GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο αλλά αληθινό...

. Ο Μίμης Παπαιωάννου, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας, σπέρνει σπόρους για το ευ αγωνίζεσθαι σε Ακαδημίες-σχολεία όλης της χώ...

.
Ο Μίμης Παπαιωάννου, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας, σπέρνει σπόρους για το ευ αγωνίζεσθαι σε Ακαδημίες-σχολεία όλης της χώρας, αλλά και για ν΄ανθίσουν τα αυριανά ταλέντα...
.
Σε εποχή που η Ελλάδα, αλλά και όλη η ανθρωπότητα, βρίσκεται σε περίοδο διαρκούς οικονομικής ύφεσης, ανυπαρξίας αλτρουισμού, ηθικής κατάπτωσης και σήψης των πάντων, υπάρχουν κάποιοι ζάπλουτοι, που φεύγοντας από τη ζωή φρόντισαν να κληροδοτήσουν στους συμπατριώτες τους ιδρύματα πολιτισμικά, κοινοφελή και φιλανθρωπίκά, που στο εύρος τους θυμίζουν εκείνα των μεγάλων ευεργετών του έθνους μας.
Όμως, ανάμεσα στις εντυπωσιακές χορηγίες κοινής οφελείας υπάρχουν και κάποιες απαρατήρητες, σαν τα σποράκια που φυρώνουν κάτω απο γιγάντια δέντρα... Αν έχετε καιρό, κάντε ένα-δυό κλικ παρακάτω, να δείτε πως ένα κοινοφελές 'Ιδρυμα με κάποιους αφανείς κι΄ένα σεμνό θρύλο του ποδοσφαίρου μας, σπέρνουν σπόρους που κάποιοι μπορεί να ανθίσουν σαν λουλουδάκια ανάμεσα στα αγκάθια ή στο γκαζόν του γηπέδου... Έστω κι΄αν κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί, κυρίως στις γωνιές του κόρνερ, πετούν μπουκάλες με νερό σαν το πλαστικό νερουλιασμένο μυαλό τους...
Και ξέρετε τι μας θυμίζουν αυτοί οι χουλιγκάνοι, αλλά και...
κάποιοι κομπλεξικοί; Μερικούς ανώνυμους ξερόλες των μπλογκς, που θα βρεθούν και σ΄αυτή την περίπτωση να λοιδορίσουν το Ίδρυμα Νιάρχου, που αν κάνουν ένα κλικ θα μείνουν άφωνοι για το γιγάντιο έργο του.
Η περιέργειά μας ξεκίνησε από αυτήν εδώ τη φωτογραφία, που στην άκρη της αριστερά, διακρίναμε τον Μίμη Παπαιωάννου, τον διεθνή ποδοσφαιριστή, που στη καριέρα του δεν είχε δεχθεί ούτε μιά παρατήρηση διαιτητή, ούτε μιά κίτρινη κάρτα... Διδάσκει ποδόσφαιρο και ήθος σε ακαδημία-σχολείο στο οποίο φοιτούν επιλεγμένα ταλέντα ποδοσφαίρου, από όλη της Ελλάδα! Ανεξακρίβωτη η πληροφορία ότι ένα τέτοιο ταλέντο, ο ποδοσφαιριστής Νίνης, προέρχεται από αυτά τα προγράμματα, αλλά και από τη σπορά της Παιανίας να φύτρωσε, μπράβο σε κάποιους που καλλιεργούν το φυτώρια, όπως ο Άγιαξ στην Ολλανδία που έχει πλημμυρίσει τον κόσμο με νέους παίκτες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απίστευτα αλλά αληθινά.

7 σχόλια

  1. Δεν θα ξαναπω κακή κουβέντα για άνθρωπο που έχω σχηματίσει κακή γνώμη από φήμες και φυλλάδες. Δεν ξέρω τι υπήρξε ο Νιάρχος στη ζωή του, αλλά με αυτά τα συγκλονιστικά που είδα στην ιστοσελίδα που μας παραπέμπετε κ. Καψαμπέλη, από κλικ σε κλικ και απο λινκ σε λινκ, και κακούργος να ήταν, τώρα θα βρίσκεται στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ,ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, δεν νομίζω να έχουν γίνει από άλλο κληροδότημα σε ολόκληρο τον κόσμο.
    Και να σκεφθείτε ότι ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΣΕΜΝΑ,όπως αυτό το τεραστιο πολιτιστικό πάρκο που ξεκίνησε στο φαληρικό Δέλτα στα 200 στρέμματα του πρώην ιπποδρόμου. 300.οοο.οοο !!! ευρω η πρωτη δοση!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΤΑΞΙ
    Από σήμερα αρχίζουμε εμείς οι ενεργοί πολίτες
    να κηρύξουμε την έναρξη γενικού
    πανελλαδικού μποϋκοτάζ στα ταξί
    και να μην το χρησιμοποιούμε μέχρι
    να κάνει πίσω η κυβέρνηση στην
    στημένες παράνομες αυξήσεις του κομίστρου
    των ταξιτζήδων .
    Συμμετοχή όλων των Ελλήνων
    διότι δεν είμαστε ευνουχισμένοι πολίτες ,
    και ξέρουμε να αντιδρούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλος ποδοσφαιριστής και μεγάλος άνθρωπος.
    Μακάρι να είχαμε πολλούς άλλους τέτοιους δημιουργικούς ανθρωπους με τόση αίσθηση της ανάγκης για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, είναι βαριά άρρωστα όλα αυτά τα πράσινα καλόπαιδα.
    Ότι και να κάνουν ότι και να λένε αποδεικνύουν καθημερινά τη προσωπική τους επιπολαιότητα από ένα και μόνο πράγμα.
    Υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωκτισμούς του).
    Ίσως και επειδή διόρισε τον πατέρα τους στο δημόσιο.
    Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα, ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε δεξιομαλάκες δεν βαρεθήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε δεξιομαλάκες μας πείσατε πόσο χαζοβιόληδες είστε δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε άλλο, σας πιστεύουμε.
    Κωλοδεξιά φασιστόμουτρα τελειώσατε, των Κωστάκη σας και δρόμο άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφυλακίστηκαν τέσσερις για επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ
    8 Απριλίου 2009, 02:19

    Το δρόμο για τις φυλακές πήραν τέσσερις από τους συλληφθέντες για την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός (7/12/08), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά αστυνομικών.

    Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, που συνέλεξε η αστυνομία από τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ, σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν έξι άτομα.

    Εξ αυτών, ο 25χρονος Κωνσταντίνος Μίτος, ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση επεισοδίων στο γήπεδο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ο 42χρονος Βασίλης Καραμαγκιόλης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ προφυλακίστηκαν τέσσερις και πρόκειται για τον 21χρονο Αριστείδη Βέλλιο, τον 22χρονο Κωνσταντίνο Χουρμούζη που κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία, τον 24χρονο Ελευθέριο Σαράκη ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επεισοδίων στο γήπεδο και τον 30χρονο Αποστόλη Γιόνας ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια του Δεκεμβρίου.

    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ Ζ Ω Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ
    Μ Π Ο Υ Λ Ο γλου.
    ΠΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.

    ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε πασοκοπούστηδες δεν βαρεθήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε πασοκοπούστηδες μας πείσατε πόσο χαζοβιόληδες είστε δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε άλλο, σας πιστεύουμε.
    Κωλοπασόκια φασιστόμουτρα τελειώσατε, το βλακοΓιώργο σας και δρόμο στις ΗΠΑ άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση