GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νικήτας – ΜΑΤ στο Μέγαρο...

. Από το http://swell-swell.blogspot.com/ . Ο γνωστός φενταγίν του μπετόν πρόκειται να παρουσιάσει σε μια ώρα στο Μέγαρο Μουσικής, το έργο ...

.
.
Ο γνωστός φενταγίν του μπετόν πρόκειται να παρουσιάσει σε μια ώρα στο Μέγαρο Μουσικής, το έργο του στη δημαρχία της Αθήνας και, πιο συγκεκριμένα, να μας πείσει ότι αυξήθηκε το πράσινο στην Αθήνα. Ο δήμαρχος έχει δίκιο, γιατί το ΠΑΣΟΚ στεγάζεται πλέον σε δύο διαφορετικά σημεία, στη Χαριλάου Τρικούπη και την Ιπποκράτους.Στο πλαίσιο του μέτρου που πάντοτε χαρακτήριζε το δήμαρχο, δήλωσε (διάβαζε απείλησε) ότι κάθε ενέργεια ή εκδήλωση που θα γίνει με αφορμή αυτήν τη παρουσίαση, θα θεωρηθεί από αυτόν αντιδιαδήλωση. Τη δήλωση αυτή του δημάρχου Αθηναίων χαιρέτησε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ, λέγοντας «ο δήμαρχος είναι δικός μας».

9 σχόλια

  1. Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Αληθινό, όχι μουσαντένιο.
    Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 χρόνια ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΝΕΙ ο Μπόμπ Σφουγγαράκης.
    Εάν η απόλυτη βλακεία του φιλέλληνα Γιωργάκη δεν ήταν επικίνδυνη λόγω των χορηγών του καναλαρχών και των αμερικάνων αφεντικών του, θα είχε πλάκα να τον αφήσουμε για ένα μήνα πρωθυπουργό να γελάσει κάθε πικραμένος!
    Εκεί να δείς ριζοσπαστική οικονομική πολιτική, να δείς λύση του προβλήματος με τα Σκόπια, να δείς αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, να δείς σχέδιο Ανάν-Κυπριακό, να δείς πάταξη των ολιγοπωλίων, να δείς, να δείς, ....
    Χριστέ μου, δεν το αντέχω ούτε σαν θεατρική επιθεώρηση με τον Τσάκωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΙΚΗΤΑΣ Ο ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΕΥΓΕ ΝΙΚΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ Η ΡΑΝΤΣΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...
    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τετάρτη, 8 Απρίλιος 2009

    Ρεζίλι έγινε ο Αλαβάνος μέσα στην βουλή - Δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο
    Τέτοιο ρεζιλίκι για αρχηγό πολιτικού κόμματος δεν έχει ξαναγίνει! Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο μέσα στην βουλή!!! Και χαρακτήρισε ακραίο τον Διονύσιο Σολωμό. Του φταίει ο Σολωμός που ο Αλαβάνος δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο.
    Στην συζήτηση για την ασφάλεια ξέρετε τι είπε και έγινε ΡΕΖΙΛΙ μέσα στο κοινοβούλιο;
    "Ο Σολωμός ήταν ακραίος που είπε για τον εθνικό ύμνο κ.Πρωθυπουργέ, τον οποίο εθνικό ύμνο πιστεύω ότι γνωρίζετε: "σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι, ποῦ μὲ βία μετράει τὴν γῆ". Με λίγα λόγια ήθελε να πει ότι με την βία μετράει την γη.
    Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καρατζαφέρης που τον έκανε...σκουπίδι. Να ανοίξει η γη να τον καταπιεί:
    "κ.Αλαβάνε επειδή μπορεί να ακούει κόσμος και μαθητές και δεν ξέρετε τον εθνικό ύμνο, ο εθνικός μας ύμνος λέει βια και όχι Βία. Δεν εννοεί την βία αλλά την βιασύνη. Που με βιασύνη μετράει την γη. Καλό είναι να γνωρίζουμε τον εθνικό μας ύμνο"!!!
    Αυτό έγινε σήμερα μέσα στην βουλή.
    Ντροπή και ξεφτίλα για τους εθνοπατέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΤΑΞΙ:

    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ.

    Σαν πρώτο μέτρο είναι να διευκολύνουμε συνανθρώπους μας που περιμένουν ΤΑΞΙ, όσο μπορούμε, εφ' όσον διαθέτουμε Ι.Χ.

    Σαν δεύτερο μέτρο είναι να μην τους πληρώνουμε.
    Να μας αποβιβάζουν και να την κοπανάμε. Το μέτρο δουλεύει καλά αν αποβιβαζόμαστε σε δρόμους με κίνηση.

    Δοκιμάστε το, έχει επιτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΑΖΙ..

    ότι χειρότερο για την Ελλάδα..

    σαν το αδελφάκι του το κοστάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον έπλυνε καλά; έβαλε βαζελίνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μαλακοδεξιοί, με τα ίδια σχόλια που αναρτάτε μας έχετε πείσει πόσο χαζοβιόληδες είστε… δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε άλλο… σας πιστεύουμε ρε νούμερα. Στις εκλογές πάρτε τον Κωστάκη σας τα γουβαδάκια σας και δρόμο σκατολαμόγια… ρεεεεεεεε ουυυυυυστ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση