GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχεια στο σκάνδαλο Βατοπεδίου...

Εβαλαν στην ΚΕΔ τον άνθρωπο της Civitas που τα έπαιρνε από τον Εφραίμ! «Διόρισαν στη ΚΕΔ Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο τον Γενικό Διευθυν...

Εβαλαν στην ΚΕΔ
τον άνθρωπο
της Civitas
που τα έπαιρνε
από τον Εφραίμ!

«Διόρισαν στη ΚΕΔ Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο τον Γενικό Διευθυντή του ομίλου των εταιριών CIVITAS που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ότι παρείχε τις υπηρεσίες του στον Εφραίμ και στον όμιλο ΠΑΠΙΣΤΑ συνεταίρο της Μονής Βατοπεδίου και γνωστό από την παράνομη διαχείριση ακινήτων στο σκάνδαλο. Βάλανε δηλαδή το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
Αυτή την καταγγελία κάνουν με Ερώτησή τους 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενοι στον διορισμό του Κωνσταντίνου Φωτόπουλου ως επικεφαλής της ΚΕΔ -σε αντικατάσταση του Κ. Γκράτσιου- και τονίζοντας ότι δημιουργείται "μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα".
Αναλυτικά, το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
"Η Κυβέρνηση Καραμανλή επέλεξε προσφάτως να τοποθετήσει ως επικεφαλής της Διοίκησης της πολύπαθης Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, η οποία εκτέλεσε το σύνολο των Κυβερνητικών εντολών σχετικά με τις παράνομες και ζημιογόνες για το Δημόσιο συμφέρον ανταλλαγές του σκανδάλου Βατοπεδίου, νέο πρόσωπο, τον κ. Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, ο οποίος έχει διατελέσει επί οκταετία μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Με απόφαση της Κυβέρνησης το πρόσωπο αυτό αντικαθιστά τόσο τον πρώην Πρόεδρο, όσο και τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο, συγκεντρώνοντας κατά τον τρόπο αυτό το σύνολο των διαχειριστικών αρμοδιοτήτων της ΚΕΔ.
Από τα βιογραφικά στοιχεία πρόσφατης επαγγελματικής εμπειρίας του συγκεκριμένου προσώπου προκύπτει ότι από τον Οκτώβριο του 2004 μέχρι τον πρόσφατο Κυβερνητικό διορισμό του ως επικεφαλής στη Διοίκηση της ΚΕΔ έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Civitas, υπεύθυνος για τη λειτουργία και την πολιτική των επιμέρους εταιρειών του Ομίλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο συγκεκριμένος Όμιλος δια των εταιρειών του, τα τελευταία χρόνια, φέρεται να έχει παράσχει τις υπηρεσίες του στον Εφραίμ και στον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου Όμιλο Πάπιστα.
Εφόσον οι πληροφορίες αυτές αληθεύουν, δημιουργείται μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα από την επιλογή της Κυβέρνησης να αντικαταστήσει τον πρώην Πρόεδρο και των πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΕΔ, μετά την φερόμενη εμπλοκή της Διοίκησης στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, με νέο πρόσωπο, που πλέον θα συγκεντρώνει το σύνολο των αρμοδιοτήτων Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου και που φέρεται να είχε μέχρι πρότινος, μέσω της εταιρείας στην οποία ήταν Γενικός Διευθυντής, επαγγελματική συνεργασία με τον Εφραίμ και τον Όμιλο Πάπιστα, σημαντικό μερίδιο του οποίου ανήκει σε Κυπριακές εταιρείες αφανών μετόχων με τελικό δικαιούχο την Ιερά Μονή Βατοπεδίου και ο οποίος αξιοποίησε επενδυτικά ή κατασκευαστικά μεγάλο μέρος των δημοσίων ακινήτων που η Κυβέρνηση Καραμανλή εκχώρησε στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου με το όργιο των παράνομων και ζημιογόνων για το Ελληνικό Δημόσιο ανταλλαγών.
Τα δε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ που δημιουργούνται για την Κυβέρνηση Καραμανλή ΕΠΙΤΕΙΝΟΝΤΑΙ:
• από τις συστηματικές και αντιθεσμικές μεθοδεύσεις αγωνιώδους συγκάλυψης που έχει επιδείξει σε σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου και τους τελικούς αποδέκτες του μαύρου χρήματος που παρήχθη από τις παράνομες Κυβερνητικές ανταλλαγές
• την ανεξήγητη άρνησή της να προβεί στις απαιτούμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να συνεχίζονται, μέχρι και σήμερα, οι οικοδομικές εργασίες και η εμπορική εκμετάλλευση των χαριστικά εκχωρηθέντων ακινήτων στη Μονή Βατοπεδίου από τους εμπλεκόμενους στο Κυβερνητικό σκάνδαλο, μεταξύ των οποίων και ο όμιλος Πάπιστα, μερίδιο του οποίου ανήκει ουσιαστικά στη Μονή Βατοπεδίου και στον οποίο έχει μεταβιβαστεί μεγάλο μέρος των επίμαχων ακινήτων.
Μετά τα παραπάνω καλείσθε:
o Να ενημερώσετε τη Βουλή κατά πόσον ο όμιλος εταιρειών Civitas έχει παράσχει υπηρεσίες στον ηγούμενο Εφραίμ και στον Όμιλο Εταιρειών Πάπιστα
και στη βάση αυτή
-Να αιτιολογήσετε την επιλογή της Κυβέρνησης σας να αντικαταστήσει τον πρώην Πρόεδρο και τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΕΔ, μετά την φερόμενη εμπλοκή της Διοίκησης στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, με νέο πρόσωπο, που πλέον θα συγκεντρώνει το σύνολο των αρμοδιοτήτων Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου και που φέρεται να είχε μέχρι πρότινος, μέσω της εταιρείας στην οποία ήταν Γενικός Διευθυντής, επαγγελματική συνεργασία με τον ηγούμενο Εφραίμ και με τον Όμιλο Πάπιστα, σημαντικό μερίδιο του οποίου ανήκει σε Κυπριακές εταιρείες αφανών μετόχων με τελικό δικαιούχο την Ιερά Μονή Βατοπεδίου και ο οποίος αξιοποίησε επενδυτικά ή κατασκευαστικά μεγάλο μέρος των δημοσίων ακινήτων που η Κυβέρνηση Καραμανλή εκχώρησε στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου με το όργιο των παράνομων και ζημιογόνων για το Ελληνικό Δημόσιο ανταλλαγών.
Καθώς και
-Να δώσετε επιτέλους πειστικές εξηγήσεις γιατί η Κυβέρνησή σας αρνήθηκε να αποδεχθεί την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για ανάκληση ΟΛΩΝ των ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ αποφάσεων και ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των συμβολαίων ανταλλαγών χωρίς να ζημιώνεται το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά αντ’ αυτού άφησε τόσο τα επίμαχα συμβόλαια, όσο και τις Υπουργικές αποφάσεις των ανταλλαγών σε ισχύ, ωφελώντας απροκάλυπτα τη Μονή Βατοπεδίου και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες του Ομίλου Πάπιστα, που φέρονται να συνεχίζουν ανενόχλητες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις οικοδομικές εργασίες στα παρανόμως εκχωρηθέντα δημόσια ακίνητα.
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης
Γρηγόρης Νιώτης
Μάρκος Μπόλαρης
Θεοδώρα Τζάγκρη
Γιάννης Δριβελέγκας
Γιώργος Πεταλωτής
Γιώργος Παπαγεωργίου
Χρύσα Αράπογλου
Βασίλης Γερανίδης
Ντίνος Ρόβλιας"

18 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το Παρασκήνιο,όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσούζει ο κώλος σας πρασινοφρουροί που δικαιώθηκε ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ο Ρουσόπουλος για το Βατοπέδι.

    Τζάμπα τόσος κόπος τόσους μήνες τώρα!

    Η χολή που στάζατε εναντίον του γίνεται μπούμεραγκ.

    Θα σας βγεί και από πάνω ο Ρουσόπουλος και θα τον έχετε μπροστά σας από δώ και πέρα.

    Όσο για σας ξεπουλημένοι Καψαμπέλη, Παπαγιάννη και Γιομπαζολιά, μιά προτροπή μόνο.

    Μαζέψτε ότι έχει μείνει από την κουρελιασμένη «αξιοπιστία σας» σας και πάρτε σύνταξη όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠHΡΧΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Συνέχεια στο σκάνδαλο Βατοπεδίου...
    Εβαλαν στην ΚΕΔ τον άνθρωπο της Civitas που τα έπαιρνε από τον Εφραίμ!"

    Ήθελα να ξερα που το βλέπετε το παράξενο. Άλλαξε τίποτα; Επειδή δηλαδή ο ακαταλληλότερος μας είπε ότι δεν είχε αντίληψη του τι γινόταν,εμείς το πιστέψαμε;

    Τα ίδια λαμόγια κλέφτες και απατεώνες δεν κυβερνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λογική του πράσινου φασισμού σε πλήρη αποκάλυψη.
    Ο Σύριζα είναι αναρχοαυτόνομος, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασισμός.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη.
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Μετά τη μετακόμιση και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΤΑΞΙ
    Από σήμερα αρχίζουμε εμείς οι ενεργοί πολίτες
    να κηρύξουμε την έναρξη γενικού
    πανελλαδικού μποϋκοτάζ στα ταξί
    και να μην το χρησιμοποιούμε μέχρι
    να κάνει πίσω η κυβέρνηση στην
    στημένες παράνομες αυξήσεις του κομίστρου
    των ταξιτζήδων .
    Συμμετοχή όλων των Ελλήνων
    διότι δεν είμαστε ευνουχισμένοι πολίτες ,
    και ξέρουμε να αντιδρούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να μην τον βάλουν, μήπως κάνει ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δώστε μας την Ελλάδα μας πίσω ανώμαλα ανθρωποειδή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ - ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΙ ΣΚΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΠΙΠΗΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ

    7 Απρ 2009 1:29:00 μμ
    ---------------------------

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το σκάνδαλο Βατοπεδίου και οι προεκτάσεις του, είναι μια ευγενική προσφορά του πορδέδρου της επιντροπής συγκάλυψης κ. Κουδρογιαννάκη.

    Νέα Μιζοκρατία,
    Κιλότες - Καπότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τιποτα δεν αποδειχθηκε γα την ιερα μεγιστη μονη βατοπαιδιου και τιποτα δεν θα αποδειχθει.γιατι τιποτα κακο δεν εγινε. οι βρωμιαρηδες πανε να κρινουν τους μοναχους. που ναι με στην βρωμα και την δυσωδια με τις αμαρτιες τους .ουστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΟΥΝΙΩΝ-BLOOPERS:
    Γραφουν στο πρεσσ για να αυξησουν την επισκεψιμοτητα στο site τους και να εχουν διαφημησεις!
    Γι αυτο ΚΑΝΕΙΣ να μην απανταει στα σχολια τους
    και ΚΑΝΕΙΣ να μη πηγαινει στις σελιδες τους!

    Ειναι βρωμυλοι
    πουλημενοι
    απατριδες
    μαλακες
    γνωστα ολα αυτα

    ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση