GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις εξελίξεις στο ΔΗΚΚΙ...

. Aπό το http://bazoma.blogspot.com/ . ΔΗΚΚΙ. Αλλη μια βαθειά αντιδημοκρατική εξέλιξη... Οι εκπρόσωποι του "πράσινου" σοσιαλιστικο...

.
Aπό το http://bazoma.blogspot.com/
.
ΔΗΚΚΙ. Αλλη μια βαθειά αντιδημοκρατική εξέλιξη...
Οι εκπρόσωποι του "πράσινου" σοσιαλιστικού φιλελεύθερου κινήματος και λάτρεις του δικομματισμού και της αυτοδύναμης αντιδημοκρατικής εξουσίας,"τρίβουν" με χαρά τίς παλάμες τους,γιατί "καταφέρνουν" δια μέσου δικαστικής οδού,οτι δεν μπορούν να καταφέρουν με δημοκρατικές διαδικασίες.
Ο λόγος για...

την
απόφαση του Αρείου Πάγου να επαναφέρει στην ηγεσία του ΔΗΚΚΙ τον Δ.Τσοβόλα, οταν εκείνος προσπάθησε ανεπιτυχώς να το διαλύσει το 2004 με σκοπό να αυτοπροταθεί στη συνέχεια για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ
Το θέμα δεν είναι η δικαστική απόφαση που στηρίχτηκε σε νομοθετικό κενό, αλλα ο χρόνος που συμπιπτει αυτή με δύο γεγονότα που συντελούνται στον χώρο της πατριωτικής αριστεράς.
Την ώρα που η έξοδος του ΔΗΚΚΙ απο τον Συριζα είναι δεδομένη (εντός των ημερών) και οι συζητήσεις των επικεφαλείς του, με πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ και δυσαρεστημένα ενεργά μέλη της βάσης του, με συντονιστή μάλιστα πρώην κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, καθώς επίσης και με κομμουνιστικογενείς ομάδες του χώρου,για αυτόνομη καθοδο στίς ευροεκλογές του Ιουνίου...

8 σχόλια

  1. Μήπως έχει εκπέσει του δικαιώματος της ασυλίας και κάποιοι διαβλέπουν την ανάγκη προστασίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ ο θέμα πλέον είναι το εξής, πόσες μέρες θα τους πάρει να το κουκουλώσουν!
    Σε αυτό βεβαίως βεβαίως θα τους βοηθήσουν και τα από τα ΜΜΕ " ΕΓΚΡΙΤΑ" παπαγαλάκια τους.
    Πχ, άκουσα έγκριτο" δημοσιογράφο να λέει σχετικά με το θέμα Παυλίδη σε άλλο στην διάρκεια δελτίου ειδήσεων, προ ημερών καθώς ο άλλος του πέταξε "σκαφτή μπαλιά στο κεφάλι έτοιμη για γκολ"
    " Είμαι βέβαιος ότι ο Καραμανλής, ( δικό μου σχόλιο εδώ, ο επιλεγόμενος και Βούδας για την αταραξία του)δεν θα αφήσει να σπιλωθεί η παράταξη του, θα κάνει ότι έκανε και στο Βατοπέδι αλλά και αλλού, καθάρισε τα πάντα γρήγορα και δεν άφησε υποψίες".
    Δηλαδή κατά τους δημοσιογράφους αυτούς, (τα παπαγαλάκια), ο Καραμανλής στα προηγούμενα σκάνδαλα που μόνο σκάνδαλα δεν ήταν κατά αυτούς, βγήκε σαν ηγέτης τσαμπουκάς και που δεν δέχεται από κανέναν και δεν επιτρέπει να δημιουργήσει ούτε καν υποψίες σκανδάλου στην παράταξη του, και προστάτεψε την τιμή της.
    Υστερόγραφο. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι επί ημερών Βατοπεδίου κυριολεκτικά "έψηναν στην σούβλα την κυβέρνηση και τον καραμανλή τον επιλεγόμενο και Βούδα.
    Και μετά μου λένε πως ο Καλογήρου είχε άδικο....
    Εκτός κι αν στην δεξιά τα έχουν κάνει πάνω τους με το ενδεχόμενο της Κόρης, θα τους περάσει όμως, λίγη βαζελίνη και όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, είναι βαριά άρρωστα όλα αυτά τα πράσινα καλόπαιδα.
    Ότι και να κάνουν ότι και να λένε αποδεικνύουν καθημερινά τη προσωπική τους επιπολαιότητα από ένα και μόνο πράγμα.
    Υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωκτισμούς του).
    Ίσως και επειδή διόρισε τον πατέρα τους στο δημόσιο.
    Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα, ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΄89 ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΗΚΚΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ-ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΚΥΡΙΕ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΆΦΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.45 AΡΧΙΣΕ Η .....ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΤΟ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ με το χαιδευτικό
    ΜΠΟΥΛΟΣ απο το Αρκούδος..
    ΞΥΠΝΗΣΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΩ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ!

    ΕΝΑΣ ΠΡΟ 89 ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;
    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ;
    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΒΟΛΑ Η΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α, ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!! ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΔΕΣ @ ΣΙΑ. ΠΑΡΤΕΤΟΥΣ ... ΑΝ ΔΕ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ, ΟΥΑΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση