GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρασκήνια από τον ΟΠΑΠ

Ζητούνται απαντήσεις... Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ ο Θεόδωρος Βάρδας (φωτογραφία) ο οποίος είχε τοποθετηθεί, πριν από ...

Ζητούνται απαντήσεις...

Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ ο Θεόδωρος Βάρδας (φωτογραφία) ο οποίος είχε τοποθετηθεί, πριν από μερικές μόλις εβδομάδες, με εντολή του (φίλου του) υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά. Ποιος να είναι άραγε ο πραγματικός λόγος της παραίτησης;

Ο Θεόδωρος Βάρδας (για τον ίδιο πρόκειται) ήταν κουμπάρος στο γάμο του Κώστα Ζαχαρόπουλου, προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Ρύθμισης Τυχερών Παιγνίων και στενού φίλου του πρώην υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη. Η κουμπαριά προφανώς δεν έχει καμιά σχέση με την παραίτηση.

Γιατί η υπεύθυνη του τμήματος διαφημίσεων του ΟΠΑΠ, κυρία Κρεμμυδά, μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία -στο Λογιστήριο- με εντολή του προέδρου της εταιρείας Χρ. Χατζηεμμανουήλ; Επειδή θεωρείται φίλη του Αντώνη Σαμαρά;

Έχουν βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν και σύμφωνα με τα οποία ο Χρ. Χατζηεμμανουήλ προαλείφεται για τη θέση του νέου προέδρου της Επιροπής Κεφαλαιαγοράς, διαδεχόμενος τον Αλέξη Πιλάβιο;

Ο Αδιάκριτος

8 σχόλια

  1. Η εορτή του Αγίου Λαζάρου ήλθε και πέρασε....


    ...και το θαύμα δεν έγινε...
    

το λαζαρωμένο κωστάκι δεν ανεστήθη.

    ....

τα νέα γκάλοπς το χώνουν πιο βαθειά στο χώμα..



    ..ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.

    Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΥΦΑ

    Ήταν μια φορά ένας κότσυφας που τον λέγαν Κώτσο,
    Απέκτησε εξουσία, και φίλους πολλούς. Μα οι φίλοι του είπαν πως χωρίς πλούτη δεν είναι τίποτα και πως έπρεπε να πλουτίσει, πουλώντας τα μαύρα του πλουμιστά φτερά σαν νάταν σμαράγδια. Και ο Κώτσος πίστεψε τους φίλους και βάλθηκε να ξεπουπουλιάζεται..
    Διαλαλούσε σε όλο το δάσος την πραμάτεια του και ..
    ...πολλοί τον πίστευαν και περισσότεροι αγόραζαν τα μαύρα φτερά του μαυροκότσυφα..

    Μα όταν πήγαιναν στην καλύβα τους διαπίστωναν την απάτη και γύριζαν στον κότσυφα..

    - Τί μας πούλησες αφέντη μας, καλέ μας αφέντη ??

    -Σας πούλησα τα σμαραγδένια μου φτερά άρχοντές μου, τα πολύτιμα σμαραγδένια μου φτερά..

    -Και γιατί είναι μαύρα αφέντη μας ??

    -Βάλτε τα σε πορφυρένια βάζα, ρίξτε τους αλόη από την Περσία και τυλίξτε τα με μετάξια της Κίνας και σε τρία τέρμινα θα γίνουν σμαραγδένια..

    ..και έτσι πούλαγε φτερά ο αφέντης, ο κώτσος ο μαυροκότσυφας..και τα πουγγιά του γέμιζαν και οι φίλοι του έπαιρναν το διάφορό τους..

    .. και τα τέρμινα πέρναγαν και οι άρχοντες έβλεπαν πως η αλόη ξεθύμαινε και το μετάξι ξέφτιζε, μα τα φτερά μένανε μαύρα..

    Το πήραν απόφαση οι άρχοντες και ξαναπήγαν στον κότσυφα-αφέντη. Ήταν κρυμμένος στα κλαριά, πυκνά κλαριά, καθόλου δεν φαινόταν....
    ... Φωνάζουν μια, φωνάζουν δυό,
    -Αφέντη μας που είσαι ?? Δεν βλέπουμε την όψη σου, που είναι τα φτερά σου ???

    -Δώ είμαι άρχοντες καλοί...κιότεψαν τα φτερά μου..Μα ντρέπομαι απ' τα πουλιά και δεν ξεπροβοδίζω... Έχασα και τους φίλους μου και μένω τώρα μόνος..

    -Αφέντη, αφεντοκότσυφα, τα τέρμινα περάσαν, μα τα φτερά δεν άλλαξαν, δεν γίνανε σμαράγδια..

    -Ήλθαν μέρες δύστοκες, μέρες αρρωστημένες. Δόστε μου έξι τέρμινα και όλα θα σμαραγδιάσουν..

    -Δεν έχουμε άλλα τέρμινα, δεν έχουμε άλλο χρόνο. Μας κιότεψε και ο καιρός και η ελπίδα όλη.. Αφέντη μας Κωστή, για πές μας την αλήθεια...

    -Εγώ δεν ήμουν πλουμιστός, δεν ήμουν για γκοβέρνα. Με φούσκωσαν οι φίλοι μου, με πήραν στο λαιμό τους...

    -Δόσε μας πίσω τα λεφτά, και πάρε τα φτερά σου..

    -Τι να τα κάνω τα φτερά, για πούθε να πετάξω ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μποϋκοτάρουμε τις καφετέριες

    Ρε χαϊβάνια Νεοέλληνες !!!!!
    Τόσο άχρηστοι και ευνουχισμένοι
    Είσαστε ;;;;;;;;;
    Χωρίς να πάτε μια ημέρα στην
    Καφετέρια δεν μπορείτε ;;;;;;;;;;
    Γιατί δεν συμμετέχετε στο
    Μποϋκοτάζ ;;;;;;;;;;;;
    Είσαστε τόσο λεφτάδες όλοι;;;;;;;;;
    Και γιατί κλαίγεστε ότι δεν έχετε
    Χρήματα και παίρνετε 600 ευρώ;;;;;;
    Για να δίνετε τα χρήματα τα 4 -5 ευρω
    Για καφέδες παναπεί ότι δεν έχετε
    Οικονομικό πρόβλημα .
    Και να μην κλαίγεστε στην τηλεόραση
    Ότι παίρνετε λίγα χρήματα
    Αφού ήσαστε ανάξιοι να κάνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το Μάρτιο του 2004 ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε από τον κ. Καραμανλή να φέρει στη Βουλή για διερεύνηση οποιαδήποτε θέμα αφορούσε στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και την υπόθεση SIEMENS, την οποία η κυβέρνηση επιχείρησε να εμφανίσει ως μια υπόθεση που δήθεν αφορά αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ, η τοποθέτηση του Γ. Παπανδρέου ήταν ξεκάθαρη: «Σας πρότεινα να προχωρήσουμε μαζί στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη «SIEMENS». Θα πονέσουν και τα δύο μας κόμματα, αλλά θα βγαίναμε καλύτεροι, θα έβγαινε καλύτερη η Ελλάδα» (Γ. Παπανδρέου, Βουλή, 27/6/2008). Η κυβέρνηση όμως ήταν αυτή που είπε όχι στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική επιτροπή με το ψευδές επιχείρημα ότι δήθεν θα εμποδιζόταν η δικαστική έρευνα. Σήμερα, ένα χρόνο μετά βρισκόμαστε μπροστά στο φάσμα της παραγραφής των ενδεχόμενων αδικημάτων τον Ιούνιο.

    Το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε με υπευθυνότητα, με πυξίδα τη διαφάνεια, σε όλες τις υποθέσεις των σκανδάλων της κυβέρνησης Καραμανλή. Αντίθετα με εμάς, η κυβέρνηση έχει επιλέξει την τακτική της συγκάλυψης. Ακόμα και στην περίπτωση της Μ. Βατοπαιδίου, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να συρθεί στην εξεταστική επιτροπή, που απέρριπτε με το αισχρό ψεύδος ότι παρεμποδίζεται η δικαστική έρευνα, μόνο όταν παραιτήθηκαν δύο δικαστικοί λειτουργοί. Μέχρι τότε, δεν άκουγε την κοινωνία που βοούσε. Η τακτική που ακολουθούσε και ακολουθεί η κυβέρνηση που καταρρέει οδηγεί σε παραγραφή των όποιων ευθυνών υπάρχουν σε μια σειρά σκανδάλων που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία.

    Με δεδομένο ότι, το φάσμα της παραγραφής είναι κοντά μας, δηλαδή τον Ιούνιο, στο ΠΑΣΟΚ θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε την περίοδο που μας απομένει, να έρθουν οι υποθέσεις που εκκρεμούν στη Βουλή και να συζητηθούν για να αναδειχθούν οι όποιες ευθύνες.

    Στο πλαίσιο αυτό, επαναφέρουμε σήμερα την πρόταση που είχαμε κάνει στο παρελθόν - και απερρίφθη από τη Νέα Δημοκρατία - για Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της SIEMENS. Στο πλαίσιο αυτό επανεξετάζουμε όλες τις θεσμικές δυνατότητες που διαθέτουμε για να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο τα σκάνδαλα των δομημένων ομολόγων, των υποκλοπών, της Μ. Βατοπαιδίου και της εξαγοράς της εταιρείας «Γερμανός» από την Cosmote.

    Αυτό που μας ενδιαφέρει σε όλες τις υποθέσεις των σκανδάλων είναι αποκλειστικά η αλήθεια, ο καταλογισμός ευθυνών, όπου υπάρχουν, και η τιμωρία των ενόχων, όποιοι και αν είναι από όπου κι αν προέρχονται. Το Κίνημά μας δεν έχει να κρύψει τίποτα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν χρωστά σε κανέναν. Ούτε να σκανδαλολογήσουμε, θέλουμε, ούτε να ποινικοποιήσουμε την πολιτική ζωή του τόπου, δεν έχουμε προσωπικά με κανένα. Δεν μας αφορούν ούτε τα μικροκομματικά παιχνίδια, ούτε οι συμψηφισμοί, ούτε τα παιχνίδια εντυπώσεων, σαν και αυτά που επεχείρησε και επιχειρεί η κυβέρνηση με τις ελεγχόμενες διαρροές πληροφοριών για την υπόθεση SIEMENS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Μετά τη μετακόμιση και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργοστάσιο παραγωγής ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη, του ψυχασθενή του Καψαμπέλη και του εθνικού ραμολιμέντου του Γιομπαζολιά.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    Είναι η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ΜΟΝΟ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς και την cosco των κινέζων στον Πειραιά, κλπ.,

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν τον αργόστροφο (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    Και θα τους τιμωρήσει, γιατί δεν τρώει κουτόχορτο, όπως νόμιζαν οι σκοτεινοί αυτοί άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ

    ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;


    ----------------------------------

    Η Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ 100%

    ΕΥΚΟΛΟ QUIZ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση