GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έχουν πει κουβέντα...

11 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
    ΑΡΧΙΣΑΤΕ
    ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ
    ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
    ΑΝΑΠΟΔΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ
    ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΟΘΥΛΑΣΜΟΥ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ....

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΧΤΡΑ..

    ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΣ......ΤΟΤΕ........ ΠΟΥ

    Εκείνη έδειχνε χαμένη στο διάστημα… της γοητείας του. Κι εκείνος έδειχνε… μικρότερος σε ηλικία. Το «αμόρε» κρύβεται στους τοίχους ενός δωματίου, όχι όμως και στο Room ενός χώρου της παραλιακής.

    Η Εύα Καϊλή έμοιαζε να ταξιδεύει… στο απέραντο γαλάζιο, δίπλα στον αγαπημένο της, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτορεπόρτερ και την παρουσία των δημοσιογράφων.

    Δεν ήταν ο Αδάμ, αλλά ο γιος ενός εφοπλιστή, ο οποίος –σύμφωνα με τις πληροφορίες- κατάφερε να «κουρσέψει» την καρδιά της όμορφης βουλευτίνας.

    «Δεν μπορώ να τη μαζέψω», φέρεται να είπε η αδελφή της βουλευτίνας, εκείνο το βράδυ που η Εύα Καϊλή βρισκόταν στο πλοίο της αγάπης και ταξίδευε χωρίς πυξίδα για το νησί της… ευτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς κυρίες και κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης καραμανλή του Επονομαζόμενου και Καταληλλότερου, καιπου θα είσαστε στην εξεταστική επιτροπή της βουλής, μια και η κυβέρνηση δέχετε την σύσταση της, ( λες και μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) θα μπορέσετε να μου βρήτε στο Νέο Ψυχικό ένα οροφοδιαμέρισμα των 130 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των 300.000 γιούρος όπως το αγόρασε και ο κύριος παυλίδης για την κόρη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:

    ΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΕΖΟ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕΣ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ?
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ?
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ,
    ΤΟΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ,
    ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eχεις δίκιο η Επιτροπή "δυσκολεύται",
    ΤΌΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
    εεεεεε είστε καλοί άνθρωποι?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ... ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς κυρίες και κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης καραμανλή του Επονομαζόμενου και Καταλληλότερου, και που θα είσαστε στην εξεταστική επιτροπή της βουλής, μια και η κυβέρνηση δέχεται την σύσταση της, ( λες και μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) θα μπορέσετε να μου βρείτε στο Νέο Ψυχικό ένα οροφοδιαμέρισμα των 130 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των 300.000 γιούρος όπως το αγόρασε και ο κύριος Παυλίδης για την κόρη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΖΑΧΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣΘΕ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΤΗΡΑΤΕ ΖΗΤΑΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ ισχυρίζεται σέ επιστολές/καταγγελίες του,πρός τό σύνολο τού πολιτικού κόσμου,αλλά καί πρός στόν πρόεδρο Παπούλια,ότι ή επιτροπή ανταγωνισμού,φέρει τήν ευθύνη,διά τήν οικονομική καταστροφή του (κι όχι ή επιχειρηματική του ανεπάρκεια),αυτό πού απαιτεί είναι σύσσωμος ό πολιτικός κόσμος (αρχηγοί καί βουλευτές όλων τών κομμάτων),σύν ό πρόεδρος,νά τού ζητήσουν....γονυπετείς συγγνώμη!!!
    Ρέ ό άνθρωπος ή μεγάλος θεατρίνος είναι ή σέ κάτι άλλο βαθύτερο αποσκοπεί ή θεωρεί,ότι όλοι είμαστε μαλάκες ή είναι απατεώνας ή είναι ό ίδιος μαλάκας!!!!!!!
    Έλεος πιά μ΄ αυτόν τόν καραγκιόζη,τόν Τενέδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση