GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπολογείται ο συνεργός του μπασκετμπολίστα...

...που λήστευε gay‏ . Aπό το http://pressonice.blogspot.com/ . ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Στο γραφείο της 4ης ανακρίτριας βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Γιώ...

...που λήστευε gay‏
.
.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Στο γραφείο της 4ης ανακρίτριας βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Σιγάλας- συνεργός του μπασκετμπολίστα Χριστόδουλου Καράβαλα στις ληστείες των gay (μεταξύ των οποίων και ένα όργανο της τάξης) που γνώριζαν μέσω Ίντερνετ. Κατά πληροφορίες ο 30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος (απλή συνωνυμία με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα) αρνείται την ανάμιξή του στις πράξεις. Υποστηρίζει ότι απλά είχε πάει σε κανά δυο ραντεβού και είχε σηκωθεί και είχε φύγει. Αυτά για εκείνους που μας έστελναν email και μας έλεγαν ότι να ναι...

7 σχόλια

  1. Ενημερώνω τους φίλους δημοκράτες πρασινοφρουρούς που βγάζουν κάθε μέρα τη φασιστική χολή τους εναντίον όποιου έχει άλλη άποψη, ότι πρίν από λίγα λεπτά ο κύριος Σανιδάς διαβίβασε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥστον ανακριτή, με εξουσιοδότηση προς αυτόν, να τη στείλει στη Βουλή, εφόσον κρίνει ότι πρέπει.
    Εάν, λέω εάν, ο ανακριτής δικαιώσει το Σανιδά και δεν κρίνει ότι εμπεριέχει στοιχεία που επλέκουν πολιτικά πρόσωπα ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    Όταν ένας πολιτικός δεν έχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, δεν έχει το δικαίωμα να ζητά την ψήφο του λαού.
    Η δηλώσεις του χθές στη Λάρισα έδειξαν ότι προέρχεται από άλλο κόσμο, βρώμικο, πολύ βρώμικο και εμετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κιτρινιαρης εκπρ τυπου εχει δεκα μερες που βριζει το πασοκ .βρε ανικανοι,λαμογια ,κλεφτες,χουντοσκατα οι αλλοι σας φταινε για την ανικανοτητα σας.βρε αντε στο διαολο φυγετε να ανασανει η ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Καρατζαφέρης προέρχεται από βρώμικο, πολύ βρώμικο, εμετικό κόσμο ε? Από τη Νέα Δημοκρατία δεν προέρχεται αγαπητέ ο εν λόγω κύριος? Μάλλον καλύτερα να στοιχιθεί με τα λοιπά μπουμπούκια της παράταξης και να μας αδειάσει την γωνιά ολόκληρη η "μεγάλη (κεντρο)δεξιά παράταξη" που λέει και ο κομψός κ. Αβραμόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 27.4.09
    ] ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ
    Στο τρωκτικό διάβασα τον διάλογο ενος μπλόγκερ με αυτόν τον άθλιο τον Παπαγιάννη του pressmme. Δεν θα τον αναδημοσιεύσω αλλά μπορείτε να τον δείτε απευθείας στο δημοφιλές μπλογκ. Στο χώρο μου θα ασχοληθώ με το αρνητικό φαινόμενο Παπαγιάννη, αυτή την ξεφτίλα ενός "επαγγελματία" δημοσιογράφου.


    Πρόκειται, ίσως, για το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ενός ανίκανου "δημοσιογράφου" που αποφάσισε να μετατραπεί σε μπλόγκερ και να καταθέτει ανώνυμα τα βρωμερά χνώτα του στο διαδίκτυο. Διαπλεκόμενος με την εξουσία σε ρόλο γλύφτη (οι κουμπαριές με τον Βόζεμπεργκ τον μάραναν!), είναι γιος πρωην βουλευτή και μωροφιλόδοξος από μικρός.


    Οι παλιοί του συνάδελφοι τον αποκαλούσαν σούργελο μόλις καταλάβαιναν τί κρύβεται πίσω από την όψιμη σοβαροφάνειά του. Στο... παλμαρέ του έχουν καταγραφεί εκατοντάδες "γκάφες", όπως ονομάζονται στην δημοσιογραφική πιάτσα οι δημοσιογραφικές "πατάτες" που έχει κάνει και οι ανεξακρίβωτες ειδήσεις που έχει δημοσιοποιήσει. Επιστήμων σε αυτόν τον τομέα! Τούτο το υποκείμενο ζει μέσα στο ψέμα και στην κακομοιριά πουλώντας μόνο αυτό που έχει για εμπόρευμα: Την χαμογελαστή μούρη του.


    Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με το επάγγελμα και το βλέπει μόνο για λόγους βιοποριστικούς και σε καμιά περίπτωση ηθικούς. Η θεωρητική του κατάρτιση είναι ανύπαρκτη. Τα αρπάζει από όπου μπορεί και όσα περισσότερα! Ήδη, προσφάτως, βγήκαν στον αέρα διάφορες... αόρατες μικροσυμβάσεις που είχε υπογράψει με την βοήθεια (με το... αζημίωτο φυσικά) σκουληκιών κυβερνητικών πολιτικών.


    Συμβάσεις για τις οποίες πληρωνόταν χωρίς να πατάει ποτέ το πόδι του στην δημόσια υπηρεσία ή να προσφέρει, γενικώς, εργασία για τα δεκαχίλιαρα που τσέπωνε ανά εξάμηνο.


    Αυτό το χαμογελαστό φίδι έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει ηθική και εντιμότητα μέσα από το μπλογκ του, το οποίο δυστυχώς παρακολουθούν πολλοί αδαείς αναγνώστες οι οποίοι και τον πιστεύουν.


    Δυστυχώς..
    ΜΠΟΜΠΕΡ
    Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ στις 6:13:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.
    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.
    Εμφανιζει και συμπώματα της νόσου
    των γουρουνιών.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A. CANADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθος αδελφή Πασόκε.
    Το μονοπώλιο της βλακίας είναι
    συστατικό της ύπαρξης σας.
    Δεν τεμαχίζεται, ούτε μεταβιβάζεται.
    Επίσης ούτε της Αλητείας.
    Το να σε ξεσκίσω στο βρίσιμο, είναι το πιό εύκολο του κόσμου.
    Αλλα επειδή είσαι και καθυστερημένος. Να σου πω.
    Εγώ, πιστεύω και άλλοι.
    Κάνουμε την πλάκα μας,
    με εσάς τα υστερικα
    φανατισμένα του Πασόκ.
    Με απλά λόγια...
    για να μπορείς να καταλάβεις.
    Σε έχουμε, απλώς....ΧΕΣΜΕΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση