GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ταινία στους κινηματογράφους!..

11 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ
    1. Διαλύεις την μέση παιδεία εισάγοντας τον κομματικό συνδικαλισμό στα σχολεία. Δεκαπενταμελή στα γυμνάσια –λύκεια, κτλ. Έτσι οι μαθητές από <> γίνονται <> δημοκρατικοί πολίτες που συνδιοικούν (μάλλον διοικούν) μέσω των κομμάτων τους τα σχολεία. Αποτέλεσμα, τέλεια διάλυση, έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη μάθησης, έλλειψη σεβασμού...των δασκάλων τους, κτλ
    Συνέπεια τούτου είναι επίσης και το <> των καταλήψεων, που εκτός από τη διάλυση της παιδείας αφήνει σχεδόν πάντα πίσω του βανδαλισμούς και καταστροφές. Έτσι ένα αχαρακτήριστο κράτος (κυβέρνηση, εισαγγελείς, δημοτικοί άρχοντες, κτλ) για ένα δήθεν πολιτικό κόστος ανέχεται πχ 5 έως 6 ανώριμα παιδιά με ένα λουκέτο να εμποδίζουν τη λειτουργία του σχολείου και τη μάθηση.
    2. Διαλύεις την ανώτατη παιδεία κυρίως με τη κομματικοποίηση της και τον έλεγχο της από κόμματα, με απεργίες, καταλήψεις , διακοπές της εκπαίδευσης κτλ. χωρίς επι χρόνια ουσιαστικά να έχει δοθεί λύση στο απαράδεκτα φασιστικό δικαίωμα των καταλήψεων,κτλ. Προφανώς χώρα χωρίς παιδεία δεν μπορεί να συνεχίσει επί μακρόν να υπάρχει. .....
    Επίσης δεν είναι δυνατόν να έχουμε εκπαίδευση χωρίς συμμετοχή των σπουδαστών στο εκπαιδευτικό έργο, το πλείστον των οποίων σιγά σιγα δεν συμμετέχει στο διδακτικό έργο, αφού η παρακολούθηση του δεν είναι στη πράξη υποχρεωτική. Έτσι ένας μεγάλος αριθμός συμμετέχει μόνον στις εξετάσεις.
    Βέβαια αυτό είναι και αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού των εισαγόμενων για τους οποίους δεν επαρκούν τα μέσα, αίθουσες διδασκαλίας κτλ
    3. Διαλύεις την εθνική ταυτότητα από κατευθυνόμενους ιστορικούς <> όπως πολύ χαρακτηριστικά του ονόμασε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και από άλλους <> των <> σχολικών βιβλίων.
    4. Αφήνεις <> αμπέλι τη χώρα για να μπει ως μετανάστης όποιος θέλει, ανεξάρτητα αν η χώρα τον χρειάζεται ή όχι. Έτσι αυτό που θα εθεωρείτο έγκλημα πολέμου εάν το έκανε μία κατοχική δύναμη (η αλλαγή της σύνθεσης του πληθυσμού) σε μας αφήνεται εσκεμμένα από τους <> να γίνεται, ώστε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στη χώρα τους.
    5. Παράλληλα με το προηγούμενο αφού εξαγοραστούν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, βομβαρδίζουν συνεχώς τον κόσμο, ότι είναι απαράδεκτος ρατσιστής, εθνικιστής, ελληναράς, ότι η σημαία είναι ένα πανί που ο καθένας έχει <> να καίει και να προσβάλλει (το είπε δυστυχώς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με πατέρα τέως υπουργό και νυν ευρωβουλευτή, ο υιός Βαρβιτσιώτης και νυν υφυπουργός εξωτερικών).
    Καθορίζουμε παράλληλα <> δικαίωμα επώνυμης δεσποινίδας να δείχνει το <> της, αυναν... δεσποινίδας υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, κτλ.
    Εν ολίγοις προσπαθούμε να τρελάνουμε τον κόσμο. Σε αυτό συμβάλλουν (με αδράν αμοιβή και τα δήθεν παρατηρητήρια Ελσίνκι, ΜΚΟ, κτλ. σε διαταγμένη υπηρεσία.
    6. Διαλύεις την αστυνομία τρελαίνοντας την κυριολεκτικά. Έτσι ένας αστυφύλακας θα πρέπει να δέχεται να καεί χωρίς να αντιδρά, θα πρέπει να δέχεται πυροβολισμούς χωρίς να αντιδρά γιατί γνωρίζει ότι αν πάθει βλάβη ο επίδοξος δολοφόνος του δεν γλιτώνει τη φυλακή και τη διαπόμπευση των εξαγορασμένων, ΜΜΕ, κτλ.
    7. Με κάποιο <>, εξ Ελλάδος, ή εκ γείτονος εξ ανατολών, πείθονται πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, κτλ.. να υποστηρίζουν ενορχηστρωμένα και φανατικά, πχ. την τουρκοποίηση της Κύπρου μέσω του σχεδίου ΑΝΑΝ (που όπου να 'ναι καταφθάνει πάλιν), τα επεκτατικά σχέδια των Σκοπίων εις βάρος της χώρας μας μέσω του ονόματος, τον αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου και τη διχοτόμηση του, κτλ
    8. Υποβάλλεις στον κόσμο, ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται και να εκφράζει τη γνώμη του για τα εθνικά θέματα πλην των πολιτικών και των νεοταξικών. Έτσι κατακεραυνώναμε τον εξαίρετο μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ως μάστιγα του θεού και εξαίρουμε τη βουβαμάρα του νυν αρχιεπισκόπου.
    9. Τελευταίο μέτρο για την άλωση της χώρας είναι η διάλυση του στρατού της που φοβούμαι ότι είναι ο τελευταίος στόχος. Πχ αφήνεται η κρατική τηλεόραση να προσπαθεί να γελοιοποίηση το στράτευμα με ηλίθια σίριαλ, τα ΜΜΕ ψάχνουν θέματα να κτυπήσουν το φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, κτλ
    10. Η εξωτερική πολιτική της χώρας σχεδιάζεται από ίδρυμα (το ΕΛΙΑΜΕΠ) στο οποίο συμμετέχουν τα γνωστά πρόσωπα
    Μία χώρα που επί τουλάχιστον 25 χρόνια υφίσταται τα ανωτέρω είναι θαύμα πως επιζεί."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους βομβιστές, τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ σωστά, πολύ μακριά από τις προδιαγραφές του.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε ένα κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, παραμιλάτε ατέλειωτα για τη siemens.

    Όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    Αφού βρωμάς Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    Αυτό να λες στο golden boy, τον παπαγάλο και τον αραχτό. Δεν ξεχνώ που έπλεκες το εγκώμιο στο θαύμα το Ιρλανδικό.
    Πάρ΄ τον τώρα κάτω.
    Και το θαύμα και τον ποντικό. Τον ασπόνδυλο και τρωκτικό. Δεν ξεχνώ που έτρεχαν τα σάλια μας με τον Μπλερ και το Λονδίνο το καταναλωτικό.
    Πάρ΄ τον κάτω.
    Και τον Μπλερ και το ξεχαρβαλωμένο μαγνητόφωνο το προπαγανδιστικό. Δεν ξεχνώ που με το τέλος της ιδεολογίας και της Ιστορίας γελούσαν τα μουστάκια σου από τόνους ευτυχίας.
    Πάρ΄ τον κάτω τώρα τον αιώνιο, ακατανίκητο και θεϊκό καπιταλισμό. Δεν ξεχνώ που μαζί με τον Αράπογλου κολυμπούσαμε σε ωκεανούς χαράς και απροσμέτρητης επιτυχίας. Πάρ΄ τα τώρα κάτω τα διεθνή υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών. Και πού ΄σαι.
    Τα 28 δισεκατομμύρια που πληρώνει ο λαός είναι για να ρεφάρει η δική τους χασούρα των απροσμέτρητων τρυπών. Ούτε ο πιο άσχετος δεν έχει διαπράξει κάτι τόσο τρομερό. Κάναμε εξαγωγή ελληνικών κεφαλαίων για να εισαγάγουμε βαλκανική χρεοκοπία ελληνικών τραπεζών!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.
    Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.
    Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.
    Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 60.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.
    Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.
    Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες της Έφης Θώδη και τις «σφοδρές επιθέσεις του βουτυρομπέ στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!
    Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.
    Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.
    Προσπαθούμε να ρίξουμε την κυβέρνηση επειδή ένας κρατικοδίαιτος εφοπλιστής-πρώην δημόσιος υπάλληλος- που έχασε μια δουλειά κατηγορεί ένα υπουργό του οποίου λέει ένας συνεργάτης υπονόησε ότι θέλει μίζα.
    Ασχολούμαστε επίσης με το πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός ή εάν είναι πλακωμένος ο Αυτιάς με το Λαζόπουλο.
    Σοβαρά πράγματα δηλαδή.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;
    Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.
    Σκέτη κοροϊδία.
    Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.
    Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.
    Ανατρίχιασα!
    Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική πολιτική ευθύνη.

    Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

    Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκλογές
    11 % η διαφορά!!!
    172 Βουλευτές Πασοκ!!

    Αυτά λέγαν στην Μηλιώνη οι πρασινοφρουροί του Δρ Κoυτσούκου Αναστάσιου που περιμένουν το Γιώργο να τμήσει τον γνήσιο αγωνιστή Παπανρδεικό Ομπαμικό
    Δρ Κουτσούκο Αναστάσιο με μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο αν γίνουν μόνο Ευρωεκλογές!!

    Μη ξεχνάμε ότι ο Δρ Κουτσούκος μόνος αυτός χειροκρότησε ως Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου
    στις 16-9-2007 όταν όλοι οι άλλοι στην Χαριλάου είχαν έτοιμο τον λάκκο του!!

    Ο Γιώργος δεν ξεχνά τους έντιμους αγωνιστές τιμά!!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκλειστικό:

    Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες μόλις ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος πραταθεί για την Ευρωβουλή θα ανακοινώσει το "επικοινωνικό του επιτελείο".

    Μεταξύ αυτών ακούγεται το όνομα του Καψάμπελη, Λουτράδη, του "ξανθού μωρού του αποκαλυπτικού" και καμια
    δωδεκαριά μεταπτυχιακές φοιτήτριες 1.78 και πάνω για "αποτελεσματική επικοινωνία"!

    Ετσι το Πασοκ θα σαρώσει στις Ευρωεκλογές γιατί κατεβαίνει με "βαρύ οπλισμό"!!

    Κρύψου Λούλη δεξιούλη παλαιοεπικοινωνιολόγε της χασούρας!!

    Φάνης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΑΑΑ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΠΕΙΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ...
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ
    ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ !

    ΛΟΙΠΟΝ....
    Ο Τρεπεκλής ,
    αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;
    Του δικού μας Γιωργάκη,
    του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα
    100,000
    ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας
    των Ολυμπιακών Αγώνων,
    ο Tρεπεκλής είχε λάβει
    (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος
    στον ανακριτή)
    ως αμοιβή διαμεσολάβησης
    το ποσόν των
    6,5 εκατομμυρίων
    ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .
    Το σύστημα δεν λειτούργησε
    ποτέ σωστά, πολύ μακριά από
    τις προδιαγραφές του.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!
    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.
    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.
    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε ένα κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.
    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΑΤΖΑΡΟΧΑΙΒΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ 8%....
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 12/04/20 05/04/2009

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 135.820 - 163.190

    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΟ. ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ16 Απρ 2009, 9:35:00 μ.μ.

    15-04-2009

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟΣ» (sic) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

    Στην πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, ο «καταλληλότερος» (sic), πιστός στο παραμύθι του σεμνά και ταπεινά, για ασήμαντες αφορμές και προκειμένου να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον Ελληνικό Λαό, διέγραφε όποιον λοξοδρομούσε από το επικοινωνιακό παιχνίδι του π.χ. ΠΟΛΥΖΟΣ.

    Στη συνέχεια περιορίστηκε, στο να διαρρέουν τα «παπαγαλάκια» του ΜΑΞΙΜΟΥ την έντονη ενόχλησή και δυσαρέσκεια του, για όσα γαλάζια «σαΐνια» παρεκτρέπονταν ή εξασκούσαν το «επάγγελμα» του μιζαδόρου. (ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ.λ.π.).

    Αφού περάσαμε στο επόμενο στάδιο της πλήρους κάλυψης, από τον «καταλληλότερο» (sic), των γαλάζιων χρυσών παιδιών, αλλά και κυβερνητικών στελεχών που παρανομούν ή είναι ανίκανοι. (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥΔΟΡΑΣ). Ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη για όσους ξέχασα.

    Σήμερα που αποδεδειγμένα πλέον:

    • Οι κουμπάροι καταδικάστηκαν, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), σιωπά και ανέχεται το ΖΟΡΟΝΟΜΑΡΧΗ που δηλώνει ακόμη φίλος τους???
    • Τον ΠΑΥΛΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον ανέχεται??? Ενώ η κόρη του και ο αδελφός του κατέθεσαν πως ο μπαμπάς και ο πολυαγαπημένος αδελφός είναι ψεύτης, άρα επίορκος.
    • Την ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τη διατηρεί στη θέση της??? Αφού αποδεδειγμένα διέλυσε, με το νόμο έκτρωμα, τα ασφαλιστικά ταμεία???
    • Τον ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, γιατί ο «καταλληλότερος» (sic), τον διατηρεί στη θέση του??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά τα μπουζουκοπερπατήματα του αναφερόμενου υπουργού, το μοιραίο βράδυ, που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού οι ποδοσφαιρικές του αναζητήσεις την επομένη που οι πραίτορες του ΠΟΛΥΔΟΡΑ σκότωναν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ??? Δεν είναι άραγε επιλήψιμη συμπεριφορά του αναφερόμενου υπουργού, οι πολυδάπανες και προκλητικές διακοπές στο Παρίσι μετά της συζύγου του???

    Τόσο κουρασμένος είναι ο «καταλληλότερος» (sic), που δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει???

    Όχι κυρίες/οι δεν είναι κουρασμένος ο Κωστάκης!!! Η αλήθεια είναι ότι είναι ανίκανος, άχρηστος, συμμέτοχος στις αρπαχτές και απασχολημένος με το αγαπημένο του παιχνιδάκι το playstation… (τρομάρα του)!!!

    Δυστυχώς με τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τρικ ο «καταλληλότερος» (sic), μας παραπλάνησε και αναρριχήθηκε στο τιμόνι της χώρας. Το τίμημα για όλους μας, παραπλανηθέντες και μη είναι:

    • Η ανασφάλεια, η ακρίβεια, η ανέχεια, η αναξιοκρατία, η αδικία.
    • Η διάλυση των κοινωνικών ταμείων και του κράτους πρόνοιας.
    • Το βόλεμα των γαλάζιων παιδιών.
    • Το πάρτι πάνω από το Αιγαίο των αεροσκαφών του πρωθυπουργικού κουμπάρου Ερντογκαν.
    • Το ξεσάλωμα των Σκοπιανών.
    • Ο εξευτελισμός της Χώρας στη διεθνή σκηνή.
    • Το ξεζούμισμα του πλούτου της χώρας από τους κουμπάρους, τις θυγατέρες, τους γιους, τους/οις συζύγους, τους/οις πεθερους/ες των γαλάζιων στελεχών και υπουργών, από τα χρυσά γαλάζια αγοράκια και κοριτσάκια.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση