GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν πήγε ο Στυλιανίδης στο Παρίσι...

...ήταν ο Λυκουρέντζος στην Κομοτηνή! Ένας λόγος παραπάνω να τον υποψιάζεται για τη διαρροή; Διαβάστε εδώ τι αποκαλύψαμε . Από το http://p...

...ήταν ο Λυκουρέντζος στην Κομοτηνή!

Ένας λόγος παραπάνω να τον υποψιάζεται για τη διαρροή; Διαβάστε εδώ τι αποκαλύψαμε
.
Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», το οποίο επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών, το ταξίδι στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10 με 12 Οκτωβρίου 2008.
Την ίδια περίοδο η πολιτική σκηνή της Ελλάδας άλλαζε, καθώς τα πρώτα γκάλοπ, τα οποία εμφανίστηκαν τέλη του Σεπτέμβρη έδειχναν αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, καθώς το ΠΑΣΟΚ προηγείτο για πρώτη φορά στις δημοσκοπήσεις από το 2000.
Εκείνη την χρονική περίοδο πρώτο θέμα της επικαιρότητας ήταν το σκάνδαλο της...
Μονής Βατοπεδίου, η χλιδάτη ζωή ορισμένων υπουργών, τα ομόλογα κτλ. Στη εκλογική βάση της ΝΔ, στον απλό κόσμο δηλαδή, υπήρχε αναβρασμός και σε μια προσπάθεια ο Καραμανλής, καθ’ υπόδειξη του Ρουσόπουλου τότε, ν’ αλλάξει το κλίμα δίνει εντολή στους υπουργούς και τους βουλευτές του να εξορμήσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες και να ακούσουν τα προβλήματα των ψηφοφόρων τους.
Στην Κομοτηνή κι ενώ τα πράγματα εξακολουθούσαν να πηγαίνουν άσχημα για την κυβερνητική παράταξη, του Ευριπίδη Στυλιανίδη δεν του καίγεται στην κυριολεξία καρφί… Αφήνει στον υφυπουργό του, Ανδρέα Λυκουρέντζο να επισκεφθεί την εκλογική του περιφέρεια και να ακούσει αυτός τα … πάντα!!! (θυμηθείτε εδώ)…
Τα παπαγαλάκια του στην Κομοτηνή, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης που έχει υπό την επιρροή του, δικαιολογούν την απουσία … λόγω φόρτου εργασίας στο υπουργείο του. Έξι μήνες όμως μετά μαθαίνουμε την πάσα αλήθεια!!! Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης προτίμησε να εκδράμει στο Παρίσι, «σύμφωνα με το πρωτόκολλο». Άραγε η γυναίκα του, Γιούλη Παπαχρήστου, γιατί έφυγε μία μέρα νωρίτερα, για να προετοιμάσει το έδαφος των «συνομιλιών» ή επισκεφθεί τις διάφορες μπουτίκ επώνυμων ρούχων;;; Βάσει «πρωτοκόλλου» βεβαίως!!!
Η φωτογραφία είναι από τη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ροδόπης που έγινε εκείνη την περίοδο...

25 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ

    ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;


    ----------------------------------

    Η Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ 100%

    ΕΥΚΟΛΟ QUIZ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ
    Αχ βρε γιγαντο-τεράστιε εγκέφαλε, ευτυχώς που έχει και σένα η Ελλάδα.
    Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε επιτέλους το φοβερό του σχέδιο για την οικονομία, είπε να ζητήσει και τη γνώμη κάτι παλιών φίλων.
    Έκλεισε ένα κρυφό ραντεβουδάκι, όχι με την ιστορία αλλά με κάτι πιο χειροπιαστό. Με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοκαρχαρίες και μεγαλοκεφαλαιούχους της Ελλάδας.
    Σκέφτηκε, φαίνεται, ότι αυτοί οι πάμπλουτοι, μάλλον θα ξέρουν από λεφτά, ας μου πούν μια δεύτερη γνώμη για το σχέδιό μου, βρε αδελφέ.
    Τη συνάντηση διοργάνωσαν ο Ραγκούσης και η Λάζαρη, στο σπίτι του Καραμούζη (του ευαγούς ιδρύματος Eurobank του Λάτση) στην Εκάλη.
    Εκεί ήταν η αφρόκρεμα, όπως:
    • Δημ. Παπαλεξόπουλος της γνωστής εταιρίας τσιμέντου ΤΙΤΑΝ,
    • Σκλαβενίτης της γνωστής αλυσίδας των σούπερ μάρκετ,
    • Αν. Καλιτσάντζης επικεφαλής της ΕΛΤΕΧ, στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα
    • ο εφοπλιστής Λασκαρίδης, « Μεγάλη Βρετανία», καράβια, πρώην καζινάς
    • ο Β. Σπανός από το χώρο της Υγείας (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ),
    • ο Γ. Γεράρδος (Πλαίσιο),
    • ο Σπ. Θεοδωρόπουλος από το χώρο των τροφίμων (VIVARTIA),
    • ο Αρ. Μπελλές από το χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών (ΝΗΡΕΥΣ),
    • ο Ευτ. Βασιλάκης από το χώρο των αερομεταφορών (AEGEAN),
    • ο Ευ. Μυτιληναίος από τη βαριά βιομηχανία,
    • ο Αγγ. Πλακόπιτας από το χώρο του επενδυτικού κεφαλαίου και
    • ο Σπ. Διβάνης των γνωστών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
    Μαζί με το ψαράκι, το κρασάκι και τις καραβιδόψυχες αρχίζει ο Γιώργος να ξεδιπλώνει το βασικό θέμα της συνάντησης.
    -Ακούστε, καλοί μου φίλοι, το σχέδιο που φτιάξαμε με τον Παπακωνσταντίνου.
    O κόσμος πεινάει, προτείνω να μου δώσετε τα μετρητά και τις επιχειρήσεις σας για να τα μοιράσω στο λαό. Τα μετρητά θα τα δώσω στους φτωχούς και τις επιχειρήσεις θα τις δώσω στους άνεργους.
    -Ναί, ναί, ζήτω, γιούπι, αναφώνησαν οι συνδαιτημόνες, πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Βρήκαν το σχέδιο πρωτότυπο και ρεαλιστικό και ανταποκρίθηκαν αμέσως.
    -Μπράβο ρε μεγάλε, δεν είναι τυχαίο που έφτασες εκεί που έφτασες, έκραζε ο Σκλαβενίτης.
    -Συμφωνούμε απόλυτα, του λέει ο Καλιτσάντζης, μόνο να μην πείς το σχέδιο αυτό σε κανένα άλλο γιατί μπορεί να το μάθει ο παλιο-Καραμανλής και να σε αντιγράψει. Θα μείνει μεταξύ μας και όταν με το καλό γίνεις πρωθυπουργός, θα σώσουμε ΟΛΟΙ μαζί την Ελλάδα.
    Ο Γιωργάκης κατάλαβε ότι είχαν δίκιο.
    Έτσι θα γίνει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.
    Να πείσει το φτωχό λαό, τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον αγρότη, το φοιτητή, τον ελεύθερο επαγγελματία και το συνταξιούχο να τον ψηφίσουν.
    Και αυτό δεν μπορεί να είναι και πολύ δύσκολο. Θα τάζω νέα οράματα, νέες ιδέες, νέα γενικώς. Αυτά τα γουστάρει ο κόσμος, δοκιμασμένα πράγματα.
    Θα ζητήσω και στα άλλα φιλαράκια με τα κανάλια και τις εφημερίδες να με λιβανίζουν όλη μέρα και, που θα πάει, κάποιος από τους 151 θα λυγίσει.
    ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!

    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.

    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.

    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.

    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ

    ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;


    ----------------------------------

    Η Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ 100%

    ΕΥΚΟΛΟ QUIZ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς να τους πάρεις στα σοβαρά αυτούς τους ρεμπεσκέδες;

    Εδώ ολόκληρη η υφήλιος έχει οικονομικά γονατίσει, όλες οι Ευρωπαϊκές οικονομίες προσπαθούν πώς να σώσουν τις επιχειρήσεις τους χωρίς να υπερχρεωθούν (όσο γίνεται) τα δημόσια ταμεία τους, η Ιαπωνία έχει μείωση εξαγωγών 40% και αύξηση ανεργίας στο 7% σε ένα τρίμηνο, η Αμερική τυπώνει (μελλοντικά πληθωριστικό) δολάριο με τη σέσουλα και οι πράσινοι οικονομολόγοι της πεντάρας ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ.
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, σιγά μη φταίει η παγκόσμια κρίση.

    Άσε που για να υποστηρίξουν τα ψευτο-επιχειρήματά τους δρούν αντεθνικά επικαλούμενοι εκθέσεις ύποπτων αγγλοσαξονικών οίκων, που προσπαθούν να υποσκάψουν το ευρώ μέσω της Ελλάδας. Ξέρετε, των ίδιων ακριβώς αγγλοσαξονικών οίκων που έδιναν την ύψιστη φερεγγυότητα ΑΑΑ στην AIG, τη Goldman Sachs, τη Lehman Brothers, τη Morgan Stanley και τη Citigroup, αξιόπιστοι αναλυτές δηλαδή!

    Σκατά στα μούτρα τους και σε όσους από εμάς τους πιστεύαμε.

    Αρκετά με τα πράσινα μπουμπούκια και τα συνεχή ψέματά τους, για να δούμε τι λέει και η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ για τη χώρα μας:

    1 Μαρτίου 2009
    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του αρμόδιου επιτρόπου για την οικονομική πολιτική διαπίστωσε ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι καλύτερη από τον μέσο όρο στην Ευρωζώνη, η οποία βρίσκεται σε ύφεση.

    Όπως προκύπτει από όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα:

    - Η οικονομία των 16 χωρών της Ευρωζώνης θα συρρικνωθεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά 1,9%, ενώ η οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα θα είναι θετική. Η Ελλάδα θα είναι μία από τις πέντε χώρες της Ευρωζώνης που προβλέπεται το 2009 να έχει θετικό ρυθμό ανάπτυξης 0,2% (η ελληνική κυβέρνηση προβλέπει ανάπτυξη 1,1% του ΑΕΠ).

    - Σε 11 από τα 16 μέλη της Ευρωζώνης και σε 18 από τα 27 κράτη της Ε.Ε. προβλέπεται να σημειωθούν αρνητικοί ρυθμοί ανάπτυξης.

    - Το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας μας προβλέπεται στο 3,7% του ΑΕΠ το 2009, δηλαδή για πρώτη φορά θα διαμορφωθεί σε επίπεδα κάτω του μέσου όρου της ευρωζώνης που προβλέπεται στο 4%. Έλλειμμα στα όρια ή πάνω από την τιμή αναφοράς του 3% αναμένεται να εμφανίσουν 15 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Eπτά χώρες της ευρωζώνης, αναμένεται το 2009 να παρουσιάσουν έλλειμμα άνω του ορίου του 3% του ΑΕΠ μεταξύ των οποίων η Ιρλανδία (11%), Ισπανία (6,2%), Γαλλία (5,4%), Πορτογαλία (4,6%), Ιταλία (3,8%).

    - Στη Ευρωζώνη το δημόσιο χρέος από 68,7% του ΑΕΠ το 2008, θα ανέβει στο 72,7% το 2009, δηλαδή μιλάμε για μια αύξηση κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες. Σύμφωνα επίσης με τις προβλέψεις της Επιτροπής το ελληνικό δημόσιο χρέος από 94% το 2008 θα αυξηθεί στο 96% το 2009, δηλαδή θα αυξηθεί κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι όμως 4 μονάδων στην ευρωζώνη.

    - Η ανεργία θα ανέλθει σε πρωτοφανή για την Ευρώπη επίπεδα. Η εκτίμηση της Κομισιόν είναι ότι το ποσοστό της ανεργίας στην Ευρωζώνη θα ανέλθει από 7,5% το 2008, σε 9,3% το 2009. Σε ό,τι αφορά την ανεργία στην Ελλάδα η Επιτροπή προβλέπει ότι θα αυξηθεί κατά 0,7% και θα διαμορφωθεί στο 9% το 2009 (η ελληνική κυβέρνηση αμφισβητεί την πρόβλεψη και την εκτιμά χαμηλότερα), δηλαδή σε επίπεδα χαμηλότερα του μέσου όρου της ευρωζώνης.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. Εξάλλου έχετε από καιρό αποφασίσει ότι είναι μεγάλη κουβέντα το ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.

    Αφού τα ίδια που λέει το πασόκ τα λένε και το Mega, o Αντ-1, o Alter και ο Σκάι, θα είναι η αλήθεια, δεν μπορεί.

    Καλά Κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ
    Βρίζουν τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μποϋκοτάρουμε τις καφετέριες

    Ρε χαϊβάνια Νεοέλληνες !!!!!
    Τόσο άχρηστοι και ευνουχισμένοι
    Είσαστε ;;;;;;;;;
    Χωρίς να πάτε μια ημέρα στην
    Καφετέρια δεν μπορείτε ;;;;;;;;;;
    Γιατί δεν συμμετέχετε στο
    Μποϋκοτάζ ;;;;;;;;;;;;
    Είσαστε τόσο λεφτάδες όλοι;;;;;;;;;
    Και γιατί κλαίγεστε ότι δεν έχετε
    Χρήματα και παίρνετε 600 ευρώ;;;;;;
    Για να δίνετε τα χρήματα τα 4 -5 ευρω
    Για καφέδες παναπεί ότι δεν έχετε
    Οικονομικό πρόβλημα .
    Και να μην κλαίγεστε στην τηλεόραση
    Ότι παίρνετε λίγα χρήματα
    Αφού ήσαστε ανάξιοι να κάνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΤΑΞΙ

    Από σήμερα αρχίζουμε εμείς οι ενεργοί πολίτες
    να κηρύξουμε την έναρξη γενικού
    πανελλαδικού μποϋκοτάζ στα ταξί
    και να μην το χρησιμοποιούμε μέχρι
    να κάνει πίσω η κυβέρνηση στην
    στημένες παράνομες αυξήσεις του κομίστρου
    των ταξιτζήδων .
    Συμμετοχή όλων των Ελλήνων
    διότι δεν είμαστε ευνουχισμένοι πολίτες ,
    και ξέρουμε να αντιδρούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καραμανλής είναι άρχοντας, είναι τσαμπουκάς, είναι ίσιος, είναι μάγκας, είναι τιμονιέρης.
    Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το χλαμπακούτσαβλο το Γιωργάκη;
    Εάν πηγαίνανε μαζί στο σχολείο ο ένας είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Τα δυό άκρα.
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το κουφιοκέφαλο γιό της αμερικανο-εβραίας κυρίας τσάντ, μόνο και μόνο επειδή συμφέρει τους αμερικάνους και τους καναλάρχες;
    Είπαμε να πηγαίνουμε για καλύτερα, εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Με τις μαλακίες που λέει όλη μέρα ο Γιωργάκης θα είμαστε όλοι άνεργοι του χρόνου.
    Να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;
    Δεν θα μπορέσουμε αυτή τη φορά.
    Την κάναμε παλιά τη μαλακία και τα πιστεύαμε τα λόγια τα μεγάλα και μας πτώχευσαν δυό φορές (το 1989 και το 2004) οι επαγγελματίες παραμυθάδες.
    Ούστ απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τό press έχει πάθει παράκρουση μέ αναρτήσεις
    photoshop,εμμονές καί ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ
    ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    Άς γράψω 2-3 πιό σοβαρά συμβάντα.
    1.Τό τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος
    απέτρεψε τήν αυτοκτονία 5 νεαρών.
    Τόν (παρολίγο) φονιά αυτόχειρα δέν
    τόν πρόλαβε.
    Φυσικά ένας ομογενής δέν θά μπορούσε
    νά συντάξει τό "γράμμα" του.
    Αυτός πού τό έγραψε ΗΞΕΡΕ τί θά επακολουθήσει
    καί...στ΄αρχίδια του!
    Δέν τόν εμπόδισε νά πάρει ζωές.
    Καί οί μιμήσεις???
    Ο αδερφός του γιατί δέν είχε πρόβλημα απομόνωσης όπως καί 1000άδες
    άλλοι???
    Καί αναρτήθηκαν ξεράσματα στό press.
    2.Ένας παππάς κατέθεσε 70.000ε γιά
    νά...βοηθήσει τό κράτος.
    Χωρίς κάμερες καί όνομα.
    Φυσικά πολλά τζιμάνια τού press,διάβασαν
    τήν είδηση,αλλά ρέ πούστη μου είναι
    εκτός γραμμής...δέν πουλάει,άς γράψουμε
    γιά γιά 4η φορά Στυλιανίδη.
    Άν όμως είχε σφετερισθεί τό παγγάρι
    μέχρι τήν Ανάσταση θά γράφανε,αφού
    θά εξυπηρετούσε τό ΚΛΙΜΑ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    3.Αληθινό καί μέ χιούμορ.
    Ισραηλινοί ανατίναξαν Χαμάς-αλιευτικό
    μέ εκρηκτικά πού προσπαθούσε νά κάνει
    ότι συνέβει στήν Υεμένη πρίν 15αριά
    χρόνια σέ Αμερικανικό αντιτορπιλλικό.Η αλήθεια τελείωσε.
    Οί πληροφορίες λένε (κατά Δαίδαλο ευαγγέλιο),ότι ήταν αυτό πού τούς
    πήγε ο GALLOWAY.
    Ο Καπετάνιος χαιρετόντας καί ψάλλοντας
    τήν Σοσιαλλιστική Διεθνή βυθίστηκε
    μέ αυτό.
    ΗΤΑΝ Ο Sibilla...!!!!!!
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΣΟΚΕ ΚΟΤΣΥΦΑ....
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    http://malakistan.blogspot.com/2009/04/85.html
    Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009
    Γαμπρός ετών 85..με τις ευχές μας κ. Πεπονή, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!
    ..................................................................................................

    Από πολιτικής πλευράς, η Αθηνά Καραμήτρου είναι αυτό που αποκαλείται «σκληρό ΠΑΣΟΚ». Μάλιστα, ηγείτο επί χρόνια «αντάρτικου» συνδυασμού υπό τον τίτλο «Ψηφοδέλτιο Ενότητας», ο οποίος σάρωνε στις συνδικαλιστικές εκλογές κερδίζοντας ακόμη και την επίσημη ΠΑΣΚΕ που την ήλεγχαν οι «εκσυγχρονιστές». Στη Χαριλάου Τρικούπη μάλιστα ήταν κοινό μυστικό ότι ανήκε στις εσωκομματικές επιρροές του πάλαι ποτέ ισχυρού συγκεντρωσιάρχη του ΠΑΣΟΚ και «ανδρεοπαπανδρεϊκού» Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές του 2007 για τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας το ψηφοδέλτιο της «Ενότητας» κέρδισε 13 από τις 15 έδρες, η θεωρούμενη «σημιτική» ΠΑΣΚΕ Τραπεζών - Ασφαλιστικών υπό τον Γ. Συκαμιά μόνο δύο και ως εκ τούτου η κ. Καραμήτρου πήρε πανηγυρικά την προεδρία. Στην ομιλία της είχε αποσπάσει και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των συνέδρων, όταν αναφέρθηκε «αφενός στη μεγάλη επιτυχία για την αποκατάσταση του προνομίου των εργατικών απαιτήσεων μετά την ψήφιση του Ν. 3557/07, αφετέρου σε δύο ζητήματα ουσίας για τους εργαζόμενους του κλάδου, τη διατήρηση της αυτονομίας του Επικουρικού Ταμείου και την υπογραφή μιας ενιαίας συλλογικής σύμβασης εργασίας για όλον τον κλάδο.»

    ΕΙΔΕΣ Ο ΓΕΡΟΣ....
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ
    PRESS ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 19-6-2008 – ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
    O πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 1:06:00 μμ ..

    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 11.00 π.μ

    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 10:00 πμ

    ΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ
    PRESS...
    ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΗ ΠΑΣΧΑ...ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΑΡΝΙ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΥΦΑ

    Ήταν μια φορά ένας κότσυφας που τον λέγαν Κώστα,
    Απέκτησε εξουσία, και φίλους πολλούς. Μα οι φίλοι του είπαν πως χωρίς πλούτη δεν είναι τίποτα και πως έπρεπε να πλουτίσει, πουλώντας τα μαύρα του πλουμιστά φτερά σαν νάταν σμαράγδια. Και ο Κωστής πίστεψε τους φίλους και βάλθηκε να ξεπουπουλιάζεται..
    Διαλαλούσε σε όλο το δάσος την πραμάτεια του και ..
    ...πολλοί τον πίστευαν και περισσότεροι αγόραζαν τα μαύρα φτερά του μαυροκότσυφα..

    Μα όταν πήγαιναν στην καλύβα τους διαπίστωναν την απάτη και γύριζαν στον κότσυφα..

    - Τί μας πούλησες αφέντη μας, καλέ μας αφέντη ??

    -Σας πούλησα τα σμαραγδένια μου φτερά άρχοντές μου, τα πολύτιμα σμαραγδένια μου φτερά..

    -Και γιατί είναι μαύρα αφέντη μας ??

    -Βάλτε τα σε πορφυρένια βάζα, ρίξτε τους αλόη από την Περσία και τυλίξτε τα με μετάξια της Κίνας και σε τρία τέρμινα θα γίνουν σμαραγδένια..

    ..και έτσι πούλαγε φτερά ο αφέντης, ο κώτσος ο μαυροκότσυφας..και τα πουγγιά του γέμιζαν και οι φίλοι του έπαιρναν το διάφορό τους..

    .. και τα τέρμινα πέρναγαν και οι άρχοντες έβλεπαν πως η αλόη ξεθύμαινε και το μετάξι ξέφτιζε, μα τα φτερά μένανε μαύρα..

    Το πήραν απόφαση οι άρχοντες και ξαναπήγαν στον κότσυφα-αφέντη. Ήταν κρυμμένος στα κλαριά, πυκνά κλαριά, καθόλου δεν φαινόταν....
    ... Φωνάζουν μια, φωνάζουν δυό,
    -Αφέντη μας που είσαι ?? Δεν βλέπουμε την όψη σου, που είναι τα φτερά σου ???

    -Δώ είμαι άρχοντες καλοί...κιότεψαν τα φτερά μου..Μα ντρέπομαι απ' τα πουλιά και δεν ξεπροβοδίζω... Έχασα και τους φίλους μου και μένω τώρα μόνος..

    -Αφέντη, αφεντοκότσυφα, τα τέρμινα περάσαν, μα τα φτερά δεν άλλαξαν, δεν γίνανε σμαράγδια..

    -Ήλθαν μέρες δύστοκες, μέρες αρρωστημένες. Δόστε μου έξι τέρμινα και όλα θα σμαραγδιάσουν..

    -Δεν έχουμε άλλα τέρμινα, δεν έχουμε άλλο χρόνο. Μας κιότεψε και ο καιρός και η ελπίδα όλη.. Αφέντη μας Κωστή για πές μας την αλήθεια...

    -Εγώ δεν ήμουν πλουμιστός, δεν ήμουν για γκοβέρνα. Με φούσκωσαν οι φίλοι μου, με πήραν στο λαιμό τους...

    -Δόσε μας πίσω τα λεφτά, και πάρε τα φτερά σου..

    -Τι να τα κάνω τα φτερά, για πούθε να πετάξω ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν παραμύθι, σαν ιστορία..



    Παρακαλάει ο Αγγέλου και έρχεται ο Χριστός στη γή για να αναστήσει το κωστάκι..



    Πάει πάνω στο μνήμα του λοιπόν ο Χριστός και ανακράζει.

    -

ΚΩΣΤΑΚΙ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,



    τρίς ανέκραξεν ο Χριστός και τετράκις και πεντάκις..

Από το μνήμα σιγή..

Απογοητευμένος ο Χριστός ερωτά με στεντόρεια φωνή, που ακούσθηκε από τα ουράνια έως τα έγκατα της γής:

    

-ΚΩΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ??

    

και ήλθεν η φωνή εκ του τάφου, φωνή ξεψυχισμένη, φωνή πτώματος..

    

-ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλοι Δεξιούληδες.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί διαβάζετε αυτά τα blogs . Αφού σας μαυρίζουν την ψυχή , αφού σας πιάνει αμόκ και βρίζετε ασύστολα και η διαφορά όλο και ανεβαίνει, κακό κάνετε στην γαλάζια παράταξη παρά καλό.
    Και μια συμβουλή, μικρά κείμενα για να τα διαβάζουμε κι΄ αν είναι δυνατόν καινούργια όχι όλο τα ίδια σας βαρεθήκαμε
    Μάθαμε από σας τόσα πολλά για τον Γιώργο αυτές τις μέρες που τον αγαπήσαμε περισσότερο.
    Ήρεμα και μείς πονέσαμε που είδαμε τον Τσιτουρίδη υπουργό, αλλά δεν κάναμε έτσι , ψυχραιμία παιδιά ο GIORGOS έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ε, ρε γλέντια...

    ο λούμπεν τραμπούκος, αγαπημένος της ΝΕΤ και κολλητός του Ρουσσόπουλου Λυκουμπούντζος, πολεμάει τον βλαμμένο της μπαγλαμαδοκατάνυξης, της γαρδενιοβολής και της μπουζουκολαγνείας, τον κηφήνα τον Στυλιανίδη...

    Αηδία σκέτη, πάρε τον ένα και βάρα τον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΛΥΚΕ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

    ΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήταν ένας και κολύμπαγε στα βαθιά.
    Τον πλησιάζει ένας καρχαρίας, κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    Του φωνάζουν οι φίλοι του από έξω:
    - Κολύμπα, βγές γρήγορα.
    Αρχίζει αυτός να κολυμπάει, αλλά τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας.
    Πάλι κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    - Βγες έξω αμέσως, ξαναφωνάζουν οι φίλοι του.
    Ξαναρχίζει να βγαίνει, τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας, κι άλλες στροφές γύρω του, ξαναφεύγει.
    Τελικά τα καταφέρνει αυτός και βγαίνει στην ακτή.
    - Καλά, πως και γλίτωσες; τον ρωτάν οι φίλοι του. Πρέπει να είσαι πάρα πολυ τυχερός!
    - Να ρε παιδιά. Την πρώτη φορά με πλησιάζει και με ρωτάει: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω.

    Φεύγει ο καρχαρίας. Ξανάρχεται μετά από λίγο: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω πάλι.

    Ξαναφεύγει ο καρχαρίας.

    Την τρίτη φορά μου λέει: "Τι είπαμε ότι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του ξαναλέω.

    Και μου λέει: "Ε, καλά! Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ
    ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥΣ...
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΙΣ
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ......

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατι δεν μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??
    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανακη??
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΚΑΙ ΛΑΒΑΝΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ
    ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΣΟΒΟΥΡΑ !

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΑΛΒΑΝΕ.
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ...
    ( το μαλάκας στο πασοκ είναι τίτλος τιμής, έτσι που έχετε γίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 52% !!
    ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 52% !!
    ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!

    Η Μαρία Δαμανάκη και η παρεα της εχει δολοφονησει και αλλα παιδια!!!

    εχουμε ολα τα στοιχεια!!

    δεν θα το πιστευετε οταν βγουν στην φορα!!

    Το κανουν απο "θρησκευτική πεποιθηση" οργανωση εβραιο-σιωνιστικη με "τελετες νεκρων παιδιων" !!
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 52% !!
    ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

    13 Απρ 2009 7:31:
    ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    13 Απρ 2009 9:04:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση