GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυο μήνες τώρα για τον Θ. Τενέζο...

24 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ

    ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;


    ----------------------------------

    Η Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ 100%

    ΕΥΚΟΛΟ QUIZ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7,5 μοναδες μπροστα το ΠΑΣΟΚ

    ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι το σκατοκέφαλο του Ιωαννίδη είναι γεμάτο μπουγάτσα και σκατά είναι γνωστό! Το ότι θα έφτανε στο σημείο ο μαλάκας να θέλει να καταργήσει το ιδιόνυμο για τους εγκληματίες των γηπέδων ξεπερνάει κάθε όριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 19-6-2008 – ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
    O πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί στρατιωτάκια είναι.
    Τους εργοδότες τους ψάξτε γιατί, δεν θέλουν να βγαίνουν τέτοια θέματα στη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ ανόητοι, πού μάς έχετε γανώσει τά άντερα......

    Τραβάτε πέστε του τού ανθρώπου, ότι δέν πείθει κανέναν, ...κανέναν !
    Δέν είναι τυχαίο ότι κανείς δέν τόν λαμβάνει υπ΄οψιν του, καί τά σχόλια πού εισπράττετε στά μπλόγκς, είναι .... άσχετα, γιά τήν ΝΔ καί τό ΠΑΣΟΚ.

    Καί ξέρετε γιατί δέν πείθει κανέναν, ούτε πρόκειτε ποτέ νά πείσει κανέναν, έ ?

    ΔΙΟΤΙ στήν γΕΛΛΑΔΑ, καρτέλ ΔΕΝ υπάρχουν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΓΚΕΓΚΕ ?

    Γιά νά οργανωθούν Καρτέλ, χρειάζεται οργανωτικό μυαλό, πειθαρχία, συνέπεια, ... κλπές αρετές. Πού νά βρεθούν αυτά, ΡΕ, στήν Γυφτόπολη ?

    Περιστασιακές Αρπαχτές υπάρχουν, συνεχείς καί αδιάλλειπτες, αλλά περιστασιακές! ΟΧΙ Καρτέλ.

    Τραβάτε πέστε το, χαιρετίσματα, στόν Τενέζο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, κυρίως υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 20ετία περίπου, πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή, να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα το 2005 επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη και αρχιαποστάτη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Η δεξιά παράταξη όχι μόνο εδώ αλλά παντού, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. Ειδικά όμως στην Ελλάδα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Υπερασπίζονται καθαρά -για αυτούς που καταλαβαίνουν- απροκάλυπτα τους ισχυρούς και τη τσέπη τους και δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο.
    Ιστορικά έχουν δείξει ποιοι είναι. Προεκλογικά όμως με ψευτιές και συκοφαντίες εξαπατούν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:33

    "Περιστασιακές Αρπαχτές υπάρχουν, συνεχείς καί αδιάλλειπτες, αλλά περιστασιακές!"

    Και η τιμή του γάλακτος πως φιξάρετε? Μήπως κατα τύχη κανουν όλοι μαζί και συνέχεια τις "περιστασιακές" αρπαχτές τους? Ουστ απο δω τσιράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κονσταντινος13 Απρ 2009, 5:32:00 μ.μ.

    Δεν γραφουν και δεν μιλανε για τον Τενεζο διοτι ειναι ολοι τους ανδρικελα και ρουφιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αργυρώνητοι Ιούδες προσκυνούν τους Φαρισαίους εργοδότες τους.
    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι δεν μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??
    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανακη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΗΜΑΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ...
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ
    ΦΑΓΩΜΕΝΟΙ..

    Παγκόσμιος ιστός Εικόνες Ειδήσεις Ομάδες Ιστολόγια Gmail περισσότερα ▼Μετάφραση

    Ημερολόγιο

    Φωτογραφίες

    Έγγραφα

    Ιστότοποι

    ακόμα περισσότερα »
    Είσοδος

    Google Σύνθετη Αναζήτηση
    Προτιμήσεις
    Αναζήτηση: παγκόσμιος ιστός σελίδες στα Ελληνικά σελίδες από Ελλάδα

    Παγκόσμιος ιστός Αποτελέσματα 271 - 280 από περίπου 237.000 για ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. (0,85 δευτερόλεπτα)
    Αποτελέσματα αναζήτησηςThessaloniki Blogs » Pliatsiko News » 13/2 - 13/4: 2 μήνες απεργία ...13 Απρ. 2009 ... Στις 13/2 ξεκίνησε απεργία πείνας για να δηλώσει την αδικία που συνέβη εις βάρος του. Δύο μήνες μετά κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί ουσιαστικά ...
    www.hellasblogs.gr/Pliatsiko_News/2009/04/13/13_2_-_13_4:_2_μήνες_απεργία_πείνας - Πριν από 5 ώρες - Παρόμοιες σελίδες
    9η μέρα απεργία πείνας… | Search Top Greek Blog9η μέρα απεργία πείνας… 21 Feb. Posted by as Uncategorized. Aπό το http://www.stopcartel.gr/ . 9η μερα : «Γιατί απεργώ». Ζωντανή συμμετοχή με web κάμερα ...
    www.search.gr/2009/02/21/9η-μέρα-απεργία-πείνας/ - 680k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    ΠΑΙΔΕΙΑΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! Με αφορμή την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 27/04/2004 έξω από τη Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης η ...
    politikokafeneio.com/pedia/gkika304.htm - 67k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    SkaiPatras.gr - ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ Ημερομηνία Παρασκευή, Οκτώβριος 31 @ 10:54:33 CDT Θέμα Νέα. Αποχή από το συσσίτιο είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν ...
    www.skaipatras.gr/patra/modules.php?name=News&file=print&sid=711 - 5k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    IONION FM - GREEK RADIO NETWORKΑΝΤΙΚΑΡΤΕΛ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. ΑΘΗΝΑ 01.04.09. Καταγγελίες σοκ από τον 39χρονο, επί 48 ημέρες απεργό πείνας, Θόδωρο Τενέζο, που βρίσκεται έξω από την επιτροπή ...
    www.ionionfm.gr/display.greek.news.php?Mid=17&sub1=1&artid=28195&CurDt... - 19k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Cosmo.gr - Σε απεργία πείνας προχωρά ο Αιμίλιος ΜεταξόπουλοςΣε απεργία πείνας αναμένεται να προχωρήσει ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Αιμίλιος Μεταξόπουλος, διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο για την ...
    www.cosmo.gr/News/Hellas/180317.html - 24k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    BUTTERFLY'S WORLD: ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ...Στα σχολια περι ψευτικης απεργιας πεινας, εχω απλα να παραθεσω τις δεκαδες μαρτυριες ανθρωπων, που συντροφευουν τον Θοδωρη και πιστοποιουν οτι αρνειται ...
    butterfly-butterflysworld.blogspot.com/2009/04/infopress.html - 225k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Médecins de Monde Grèce - Απεργία πείνας από παιδιά-μετανάστες στη ...Απεργία πείνας από παιδιά-μετανάστες στη Λέρο Δελτίο Τύπου «Καμία πρόβλεψη του κράτους για το μέλλον 121 ανήλικων παιδιών», τονίζουν οι Γιατροί του Κόσμου ...
    www.mdmgreece.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=960&Itemid=1 - 25k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Ανασκόπηση 1996 - ΙούλιοςΣτις 21 Ιουλίου πεθαίνει ο από απεργία πείνας ο πρώτος πολιτικός ... Στην 67 ημέρα απεργίας πείνας την 25η Ιουλίου ο αριθμός των νεκρών από απεργία πείνας ...
    www.hri.org/MPA/gr/other/anaskop/turkey/jul.html - 7k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Εργατική ΑλληλεγγύηΣτις 5 Μαϊου του 1981 ο Μπόμπι Σαντς, ένας Iρλανδός αγωνιστής του IRA πέθανε στις φυλακές του Λονγκ Κες στη Βόρεια Ιρλανδία μετά από απεργία πείνας 66 ...
    www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=382 - 14k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    Προηγούμενη 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Επόμενη

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ...
    ....που και εκεί φταίει η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής..

    ΖΩΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδικά τα τηλεοπτικά κανάλια τα έχουμε ΧΕΣΜΕΝΑ και τα γράφουμε στ' αρχίδια μας.

    Ας είναι καλά το internet,τα blogs και οι δορυφορικοί δέκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Παπαδάκης που είναι ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??
    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανακη??
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανΓιατι δεν μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??
    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανακη??
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!ουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι αγράμματοι δημοσιογραφίσκοι τι θέλετε να πουν? Σήμερα το πρωί άκουσα εκείνον που όλη την ώρα διατυμπανίζει ότι έχει τελειώσει πανεπιστήμιο. ¨Η ψέμματα λέει ή απ έξω πέρασε ή τέλος πάντων το πτυχίο το πήρε αγοράζοντάς το. Μιλούσε με την έφορο Δ.Ο.Υ. και την αποκάλεσε // κυρία εφόρισσα //. Που το βρήκες αυτό αγράμματε ή το παίζεις κουλτουριάρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 52% !!
    ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!

    Η Μαρία Δαμανάκη και η παρεα της εχει δολοφονησει και αλλα παιδια!!!

    εχουμε ολα τα στοιχεια!!

    δεν θα το πιστευετε οταν βγουν στην φορα!!

    Το κανουν απο "θρησκευτική πεποιθηση" οργανωση εβραιο-σιωνιστικη με "τελετες νεκρων παιδιων" !!
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ ΠΑΣΟΚ??

    Σκανδαλο:
    Γιατι μενουν κλειστα τα στοματα για τις μηνυσεις που εχει κανει εναντιον της Μαριας Δαμανακη γνωστος πολιτευτης οτι εβριζε τον Προεδρο την συζυγο του Προεδρου του Πασοκ και εχει δολοφονησει 2 παιδια??

    Ποιος θα δικασει την δολοφονο Δαμανάκη Μαρία ΔΟΛΟΦΟΝΟ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ????
    H Δαμανάκη Μαρία ηταν το "κρυφο χαρτι" των δεξιων μεσα στο Πασοκ με ανταλλαγμα να την κανουν οι δεξιοι προεδρο δημοκρατιας!!

    Αν το Πασοκ δεν ειχε μεσα Δαμανακηδες θα ειχε κερδισει και τις προηγουμενες εκλογες!

    13 Απρ 2009 7:31:00 μμ

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΕ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 52% !!
    ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

    13 Απρ 2009 7:31:
    ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    13 Απρ 2009 9:04:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς 3.19

    Ρε μεγάλε τον Ιωαννίδη τον κατευθύνει ο PREZIDANTE για να γλυτώνει τους κολόγαυρους από τα αίσχη που κάνουν όπου και να πάνε. Τι νομίζεις βγήκε βουλευτής για την πολιτική του δεινότητα ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση