GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκπαίδευση των Αφγανών...

. Από το stelios-kolopaido.blogspot.com/ . Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Τι είπε ο «καταλληλότερος» στην συνέντευξη τύπου μετά την διάσκεψη το...

.
Από το stelios-kolopaido.blogspot.com/
.
Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Τι είπε ο «καταλληλότερος» στην συνέντευξη τύπου μετά την διάσκεψη του ΝΑΤΟ, σε ερώτηση δημοσιογράφου ( της Κυρας Αδάμ ; .«Η Ελλάδα στα πλαίσια της αποστολής της στο Αφγανιστάν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των Αφγανών αστυνομικών». Οι δικοί μας δηλαδή υπερεκπαιδευμένοι αστυνομικοί θα έχουν το θράσος να εκπαιδεύσουν τους Αφγανούς. Μπράβο μας!

15 σχόλια

  1. ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ.

    " Εκείνη έδειχνε χαμένη στο διάστημα… της γοητείας του. Κι εκείνος έδειχνε… μικρότερος σε ηλικία. Το «αμόρε» κρύβεται στους τοίχους ενός δωματίου, όχι όμως και στο Room ενός χώρου της παραλιακής.

    Η Εύα Καϊλή έμοιαζε να ταξιδεύει… στο απέραντο γαλάζιο, δίπλα στον αγαπημένο της, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτορεπόρτερ και την παρουσία των δημοσιογράφων.

    Δεν ήταν ο Αδάμ, αλλά ο γιος ενός εφοπλιστή, ο οποίος –σύμφωνα με τις πληροφορίες- κατάφερε να «κουρσέψει» την καρδιά της όμορφης βουλευτίνας.

    «Δεν μπορώ να τη μαζέψω», φέρεται να είπε η αδελφή της βουλευτίνας, εκείνο το βράδυ που η Εύα Καϊλή βρισκόταν στο πλοίο της αγάπης και ταξίδευε χωρίς πυξίδα για το νησί της… ευτυχίας."

    (Πρώτη καταχώρηση 1 Απριλίου 2009, 18:50)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαγιάννη,σλούρπ!,σλούρπ!
    Πάντα τέτοια.
    Αξιος!,Αξιος!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής είναι ένας από τους τρείς ΜΟΝΟ Ευρωπαίους ηγέτες με τους οποίους συναντήθηκε επίσημα ο Ομπάμα (οι άλλοι δύο είναι η Μέρκελ και ο Σαρκοζί).
    Όλοι οι άλλοι ξεροστάλιαζαν ακόμη και για μιά πεντάλεπτη κουβέντα μαζί του.
    ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΠΛΩΜΑΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    .....
    Για το Γιωργάκη, τί να πούμε για το Γιωργάκη;
    Πήγε ο κακομοίρης στη Νέα Υόρκη και δεν τον σύστησαν κάν στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, κατά τη γιορτή της 25ης Μαρτίου.
    Πήγε ο Γιωργάκης στη Χιλή και άκουγε τους ομιλητές από το ακροατήριο, αυτή ήταν η "συμμετοχή" του. Α ναί, βρήκε σε ένα διάδρομο και τον Μπάιντεν, του ζήτησε μιά φωτό μαζί. Αυτή τη φωτό έφερε στην ελλάδα και τη μοίρασε στα κανάλια λέγοντας ότι είχε συνομιλίες με τον αντιπρόεδο των ΗΠΑ.
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς κυρίες και κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης καραμανλή του Επονομαζόμενου και Καταληλλότερου, καιπου θα είσαστε στην εξεταστική επιτροπή της βουλής, μια και η κυβέρνηση δέχετε την σύσταση της, ( λες και μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) θα μπορέσετε να μου βρήτε στο Νέο Ψυχικό ένα οροφοδιαμέρισμα των 130 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των 300.000 γιούρος όπως το αγόρασε και ο κύριος παυλίδης για την κόρη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Π .Α.Σ.Ο.Κ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΕ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΙΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ν δ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΜΑΒΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΒΡΙΑΝΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΝΤΕ ΣΕ ΑΦΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ νδ ΕΙΝΕ ΚΟΝΤΑ .ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ .ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΣ.Π .Α .Σ .Ο .Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύνταξη, "διπλωματικό" ύφος και γραμματική του τύπου "Αγγλικουλίων Άραξον":

    "[...] but also to address all the problems our societies has"
    (Καραμανλής in reply to mr. Obama)

    όξω βόδι.
    Όξω ρεζίλι...
    Όξω ρεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε τι θα τους εκπαιδεύσουν;

    Αφού το μόνο που ξέρουν είναι αυτό στο οποίο ασκούνται σχεδόν αποκλειστικά:
    την καταστολή διαδηλώσεων.

    στα άλλα, γάμησέ τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τούς Στέλλιους-Κωλόπαιδα,τί άλλη άποψη νά περιμένεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο......ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΦΤΟΣ..

    " ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΒΡΙΑΝΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΝΤΕ ΣΕ ΑΦΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ νδ ΕΙΝΕ ΚΟΝΤΑ .ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ .ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΣ.Π .Α .Σ .Ο .Κ

    4 Απρ 2009 10:30:00 μμ ...

    ΜΕ τα ..ΑΦΤΑ...
    Επιβεβαίωσε πλήρως τον ΔΑΡΒΙΝΟ. για τους ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12 .18 poli asxolise me tous pithikous an kai eine poli sovara zoa se sxesi me esena .mipos omos leo mipos h mana sou se ekane me kanena pithiko kai tous exeis axti .karagiozh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ..ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ.
    ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ..

    " Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ
    Ή Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ? ".
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..

    - ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΩ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ. ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Έλληνες Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ να εκπαιδεύσουν και άλλους αστυνομικούς άλλων χωρών. Ξέρουν να κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και ξένες αστυνομίες κατά το παρελθόν έχουν παραδεχθεί τόσο τις γνώσεις τους, όσο και για τον επιχειρηματικό σχεδιασμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παλαιότερα η τότε Αστυνομία Πόλεων που καταργήθηκε το 1984, είχε κληθεί και είχε οργανώσει την Αστυνομία του Κογκό. Επίσης στην Κύπρο δίδασκαν προ μερικών ετών Έλληνες Αξιωματικοί. Αυτά επί του παρόντος έπεται συνέχεια στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση