GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βουλή Βατοπεδίου...

. Από το http://hakis-hakis.blogspot.com/ [πατήστε πάνω για μεγέθυνση]

.
Από το http://hakis-hakis.blogspot.com/
[πατήστε πάνω για μεγέθυνση]

27 σχόλια

  1. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση και προκοπή που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

    Είδες παιδικούς φίλους το αμερικανάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πασόκ απλά προσπαθεί να ξανασηκώσει την πεθαμένη υπόθεση του βατοπεδίου, γιατί ξέρει ότι σε 15 μέρες όλοι θα μιλάμε για τις απίθανες μίζες που τσίμπησαν τα στελέχη του από το Χριστοφοράκο, το Σκαρπέλη και το Μαυρίδη.
    Κάτι μου λέει ότι κάπου θα ακούσουμε και για τον Κορωνιά, ξέρετε ποιόν, αυτόν με τις υποκλοπές της Vodafone.
    Ένδοξες μέρες προβλέπονται και για τον Τρεπεκλή, τον παιδικό φίλο του Χαζογιώργου.
    Τα λοιπά περί βατοπεδίου και παυλίδη είναι κλασσική περίπτωση αντιπερισπασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.
    Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του λαού για το πώς μπορείς να σπιλώσεις ένα πολιτικό κόμμα ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κοντομηνά, τον Κυριακού και τον Αλαφούζο.
    Πώς μπορείς να διαβάλλεις τον πολιτικό σου αντίπαλο με πληρωμένες συκοφαντίες (πικραμένοι καλόγεροι, αόρατοι λογαριασμοί), εκβιασμούς (σωτηροπούλου, κουκουβίνος), φανταστικές εξομολογήσεις (ψωμιάδης), πράσινοι εισαγγελείς (κολιούσης).
    Πράγματι, το Βατοπέδι θα αφήσει ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε στο Ζάππειο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει. Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, τα έχουν ξεχάσει:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;

    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;

    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;

    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.

    Εκτός από κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και κρετίνος!

    Εκτός εάν νομίζεις ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε κρετίνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βίντεο που πρόβαλε εκείνη την Παρασκευή ένα βράδυ του Οκτωβρίου ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι η επιτομή του νεοελληνικού θράσους.

    Θα ‘πρεπε να προβάλλεται ξανά και ξανά, για να θυμούνται οι Ελληνες τι καταδικάσαμε στο παρελθόν και τι δεν θέλουμε να μας ξανατύχει στο μέλλον.

    Ο δικηγόρος Κουκουβίνος, σύζυγος της περίφημης Σωτηροπούλου, η οποία επιχείρησε να μπλέξει το όνομα του Καραμανλή στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ζητούσε ένα σπίτι, τέσσερα οικόπεδα και 300.000 ευρώ για να «πουλήσει» η σύζυγός του τους πελάτες της και να πάψει να διεκδικεί για λογαριασμό τους την κυριότητα εκτάσεων από το Βατοπαίδι.

    Το ζήτημα, όμως, δεν είναι μόνο «τι» ζητούσε, αλλά το «πώς» το ζητούσε.

    Οταν περιέγραφε στο συνομιλητή του το deal του εκβιασμού -εγώ αποσύρω τις αγωγές, εσύ μου δίνεις τόσα- χρησιμοποίησε μία εκπληκτική φράση: «Ολα θα γίνουν καθαρά και τίμια!».

    Οπως το διαβάζετε: ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.

    Έτσι γίνονται οι εκβιασμοί στην Ελλάδα, έτσι πέφτουν και οι μίζες.

    ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.

    Έτσι κύριε Παπακωνσταντίνου, που μετά από μία εβδομάδα αποδείχθηκε ότι είχες κάνει συναντήσεις νωρίτερα με το «καπάτσο» ζευγαράκι;

    Από την εποχή που επικράτησε η λογική «είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, όχι όμως και 500 εκατ.», αυτή ήταν πάντα η λογική.

    ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.

    Αθάνατο πασόκ, έχεις γράψει ιστορία που δεν θα ξεχαστεί ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2009

    Ο διάλογος blogger με τον Παπαγιάννη
    Είναι η αληθινή ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ ενός blog και του Παπαγιάννη:

    “Την είδηση, έδωσε στη δημοσιογραφική αγορά, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης μέσω 4-5 δημοσιογράφων-παπαγαλάκια που έχει, οι οποίοι παρά την αγραμματοσύνη τους γράφουν και στις λεγόμενες μεγάλες εφημερίδες.
    Αυτοί οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, άσχετοι και ανίδεοι, έχουν πάρει στα σοβαρά τον Καρατζαφέρη. ΄Ετσι πήρε την πληροφορία ο Παπαγιάννης και την μετέδωσε ως αποκλειστική είδηση στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο".

    Αυτόματα όμως τον διέψευσε η Βόζεμπεργκ με τηλεφωνική της παρέμβαση.”

    Ts ts ts... πανίβλαξ όπως πάντα


    _ Πανέξυπνο παιδί! Εάν ήξερες ότι η τηλεφωνική επικοινωνία είχε κλειστεί από το απόγευμα τότε θα καταλάβαινες γιατί είσαι τελικά πανίβλακας. Παπαγιάννης και Βόζεμπεργκ είναι κουμπάροι!
    Αστέρι μου εσύ!
    Σαρώνεις...

    _ και τότες γιατί χαράμισες χρόνο στο φοβερό δελτίο σου για να... αποκαλύψεις κάτι που θα διέψευδε με προσυνεννοημένο τηλεφώνημα η Βόζεμπεργκ;
    Γι αυτό σε λέω βλαξ!

    _ Γιατί πανηλίθιε είχαν συνεννοηθεί να το κάψουν. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι τηλεφώνησε ενώ ήταν εκτός σπιτιού μερικά δευτερόλεπτα μετά το θέμα; Είσαι πανέξυπνο παιδί. Άντε στον δάσκαλό σου τώρα βλήμα...

    _ άρα συμμετέχεις στην διαπλοκή. Προσυμφωνημένο θέμα. Ποιός ξέρει τί αντάλλαγμα έλαβες λαμόγιο. Από δεοντολογία πρώτος.

    _ Πρέπει να είσαι τελείως αμόρφωτος. Κυριολεκτικά ζώο. Ο ορισμός της επίπεδης μαλακο-πιτουρίασης! Ούτε το Δημοτικό δεν έχεις τελειώσει ρε κάφρε; Ένα ρεπορτάζ που παίζει για να καεί, λέγεται "προσυμφωνημένο"; Από δημοσιογραφία σκίζεις.
    Τι καθόμαστε και συζητάμε με εσένα. Είσαι τελείως ζώο...

    _ Ωραία για να δούμε ποιός έχει δίκιο. Θα στείλω όλο τον διάλογό μας για δημοσίευση στο τρωκτικό. Ίσως τα βάλουν.

    _ Πολύ ευχαρίστως βλήμα. Για να καταλάβεις πόσο μαλ.... είσαι. Σε ...

    έχουμε τσιμπήσει από αλλού. Θα δεις την φατσούλα σου πολύ σύντομα παντού... Από τέτοιους φτηνοεκβιαστές έχουμε χορτάσει. Και τους έχουμε για πλάκα...

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:24 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5 επιχειρηματίες:

    (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κυριακού, Κουρής) και

    κάμποσοι πάμπλουτοι υπάλληλοί τους:

    (Πρετεντέρης, Τσίμας, Παπαχελάς, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Ευαγγελάτος, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένος, Βερύκιος, Λιαρέλλης)

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.

    Γιαυτό και αποφάσισαν ότι ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

    Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε καθόλου από τις οδηγίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενημερώνω τους φίλους δημοκράτες πρασινοφρουρούς που βγάζουν κάθε μέρα τη φασιστική χολή τους εναντίον όποιου έχει άλλη άποψη, ότι πρίν από λίγα λεπτά ο κύριος Σανιδάς διαβίβασε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥστον ανακριτή, με εξουσιοδότηση προς αυτόν, να τη στείλει στη Βουλή, εφόσον κρίνει ότι πρέπει.
    Εάν, λέω εάν, ο ανακριτής δικαιώσει το Σανιδά και δεν κρίνει ότι εμπεριέχει στοιχεία που εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    Όταν ένας πολιτικός δεν έχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, δεν έχει το δικαίωμα να ζητά την ψήφο του λαού.
    Η δηλώσεις του χθές στη Λάρισα έδειξαν ότι προέρχεται από άλλο κόσμο, βρώμικο, πολύ βρώμικο και εμετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε ψευτρόνι της Ρηγίλλης 2.12,

    για τι μας περνάς ρε ηλίθιο ζώο;

    Την επέστρεψε "για διερεύνηση" (καθυστέρηση) της εμπλοκής μη πολιτικών προσώπων.

    Παράνομα και παράτυπα βέβαια, επειδή και αυτό πλέον, υπάγεται στην αρμοδιότητα της Βουλής για να το αναθέσει σε ανακριτή.

    αντε και γαμήσου παπαγαλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 27 Απρ 2009 2:12:00 μμ

    Θα κατέβει αρχίδι και θα σας φάει ένα 10% έτσι για την πλάκα, γιατί και ανάμεσα στους νεοδημοκράτες υπάρχουν έντιμοι ψηφοφόροι που δέν τους αρέσει η εικόνα της Ελλάδας των Αλβανοαφγανοπακιστανών όπως την έχει καταντήσει ο μπουχέσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλος του Τζων27 Απρ 2009, 2:41:00 μ.μ.

    1:28,1:29,1:31,1:32,1:40,
    2:12

    ANTΩΝΑΡΕ μην κουράζεσαι

    H Ληστεία του Βαλτοπεδίου δεν είναι αμφισβητούμενη.
    ΕΓΙΝΕ και γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέριες.
    ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΦΙΛΕΤΑ ,ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΜΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ .
    Οι Νεοδημοκράτες μας θεωρούν ηλίθιους και θέλουν να μας πείσουν ότι την ανταλλαγή την έκαναν χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των υπουργείων ενώ οι υπουργάρες ροχάληζαν !!
    Θέλουν να πιστέψουμε ότι ο ακαταλληλότερος και οι υπουργάρες του …αγρόν ηγόρασαν (μάλλον πούλησαν)Ακόμα και αυτό να ισχύει θα πρέπει να τους κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα επειδή τους έκλεβαν οι ρασσοφόροι real estate agents και αυτοί κοιμόταν ύπνο βαθύ !!


    Ο φίλος του Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1:27,1:28,1:29,1:31,1:32,1:35,1:40,1:46,1:47,2:12

    Λές και δέν καταλαβαίνουμε οτι είναι ο Αντώναρος, όλα τα μυνήματα απο το ίδιο πρόσωπο με διαφορά ενός λεπτού το ένα απο το άλλο.
    Γιατί αυτός ο πανικός Αντώναρε; Φοβάσαι μήπως χάσει τον μισθό ο αδελφός σου με ολόκληρο το σόι σας;
    Tέτοιος πανικός δέν έχει προηγούμενο μου θυμίζει ηρωική έξοδο με βουτιά στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει;
    Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα, φίλοι του Γιωργάκη, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:56,2:59

    Αντώναρε κόψε τα ανέκδοτα μήν αρχίσουμε να μιλάμε για την γιουρτωμένη σου καράφλα, και τα σκατά που βγαίνουν απο κάποιον βόθρο στην Ραφήνα τόσα που έχουν κάνει ολόκληρη την πόλη να κλείνει την μύτη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ;

    Ζήτησε ο Γιωργάκης δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια αυτογελοιοποίησης και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.
    Ειδικά όταν είναι ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κρίμα ο μισθός σας πάει στράφι με τις ανοησίες σας, στις ευρωεκλογές αυτός που σας τον δίνει απο το μαξίμου θα χτυπάει το κεφάλι του για τα πεταμένα λεφτά που έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρετεντέρη

    Απόψε έχεις καλεσμένο τον Ρουσόπουλο για να σχολιάσει τη δημοσκόπηση, θύμισε του τι έλεγες για το κόμμα του; (και αρχίσω να σε συμπαθώ που και που.)

    -θα φύγουν νύχτα. Και όχι για το Βατοπαίδι ούτε για την οικονομία. Θα φύγουν επειδή δεν κατάλαβαν γιατί ήλθαν. Επειδή σπατάλησαν τον χρόνο τους χωρίς προσπάθεια και χωρίς αποτέλεσμα. Και επειδή αποδεικνύονται ανίκανοι ακόμη και να διεκδικήσουν την παραμονή τους.
    (Βήμα 20-21/11/08)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γεμισε το πρεσ παπαγαλακια της ρηγιλλης.οτι και να πειτε ειστε καμμενοι,ασε που ολο ανοησιες γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΚΑΝΤΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΤΑΛΑΡΕΣ

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΗΝ χαίρεσαι.
    Λάθος αδελφέ Πασόκε.
    Το μονοπώλιο της βλακίας είναι
    συστατικό της ύπαρξης σας.
    Δεν τεμαχίζεται, ούτε μεταβιβάζεται.
    Επίσης ούτε της Αλητείας.
    Το να σε ξεσκίσω στο βρίσιμο, είναι το πιό εύκολο του κόσμου.
    Αλλα επειδή είσαι και καθυστερημένος. Να σου πω.
    Εγώ, πιστεύω και άλλοι. Κάνουμε την πλάκα μας, με εσάς τα υστερικα φανατισμένα του Πασόκ.
    Με απλά λόγια... για να μπορείς να καταλάβεις.
    Σε έχουμε, απλώς....χεσμένο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σαλεμένε να μετράς μέχρι το πρωί
    έτσι μπράβο να έχεις και καμιά δουλειά.
    το βράδι δες και τσόντα στου
    Παπαγιάννη
    και ολοκληρωσες τον κύκλο του
    φυτού.
    λιγο πότισμα θες, αλλά ποιος σε χέζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.
    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.
    Εμφανιζει και συμπώματα της νόσου
    των γουρουνιών.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A. CANADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λάθος αδελφή Πασόκε.
    Το μονοπώλιο της βλακίας είναι
    συστατικό της ύπαρξης σας.
    Δεν τεμαχίζεται, ούτε μεταβιβάζεται.
    Επίσης ούτε της Αλητείας.
    Το να σε ξεσκίσω στο βρίσιμο, είναι το πιό εύκολο του κόσμου.
    Αλλα επειδή είσαι και καθυστερημένος. Να σου πω.
    Εγώ, πιστεύω και άλλοι.
    Κάνουμε την πλάκα μας,
    με εσάς τα υστερικα
    φανατισμένα του Πασόκ.
    Με απλά λόγια...
    για να μπορείς να καταλάβεις.
    Σε έχουμε, απλώς....ΧΕΣΜΕΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση