GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία...

Tι συμβαίνει στην PROBANK‏; . Aπό τον Νίκο Μπερνάκη . Καλημέρα αγαπητό Press-GR . Είμαι πολίτης με έννομο συμφέρον στην τράπεζα PROBANK, και...

Tι συμβαίνει στην PROBANK‏;
.
Aπό τον Νίκο Μπερνάκη
.
Καλημέρα
αγαπητό Press-GR
.
Είμαι πολίτης με έννομο συμφέρον στην τράπεζα PROBANK, και τα τελευταία 2-3 χρόνια, έχω παρατηρήσει ότι έχουν γίνει διάφορες λαθροχειρίες από τα ανώτατα διοικητικά στελέχη (βλέπε Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλο, Αντιπροέδρους, κτλ.), με σημαντικά κέρδη για τους ιδίους και εις βάρους της πλειοψηφίας των μικρομετόχων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θορυβηθούν οι διάφορες ελεγκτικές αρχές και φημολογείται ότι δεν επετράπη η είσοδος της τράπεζας στο Χ.Α.
Αφορμή για όλα τα παραπάνω ήταν η ύπαρξη ενός blog, του
www.probankinsider.blogspot.com, το οποίο δημιουργήθηκε προφανώς από κάποιον μέτοχο/μετόχους και έχει συγκεντρώσει επιστολές που αποδεικνύουν τις διάφορες διοικητικές λαθροχειρίες.
Τόσο στην δική μας τράπεζα όσο και...
στις υπόλοιπες Ελληνικές Τράπεζες, εκτός από τους δανειολήπτες, υπάρχουν και χιλιάδες μικρομέτοχοι που αδικούνται από τους μεγαλομετόχους (κυρίως μέλη του Δ.Σ.).
Αν εκτιμάς ότι η έρευνα στο συγκεκριμένο blog (www.probankinsider.blogspot.com)
θα σου παρείχε σημαντικά στοιχεία δημοσίευσης, με στόχο την δίκαιη αντιμετώπιση των μικρομετόχων, τότε θα συνέβαλες και εσύ στην επίλυση ενός κοινωνικού φαινομένου που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό την ελληνική κοινωνία (βλ. Golden Boys εναντίον χιλιάδων μικρομετόχων και κατά συνέπεια και της ίδιας της κοινωνίας).

16 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε????????

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 20ετία περίπου, πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη και αρχιαποστάτη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Η δεξιά παράταξη όχι μόνο εδώ αλλά παντού, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. Ειδικά όμως στην Ελλάδα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Υπερασπίζονται καθαρά -για αυτούς που καταλαβαίνουν- απροκάλυπτα τους ισχυρούς και δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο.
    Ιστορικά έχουν δείξει ποιοι είναι. Προεκλογικά όμως με ψευτιές και συκοφαντίες εξαπατούν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Λήστευε φορώντας μάσκα του Κώστα Σημίτη

    Ιδιαίτερη προτίμηση στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, φαίνεται πως είχε ο 24χρονος κακοποιός που συνελήφθη προχθές μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στον Κολωνό.

    Στο αυτοκίνητο του νεαρού είχε εντοπιστεί ένα μικρό οπλοστάσιο, όπως επίσης και αποκριάτικες μάσκες, μια από τις οποίες ήταν του Κώστα Σημίτη.

    Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, ο 24χρονος… μασκαράς μαζί με τον συνεργό του είχαν διαπράξει τον τελευταίο ενάμιση μήνα τουλάχιστον τέσσερις ληστείες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συχνά αναφέρεστε ως "μικρομέτοχος". Πώς γίνατε οταν η τράπεζα δεν έχει εισαχθεί ακομα στο ΧΑ; Με "μέσο" και γνωριμίες ασφαλώς και πληρώνετε τώρα τους καρπούς της αδιαφάνειας για τις μη εισηγμενες. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που συνήθως έχει εποπτικό και κατασταλτικό ρόλο σε προβλήματα με μετόχους ΔΕΝ ειναι αρμόδια να επέμβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΚΑΦΡΕ ΠΑΣΟΚΤΣΗ

    ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ.
    ΟΠΩΣ :

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ
    ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    αμαν ολο τα ίδια, κανε αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΑΛΗΤΗ
    ΡΕΕΕΕΕΕ........ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.

    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΑΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν στα λεει καλά ο τύπος .....μάλλον κάτι ζήταγε και δεν του έκαναν το χατίρι ..κανένα λαμογιο θα είναι από ότι φαίνεται από το μπλοκ του...μην τσιμπάς έτσι ...εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι μεγάλε ! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ anetos

    Επειδή δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το blog, σου παραθέτω και εδώ τι ζητάμε, κάτι το οποίο προτείναμε και στην Γενική Συνέλευση:

    ... ότι πρέπει να ψηφίσουμε να γίνει έλεγχος σε βάθος στην Τράπεζα Probank...

    Γιατί δεν απαντάει κανείς στα 13 ερωτήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22 10680 ΑΘΗΝΑ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.
    Αθήνα, 10 Απριλίου 2009

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    Κύριοι . Το κίνημά μας, ο Πρόεδρος και εγώ προσωπικά. Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήασουμε
    τον Ανώνυμο Αγωνιστή τοy press. block. Για τους συνεχείς και έντονους αγώνες του.
    Η ακατάβλητη Χυδαιολογία του. Η ανεξάντλητη Αισχολογία. Το απύθμε-νο Μίσος. Η ατελείωτη Βωμολοχία του. Μαζί με τον υπάρχων Τραμπου-κισμό και την απεριόριστη Αλητεία του. Είναι άξια επαίνου και θαυμασμού απο όλους μας.
    Ο Σύντροφος εκφράζει όλους μας.
    Το μίσος.Η αισχρολογία. Η συκο-φάντηση. Η λασπολογία. Η κλεψιά και η Αλητεία είναι οι μεγάλες Αρχές της Μεγάλης Δημοκρατικής μας Παράταξης. Αυτοί είμαστε. Αυτοί είσαστε.
    Μαζί θα αγωνιστούμε. Για να φάμε και τα υπολοιπα. Για να διοριστούν και οι υπόλοιποι μας. Για να διοικήσουμε τα πάντα. Ολα μας ανήκουν και τα θέλουμε ολα. Και τα θέλουμε τώρα.
    Ζήτω το Πασόκ. Ζήτω ο Ανώνυμος του Καψαμπέλη και του Παπαγιαννη.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ψάχνεις ρε φιλε;

    Ολη η αγορα ξερει τι εχει γινει με αυτην την τραπεζα. Γιατι δεν μπανει στο ΧΑΑ, νομιζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι δεξιοί και αριστεροί ρε κάφροι?!
    ..όποιος (πλυν ελαχίστων εξαιρέσεων) σε αυτή τη χώρα βρέθηκε μπροστά στη γαβάθα με το μέλι δεν αντιστάθηκε και έβαλε το χεράκι του μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...EPIMENO.... OPOS EXO GRAPSEI KAI ALOU, OTI OUTE O PROBANKINSIDER GNORIZEI TIN ALITHIA GIA TIN PROBANK....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση