GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...μήνυμα Κουλούρη

. Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου . Μέσα από το μικρόφωνο του «ΑΘΗΝΑ 9.84» και την εκπομπή «Δυο και να καίνε», σε ερώτηση του συμπαρουσιαστή του ...

.
Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου
.
Μέσα από το μικρόφωνο του «ΑΘΗΝΑ 9.84» και την εκπομπή «Δυο και να καίνε», σε ερώτηση του συμπαρουσιαστή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ , τέως βουλευτού της Α΄. Αθηνών για το «τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον Γιώργο Παπανδρέου που τον απομάκρυνε από το ΠΑΣΟΚ», ο πρώην υπουργός, ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ δήλωσε:
Όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς:
«Θα ήθελα να πω σε όλους τους φίλους, με τους οποίους “συνταξίδεψα” επί χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι δεν εξαρτάται από εμένα αν θα στρατευτώ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Αυτό εξαρτάται μόνο από τον Γιώργο Παπανδρέου. Εγώ αυτό που ζητώ από τον Γιώργο είναι ανάληψη ευθύνης για τον τόπο, ανάληψη ευθύνης για την παράταξη και αυτή την ευθύνη πρέπει να την πάρουμε στη συνέχεια πάνω μας όλοι, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς να αφήνουμε κάποιον στην άκρη.»
============================
Σχόλιο: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σύντροφε. Μόνο εάν ο Γιώργος έχει την ανάγκη σου. Οπως έγινε με τον Σημίτη. Άλλωστε είπωθηκε καθαρά και αρμοδιώς:
Κάθε περιπτωση είναι “ξεχωριστή”

20 σχόλια

  1. Στο ΠΑΣΟΚ δεν περισευει κανεις,σε οποιο μετεριζι και αν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κουλούρης γελοιοποιήθηκε μόνος του! Το βράδυ των εκλογών του 2007 έκανε ...300 δηλώσεις υποστήριξης, διαφορετικές, μέσα σε μία ώρα! Ποιός του φταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαμομήλι και παντόφλες Κουλούρη!
    Τα παντελονάκια Gianfranco Ferre για την Μύκονο τέλος!
    Σιγά μη σε βάλει υπουργό για να του σκάψεις το λάκο!

    Εσύ δεν είσουν ο πρώτος που χειροκροτούσε τον "καινούργιο αρχηγό" στο Ζάππειο πριν βγούνε τα μισά αποτελέσματα?

    Ποτέ δεν κατάλαβα πως του ξέφυγες του Σιμίτη και σε έκανε υπουργό λαϊκής αγοράς, ....αλλά του είχε ξεφύγει και ο κουμπάρος του Πάγκαλου ο Γαβαλάς στην Κρήτη, και τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΙΜΩΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ,ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Εγώ αυτό που ζητώ από τον Γιώργο είναι ανάληψη ευθύνης για τον τόπο, ανάληψη ευθύνης για την παράταξη"------
    -==-----------
    Δηλαδη θελει να πει ο ποιητης
    οτι ακομα δεν εχει γινει αναληψη ευθυνης
    απο τον αρχηγο;!!

    Και τι τον κρατανε τοτε;
    !!!!!!!!!!!!!!!!


    ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν οι αλλοι σαπιζανε στα ξερονησια,
    Εσυ, εκανες αντισταση στο Λονδινο, μαζι με την ..Βασω.
    Οταν οι αλλοι , δεν ειχανε ,που την κεφαλην κλειναι ,εσυ, εχτιζες την βιλλα σου στον Διονυσο.
    Οταν οι αλλοιπαλευαν για το μεροκαμαατο, εσυ,
    εβαζες την Βουλη, να ψηφιζει νομο, και απο καταμετρητη της ΔΕΗ να σε κανει ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ..τσεπωνοντας τωρα, και την αναλογη , παχυλη συνταξη, πλην της βουλευτικης.
    Και τωρα γλυφωντας εκει που τοσα χρονια παριστανες οτι εφτυνες,
    ..διοριστηκες, επι μισθω,, υποθετω
    στο καναλι του ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, στερωντας απο καποιον νεο που εχει αναγκη, τα λεφτα που τσεπωνεις
    Και ΔΕΝ ντρεπεσαι. Και θελεις να
    δινεις και συμβουλες, εσυ , στον Παπανδρεου.
    Κατσε φρονιμα, γιατι συντομα θα σου κρεμασουνε κουδουνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ κ. Κουλούρη θα πρέπει να ξεχάσουμε τα ...."λογάκια σου" για τον Πρόεδρο ;
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΡΝΑΓΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ότι η εξουσία είναι πρό των πυλών;

    Και μια συμβουλή [ είμαι 4-5 χρόνια μεγαλύτερος του "καταλληλότερου"]:

    Κύριε Καραμανλή

    Δεν βλέπετε ΤΙΠΟΤΑ ; Την γνώμη του κόσμου δεν την οσμίζεστε ;
    Φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε... αλλοιώς θα καταντίσετε ....

    Με εκτίμηση [ Στό Θεσμό ]

    ΔΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορει καποιος να μας πει αν ο κ. Κουλουρης,ο αντιατασιακος του Λονδινου, αν πληρωνεται, απο τον Κακλαμανη. για τις υπηρεσιες που προσφερει, στο ραδιοφωνό του?
    Κι αν Ναι, πως ανεχεται η αγνη , σοσιαλιστικη ψυχη του,να στερει αυτα τα χρ'ηματα, απο εναν, ανεργο, νεο δημοσιγράφο απο τις χιλιαδες, που υπαρχουν/Αυτα να μας πει, κιας αφησει τις συμβουλεςε, προς τον Γιωργο.
    Αν εν πασει περιπτωσει θελει καποιον να συμβουλευειας παει μπροστα σενα καθρεφτη, να συμβουλευει, αυτον που θα βλεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίο κόμμα ΑΡΧΗΓΙΚΟ.
    Μα πως ανέχονται οι βουλευτές να εξανδραποδίζονται έτσι από τον αρχηγό του κόμματος έστω και αν αυτός είναι ένας βλάκας και μισός και δεν τον γιαουρτώνουν έξω από την Βουλή.
    Αντιθέτως οι βουλευτές γίνονται εμμετικοί στα κανάλια όταν λιβανίζουν τον αρχηγό του κόμματος.
    Έλληνες δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην δομή των κομμάτων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο προχώρα άλλαξε τα όλα!!
    και τον Κουλούρη προβλέπω να ξαναβλέπουμε, και την Βασούλα και τον Άκη και τον Πάγκαλο και τον "ισχυρή Ελλάδα" Σημιτάκο και τον Φλωρίδη και όλο το καρακατσουλιό που τόσα χρόνια ρούφηξε την Ελλάδα και βέβαια κορυφή σε όλους αυτούς τον πανμέγιστο ηλίθιο Γιωργάκη
    όλο τον θίασο πάλι επί σκηνής για καινούριες μάσες μέχρι να μην μείνει τίποτα τελικά όρθιο στον δύσμοιρο αυτό τόπο
    και με μια νέα γενιά με υποθηκευμένο το μέλλον της από όλους εμάς που δεν μπορούμε να δούμε πέρα από την μύτη μας δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξύδι πράσινα παιδάκια, θα τον τρώτε στη μάπα τον Καραμανλή για πολλά χρόνια.
    Το κακό με σας είναι ότι δεν ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημά σας.
    Νομίζετε ότι το πρόβλημά σας είναι ο Καραμανλής, επειδή είναι ο ιδεολογικός σας αντίπαλος.
    Φίλτατοι είστε λάθος.
    Το πρόΒΛΗΜΑ είναι το ΒΛΗΜΑ που έχει στο πάνω μέρος του σώματός του ο παμμέγιστος ηγέτης, ο γιός της κυρίας τσάντ.
    Με τόση υποστήριξη από τα κανάλια ακόμη και ο κεκές ο Αλευράς θα ήταν σήμερα πρωθυπουργός.
    Κακό πράγμα το ΒΛΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορει να μας πει καποιος γιατι χρησιμοποιει μασκάρα ο Κουλουρης και γιατι βαφεται σαν transexual? Ανωμαλος ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλέ Γιάννη Παπαιωάννου, γιατι κρύβεσαι.........

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΡΟ ΛΟΥΓΚΡΑ
    ΠΩΣ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...τα βλέφαρα..ξέρω γω πως το λένε οι ΛΟΥΓΚΡΕΣ.... Να σου πει.

    ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
    ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΟΚΟΛΑΤΑ
    ΠΑΥΛΙΔΗ

    Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ,ΓΕΥΣΤΚΙΑ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΙΑ...ΓΙΑ Τον ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιός τον χέζει τον Κουλούρη ;
    Ούτε τις κουράδες μας δεν αξίζει .
    Συνέχεια μεθυσμένος πάει σε περιθωριακά κανάλια και με βαμμένα μάτια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
    ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση