GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περπατώ περπατώ εις το δάσος...

2 σχόλια

  1. ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι για να σκάσουν και να λυσσάξουν παραπανω ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ
    και Βρωμίαρηδες που αράζουν στο press.

    Πολίτικο τσουρέκι,
    νηστίσιμα γλυκά και φρέζες αγόρασε η
    Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή
    με το που πάτησε τα 43! Πριν από μερικές μέρες (τη Μεγάλη Τρίτη, συγκεκρι-μένα), η σύζυγος του πρωθυπουργού γιόρτασε τα γενέθλιά της.
    Δεν εφημέρευε το Λαϊκό Νοσοκομείο όπου κάνει εδώ και δύο χρόνια την ειδικότητά της ως χειρουργός κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να χαρεί τα δίδυμα, τον Αλέκο και την Αλίκη, απολαμβάνοντας μαζί τους μια μικρή βόλτα στη λιακάδα και κάνοντας λίγα ψώνια στην αγορά της Ραφήνας.

    Επειδή η μέρα το απαιτούσε, πρώτος σταθμός της ήταν το ζαχαροπλαστείο της κυρίας Πολυτίμης στην πλατεία. Αν και θα περίμενε κανείς να αγοράσει τούρτα, όπως πληροφορηθήκαμε προτίμησε να πάρει μερικά γλυκά και τα αγαπημένα τσουρέκια του συζύγου της.

    «Η κυρία Νατάσα πέρασε από εδώ, νωρίς σήμερα το πρωί. Αγόρασε νηστίσιμα γλυκά και πολίτικο τσουρέκι. Είμαστε οι μοναδικοί που το φτιάχνουμε με την αυθεντική συνταγή γι’ αυτό και μας προτιμάει χρόνια τώρα ο κ. Καραμανλής. Δεν έρχεται ο ίδιος. Τις περισσότερες φορές βλέπουμε την κυρία Νατάσα που είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Από εμάς ψωνίζουν και οι φίλες της όταν έρχονται να την επισκεφτούν» λέει στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου και τονίζει κλείνοντάς μας πονηρά το μάτι: «Οποιος δοκιμάσει από αυτό το τσουρέκι, κάνει... δίδυμα!»
    Εκτός από γλυκά, η Νατάσα φρόντισε να δώσει και μια ανοιξιάτικη νότα στο σπιτικό της στολίζοντας τα ανθοδοχεία με μυρωδάτα λουλούδια εποχής. «Της αρέσουν πάρα πολύ οι φρέζες και οι τουλίπες. Ερχεται πολλές φορές μόνη της. Είναι απλή, πάντα χαμογελαστή και στηρίζει την αγορά της περιοχής. Τη χαιρόμαστε και μας αρέσει που κυκλοφορεί άνετη ανάμεσά μας» λέει η υπάλληλος του ανθοπωλείου κυρία Βάσω.

    ANTE ZΩΑ ΑΡΧΙΣΤΕ. ΓΟΥΒΒΓΟΥΒΒ.ΧΡΟΥΧΡΟΟΥ.ΑΑΡΡΦΦΦ.ΜΜΟΟΥ
    ΜΠΕΕΕΕ.ΜΜΠΠΣΕΕΕΕΕΕ.ΜΠΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση