GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα ανέφερε...

...τα Σκόπια ως "Μακεδονία"!!‏ Aπό το http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/ Σε εξέλιξη είναι στο Στρασβούργο οι εργασίες της ...

...τα Σκόπια ως "Μακεδονία"!!‏

Aπό το http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Σε εξέλιξη είναι στο Στρασβούργο οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Βασικά θέματα συζήτησης είναι οι νατοϊκές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν, τόσο σε στρατιωτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς και η συμφωνία για τη συμμαχική ασφάλεια, η οποία αφορά θέματα όπως η ενεργειακή ασφάλεια, οι νέες μορφές τρομοκρατίας και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.
Επίσης, η Συμμαχία καλωσόρισε και τα δύο νέα μέλη της, την Αλβανία και την Κροατία. Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποκάλεσε τα Σκόπια με το όνομα "MACEDONIA" λέγοντας ότι περιμένει να έχει ευτυχή κατάληξη και η ένταξη της χώρας στη συμμαχία, πέραν των...
άλλων 2 δηλαδή που εντάχθηκαν σήμερα. Αυτό και μόνο το γεγονός θα πρέπει τουλάχιστον να το θέσει στη συζήτηση που θα ακολουθήσει ο κ. Καραμανλής, στον κ. Ομπάμα. Δεν γίνεται να τα παίρνουμε όλα αψήφιστα πια και να μην τους δίνουμε σημασία! Πού είναι οι Έλληνες που είναι υποτίθεται δίπλα στον Μπάρακ Ομπάμα και που θα βοηθούσαν σε αυτό το ζήτημα; Βοήθησαν τόσο πολύ έτσι ώστε να αναφέρει ο Πρόεδρος των Η.Π.Α τα Σκόπια ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και επισήμως μάλιστα σε σύνοδο κορυφής; Ούτε καν «Δημοκρατία της Μακεδονίας» δηλαδή; Κύριε Καραμανλή πρέπει άμεσα να τεθεί το ζήτημα. Δεν γίνεται συνεχώς να φοβάστε να αντιμιλήσετε στον εκάστοτε Πρόεδρο των Η.Π.Α, ενώ ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας για παράδειγμα που δεν είναι και μέλος της Ε.Ε και θα έπρεπε να φοβάται υποθετικά, διεκδικεί με θράσος και ευθύτητα τα συμφέροντα του έθνους του! Φτάνει πια! Μιλήστε για τα συμφέροντα του έθνους σας κ. Καραμανλή! Μιλήστε, απαιτήστε και διεκδικείστε τα συμφέροντα της Ελλάδας!

24 σχόλια

  1. Τυχερος ο Ομπαμα..που δεν τον ακουσε ο Κωστακης,καθ'οτι τη στιγμη εκεινη ειχε παρει εναν υπνακο γιατι ηταν κουρασμενος.Ερμα χαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώρα είναι να μας πείτε και δοσίλογο τον Καραμανλή.
    Ρε αρχιτρόμπα Καψαμπέλη, εδώ ο Καραμανλής τα έβαλε στο Βουκουρέστι με τον κουράδα το Μπούς και τα γεράκια του την εποχή της παντοδυναμίας τους, θα φοβηθεί τώρα το μαυρούλη;
    Απλά το διπλωματικό παγνίδι είναι στρατηγικό και θέλει προσεκτικές κινήσεις.
    Τα πυροτεχνήματα είναι εύκολα αλλά δεν κάνουν ποτέ καλό στα θέματα αυτά.
    Πότε θα σοβαρευτείτε εκεί πέρα στο press βρε παπάρες;
    Εκτός εάν θέλετε να φέρουμε το βλακογιώργο να λύσει το θέμα όπως το έλυσε τότε που είχε προτείνει το "Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια", που μάλιστα δεν έκαναν δεκτό οι σκοπιανοί.
    Είστε εντελώς ασόβαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής είναι ένας από τους τρείς ΜΟΝΟ Ευρωπαίους ηγέτες με τους οποίους συναντήθηκε επίσημα ο Ομπάμα (οι άλλοι δύο είναι η Μέρκελ και ο Σαρκοζί).
    Όλοι οι άλλοι ξεροστάλιαζαν ακόμη και για μιά πεντάλεπτη κουβέντα μαζί του.
    ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΠΛΩΜΑΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    .....
    Για το Γιωργάκη, τί να πούμε για το Γιωργάκη;
    Πήγε ο κακομοίρης στη Νέα Υόρκη και δεν τον σύστησαν κάν στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, κατά τη γιορτή της 25ης Μαρτίου.
    Πήγε ο Γιωργάκης στη Χιλή και άκουγε τους ομιλητές από το ακροατήριο, αυτή ήταν η "συμμετοχή" του. Α ναί, βρήκε σε ένα διάδρομο και τον Μπάιντεν, του ζήτησε μιά φωτό μαζί. Αυτή τη φωτό έφερε στην ελλάδα και τη μοίρασε στα κανάλια λέγοντας ότι είχε συνομιλίες με τον αντιπρόεδο των ΗΠΑ.
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισωα να μην το έχουμε αντιληφθεί ακόμη, αλλά όλος ο κόσμος την αποκαλεί "Μακεδονία". Πόσοι από μας αναφέρονται στην "Great Socialist People's Libyan Arab Jamahiriya". Λίγοι... Οι περισσότεροι την αποκαλούμε απλώς Λιβύη...
    Κάπως έτσι στα μουλωχτά καθιερώθηκε και η "Μακεδονία" μας... Τώρα είναι πολύ αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αμερική έχει αναγνωρίσει τα Λεγόμενα Σκόπια ως Δημοκρατία της Μακεδονίας.
    Κατά συνέπεια μην παριστάνεται τους γάτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ (ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΞΥΡΙΖΑ-ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΨΕΙΡΙΖΑ) ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ :

    ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ
    Σ Ι Μ Ι Τ Η
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ
    Γ Ι Ω Ρ Γ Α Κ Η
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΜΑΛΑΚΑ ...ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ....

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΚΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ..... αυτός ο κουρασμένος καραμανλής..

    ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΑ ΤΟΥ
    ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ.. ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ......
    ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ !!!

    ΠΟΥΣΕ ΡΕ ΣΙΜΙΤΗ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ
    ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΠΟΥΣΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΜΑΤΑ
    ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ...

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς κυρίες και κύριοι βουλευτές της κυβέρνησης καραμανλή του Επονομαζόμενου και Καταληλλότερου, καιπου θα είσαστε στην εξεταστική επιτροπή της βουλής, μια και η κυβέρνηση δέχετε την σύσταση της, ( λες και μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) θα μπορέσετε να μου βρήτε στο Νέο Ψυχικό ένα οροφοδιαμέρισμα των 130 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των 300.000 γιούρος όπως το αγόρασε και ο κύριος παυλίδης για την κόρη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ομπάμα ανέφερε τά Σκόπια όπως τού
    είπαν (εκεί νά δείτε βαθύ κράτος).
    Καί ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε 3ος
    μετά τούς οικοδεσπότες μέ τόν πρώτο.
    Όλα τά υπόλοιπα πού γράφουν κάποιοι
    ντόπιοι καί ΜΓΔ απομακρισμένοι ΟΎΤΕ
    ΓΙΑ ΤΣΑΤΣΑΡΑ ΣΤ΄ΑΡΒΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ.
    Τί νά κάνω,όπου διαβάζω τούς εντός ΓΡΑΜΜΗΣ
    εντεταλμένους σαλτάρω.
    Τό ελεύθερο πνέυμα μάς έχει λείψει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι άνθρωποι των Αμερικάνων και οι τρεις (Κωστάκης-Ντόρα-Γιωργάκης). Και στο Βουκουρέστι δεν έβαλαν βέτο στο "Μακεδονία", αλλά στο πρόθεμα. Ξυπνάτε, ρε, και μην πιστεύετε αυτά που σας λένε. Αυτοί από τότε που κυβερνάνε, βούλιαξαν την Ελλάδα! Η Μακεδονία είναι ήδη...πουλημένη. Αν συνεχίζετε να τους ψηφίζετε, κάντε το, αλλά σκεφτείτε πρώτα τα παιδιά σας, τι κόσμο τους έφτιαξαν για να ζήσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό για όλους εμάς τα κοθώνια που πιστεύαμε ότι με τον Ομπάμα θα δεί η χώρα μας άσπρο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Skata sta moutra toy, oh yeah !
    Alla bebaiws kai sta moytra twn dikwn mas mpoyxeswn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι καλά που ο Καραμανλής δεν τον είπε και Μαυρούκο Ταμ Ταμ.

    .....μα καλά.
    Σας κάνει εντύπωση;

    Αφού ειδικά αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ,είναι κυβέρνηση δύο τετραετιών εγκατεστημένη από τους Αμερικανούς όπως άλλωστε και η κυβέρνηση των Σκοπίων.

    Παιχνίδι παίζουν ως στρατιωτάκια ακούνιστα και αγέλαστα των αμερικανών.

    Και αυτοί πολύ καλά κάνουν και τους βγάζω το καπέλο διότι αυτούς που πρέπει πρώτα να κατηγορήσω είναι οι δική μας ανίκανοι και μπούφοι που κυβερνούν.
    Απλά δεν μπορούν να κυβερνήσουν οι δικοί μας ενώ οι αμερικανοί,μπορούν.

    Απλά είναι τα πράγματα.
    Οι λύσεις είναι απλούστατες και μερικοί εδώ και αλλού ψάχνουν για τα δύσκολα και τα πολύπλοκα.

    Τι και αν ανέφερε τα Σκόπια Μακεδονία τι και αν δεν τα είχε αναφέρει;
    Δεν αλλάζει κάτι.

    Μου θυμίζει σε σμίκρυσνη,την ιστορία της Κωνσταντινούπολης που ενώ όλοι μα όλοι την ονομάζουν Istabul,εμείς την ονομάζουμε Κωνσταντινούπολη.

    FYROM ονομάζουμε μόνο εμείς τα Σκόπια ενώ όλοι οι άλλοι τα ονομάζουν Μακεδονιά.

    Συμφωνώ,δε λέω,μόνο που οι ονομασίες χωρών και πόλεων στην εποχή μας αλλά και σε οποιαδήποτε εποχή δεν έχουν καμμία σχέση με το συναισθηματικό μέρος της ιστορίας αλλά μόνο με το υλιστικό μέρος του παρόντος και του μέλλοντος σε τέτοιο βαθμό που οι μεν πρώτοι ζούν με την ιστορία τους όπως εμείς οι έλληνες,οι μεν δεύτεροι ζούν με την σημερινή και αυριανή ζωή πράγμα που εμείς εθελοτυφλούμε και δεν θέλουμε να βλέπουμε όπως οι άλλοι.

    Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας .
    Ενώ δηλαδή έχουμε διπλωματία της "πλάκας",θέλουμε να απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα μιας διπλωματίας του ισχυροτέρου.Δεν έχει πλάκα;
    Με αυτό το τρόπο το ρίχνουμε στη βλακεία και έτσι περνάμε καλά στη ζωή μας μέχρι που να πεθάνουμε και να λύσουν το πρόβλημα οι επερχόμενες γεννεές.

    Έτσι, κατορθώνουμε να μεταθέτουμε τα προβλήματα,μικρά ή μεγάλα μέχρι οι Τούρκοι,οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και ποιός γνωρίζει ποιοί άλλοι,να έρθουν στην Αθήνα και την ονομάσουν Τουρκία,μικρή ή μεγάλη Αλβανία,Μακεδονία ή κάτι άλλο εκτός και αν μέχρι τότε τα προβλήματα εξαλειφθούν από μόνα τους.

    Η όλη φάση μου θυμίζει την γελοία ατάκα " Η ώρα της Γης" 'οπου κλείνουν όλοι τα φώτα για μία ώρα για να σωθεί ο πλανήτης ενώ όλες τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες απλά οι ίδιοι, γαμάνε τον πλανήτη ή μου θυμίζει την ελληνική προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ για να μετριάσουμε και να βγούμε από την υποτιθέμενη οικονομική κρίση όπου μέχρι να ανακοινώσουν τα μέτρα και μέχρι να τα εφαρμόσουν θα έχουμε βγεί από την ύφεση και θα βρισκόμαστε σε φάση παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης.

    Έχει πολύ πλάκα τελικά να ζεις στην ελλάδα.

    Είναι η χώρα που εφαρμόζονται μέτρα για αντιμετώπιση μιας κατάστασης ενώ τελικά είναι τα άκρως αντίθετα διότι απλά έχει αντιστραφεί η ίδια η κατάσταση.

    Σίγουρα με καταλαβαίνετε πιστέυω.

    Live or leave your Myth in Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το γεγονός κύριοι ότι κατάφερε ο κ.Καραμανλής να μιλήσει με τον Αμερικανό Πρόεδρο δεν αποτελεί από μόνο του επιτυχία. Σημασία έχει τί ζητήματα έθεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Και όπως φάνηκε ο κ.Καραμανλής δεν έθιξε ουσιαστικά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ή τουλάχιστον το άγγιξε επιδερμικά. Με επιδερμικά αγγίγματα όμως λύσεις δεν δίνονται. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός σήμερα είχε την ευκαιρία μπροστά σε όλους τους ηγέτες της συμμαχίας να ξεκαθαρίσει ότι τα Σκόπια δεν λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Είχε την ευκαιρία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όπως έπραξε η νεολαία του κόμματός του, ΟΝΝΕΔ, με απαίτηση της οποίας δεν μπήκαν ως "Μακεδονία" η Νεολαία του VMR στο 7ο Εκλογικό Συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πραγματοποιείται στη Ρώμη 2-5 Απριλίου. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι οι νέοι μπορούν ενώ η "βασική ενδεκάδα" αδυνατεί. Φυσικά από την άλλη πλευρά συμφωνούμε ότι έρχονται τα χειρότερα. Το ΠΑΣΟΚ σε καμία περίπτωση δεν θα χειριζόταν καλύτερα την κατάσταση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασκούμε κριτική στη ΝΔ για τις πολιτικές που ακολουθεί, και ιδιαίτερα σε ένα εθνικό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΡΧΗΜΑΛΑΚΑ,4 Απρ 2009 7:52:00 μμ, ΜΟΝΟ COPY-PASTE,ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ???
    ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΣΑΝ ΝΤΑΟΥΝΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΙΔΙΟΑ ΜΑΛΑΚΑΣ 4 Απρ 2009 7:54:00 μμ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!
    ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΗΛΙΘΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡIZOYN ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ .

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ .
    ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ .

    ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ?
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ .

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΝΟΥΔΟΥΛΙΑ ΤΗ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΛΑΡΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ.
    Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΗΓΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΚΟΨΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΧΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΙΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΛΑΣΤΗΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΗΠΑ αναγνώρισαν την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία τον Νοέμβριο του 2004, επί Κωστάκη του Κουρασμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΑΛΑΚΑ
    Α Λ Λ Ο Υ ...
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ..

    Η ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 72 ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό που μπήκε στο κωλαράκι σου, ψέυτη Δεξιούλη δεν είναι προβοκάτσια, είναι η αλήθεια. Όποιος ενδιαφερεται για την πραγματικοτητα και όχι την εικονική πραγματικότητα που προσπαθούν να πουλήσουν τα γιουσουφάκια του Κωστάκη και τα ορφανα του Ρουσόπουλου, μπορούν να δουν τα παρακάτω:

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3981499.stm

    http://www.guardian.co.uk/world/2004/nov/05/balkans.greece

    http://www.macedoniansincanada.com/Skopje%20-Canada.htm

    http://www.phigita.net/~k2pts/blog/706

    http://www.skai.gr/master_story.php?id=29561

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση