GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εργολάβος για το γηπέδο της Κομοτηνής...

Την έκανε για Βραζιλία! . Aπό το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Όλη η κοινωνία της Κομοτηνής, γνωρίζει ότι ο Δήμος Κομοτηνής και ο δήμ...

Την έκανε για Βραζιλία!
.
Aπό το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Όλη η κοινωνία της Κομοτηνής, γνωρίζει ότι ο Δήμος Κομοτηνής και ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης ανέθεσαν σε εργολάβο της Λάρισας και συγκεκριμένα στον κ. Σαπουνά, με 1.500.000€(!!!) τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού αθλητικού κέντρου της πόλης μας, ώστε ο Πανθρακικός να παίξει σ’ ένα σύγχρονο γήπεδο καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θ’ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Ο Φίλιππος Σαπουνάς αφού του ανέθεσαν το έργο, ο ίδιος το έδωσε υπεργολαβία σε συνάδελφο του, επίσης από την Λάρισα! Ο αρχικός ανάδοχος του έργου, ο Φίλιππος Σαπουνάς δηλαδή, αμέσως μετά πληρώθηκε μέρος του έργου από τον Δήμο Κομοτηνής, καθώς και από τον συνάδελφο εργολάβο καθώς του είχε εκχωρήσει το έργο. Κάτι το οποίο γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις! Ακολούθως εκχώρησε το έργο στην Τράπεζα Πειραιώς (το ενεχυρίασε) και πήρε και από εκεί λεφτά!
Ο υπεργολάβος που λέτε, άρχισε σιγά σιγά να...
ψάχνει τα λεφτά του, γύρω στις 350.000€. Αφού λοιπόν πληρώθηκε η πρώτη δόση, στο Δήμο Κομοτηνής κατέφθασαν λογαριασμοί 350.000€, από τον υπεργολάβο και από την Τράπεζα Πειραιώς!!!
Αυτή την στιγμή ο Δήμος Κομοτηνής έχει καταθέσει το χρηματικό ποσό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς διεκδικούν χρήματα και ο υπεργολάβος και η Τράπεζα. Πειραιώς. Ωστόσο ο υπεργολάβος θα μπορούσε να δικαιωθεί, αν τελείωνε το έργο και να εξέδιδε εντολή πληρωμής, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε, αφού η δυτική κερκίδα του ΔΑΚ δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία και σύμφωνα με το έργο, έπρεπε να γκρεμιστεί ο τοίχος και κάτω από την προκάτ κερκίδα να γίνουν μαγαζιά και τουαλέτες, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα!!! Αν όμως δικαιωθεί η τράπεζα, πως θα τελειώσει το έργο;
Όσο για τον αρχικό ανάδοχο Φίλιππο Σαπουνά, αυτή την στιγμή πίνει την πορτοκαλάδα στην Κόπα Καμπάνα της Βραζιλίας! Μέσα σ’ αυτό τον πανικό ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μέτιος ανακοινώνει στον τύπο ότι ο Δήμος προτίθεται να προχωρήσει στην κατασκευή κι άλλης κερκίδας!

7 σχόλια

  1. μπας και πήγαινε και σε εντατικό φροντιστήριο να μάθει πορτογαλλικά το τελευταίο τρίμηνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο παλληκαρι. ετσι και το πιασουνε για κλεψια θα ειναι η μεγαλυτερη υποκρησια...εχουν ρημαξει την ελλαδα οι κυβερνησεις των πρασινογαλαζων στην κλεψια και την διαθφορα και οχι μονο τους ανεχομαστε αλλα τους επικροτουμε κιολας..σαν να λεμε καταδικαζουμε τον κλεφτη του κουλουριου και τον ληστη που σηκωσε ολοκληρη την τραπεζα του προοσφερουμε και σωματοφυλακα να παει στην ελβετια την λεια του!!μπραβο παλληκαρι ..εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...

    Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευωρκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !
    Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...

    Σύμφωνα με άλλη πληροφορία - μη διασταυρωμένη - η κ. Ματσούκα, θα είναι υποψήφια, με το ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στη Β΄Αθήνας ενώ λέγεται ότι στην Ευρωβουλή θα μετακομίσει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος.

    27 Απρ 2009 11:38:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ αν ήταν φίλος του Πρώην Δήμαρχου......
    Αυτός είναι ο αλήτης
    που μας λανσάρεται σαν ://piazzadelpopolo.blogspot.com
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ..ΛΟΥΗ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.
    ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΤΑ ΤΡΩΩ ΕΓΩ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΑΣ ΤΑ
    ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον dr. Κουκούτσικο..
    πως τον φωνάζουν στο Ψυχιατρείο ?
    Μήπως ΝΑΠΟΛΕΩΝ....
    Βοήθειά σας.

    ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    KΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-press.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑ:

    ΚΛΑΔΙΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση