GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο...

...στηρίζει τον Παυλίδη! . Από το http://www.swell-swell.blogspot.com/ . Ο Μπαμπινιώτης της ΝΔ («εγώ δεν ανεξαρτοποιούμαι» είχε δηλώσει με ...

...στηρίζει τον Παυλίδη!
.
Από το http://www.swell-swell.blogspot.com/
.
Ο Μπαμπινιώτης της ΝΔ («εγώ δεν ανεξαρτοποιούμαι» είχε δηλώσει με έμφαση ο Παυλίδης στη Βουλή) μίλησε χθες στο χωριό Μονόλιθος. Σε εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση. Το ακροατήριο ήταν νεανικό, με μέσο όρο ηλικίας τα εξήντα φεύγα. Κάποια στιγμή στην ομιλία του, ο Παυλίδης είπε ότι ο μόνος που μπορεί να τον στείλει σπίτι του είναι ο λαός που τον ψήφισε.
Αυτό άρεσε στο ακροατήριο κι άρχισε να χειροκροτεί. Η κάμερα έκανε ένα πέρασμα πάνω από το ευτυχές ακροατήριο και, ω του θαύματος, βλέπω να χειροκροτεί χαμογελαστός τον Παυλίδη ο αντινομάρχης Φ. Χατζηδιάκος! Ο οποίος έχει δηλώσει ότι...
βαρέθηκε να βρίσκεται στη θέση του αντινομάρχη και ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει ως υποψήφιος νομάρχης. Επειδή όμως πρέπει να έχει κάποιους δεκάδες υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους, για να χρισθεί ο ίδιος υποψήφιος νομάρχης, φαντάζομαι τώρα ότι ένας απ’ αυτούς θα είναι και ο Παυλίδης…

12 σχόλια

  1. 27.4.09
    ] ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ
    Στο τρωκτικό διάβασα τον διάλογο ενος μπλόγκερ με αυτόν τον άθλιο τον Παπαγιάννη του pressmme. Δεν θα τον αναδημοσιεύσω αλλά μπορείτε να τον δείτε απευθείας στο δημοφιλές μπλογκ. Στο χώρο μου θα ασχοληθώ με το αρνητικό φαινόμενο Παπαγιάννη, αυτή την ξεφτίλα ενός "επαγγελματία" δημοσιογράφου.


    Πρόκειται, ίσως, για το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ενός ανίκανου "δημοσιογράφου" που αποφάσισε να μετατραπεί σε μπλόγκερ και να καταθέτει ανώνυμα τα βρωμερά χνώτα του στο διαδίκτυο. Διαπλεκόμενος με την εξουσία σε ρόλο γλύφτη (οι κουμπαριές με τον Βόζεμπεργκ τον μάραναν!), είναι γιος πρωην βουλευτή και μωροφιλόδοξος από μικρός.


    Οι παλιοί του συνάδελφοι τον αποκαλούσαν σούργελο μόλις καταλάβαιναν τί κρύβεται πίσω από την όψιμη σοβαροφάνειά του. Στο... παλμαρέ του έχουν καταγραφεί εκατοντάδες "γκάφες", όπως ονομάζονται στην δημοσιογραφική πιάτσα οι δημοσιογραφικές "πατάτες" που έχει κάνει και οι ανεξακρίβωτες ειδήσεις που έχει δημοσιοποιήσει. Επιστήμων σε αυτόν τον τομέα! Τούτο το υποκείμενο ζει μέσα στο ψέμα και στην κακομοιριά πουλώντας μόνο αυτό που έχει για εμπόρευμα: Την χαμογελαστή μούρη του.


    Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με το επάγγελμα και το βλέπει μόνο για λόγους βιοποριστικούς και σε καμιά περίπτωση ηθικούς. Η θεωρητική του κατάρτιση είναι ανύπαρκτη. Τα αρπάζει από όπου μπορεί και όσα περισσότερα! Ήδη, προσφάτως, βγήκαν στον αέρα διάφορες... αόρατες μικροσυμβάσεις που είχε υπογράψει με την βοήθεια (με το... αζημίωτο φυσικά) σκουληκιών κυβερνητικών πολιτικών.


    Συμβάσεις για τις οποίες πληρωνόταν χωρίς να πατάει ποτέ το πόδι του στην δημόσια υπηρεσία ή να προσφέρει, γενικώς, εργασία για τα δεκαχίλιαρα που τσέπωνε ανά εξάμηνο.


    Αυτό το χαμογελαστό φίδι έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει ηθική και εντιμότητα μέσα από το μπλογκ του, το οποίο δυστυχώς παρακολουθούν πολλοί αδαείς αναγνώστες οι οποίοι και τον πιστεύουν.


    Δυστυχώς..
    ΜΠΟΜΠΕΡ
    Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ στις 6:13:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ το κουνιστό-κυματιστό
    Πουστράκι του Πασόκ, κάνει
    και κριτική στο πασοκ ρόδου.
    Αχ...θα έχει πολύ κύμα εκεί
    και ζαλίστηκς...αχ..
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.
    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.
    Εμφανιζει και συμπώματα της νόσου
    των γουρουνιών.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A. CANADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τό γνωρίζετε,ότι στό στενό κι ευρύτερο οικογενειακό-κομματικό περιβάλλον τού Γιωργάκη,έχουν
    απαγορευθή ΑΥΣΤΗΡΑ οί "προσφωνήσεις"
    ""ΜΑΛΑΚΚΑ,ΗΛΙΘΙΕ,ΒΛΑΚΑ"" κ.α. παρεμφερή???
    Καί τούτο,διότι όποτε παρευρίσκεται
    ό Γιωργάκης καί κάποιος ""προσφωνήσει"",τόν καφετζή άς πούμε,έστω καί φιλικά,μέ ένα από τά παραπάνω επίθετα,απαντάει ό Γιωργάκης.....
    ""yes please""!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν αρκετα χρονια ηρθε ενας εφοριακος σε ενα νυχτερινο κεντρο που δουλευα εκανε ενα μαιμου ελεγχο και στο τελος φευγοντας με λαφυρο ενα φτηνο μπουκαλι ουισκι, κοντοσταθηκε για λιγο στην πορτα ξαναγυρισε πισω και ειπε..και κανενα ξηρο καρπο ρε παιδια.- του τυλιξε ο σερβιτορος σε στιλ μπομπονιερας σε μια χαρτοπετσετα λιγους ξηρους καρπους και ετσι ξεκουμπιστικε.Αυτος ο ανθρωπος λεγεται αντρας και ειναι ο καθημερινος τυπος που συνανταμε παντου στα τελωνεια στις πολεοδομιες κλπ αυτη την ελλαδα ζουμε διστυχως με τους Παυλιδιδες τα Βατοπεδια δεν υπαρχει καμια ελπιδα γιατι δεν εχουμε ηθικα προτυπα
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερώτηση.
    Χαιρέτησα δια χειραψίας ένα κυβερνητικό βουλευτή. (Θα μπορούσε να είναι και της αντιπολιτεύσεως.)

    Κινδυνεύω απο τη νόσο των χοίρων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο SWELL ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...

    Αυτά είναι τα συμπτώματα της Γρίπης των Χοίρων στους ανθρώπους.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς τα συμπτώματα της Γρίπης των Χοίρων στους ανθρώπους δεν διαφέρουν πολύ – από όσα είναι μέχρι σήμερα γνωστά- από τα αντίστοιχα της κοινής εποχικής γρίπης.
    Αυτά είναι:...
    Πυρετός πάνω από 38,5 που επιμένει για περισσότερες από 3 ημέρες
    Αίσθημα κόπωσης
    Έλλειψη όρεξης
    Βήχας
    Ξερός λαιμός
    Σε κάποιες περιπτώσεις έμετος και διάρροια
    Μπορούν οι άνθρωποι να προσβληθούν τρώγοντας χοιρινό;
    Όχι. Οι ιοί της γρίπης των χοίρων δεν μεταδίδονται μέσω της διατροφής. Όταν μαγειρεύεται το χοιρινό σε θερμοκρασίες ανώτερες των 72 βαθμών Κελσίου, ο ιός της γρίπης των χοίρων σκοτώνεται. Επίσης, δεν υπάρχει σε αλλαντικά, διότι έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία.
    Πώς μεταδίδεται;
    Από ζώα σε άνθρωπο
    Οι ιοί της γρίπης μπορούν να μεταδοθούν απευθείας από το χοίρο στον άνθρωπο και από τον άνθρωπο στο χοίρο. Η μετάδοση των ιών της γρίπης από τον χοίρο στον άνθρωπο είναι πιθανότερο να συμβεί όταν οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με μολυσμένους χοίρους. Για παράδειγμα εργαζόμενοι σε χοιροστάσια που αγγίζουν δίχως γάντια, ή βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τους χοίρους και αναπνέουν σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία.
    Από άνθρωπο σε άνθρωπο
    Επίσης είναι πιθανή η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο όπως η εποχική γρίπη. Δηλαδή με τα σταγονίδια του σιέλου που εκτοξεύονται με το βήχα και το φτέρνισμα.
    Τη μετάδοση ευνοούν αιρ-κοντίσιον, ταξίδια με αεροπλάνα και κλειστοί χώροι με κεντρικό εξαερισμό και θέρμανση, όπως σχολεία, κυβερνητικά κτίρια, εστιατόρια, καφέ, κλαμπ κ.λπ.
    Οι άνθρωποι μπορούν να μολυνθούν επίσης εάν αγγίξουν αντικείμενο το οποίο έχει πάνω τον ιό και στη συνέχεια βάλουν το χέρι στο στόμα, στη μύτη ή σε άλλο βλεννογόνο (αιδοίο, πρωκτό, βλέφαρα).
    Το εμβόλιο για τη γρίπη αποτρέπει τη μόλυνση από Η1Ν1 των χοίρων;
    Όχι. Το στέλεχος Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των ανθρώπων, γι’ αυτό το λόγο όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν θεωρούνται καλυμμένοι έναντι του συγκεκριμένου ιού.
    Υπάρχει θεραπεία για τη Γρίπη των Χοίρων;
    Υπάρχουν 4 διαθέσιμα αντιϊκά με τις δραστικές ουσίες αμανταδίνη, ριμανταδίνη, οσελταμιβίρη και ζαναμιβίρη που καταπολεμούν τους ιούς της γρίπης.
    Αν και οι περισσότεροι ιοί των χοίρων είναι ευάλωτοι και στα 4 φάρμακα, οι πιο πρόσφατοι ιοί της γρίπης των χοίρων αντιστέκονται στις ουσίες αμανταδίνη και ριμανταδίνη.
    Προς το παρόν το Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ προτείνει τη χορήγηση, οσελταμιβίρης και ζαναμιβίρης για την πρόληψη και τη θεραπεία της εν λόγω νόσου.
    Πόσοι ιοί της Γρίπη των Χοίρων υπάρχουν;
    Όπως ο ιός του αιμόφιλου της γρίπης τύπου Β, που είναι η χειμερινή γρίπη που μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, έτσι και ο ιός της Γρίπη των Χοίρων μεταλλάσσεται συνεχώς.
    Εδώ και περίπου 80 χρόνια διαφορετικοί τύπου του ιού έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους.
    Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν 4 βασικοί υποτύποι του αιμόφιλου τηςγρίπης τύπου Α που έχουν απομονωθεί από τους χοίρους: οι H1N1, H1N2, Η3N2, Η2N1.
    Ο πιο πρόσφατος που έχει τεθεί εν γνώσει των επιστημόνων είναι ο τύπος Η1Ν1 που απασχολεί αυτή τη στιγμή.
    http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1240780694.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο κύριε Καψαμπέλη.
    Πολύ ωραίο χρώμα.
    Πάει και με την ΣΚΑΤΙΛΑ.
    Επιτέλους αυτό το παλιό
    το άσπρο. Δεν ταίριαζε
    καθόλου μα καθόλου στην
    τουαλέτα του ΒΟΘΡΟΥ σου.
    Ήταν πολύ χωριάτικο.
    Ενώ αυτό το υπέροχο
    ταιριάζει και με τα
    χρώματα στα καινούργια
    γραφεία του Πασόκ.
    Είναι και μοντέρνο
    φέρνει προς το ΣΚΑΤΙ.

    Αλλά κύριοι Καψαμπέλη και
    Παπαγιάννη.
    Γιατί το αποχωρητήριό σας
    είναι ακόμα Τούρκικο, πως
    το λένε.... ΧΑΛΕΣ ?
    Και ο Βόθρος είναι και
    ακριβώς αποκάτω.
    Ξέρετε ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).

    Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό. Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
    Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό! Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.
    Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι το Πα.σο.κ. σκανδαλολογεί και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»! Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.
    Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του.
    Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και του Γερμανού.
    Τα ψέματα τελείωσαν και για τόν Κώστα Καραμανλή και για την κυβέρνησή του. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.

    ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παραπολιτικό:
    Στη Ροδο στο Πανεπιστημιο διδασκει και ο γνωστος ηγετης των πρασινοφρουρων Δρ Κουτσουκος...

    που τα εχει πει, λέγεται, με τον Παυλίδη (πριν μέρες στο Κολωνάκι) πώς να τους ρίξει και ο λαός δεν θα ξεχάσει την προσφοράτου.....

    Λέτε ο δρ να κάνει το θαύμα του και να έχουμε διπλές εκλογές??
    Θα δείξει!!

    Νίκος Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον dr. Κουκούτσικο..
    πως τον φωνάζουν στο Ψυχιατρείο ?
    Μήπως ΝΑΠΟΛΕΩΝ....
    Βοήθειά σας.

    ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS.
    KΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ-press.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑ:

    ΚΛΑΔΙΚΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση