟΔΔΥ. Έχει σημασία να δείτε ότι την πρώτη σύμβαση υπογράφει για το κράτος ο Ιγγλέζος και την δεύτερη ο Κονίστρης. Δηλαδή, με δύο διαφορετικούς δ/ντες συμβούλους ο Παπαγιάννης ήταν μέσα. Σύνολο; 20.000 ευρώ (μέχρι τώρα)!!!Πληρωμένος ο φόρος. Για άλλους 6 μήνες μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2007. Προσέξτε περάσαμε σε άλλη χρονιά. Ποιός ήταν ο προϊστάμενός του; Μα ο υφυπουργός οικονομικών Πέτρος Δούκας! Που είναι στο υπόλοιπο Αττικής εκεί που ανήκει και ο Ρουσόπουλος, τον οποίο έχει διαλύσει ο Παπαγιάνννης (έχει δίκιο σε κάποια αλλά τόσο μένος πια και όταν βλέπουμε αυτά;).

    Η πρώτη αποκάλυψη έφθασε σήμερα στην βουλή από τον Άδωνι Γεωργιάδη που δέχεται αήθη επίθεση από τον Παπαγιάννη επειδή τον έκανε ρόμπα στην βουλή.

    Με τους ίδιους εξευτελιστικούς για το κράτος όρους. Να μην πατάει το πόδι του, να μη δίνει λογαριασμό και να μην ελέγχεται ενώ έχει δικαίωμα να ...
    κάνει παράλληλα και άλλη δουλειά.

    Ο άνθρωπος που σήμερα βρίζει τον Παυλόπουλος και τον Ζώη επειδή ο αδερφός του είναι στον ΟΔΔΥ. Τώρα που βγαίνουν τα άπλυτα του στη φόρα, θυμήθηκε ότι γίνονται λαμογιές στον ΟΔΔΥ;

    Και είπε ότι διέκοψε στους 9 μήνες. Για να δούμε. Μην βιάζεστε. Και αύριο μέρα είναι. Ο ίδιος ο Πασαγιάννης ακόμα και τώρα λέει ψέματα.

    Μην πείτε ότι ο Άδωνις δεν έγινε συμπαθής μετά την ερώτηση που έκανε και όλοι οι 299 φοβόντουσαν να κάνουν;

    Και τώρα Γιάννη Παπαγιάννη, προσπάθησε να ανεβάσεις το επίπεδο και να απαντήσεις σοβαρά. Έτσι και αλλιώς, τα άλλα δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Αναπόδεικτα είναι και θα σε στείλουν στην δικαιοσύνη. Γνωστό δικηγορικό γραφείο ανέλαβε την υπόθεση.
    Και με χαρά μάλιστα. Φαίνεται έχεις πολλούς φίλους. Αλλά αυτό είναι άλλου δουλειά, όχι δική μας.

    Εμείς κάθε μέρα δείχνουμε και από κάτι καινούριο με ντοκουμέντα.
    Θα ξεμπροστιάζουμε όλους τους δημοσιογράφους, γιατί είναι όλοι ίδιοι. Οι τηλεοπτική χωματερή πρέπει να κλείσει. Και αυτοί που μένουν αμέτοχοι και θα έπρεπε να πάρουν θέση με όσα εμετικά γράφτηκαν.
    Αλλά προτίμησαν να κρυφτούν...

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 10:57 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση