GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια αυθεντική σκηνή σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας...

Όταν ο αστυνομικός ...μπαίνει μπροστά! για να... παρακάμψει όμως και όχι να βοηθήσει τους πολίτες . Από τον Πέτρο Μυλωνά Χθες το μεσημέρι, τ...

Όταν ο αστυνομικός ...μπαίνει μπροστά!
για να... παρακάμψει όμως και όχι να βοηθήσει τους πολίτες
.
Από τον Πέτρο Μυλωνά

Χθες το μεσημέρι, τέτοια ώρα περίπου (2:30) στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Κριεζιώτου στην Αθήνα: Περιμένουν αρκετά άτομα στη σειρά, στο ταμείο, για να εξυπηρετηθούν. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας νεαρός ένστολος και μπαίνει πρώτος στη σειρά, παρακάμπτοντας τους άλλους που υπομονετικά περιμένουν.
"Μπορώ να κάνω μια ανάληψη;" ρωτά με υφάκι.
"Να περιμένετε τη σειρά σας όπως κι εμείς..." του απαντά ευγενικά η κυρία που περιμένει να τελειώσει ο προηγούμενος πελάτης για να εξυπηρετηθεί.
Κι όμως αυτός κάνει ότι δεν ακούει και στέκεται εκεί. Και η ταμίας, αδιαφορώντας για...
τους ηλίθιους που περιμένουν στην ουρά, του κάνει το χατήρι και λέει δήθεν αθώα στους άλλους απορημένους πελάτες. "Ε, είναι αστυνομικός που φυλάει την Τράπεζα. Γι' αυτό να μην περιμένει..."
"Είστε απαράδεκτος. Εκμεταλλεύεστε την εξουσία σας, αλλά καλά σας κάνει ο κόσμος και σας βρίζει..."
σχολίασε η κυρία που της πήρε τη σειρά αλλά εκείνος με αναισθησία έκανε πάλι ότι δεν ακούει.
Το πιο ωραίο είναι ότι πελάτης που τον ...αναζήτησε, τελειώνοντας τη συναλλαγή, για να δει σε ποιο σημείο φυλάει την Τράπεζα, δεν τον είδε πουθενά. Είχε εξαφανιστεί...
Αυθεντικές σκηνές στην Αθήνα του σήμερα...
Και καλά ο αστυνομικός, στις υπαλλήλους του ο κ. Μηλιάκος αυτές τις οδηγίες -να εξυπηρετούν κατ' αυτόν τον τρόπο- τους πελάτες της ΑΤΕ έχει δώσει;

23 σχόλια

  1. TRAVA GAMIS RE FILE. ETSI APLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .

    Σάββατο, 4 Απρίλιος 2009
    ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ... Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ!

    ΝΤΡΟΠΗ ! Γ. Παπαγιάννη
    ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ
    pressmme.blogspot.com
    "TSONTOBLOG"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια απορια μονο...και που ξερουμε οτι το περιστατικο είναι αληθινο? ειναι πολυ ευκολο καποιος που δεν χωνευει τους αστυνομικους να βαλει μια τετοια αναρτηση, χωρις ιχνος εγγυησης οτι ειναι αληθινο το γεγονός. Επιπλεον ομως δεν καταλαβαινω γιατι τοση χολη πια για τους αστυνομικους. Η κυρια που διαμαρτυρηθηκε, τι ακριβως προβλημα εχει? Φανταζομαι να βγηκε στον δρομο να διαμαρτυρηθει οταν πυροβοληθηκε ενα νεο παιδι στο κεφαλι ενω εκανε το καθηκον του, επειδη παλι καποια ολιγοφρενης κυρια που κατεβαζε τα σκουπιδια, αναμιχθηκε σε...συλληψη προσπαθώντας να την...εμποδισει...και προφανως νομιζοντας οτι εκπληρωνει καποιο προοδευτικο καθηκον, εμποδιζοντας τους αστυνομικους να συλλαβουν καποιους μαφιοζους που λυμαινονταν την γειτονια της. Αρκετα πια με τους αστυνομικους, λυσσαξατε. Αυτούς ομως τρεχετε και κλαψουριζετε να σας βοηθησουν οταν εχετε αναγκη. Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββατο, 4 Απρίλιος 2009
    Eπιβεβαιωθήκαμε πλήρως οτι ο Παπαγιάννης ..είναι παρελθόν στο Κανάλι ΕXTRA3
    Αναρτήθηκε από bollywood-greece στις Σάββατο, Απρίλιος 04, 2009
    Εντάξει δεν είναι ευχάριστο να αναφέρεσαι σε μια απόλυση ή διακοπή συνεργασίας ενος δημοσιογράφου κάτω απο τις συνθήκες που γίνεται ...αλλά είναι μια πραγματικότητα.. Εμείς εδώ στο Bollywood-Greece είχαμε την πληροφορία ότι ο δημοσιογράφος δεν θα πήγαινε στο κανάλι για το αποκαλυπτικό δελτίο και οτι την ίδια ώρα που ξεκινάει το δελτίο θα έκανε συνάντηση με τον καναλάρχη για την λήξη της συνεργασίας... (Tελειώνουν τον Παπαγιάννη και από το EXTRA3) Τώρα τι έχει γίνει στο παρασκήνιο ...δεν ξέρουμε! Οπως και να έχει αυτά τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα και δεν πρέπει να συμβαίνουν... Ούτε οι μεν να υπερβαίνουν τα όρια της εντός πλαισίων κρητικής και αποκάλυψης με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, αλλά ούτε οι δε επειδή διαπλέκονται με τον χρήμα και την εξουσία να ακολουθούν κανιβαλικές μεθόδους εξόντωσης... Σε κάθε περίπτωση...στην Ελλάδα έχουν χάσει το μέτρο πολλοί και διάφοροι... στην πολιτική , στο επιχειρείν , στο κράτος , τον συνδικαλισμό , την δημοσιογραφία ...ακόμα και στο διαδίκτυο! Mόνο που εδώ δεν τιθασεύεται το πράγμα...και η φίμωση ακόμα και σε χώρες σκληρών δικτατορικών καθεστώτων...δεν επιβάλλεται με τρόπους και μέσα όπως στα άλλα μέσα... Και το διαδίκτυο είναι το μέλλον...Οσοι πιστεύουν ότι είναι μόδα...ζουν σε άλλη εποχή ! ΤΕΛΟΣ... ( Η φωτό με Αποκαλυπτικό Δελτίο χωρίς τον Παπαγιάννη..από το nonews-news)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala ekane o astynomikos.ti tha pathene diladi i gria?tha argouse na faei tin soupa tis.min to malakizoume allo.skotononte ta paidia gia 800 euros kai o karflomalakas o voulgarakis ta dinei ayta gia ena gevma se estiatorio pou pigainei mazi me tin gomena tou.ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εδω γίνεται της ΠΟΥΤΑΝΑΣ...
    ΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΑΠΟ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΥΝΙ της sibillas ..ΜΕ
    ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΠΑΡΧΙΔΗ
    ΚΑΙ ΚΑΨΟΚΩΛΗ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΩ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕ 1 - 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ?
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΕΧΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κυρία λέει ΨΕΜΜΑΤΑ, να μας πεις παλιοκυράτσα από πότε αστυνομικοί φρουρούν τις τράπεζες?
    Οι τράπεζες έχουν ιδιωτικούς φρουρούς και ΟΧΙ αστυνομικούς.
    Πήγαινε σε κανένα οφθαλμίατρο να σε εξετάσει, για βλέπεις καλλίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψεύτες, ψευτοκουλτουριάρηδες, με λασπολογίες και παραμύθια φασιστικού τύπου προσπαθείτε να σπιλώσετε την αστυνομία και τους αστυνομικούς.
    ΕΙΣΘΕ ΨΕΥΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν σε πιστεύω μου θυμίζεις ...... άντε να μη πω και σε ξεμπροστιάσω. Αυτά σε έμαθαν? Έίναι ξεπερασμένα, πες στους καθοδηγητές σου να βρουν κάτι νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΨΓΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ

    2. ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ ΜΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.

    3. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι μπάτσοι είανι ηλίθιοι ή σπασαρχίδηδες που καταχρώνται τη θέση τους. Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι δεν χρησιμοποίησε κάρτα ανάληψης από το ΑΤΜ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά ρε καραγκιόζη σε πείραξε γιατί ήρθε ένας αστυνομικός και σου πήρε την σειρά; Κάθε μέρα που σου πέρνουν τη σειρά οι κυριλάτοι με τα πολιτικά, δεν σε πειράζει; Αλλά εκεί είναι καλά γιατί μπορεί κάποιος από αυτούς να βολεύει και εσένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κυράτσα μας λέει τελείως ψέμματα. Από πότε οι αστυνομικοί φρουρουν τις τράπεζες? Τις τράπεζες τις φρουρούν ΙΔΩΤΙΚΕΣ εταιρείες. Η κυράτσα ανέβασε την ανάρτηση αυτή για να πάρει τα εύσημα της λασπολογίας.Το μυαλό της άλλα βλέπει και άλλα καταλαβαίνει, πρώτα θέλει οφθαλμίατρο και μετά ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι ψέμματα μας λες, καλά σου λένε ότι θέλεις οφθαλμίατρο και νευροψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΩ ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΜΗΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το περιστατικό είναι ψευδέστατο και κατευθυνόμενο από τους ρουφιανοδημοσιογράφους τους ελεεινούς και αγράμματους.
    Έχουν απαξιωθεί στην κοινή γνώμη.
    Μην βλέπετε τους τηλεμαιντανούς και τις τηλεγλάστρες όλοι αυτοί είναι ε.......ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτόν τον ψυχασθενή rotten boy Μηλιάκο ο μπουχέσας Καραμανλής τι περιμένει για να τον στείλει στην Πλατάνα να πλατανιάσει? Τί φοβερά κέρδη είναι αυτά που έβγαλε στην ΑΤΕβανκ ο χωριάτης οικονομολόγος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το δημοσίευμα είναι χαρακτηριστικό της ΕΛΕΕΙΝΗΣ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ δημοσιογραφίας. Αυτό είναι το επίπεδο των αγράμματων δημοσιογράφων και μάλιστα μερικοί λένε και ξαναλένε ότι έχουν τελειώσει την Νομική.
    Όσοι τελειώνουν την ΝΟΜΙΚΗ έχουν ήθος εκτός από κάτι χασοδίκες σαν και εσάς που είσαστε ανεπαρκέστατοι να ασκήσετε τα καθήκοντα - λειτούργημα του Νομικού. Είσαστε αποτυχημένοι και καταλήξατε στην παραπληροφόρηση και στην ρουφιανιά και εκεί είσαστε τελειωμένοι. Ο κόσμος σας έμαθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση