GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι άλλο Μπαρόζο...

«STOP BARROSO - Ζοζέ Μπαρόζο φτάνει πια!» Καλούμε τα κόμματα να μην τον επανεκλέξουν . Από την Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων Με αφορμή ...

«STOP BARROSO - Ζοζέ Μπαρόζο φτάνει πια!»
Καλούμε τα κόμματα να μην τον επανεκλέξουν

.
Από την Γραμματεία
των Οικολόγων Πράσινων

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο στη χώρα μας, οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα δηλώνουν “STOPBARROSO”, ζητάνε να μην επιλεγεί ξανά ο Ζοζέ Μπαρόζο ως πρόεδρος της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η πολιτική της Κομισιόν υπό την προεδρεία του, αντί να συμβάλει στην ενδυνάμωση των ευρωπαϊκών διαδικασιών και στη διαμόρφωση μιας ευρωπαϊκής απάντησης στην οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση, οδηγεί στη αποδιοργάνωση και την οπισθοχώρηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης μπροστά σε μια –άτυπη μάλιστα- διακρατική συνεργασία.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν τα ελληνικά πολιτικά κόμματα να μην υποστηρίξουν την επανεκλογή Μπαρόζο και την ελληνική κοινωνία να διεκδικήσει μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ένα Πράσινο ΝewDeal, την προώθηση της πράσινης οικονομίας και τη δημιουργία 5.000.000 πράσινων θέσεων εργασίας τα επόμενα 5 χρόνια.
Η απερχόμενη Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο πρόεδρος της Ζοζέ Μπαρόζο ευθύνονται για...
μια πολιτική απορρύθμισης των αγορών και της εργασίας σε βάρος της βιωσιμa 2;τητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, υποχώρησης μπροστά στα οικονομικά λόμπυ και παραγνώρισης του επείγοντος της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και της περιβαλλοντικής κρίσης. Απέτυχαν να δώσουν ώθηση στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, στην εμβάθυνση της δημοκρατίας και στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής, κoινωνικής και περιβαλλοντικής κρίσης απαιτούνταν κοινές ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες προς πράσινη κατεύθυνση από μια Ευρώπη πολιτική οντότητα, και όχι συμπεριφορά μιας φοβισμένης αγοράς. Αντί να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν την κρίση συνέβαλαν σε αυτήν. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έπρεπε να πιάσει τα μηνύματα και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών. Ο Ζ. Βαρόζο και η πολιτική που ακολούθησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ευθύνονται για την παράλυση των ευρωπαϊκών θεσμών και της ίδιας της Επιτροπής. Οι όποιες πρωτοβουλίες αφέθηκαν στη «συνεννόηση» μεταξύ Σαρκοζί, Μέρκελ και Μπράουν. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη για κοινή ευρωπαϊκή πολιτική. Αλλά η πολιτική Μπαρόζο απέτυχε.

Η πολιτική που ακολούθησε η Κομισιόν υπό τον Μπαρόζο ήταν και σε πολλούς άλλους τομείς ανεύθυνη και αντιευρωπαϊκή. Ως Ευρωπαίοι Πράσινοι, μια κατεξοχήν ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη – όχι απλώς φιλοευρωπαϊκή - αναφέρουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα της αποτυχημένης πολιτικής:
· Προώθηση και στήριξη ενός μεγάλου αριθμό πολιτικών και ρυθμίσεων με στόχο την απορρύθμιση της εργασίας, την περιστολή των εργασιώκών δικαιωμάτων και την «απελευθέρωση» των αγορών στη λογική ότι η ανεξέλεγκτη αγορά μπορεί να ρυθμίζει τα πάντα.
· Διαπραγμάτευση και υπογραφή νέο-αποικιακού τύπου συμφωνιών με χώρες της Αφρικής, της Καραϊβικής και του Ειρηνικού που εντείνουν τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα των χωρών αυτών και οδηγούν σε μεγαλύτερα κύματα μετανάστευσης.
· Απουσία κοινών ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της οικονομική κρίσης, της ανεργίας και των βαθιών κοινωνικών ανισοτήτων.
· Προώθηση της καλλιέργειας των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών (μεταλλαγμένα), πάρα την αντίθεση των περισσότερων κρατών-μελών και του συνόλου σχεδόν των ευρωπαίων πολιτών.
· Υποστήριξη της πυρηνικής ενέργειας και δημιουργία του ευρωπαϊκού φόρουμ για την πυρηνική ενέργεια.
· Εγκατάλειψη των αρχικά φιλόδοξων περιβαλλοντικών και κλιματικών πολιτικών μπροστά στις πιέσεις ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, υποσκάπτοντας την ευρωπαϊκή περιβαλλοντική πολιτική.
· Εγκατάλειψη των δεσμεύσεων για προώθηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν δημιουργήθηκε καν η Ομάδας Εργασίας με αυτή την αρμοδιότητα, όπως είχε εξαγγελθεί το 2005.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε όλες τις ευρωπαϊκές, δημοκρατικές, προοδευτικές και ριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις να συνταχθούν στην εκστρατεία π&omi cron;υ έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία των Ευρωπαίων Πράσινων για την απομάκρυνση του Ζ. Μπαρόζο και την αλλαγή προτεραιοτήτων από μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δείτε την καμπάνια STOPΒARROSO
Ζητάμε από τους ευρωπαίους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις ευρωεκλογές και να αποτρέψουν με την ψήφο τους μια δεύτερη θητεία Μπαρόζο, διαμορφών&omicr on;ντας μια άλλη πλειοψηφία στο Ευρωκοινοβούλιο που θα δώσει ώθηση στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και στη δημιουργία μιας οικολογικής, δημοκρατικής και ειρηνικής Ευρώπης, μιας ! Ευρώπης της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η άλλη Ευρώπη υπάρχει, παρά την κυριαρχία αντιευρωπαϊκών δυνάμεων και πολιτικών, είναι αυτή των πολιτών, που δεν αντέχουν άλλο την αδιαφορία απέναντι στα ο υσιαστικά προβλήματα, που ενεργοποιούνται μέσα από τις ποικίλες μορφές της Κοινωνίας των Πολιτών. Που αλλάζουν οι ίδιοι πλευρές της ζωής τους, που επηρεάζουν επιμέρους αποφάσεις στο ευρωκοινοβούλιο, που αναζητούν στο σήμερα εναλλακτικές λύσεις για μια βιώσιμη κοινωνία.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι προτείνουμε:
Πείτε όχι στην πολιτική Μπαρόζο.
Δώστε στην ψήφο σας αξία.

Ψήφο στους Οικολόγους Πράσινους

21 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερώνω τους φίλους δημοκράτες πρασινοφρουρούς που βγάζουν κάθε μέρα τη φασιστική χολή τους εναντίον όποιου έχει άλλη άποψη, ότι πρίν από λίγα λεπτά ο κύριος Σανιδάς διαβίβασε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥστον ανακριτή, με εξουσιοδότηση προς αυτόν, να τη στείλει στη Βουλή, εφόσον κρίνει ότι πρέπει.
    Εάν, λέω εάν, ο ανακριτής δικαιώσει το Σανιδά και δεν κρίνει ότι εμπεριέχει στοιχεία που εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    Όταν ένας πολιτικός δεν έχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, δεν έχει το δικαίωμα να ζητά την ψήφο του λαού.
    Η δηλώσεις του χθές στη Λάρισα έδειξαν ότι προέρχεται από άλλο κόσμο, βρώμικο, πολύ βρώμικο και εμετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη στιγμή που ο κάθε Μπόμπολας, Αλαφούζος, Λαμπράκης και Κυριακού χρυσοπληρώνει τα τσιράκια του να λένε ψέμματα όλη μέρα στους συνταξιούχους και τις νοικοκυρές τί να κάνεις;
    Οι άνθρωποι αυτοί σκοτώνουν τη δημοκρατία.
    Από χρόνια έπρεπε ο Καραμανλής να τους είχε κόψει το βήχα, τώρα – με τα ατέλειωτα ψέματά τους - τον πηδάνε χωρίς σάλιο.
    Δυστυχώς ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τη δύναμη των καναλιών.
    Καλά κάνει και δεν ενδίδει στους εκβιασμούς τους αλλά πρέπει και να τους ξεπαστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην στερείτε τον Κωλοςσαίο Κωλοςσό από τον μοναδικό σταθερό υποστηρικτή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει;
    Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα, φίλοι του Γιωργάκη, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ψευτρόνι της Ρηγίλλης 2.52,

    για τι μας περνάς ρε ηλίθιο ζώο;

    Την επέστρεψε "για διερεύνηση" (καθυστέρηση) της εμπλοκής μη πολιτικών προσώπων.

    Παράνομα και παράτυπα βέβαια, επειδή και αυτό πλέον, υπάγεται στην αρμοδιότητα της Βουλής για να το αναθέσει σε ανακριτή.

    αντε και γαμήσου παπαγαλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ;

    Ζήτησε ο Γιωργάκης δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια αυτογελοιοποίησης και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.
    Ειδικά όταν είναι ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντώναρε θέλω και εγώ, θέλω και για μένα να γράψεις μερικά πολυσέλιδα μηνύματα να τα βάζω σε κάθε ανάρτηση.
    Έχω μεγάλα οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και θέλω να κονομήσω κάτι τώρα που γυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήταν ένας και κολύμπαγε στα βαθιά.
    Τον πλησιάζει ένας καρχαρίας, κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    Του φωνάζουν οι φίλοι του από έξω:
    - Κολύμπα, βγές γρήγορα.
    Αρχίζει αυτός να κολυμπάει, αλλά τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας.
    Πάλι κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    - Βγες έξω αμέσως, ξαναφωνάζουν οι φίλοι του.
    Ξαναρχίζει να βγαίνει, τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας, κι άλλες στροφές γύρω του, ξαναφεύγει.
    Τελικά τα καταφέρνει αυτός και βγαίνει στην ακτή.
    - Καλά, πως και γλίτωσες; τον ρωτάν οι φίλοι του. Πρέπει να είσαι πάρα πολυ τυχερός!
    - Να ρε παιδιά. Την πρώτη φορά με πλησιάζει και με ρωτάει: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω.
    Φεύγει ο καρχαρίας. Ξανάρχεται μετά από λίγο: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω πάλι.
    Ξαναφεύγει ο καρχαρίας.
    Την τρίτη φορά μου λέει: "Τι είπαμε ότι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του ξαναλέω.
    Και μου λέει: "Ε, καλά! Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!"
    Στο τέλος λέει στους υπόλοιπους φίλους του
    Και εσείς άν τυχόν ποτέ περάσετε τέτοιο πατατράκ την ίδια φράση να πείτε ¨ψήφισα Καραμανλή¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7% Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3%. Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ( ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΩ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο λαός έχει κρίση καταλαβαίνει οτι όλα τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ μαζί επι 100 είναι μικροπταίσματα μπροστά στα δομημένα ομόλογα, το Βατοπέδι, το κάψιμο της Ελλάδας το καλοκαίρι του 2007, και το ολοκληρωτικό στραπατσάρισμα της οικονομίας τα 5 τελευταία χρόνια.
    Η Νέα Τρομοκρατία για άλλα 20 χρόνια στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι ξεκουραστικε γιατι επισκεφτικε το Ζαχοπουλο ....πηρε ανασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης, της πολιτικής ανευθυνότητας, της πολιτικής χρεοκοπίας.

    - Κ. Καραμανλής, 21 Δεκεμβρίου 2008 στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2009: "Είπαμε και επιμένουμε. Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!"

    - Κ. Καραμανλής, 1η Μαρτίου 2009, απάντηση σε ερώτηση για το αν θα μπουν νέοι φόροι: "Σας είπα ότι, όπως επανειλημμένα έχω πει, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας".

    - Κ. Καραμανλής, 20 Μαρτίου 2009, σε ερώτηση για τους...νέους φόρους: "Νέος φόρος δεν μπαίνει. Μιλούμε για μια έκτακτη εισφορά..." (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).

    Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό. Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
    Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό! Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.
    Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι το Πα.σο.κ. σκανδαλολογεί και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»! Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.
    Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του.
    Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου και του Γερμανού.
    Τα ψέματα τελείωσαν και για τόν Κώστα Καραμανλή και για την κυβέρνησή του. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.

    ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 27.4.09
    ] ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ
    Στο τρωκτικό διάβασα τον διάλογο ενος μπλόγκερ με αυτόν τον άθλιο τον Παπαγιάννη του pressmme. Δεν θα τον αναδημοσιεύσω αλλά μπορείτε να τον δείτε απευθείας στο δημοφιλές μπλογκ. Στο χώρο μου θα ασχοληθώ με το αρνητικό φαινόμενο Παπαγιάννη, αυτή την ξεφτίλα ενός "επαγγελματία" δημοσιογράφου.


    Πρόκειται, ίσως, για το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ενός ανίκανου "δημοσιογράφου" που αποφάσισε να μετατραπεί σε μπλόγκερ και να καταθέτει ανώνυμα τα βρωμερά χνώτα του στο διαδίκτυο. Διαπλεκόμενος με την εξουσία σε ρόλο γλύφτη (οι κουμπαριές με τον Βόζεμπεργκ τον μάραναν!), είναι γιος πρωην βουλευτή και μωροφιλόδοξος από μικρός.


    Οι παλιοί του συνάδελφοι τον αποκαλούσαν σούργελο μόλις καταλάβαιναν τί κρύβεται πίσω από την όψιμη σοβαροφάνειά του. Στο... παλμαρέ του έχουν καταγραφεί εκατοντάδες "γκάφες", όπως ονομάζονται στην δημοσιογραφική πιάτσα οι δημοσιογραφικές "πατάτες" που έχει κάνει και οι ανεξακρίβωτες ειδήσεις που έχει δημοσιοποιήσει. Επιστήμων σε αυτόν τον τομέα! Τούτο το υποκείμενο ζει μέσα στο ψέμα και στην κακομοιριά πουλώντας μόνο αυτό που έχει για εμπόρευμα: Την χαμογελαστή μούρη του.


    Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με το επάγγελμα και το βλέπει μόνο για λόγους βιοποριστικούς και σε καμιά περίπτωση ηθικούς. Η θεωρητική του κατάρτιση είναι ανύπαρκτη. Τα αρπάζει από όπου μπορεί και όσα περισσότερα! Ήδη, προσφάτως, βγήκαν στον αέρα διάφορες... αόρατες μικροσυμβάσεις που είχε υπογράψει με την βοήθεια (με το... αζημίωτο φυσικά) σκουληκιών κυβερνητικών πολιτικών.


    Συμβάσεις για τις οποίες πληρωνόταν χωρίς να πατάει ποτέ το πόδι του στην δημόσια υπηρεσία ή να προσφέρει, γενικώς, εργασία για τα δεκαχίλιαρα που τσέπωνε ανά εξάμηνο.


    Αυτό το χαμογελαστό φίδι έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει ηθική και εντιμότητα μέσα από το μπλογκ του, το οποίο δυστυχώς παρακολουθούν πολλοί αδαείς αναγνώστες οι οποίοι και τον πιστεύουν.


    Δυστυχώς..
    ΜΠΟΜΠΕΡ
    Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ στις 6:13:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.
    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.
    Εμφανιζει και συμπώματα της νόσου
    των γουρουνιών.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A. CANADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΦΗΣ τής ανθρωπότητας από το ψοφο-ιερατεία, με συνεργούς τούς ψευτοοικολόγους!Σε άρθρο τού υπερθερμασμένου Νew Scientist που αναδημοσιεύτηκε στην Ελλάδα, παραλείψανε πρόσφατους φονικότατους ηφαιστειακούς χειμώνες (προσπερνάμε εκείνον της έκρηξης στη Θήρα πριν από ~3650 χρόνια, και όσους συνέβησαν κατά τη μικρή παγετώδη, από το 1300-1900, εκτός από τον τελευταίο:), όπως του 1816, μετά από την έκρηξη του ηφαιστείου Ταμπόρα, όταν συνέβησαν πολλοί εξοντωτικοί λιμοί παγκοσμίως, με την ανθρωπότητα κοντά στο 1 δις...
    Δείτε τώρα πώς προσπαθεί ο εκπρόσωπος των ψοφο-ιερατείων να περάσει τη γραμμή κατά κάθε σκέψης για συμφιλιωτική αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα και ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων:
    “Ακόμη χειρότερη είναι η προοπτική μιας νέας ηφαιστειακής υπερέκρηξης. [Η τελευταία, συνέβη το 1816, μετά από την έκρηξη του ηφαιστείου Ταμπόρα, ενώ άλλη] πριν από 75.000 χρόνια, είχε βυθίσει τη Γη σε έναν ηφαιστειακό χειμώνα εκατοντάδων ετών και είχε εξολοθρεύσει το 60% του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη.

    Οι υπερεκρήξεις ηφαιστείων σημειώνονται κάθε μερικές εκατοντάδες χρόνια, επομένως γνωρίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε μια καινούργια. Οι δύο βασικοί υποψήφιοι- το Γέλοουστοουν στο Γουαϊόμινγκ και το Κάμπι Φλεγκρέι στη Νότια Ιταλία- παρακολουθούνται συστηματικά, κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε θα εκραγούν. Ίσως τελικά αυτό να είναι καλό , αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε για να τα εμποδίσουμε”. [δηλ. προσπαθεί να μας περάσει τη μοιρολατρεία "ας αραιώσουν" τα 7 δις που τα δημιούργησαν οι "εκλεκτοί" για υπερκαταναλωτισμό και μισθοφόρους, μήπως και επιβιώσουν μόνοι τους, όπως, βέβαια, ΔΕΝ τα κατάφεραν ούτε φαραώ, ούτε Ρωμαίοι, ούτε Μάγια, Αζτέκοι, Ίνκας, σταυροφόροι, Μογγόλοι και ΚΑΝΕΝΑ φοβικό καθεστώς ΠΟΤΕ'!]

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=265316&dt=26/04/2009

    http://www.youtube.com/watch?v=4WC27VxrksE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λάθος αδελφή Πασόκε.
    Το μονοπώλιο της βλακίας είναι
    συστατικό της ύπαρξης σας.
    Δεν τεμαχίζεται, ούτε μεταβιβάζεται.
    Επίσης ούτε της Αλητείας.
    Το να σε ξεσκίσω στο βρίσιμο, είναι το πιό εύκολο του κόσμου.
    Αλλα επειδή είσαι και καθυστερημένος. Να σου πω.
    Εγώ, πιστεύω και άλλοι.
    Κάνουμε την πλάκα μας,
    με εσάς τα υστερικα
    φανατισμένα του Πασόκ.
    Με απλά λόγια...
    για να μπορείς να καταλάβεις.
    Σε έχουμε, απλώς....ΧΕΣΜΕΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η δημοκρατια εκτελεστηκε απο τη παγκοσμιοποιηση.Ποιοι ειναι ο Μπαροζο,Αλμουνια,Σολανα,Τρισε,και ολα τα λαμογια οι καμισαριοι της ΕΕ.Απο ποιους λαους εκλεχτηκαν και τοσο προκλητικα δινουν εντολες εξαθλιωσης σε εκλεγμενες εθνικες κυβερνησεις?Ζουμε την εποχη της οικονομικης δικτατοριας των τραπεζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση