GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος ''πρωινός καφές''...

Από το http://paratiritis-online.blogspot.com/ . Πραγματικά νέος και ανανεωμένος βγήκε σήμερα στον αέρα ο πρωινός καφές, ο οποίος αποτελείτε...

Από το http://paratiritis-online.blogspot.com/
.
Πραγματικά νέος και ανανεωμένος βγήκε σήμερα στον αέρα ο πρωινός καφές, ο οποίος αποτελείτε από νέα και φρέσκα άτομα (πλην της Β. Καγιά και της Λίτσα Πατέρα) για την τηλεόραση τα οποία υπόσχονται πολλά.

4 σχόλια

  1. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξι μήνες πριν από τις γενικές εκλογές στη Νορβηγία, οι αυξανόμενες διαφωνίες σχετικά με την μετανάστευση και το Ισλάμ επηρεάζουν όλο και πιο πολύ την ψήφο.


    Ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης προειδοποιεί ότι η χώρα απειλείται από υπόγειο εξισλαμισμό, ενώ επιφανείς μουσουλμάνοι της χώρας καταγγέλλουν αυξανόμενες «διώξεις».

    Όπως αναφέρει το BBC, η καυτή αυτή συζήτηση αποδεικνύει ότι η Νορβηγία, ένα από τα πιο ειρηνικά και ανεκτικά κράτη, αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου υπάρχουν μουσουλμανικές μειονότητες.


    Ο 39χρονος ηγέτης της αντιπολίτευσης Στιβ Γιένσεν έχει διαφωνήσει με προτάσεις για μέτρα που θα διευκόλυναν θρησκευτικές ευαισθησίες, παραδόσεις και κανόνες των μουσουλμάνων.


    «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε επιτρέψει έναν ύπουλο εξισλαμισμό αυτής της κοινωνίας και αυτό πρέπει να το σταματήσουμε» είπε πρόσφατα στο συνέδριο του κόμματος της Προόδου.

    Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το κόμμα του μπορεί να κερδίσει έως και το 30% των ψήφων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.


    «Εάν το κόμμα της Προόδου κυβερνήσει τη Νορβηγία, θα επιβάλουμε νορβηγικό νόμο και νορβηγικούς κανόνες. Δεν θα επιτρέψουμε ειδικές απαιτήσεις από καμία ειδική ομάδα του πληθυσμού» είπε.


    Από την άλλη, μέλος του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, πακιστανικής καταγωγής, πιστεύει ότι οι μουσουλμάνοι διώκονται και αντιμετωπίζονται με μίσος. «Οι μουσουλμάνοι είναι οι εβραίοι της εποχής μας, στιγματισμένοι και ταυτισμένοι με την απειλή» είπε.


    Τον περασμένο μήνα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας δημοσίευσε μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας έδειχναν ότι η ισλαμοφοβία αυξάνεται επικίνδυνα στη Νορβηγία.


    Με 150.000 μουσουλμάνους σε έναν πληθυσμό πέντε εκατομμυρίων, το Ισλάμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία στη χώρα. Ωστόσο, η κοινωνία δεν έχει κατορθώσει να τους ενσωματώσει και σε πολλές περιπτώσεις οι θρησκευτικές παραδόσεις των μουσουλμάνων συγκρούονται με τον μη θρησκευτικό τρόπο ζωής των Σκανδιναβών.


    Πριν από λίγους μήνες, η κυβέρνηση είχε προτείνει να επιτρέπεται σε αστυνομικούς να φορούν τη μουσουλμανική μαντήλα στο κεφάλι, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερες μουσουλμάνες στα σώματα ασφαλείας.

    Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η κυβέρνηση πήρε πίσω την πρότασή της
    ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά τίς πουτανίτσες,πού δήθεν μάς
    λέγουν τό ριζικό μας μέσω τών πλανητών,
    άλλη φορά.
    Όταν έγινε γνωστός ο πλανήτης Οφειούχος,
    όλα κατέρρευσαν.
    Αλλά αυτές σάν σωστές δολοπλόκες,τά..
    κατάπιαν.
    Τί στής μάνας τους επαγγέλλονται?
    Φοροδιαφεύγουν οί σκύλες-καί σκύλοι
    είς βάρος τών αμόρφωτων νοικοκυρών.
    Άλλη φορά,μαζί μέ τούς barman καί
    τούς τραγουδιάρηδες-σσες,φοροδιαφεύγοντες,
    γάγγραινα τής κοινωνίας.
    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,γιά τά θρασέα μουνόσκυλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Βίκυ Καγιά έκανε όλες τις υπόλοιπες της πρωϊνής ζώνης,χαλκομανία.

    Μακράν καλύτερη,εκπληκτική με μια παρουσία που έλαμπε,με ένα υπέροχο φόρεμα,με εξαιρετική χρήση της ελληνικής γλώσσας,με θεματικές ενότητες που ενδιαφέρουν πραγματικά το κόσμο,κυριολεκτικά διέλυσε όλες τις υπόλοιπες Tvψωνάρες.

    Η συνταγή φανταστική.
    Η Καγιά που έχει ζήσει στο εξωτερικό και στις Η.Π.Α.,χωρίς να έχει βγάλει τα βυζιά της και το μουνί σε κοινή θέα,χωρίς να είναι ξέκωλο,έστησε στο τοίχο όλες τις υπόλοιπες.
    Ανέβασε τον πύχη της πρωϊνής ζώνης τον οποίο καμία από όλες τις υπόλοιπες στα άλλα κανάλια δεν μπορεί να ακολουθήσει.

    Οι βλακείες της χρυσοπληρωμένης Μενεγάκη η οποία αρνήθηκε να μειώσει τον μισθό της (80000 € το μήνα)και των ηλιθιοδέστατων αστείων και χαχανητών καθώς και όλες οι υπόλοιπες στα άλλα κανάλια ας φάνε τώρα τη φόλα που τους αξίζει γιατί αρκετό καιρό δεν την έτρωγαν και γαϊδούρεψαν περισσότερο.

    Θερμά συγχαρητήρια στην κυρία Καγιά και στον αντ1 για την επιλογή αυτή.
    Ας κάνει το ίδιο με τις ειδήσεις των 8 καθώς και με κορυφαία σήριαλς που παρουσιάζει με λάθος όμως τρόπο και θα δείτε όλοι για πότε θα ξεπεράσει το πρώην άριστο και νυν σκατοκάναλο Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση