GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεεεες‏...

15 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    Παρόλα τα DVD και τα δώρα δεν μπορώ πια να διαβάσω εφημερίδες, καμμία απολύτως όλες βρωμάνε νταβατζήδες.
    Μαχαίρι λοιπόν.
    Πρόσφατα άρχισα να παίρνω περιοδικά, ήταν όλο διαφήμιση, τα έκοψα και αυτά.
    Τώρα πιά δεν παίρνω τίποτε και γλυτώνω και καμμιά εικοσαριά ευρώ την εβδομάδα, βρίσκω όμως ότι θέλω στη μπλογκόσφαιρα.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΛΑ ΜΑΙΜΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΛΑΧΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΤΕ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΤΑΚΙΜΙΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    Εάν πολλαπλασιάσεις 4 ευρώ επί 300.000 φύλλα είναι 1.200.000 ευρώ.
    ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ;
    Χοντρό το δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΗ ΓΙΟΜΑΖΟΛΙΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑ..

    ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΝΕΟΙ !
    ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΤΕ.
    ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΩΡΑ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ !
    sibilla & press....
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)

    Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;

    Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
    ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
    *Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
    *Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
    *Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.

    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.

    Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει.

    ΕΓΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.

    Και θα σας πω τι θα γίνει:
    Κάποια στιγμή θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο.
    Θα σας περικυκλώσουν τις βίλες και τα παλάτια σας και γίνετε βούκινο σαν το Διευθυντή της Continental στη Γαλλία και τους τραπεζίτες στην Αμερική.
    θα σας παίρνουν στα βίντεο των ξένων καναλιών (τα δικά σας θα έχουν εξαφανιστεί βέβαια) και μετά θα βλέπετε κάμερα και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο.

    ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

    Αυτά είναι REAL NEWS, έτσι τζιτζιφιόγκο, που φλόμωσες και εσύ στα χαβιάρια, στις πισίνες και στη χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα η μίζα είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά και όταν βάλεις το δάκτυλο στο μέλι ξέρεις ότι θα σε θυμούνται και τα δισέγγονά σου.
    Χρόνια τώρα έχουν δοκιμάσει το μέλι όλα τα κολητάρια του Γιωργάκη, ο Πάχτας, ο Άκης, ο Παπαντωνίου, η Βασούλα, ο Ρέππας, ο Λαλιώτης, ο Χρυσοχοίδης, ο Χριστοδουλάκης, ο Βερελής, είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Νάσαι καλά που μας θύμισες τους έμπειρους επαγγελματίες γιατί τούτοι οι τωρινοί είναι τόσο κότες που ούτε να το σκεφτούν δεν τολμάνε.
    Και εκείνος ο χοντρούλης έχει την κακή συνήθεια να τα στέλνει όλα στη δικαιοσύνη, δεν κάνει όπως ο κοντοελιάς που έβαζε καπάτσους υπουργούς δικαιοσύνης σαν τον Πετσάλνικο, το Ρέππα ή τον Γιαννόπουλο και καθαρίζανε την κατάσταση νωρίς-νωρίς, ωραία και παστρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

    Αν δεν μιλήσεις εσύ για τα κατορθώματά σου, μην περιμένεις ότι θα το κάνει κάποιος άλλος», γράφει στην αυτοβιογραφία του ο πρόεδρος Κλίντον, υπογραμμίζοντας τη σημασία της επικοινωνίας στην πολιτική. Τον θυμήθηκα τώρα που συμπληρώνονται πέντε χρόνια θητείας της Ν.Δ. και τα κανάλια έχουν δημιουργήσει την αίσθηση πως δεν έγινε τίποτε σημαντικό σε αυτό το διάστημα.
    Και όμως , όχι μόνο έγιναν πάρα πολλές μεταρρυθμίσεις αλλά ήταν όλες μεταρρυθμίσεις ουσίας, που ποτέ δεν κατάφερε να πετύχει ο Σημίτης.
    Αν κοιτάξουμε πίσω, αν γυρίσουμε λίγο το ρολόι του χρόνου και παρατηρήσουμε προσεκτικά τι συνέβη, θα διαπιστώσουμε ότι η Ν.Δ. έκανε περίπατο σε όλες τις μάχες που έδωσε στο πραγματικό πεδίο της πολιτικής.
    Ηττήθηκε όμως συντριπτικά στο εξίσου σημαντικό πεδίο της παραπολιτικής, γιατί αντιμετωπίστηκε πάντα εχθρικά από τα μεγάλα συμφέροντα που ελέγχουν τη σκέψη μας, τα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Μέσα σε πέντε χρόνια ο Καραμανλής πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.
    Να θυμηθούμε λιγάκι μερικές:
    1.Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    2.Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    3.Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη. Εδώ θα μπορούσε να ήταν πιο ριζοσπαστικός αλλά έκανε ένα γενναίο πρώτο βήμα.
    4.Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    5. Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία). 6.Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    7.Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    8.Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    9. Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    10.Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    Δυστυχώς όμως ο Καραμανλής δεν είναι μοντέρνος πολιτικός, όπως ο Μπίλ Κλίντον.
    Μετά από 12 χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή, ακόμη δεν έχει καταλάβει τη μεγάλη αξία της πολιτικής επικοινωνίας.
    Αυτή είναι και η αχίλλειος πτέρνα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 21 Απρ 2009 11:39:00 πμ

    Aντώναρε τα νέα λένε οτι ζήτησες απο το αφεντικό σου να σε βάλει υποψήφιο βουλευτή στην εύβοια με μόνη σχέση που έχεις με την περιοχή το εξοχικό σου.
    Αυταπατάσαι ακόμα και να σε βάλει μήν έχεις καμιά ελπίδα οτι θα βγείς ο χοντρός σου είναι ξεγραμμένος όπως και οι μισοί βουλευτές του που μετά τις επόμενες εκλογές θα πάνε σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Σίγουρα ο κόσμος μπορεί να βλέπει την αξία των επενδύσεών του να εξανεμίζεται. Στη συνέχεια όμως ανάβει την τηλεόραση και βλέπει τον πρόεδρο με τις σημαίες να κυματίζουν πίσω του και πολύ εύκολα σχηματίζεται η εντύπωση ότι ο πρόεδρος είναι με το μέρος του λαού. Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο πρόεδρος είναι μέρος του συστήματος που έχει οδηγήσει στη χρεοκοπία των συνταξιοδοτικών τους ταμείων. Είναι πράγματι πολύ ενοχλητική η σκέψη ότι ακριβώς εκείνες οι αρχές στις οποίες κάποιος θα στραφεί για βοήθεια βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη με μια κλίκα ληστών».

    Aυτά τα έγραψε ο Νομπελίστας Οικονομίας Αμερικανός Πολ Κρούγκμαν για τη συντηρητική κυβέρνηση Μπους.

    Να με συγχωρούν οι φίλοι Νουδούληδες, αλλά μπορώ να διακρίνω πολλές ομοιότητες με τους εδώ απατεώνες και ληστές της δικής μας κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς
    21 Απρ 2009 11:39:00 πμ

    Δεν ξέρω αν είναι δικά σου τα γραφόμενα ή non paper της Ρηγίλλης, έχω μια απορία όμως.
    Αφού τόσα και τόσα καλά έκανε η ΝΔ, γιατί ο κόσμος την έχει ταυτίσει με τη διαφθορά και την ανυπαρξία πολιτικής;
    Γιατί οι ίδιοι οι οπαδοί της την κατηγορούν ότι δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα της;
    Μήπως φίλε μου τα πράγματα δεν είναι έτσι και είναι ο όπως σας τα λέει ο φίλος σας ο Πρετεντέρης;
    -η ΝΔ δεν ήλθε στην εξουσία ως φορέας κάποιου σχεδίου για τον τόπο ή έστω κάποιας επαγγελίας. ΄Ηλθε ως τσούρμο πλιατσικολόγων με μοναδική τους έννοια πώς θα ιππεύσουν την εξουσία που έως τότε χαιρόταν το ΠαΣοΚ-

    Εμένα μου θυμίζει την απορία του βοσκού αφού,
    -με τον ήλιο τα βγάζει και με το ήλιο τα βάζει τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε;

    Έλα ντε; Τι αχάριστος που είναι ο Έλληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ

    -θα φύγουν νύχτα. Και όχι για το Βατοπαίδι ούτε για την οικονομία. Θα φύγουν επειδή δεν κατάλαβαν γιατί ήλθαν. Επειδή σπατάλησαν τον χρόνο τους χωρίς προσπάθεια και χωρίς αποτέλεσμα. Και επειδή αποδεικνύονται ανίκανοι ακόμη και να διεκδικήσουν την παραμονή τους.
    (Βήμα 20-21/11/08)
    (Α ρε Ντερμπεντέρη, άμα θέλεις γράφεις και θάβεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέ τήν μυστική ψηφοφορία στή Βουλή,
    θά τόν διαολοστείλουν.
    Τά πήρε.
    Καί άν τό ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΟΝ
    ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ "ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ",ΘΑ ΑΝΕΜΕΝΕ
    ΤΟΝ Roco στά κάγγελα.
    Αλλά η προστασία τού ΠΑΣΟΚ στά στελέχη
    του κατήντησε διαχρονική.
    Συνεχίζει η Ν.Δ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ,Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φοβιτσιάρηδες????
    Τήν αλήθεια τήν αποφεύγετε όπως οί
    ηθοποιοί βρυκόλακες τόν αγιασμό.
    Ανστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι βρίζετε το ΠΑΣΟΚ για τις μίζες της Ζήμενς αλήθεια γνωρίζετε γιατί τον Ιανουάριου του 2006 έγινε η κόντρα Λινού - Μαρκογιαννάκη που είπε ο Μαρκογιαννάκης τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αγράμματο, ανόητο και μετά παραιτήθηκε; Τί παράνομη πράξη είχε αναγκαστεί απο τον αρχηγό του να κάνει προηγουμένως ο Μαρκογιαννάκης που την έβγαλε στην φόρα ο Λινός;
    Εδώ σας θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και κάποια παρατράγουδα ωχαδερφισμού και διαφθοράς.

    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).

    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ.

    Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.

    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.

    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν!

    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους της προηγούμενης εικοσαετίας και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι καλοδεχούμενη.

    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 21 Απρ 2009 5:18:00 μμ

    Πρίν απο λίγες μέρες λέγατε οτι είμαστε οι τέλειοι οι άφθαρτοι, τώρα μας λέτε οτι είμαστε το μικρότερο κακό, σε λίγο θα μας λέτε οτι είμαστε ίδιοι.
    Ε να σου πώ κάτι; Στα παπάρια μου τα σκάνδαλα δέν με ενδιαφέρει καθόλου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι άν δίνουν κάτι απο αυτά που κλέβουν στον λαό. Ο μισθός μου, η ασφάλεια μου, η σύνταξη μου, οι τιμές στην αγορά, άν έχω δουλειά, άν διασκεδάζω καλά αυτά είναι που με ενδιαφέρουν σε όλα αυτά η ΝΔ σας είναι πάρα πολύ μείον για όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση