GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τωρα εξηγούνται όλα...

. Από το http://trelokouneli.blogspot.com/ . Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο διπλών εκλογών στις 7 Ιουνίου, αλλά και την ανάγκη αυτοκάθ...

.
.
Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο διπλών εκλογών στις 7 Ιουνίου, αλλά και την ανάγκη αυτοκάθαρσης της Ν.Δ. ο κ. Σουφλιάς τόνισε ότι "ενώ η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά και σύνθετα προβλήματα, τελικώς η πολιτική ζωή εγκλωβίζεται και αποπροσανατολίζεται από ένα θέμα."
Ορίστε τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας!

3 σχόλια

  1. Ορίστε τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας!
    ////////////////////////////////////
    Ακριβώς έτσι είναι κούνελε.
    Ο εγκλωβισμός καί ο φανατισμός.
    Είσαι ρέ φανατικός ή όχι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση