GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η Ημέρα της Γης...

Από το http://ourgreektv.blogspot.com/ . Σήμερα είναι η μέρα της γης και μιας και είχα πει ότι θα συμμετάσχω στην πρωτοβουλία του Bloggers U...

Από το http://ourgreektv.blogspot.com/
.
Σήμερα είναι η μέρα της γης και μιας και είχα πει ότι θα συμμετάσχω στην πρωτοβουλία του Bloggers Unite γράφω κάτι για αυτό.
Δε νομίζω πως χρειάζεται να αρχίσω τα θεωρητικά περί σωτηρίας του πλανήτη και όλα αυτά που σίγουρα έχετε ξανακούσει.Το πρόβλημα είναι στην πράξη. Εκεί που πρέπει όλοι να δράσουμε στην καθημερινότητά μας και συχνά δεν το κάνουμε. Χρησιμοποιείτε χάρτινες σακούλες και όχι πλαστικές.
Ανακυκλώνετε όσα περισσότερα αντικείμενα μπορείτε. (Τα δέντρα δεν θα υπάρχουν για πάντα, σκεφτείτε το χαρτί) Μη σπαταλάτε άσκοπα νερό. Ειδικά στην Ελλάδα θα την καταλάβουμε για τα καλά τη λειψυδρία. Αποφεύγετε τη χρήση του αυτοκινήτου, όσο είναι δυνατόν. Μην πετάτε σκουπίδια στο δρόμο. Αντικαταστήστε τις λάμπες στο σπίτι με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Επιδιώξτε να ενημερωθούν κι άλλοι για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που επίμονα αποφεύγει η κυβέρνηση. Είναι πιο κοντά απ' ότι νομίζουμε το πρόβλημα, το ίδιο όμως και η λύση του....
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας....

2 σχόλια

  1. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση